2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Moralini yüksek tut canım tansiyon için aileni düşünme onlar sana dua ediyordur dışarda sen kendini ve bebeğini düşün bu şekilde sürekli kontrol altında olman çok daha iyi.
Benim yeğenim de 35.haftada 2200 gr doğdu, ciğer geliştirici olduğu için küveze bile girmedi 2 günde eve çıktılar şimdi yaşıtlarından daha uzun ve iri. Merak etme 35.haftayı tamamlamışsın çok şükür sağlıkla kavuşun inşallah.

Kargocularla aram hiç iyi değil
Eskiden 1.kattaydım balkondan atıyorlardı her şeyi
Şimdi 4.teyim bi zahmet edip çıkması zorlarına geliyo.
Abla geldik aşağıya inebilir misin, inenmem küçük çocuğumu evde bırakıp diyorum, balkondan sepet salla diyorlar
Birini aradım hepsijete şikayet bile ettim valla. Herkes işini yapsın ya.
Tamam büyük kutu olur da tek başına çıkaramaz, kurallarında öyle bir şey varmış mobilyayı aşağıdan teslim ediyorlarmış ama küçücük bi şampuan kutusuna bile çıkmaya üşeniyorlar.

Günaydın kızlar benim de tansiyonum bazen 13-8 çıkabiliyor ve bunu doktora söylediğim de idrar tahlili istemişti yoğun enfeksiyon varmış antibiyotik başlattı ama dün e nabıza baktığım da pro +1 olmuş direk mesaj attım o da enfeksiyondan okadar olabileceğini söyledi ben bunu görünce benim tansiyon oldu mu sana yine 13-8 yani benim doktor ilgilimi ilgisiz mi anlamadım

Benim arkadaşlarım adet kanamasinin yoğun olduğu geceler kullanıyordu dependi çok rahat ettiklerini söylüyorlardı en kotu kalanı böyle degerlendirebilirsiniz

Benim arkadaşlarım adet kanamasinin yoğun olduğu geceler kullanıyordu dependi çok rahat ettiklerini söylüyorlardı en kotu kalanı böyle degerlendirebilirsiniz

Benim ne doğumda ne regl olduğum zamanlarda çok kanamam olmadığı için rahatım belki de Orkid gece olan işimi görmüştü benim ama dediğin gibi yoğun kanayan için kullanılır sonrasinda da

Benim 22 Kasım'da kontrolde 14/8 çıkmıştı idrar istedi bir şey çıkmadı sonra takibini yaptım 10/6 11/8 arasında ama o gün doktor 14/9 risk demişti üst sınır o değeri görüyorlar .Gebelik tansiyonunun spesifik bir nedeni yok ya her an her durumda çıkabilir tuhaf bir şey ama takip et sende sürekli 14 lere varınca hiç bekleme hastaneye direkt.

Hastanede tansiyon ölçümünüzü nasıl yapıyorlar? Beni hemen ultrason yanına yeni oturmuşum soluk soluğa yapıyolar ölçümü öyle ölçüncede yüksek cıkıyor. Tansiyon biraz oturduktan sonra ve konuşmazken ölçülmez mi?

Aynen canım takipteyim

Merhaba. Benim de gebeligimin basindan beri aclik oyle cikiyordu tokluk ise seninki gibi normal cikiyordu. 24. Haftaya kadar hep dikkat ettim artik acligim da ortalama 88-90 gitmeye baslamisti. Sonra gebelik sekeri normal cikinca striplerim de bitmisti yenisini almadim iki aydir olcmuyordum. Dikkat de etmemeye baslamistim. İki gun once strip aldim yeniden olctum 100 cikti yine Demem o ki hep dikkat etmek gerekiyor. İpin ucunu salınca bozuluyor demekki

Aklıma takıldı şimdi, yemeklerden sonra beynimde basınç hissediyorum. Ani şekerim yükseliyor da olabilir. Gebelikten önce de vardı bu durum. Ağır bir yemek yiyince başım dönerdi.
Tansiyon da olabilir.
Tansiyon aleti olarak dijital alsak iş görür mü?
Kendi tansiyonumu ölçebilir miyim onu kestiremedim.

Yok canım ciğer geliştirici yapmadılar, burda sadece 1 serum verildi o kadar onun harici hep tetkiklerle geçiyor. İnşallah canım çok sağol

Canım benim tansiyonum 135-105 olunca doktora gittim kan ve idrar değerlerime baktı. Tansiyonumuz tek başına anlık yükselebilir hamileyiz sonuçta ama kanda benim değerlerim biranda birsürü sapmalar yaşamış ve sonrasındaki değerlerim de düzelmeyince hastaneye yatırıldım. Yani tansiyonunu bence takip etmeye devam et(tüm gebeler hergün ölçmeli artık bu haftalarda) çok bi fırlama anında kan da verirsin

Sana da çok geçmiş olsun canım benim tansiyonum hep bişeye üzülünce çıktığını farkettim yani 13-8 üstüne çıkmadı hiç şükür sende sürekli onu düşünüp durma öyle daha çok çıkıyormuş umarım daha da yükselmeden sonuna kadar gideriz

Canim tekrar cok gecmis olsun doktoruna ciger gelistiriciyi sor bence belki yapar 24 saat arayla 2 doz oluyosn 48 saatte etkisini gosteriyo. Bi de bana sanki magnezyum serum takmislardi o baya fayda etmisti magnezyumla birlikte agizdan alinan bi tansiyon hapi almistim. once agrim azalmisti ertesi gun degerler duraksamisti. Umarim senin de yarin duzelir benim gibi olursun. Bu arada moralin de cok onemli oldugunu dusunuyorum. Ben hastaneye yattigim anda yarina biseyim kalmayacagindan emindim. Hatta doktor ertesi gun yukselmeye devam ediyo almamiz gerek bebegi dedigi zaman yok 2 3 saat snr bidaha bakin lutfen durmus olacak demistim gercekten de durmustu.

Sezeryan kesin olduğunda da yapıyorlar mı çatı muayenesi aşırı geriyor beni o bölgeye yapılacak en ufak şey geçen ağrı çıktığında muayene etti sonrasında bide sakinleştirmeye çalıştı doktor

Sezaryen olunca yapılmadığını biliyorum gerek olmaz ki.
Ay benim doktorum kızıyor bana korkunca.
Anne olacaksın senin korkmak gibi bir lüksün yok, eskide kaldı artık güçlü olmak zorundasın diyor .

Sezaryen olunca yapılmadığını biliyorum gerek olmaz ki.
Ay benim doktorum kızıyor bana korkunca.
Anne olacaksın senin korkmak gibi bir lüksün yok, eskide kaldı artık güçlü olmak zorundasın diyor .
Benim doktorum çok minnoş o konuda hakkını yiyemem ilk evlendiğimden beri aynı doktora gidiyorum önceki düşük yaptığım gebeliğimde de vajinal muayeneden çok korkuyordum elimi tutup sakinleştiriyordu karşılıklı olarak huylarımızı öğrendik sanırım günü değilse bende ona sarmıyorum hiç

Benim doktorum hiç tansiyon ölçümü yapmadı.Ultrasonla muayene yapıp gönderiyor her seferinde. Benim söylemem mi gerekiyor. Bide son zamanlarda beni birden halsizlik basıyor. Biraz dinleniyorum uzanarak geçiyor ya da birşeyler atistirinca . Varmı aranızda böyle olan

Bende nst sonrası olcum yapıyorlar. Gayet dinlenmiş bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…