2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
peki ne oneriyolar

Benim plasenta aşağı yerleşmişti rahim ağzına yakındı. Doktor yine bakarız yukarı çıkar demişti, yukarı çıktı sonradan

Kızımı gördüm yüzününde yarısını gördüm nstye girdim ( 10 liraymış) sancı normal kalp ritmi normal boyu kilosu olması gerektiği gibiymiş çok şükür . Yine idrar kültüründen kaçamadım yine yaptılar doğum ücretinide sordum bu arada 3380 TL olmuş . Normal / sezeryan fark etmiyormus

Hadi gozun aydin herseyin yolunda olmasina sevindim masallah. 10 tl mi anammm 200 lerden sonra sudan ucuz hahahah su normal sezeryan farketmeyen hastanelere bayiliyorum benimkinde neredeyse 1000 tl fark var

Hadi gozun aydin herseyin yolunda olmasina sevindim masallah. 10 tl mi anammm 200 lerden sonra sudan ucuz hahahah su normal sezeryan farketmeyen hastanelere bayiliyorum benimkinde neredeyse 1000 tl fark var
Sağol canım Valla öyle 10 lira ne hiç alma daha iyi dimi

Benim plasenta aşağı yerleşmişti rahim ağzına yakındı. Doktor yine bakarız yukarı çıkar demişti, yukarı çıktı sonradan
Bende tam tersi oldu nasıl oldu bilmiyorum ama ilk zamanlar uygun yerdeydi sonradan aşağı indi, bu saatten sonra çıkar mı bilmiyorum.

O zaman konuyu daha da alevlendiriyorum dermisim o posetleri yikar herhangi bir sekilde bir siviyla temas ettirirseniz (su ya da bebis sampuabi bile olsa) aslinda daha kotu bir sey yapmis olursunuz. Cunku onlar normalde tek kullanimlikya. Her fazladan kullanim ya da islemde plastigin icindeki zararlilari daha cok aciga cikartmis olursunuz. Sonucta her ne olursa olsun plastik bir petrol urunu fazla kurcalamamak lazim. Simdi bana kizcaksiniz ama durum oyle gercekten
Ay bu arada bu poset fikrini veren kimdi hatirlamiyorum ama cok rahat ya. Ben basladim ufak ufak paketlemeye cok duzenli ve temiz gorunuyoRahat olacak insallah hastanede de.

Bu resimdeki ters duran Bebiş sizin mi ?
Her mesajınız göründüğünde seviyorum o bebişi maşallah

Kaynar suya batırıp bekletmicez ki sudan geçecek sadece kaldı ki içine sulu bi şey koyulup aylarca buzlukta beklediği oluyor sonuçta
Ben yıkasam da hala içime sinmeyen şeyler var, plastiğin içinde haftalarca bekleyecek mi bu kıyafetler konu alev ala ala yandı kül oldu. küllerinden yeniden doğdu

Beklesin hic bisi olmaz azcikta mikrop alsinlar yaaa o kaa da degil dicem ama vu plastik daha mi cok zarar verir acaba ya bak simdi bavulu bozdurucaksin bana hahahahahahahah

Beklesin hic bisi olmaz azcikta mikrop alsinlar yaaa o kaa da degil dicem ama vu plastik daha mi cok zarar verir acaba ya bak simdi bavulu bozdurucaksin bana hahahahahahahah
Trendyolda koroplastın yorumlarına baktım yüzde 90 hastane çantası için kullanılmış ilk kim düşündü acaba bunu

Ben ütülediğim ağız mendillerini poşete koydum. Annem çıkarttırdı havasız kalır kokar diye.
Ben de bu sefer valiz hazırlamayı erteledim. 1 hafta daha
annem yaptığım işi baltaladı gelsin o hazırlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…