2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar park
Yatak almaya karar verdim
Alanlar begendiginiz modell hangisi oldu acaba?
Yardımcı olmak ister misiniz?
Holmer maxi comfort coolstyle modelini aldık anne yani oluyor sallanma özelliği var ve cibinligi var gri ve kahverengi seçeneği mevcut. Çok kaliteli kurulumu oldukça basit cok memnun kaldık inceleyebilirsiniz bizim kahverengi krem olan

Her türlü muayeneyi yaşadım, normal doğum, mantar, dış gebelik. Yazayım tecrübemi. Çatı muayenesi dediğiniz 3 saniyelik bir mevzu acısa bile hafif bir acı hemen bitiyor. Aletle baktığında da çok az bir ağrı oluyor. Doğum eanasında bi 20 kere alttan açılma kontrolü oluyor onada alışıyorsunuz eldiven ve kayganlaştırıcı sürüyorlar. Hatta 2 hafta önce sancım var dedm yine alttan açılmaya baktılar ardından hafif pembe akıntım oldu. Ama acı saniyelik korkmayın

Bir günü bir gunlerine uymuyor ki

İlk doğumda gece 3 te suyum geldi evde 9 a kadar beklemiştim sancıların sıklaşmasını sonrada hastaneye gidip 3 saat sonra bebişimi alıp çıktım. Normal sancılarımda son yarım saat dışında çok zorlamadı beni.

Ben ikeanınkileri mutfakta kullanıyorum boy boy bunlar büyük boyu çok iyi mutfaktada çok işe yarıyor öneririm

Kizlar alttan açılma var mı diye yapılan muayene zor mu? Can yakıcı mi? Pofff delirmem geldi

Çok mu acıyor, çatı muayene si acıtıyormuş öyle diyorlar sonuçta el giriyor
Benim 29. Haftada hafif bir kanamam olmuştu onun için bir aletle bakmıştı doktor. Gerçekten kendinizi kasmadığınız sürece bir kaç saniyelik işlem

Ben de bu şekilde biliyordum ama geçen Dr Banu çiftçiyi dinliyordum su geldikten sonra 2 3 güne kadar sıkıntı olmuyor dedi bir videosunda, sonrasında enfeksiyon riski oluyormuş

İstanbuldaysan mağazasından al beğendiysen
Evet bakabilirimdr her yere baktım stok gözükmüyor
Sordum bakalım varmıymış
Bir kaç gün daha bekle bakalım şu cuma şeyleri geçsin bı deli gibi alışveriş ediyor insanlar kargolar nasıl gelecek merak ediyorumbuna da bugün denk geldim bu ben
artık kargocudan guvenlikte bıkmıştır diye düşünüyorum
Gecen aynı kargocu gun icerisinde iki kere geldi
Benim daha eksigim cok ya
Birde bugunlerde havlu kagida kadar netten alınca
Esime demiyorum artık
Sinir guvenlik arayip haber vermese iyi
Geçen gün bende durduk yere ağladım, eşimde beni yazın kızımızla birlikte tatile gideceğiz diye teselli ediyor
ha ha ha benimkilerde 15 tatilde bebeyi alıp termale gidecekmis
Tabi dedim ne demek gideriz
Hatta gideriz direkt sıcak suda doğururum
Yazın bile gidemezler belki haberleri yok
Heh o topuk mu dirsek mi bende kesfetmeye çalışıyorum
Bugun topuk olduguna kanaat getirmistim
Aynen sipalar birde acıtıyor
Gobek deligimin sol ust tarafinda özellikle napiyorsa bir aci oluyor
Kizimda cok yapardi ayni yeri
Yaaa cok tesekkur ederim hemen bakayım
İstedigim ozellikleri varmış bunda da
Hay masallah alnından opmek istiyorum
İlk dogum olmasina ragmen ferasetin acıkmış
Ben 2. Ciye ayni sekilde sanciyi evde cektim hastaneye girdikten 40 dk sonra bebem kucağındaydı digerinde cin iskencesi ettiler
Bende gitmemistim

Ya ben karnıma sarılıyorum, yanağımı karnıma değdirmek istiyorum o kadar seviyorum
doğsa da sarılsam sıkı sıkı,çok sevesim geldi. fazla duygusallaşmaya başladım.
Benim yarın aof sınavı var bende bebemle konuşuyorum kopya verecekmiş bana a ise 1 tekme b ise 2 yumruk ultrason fotoğraflarına bakıp duruyorum, eşyalarına bakıp içinde hayal ediyorum sonra da böyle uyuyamıyorum

Hamişler selam, gebelik şekeri olyp evde ölçum yapan var mi, benim aclik 90_99arasi tokluk 100-118 arasi cikiyor..aclikta hep sinirlardayim..biraz endiselenmeye basladim diyetime sagdik kalmaya calisiyorum ama zor tutuyorum.o da aclik hep sinirda ztn..endokrinci insulin baslatmadi..sizde ölcumler nasil..doktorlar ne diyor..cevap lütfen

Benimki de aynı şekilde sağdan şişiriyor hep sivri şey de dirseği diye düşünüyorum.

Seninde kız demek ki sağı seviyor bu bebeler
Benimde yatay duruyor kafa sağda ayak sol aşağıda

Benimde öyle oluyor bazen ,evde olmayinca bir de fırça atıyorlar abla hem sipariş veriyorsun hem evde durmuyorsun dedi geçende

E esraa92
Sen nasıl oldun canım, hastanede misin hala? yazabilecek gibiysen yaz, kötü etkileneceksen kendini iyi hissettiğinde yazarsın inşallah.
Canım teşekkür ederim sorduğun için, şuanda eğitim araştırma hastanesinde yatıştayım hala. 2.gecem oldu bugün. Kan değerlerim malesef iyiye gitmiyor gebe preklampsi başladı mı tedavisi doğum olan bir hastalıkmış. Tansiyonum ise biraz daha düzelmeye başladı. Her an nöbet geçirtebilecek bir hastalık olduğundan sanıyorum her değer düzelene kadar veya doğuma karar verene kadar taburcu etmeyecekler. Ama araştırdığım kadarıyla doğumla sonlanacak tedavisi olmadığı için, doğumu da olabildiğim kadar 38.haftaya götürmeye çalışacaklar gibi. Özelde olsaydım hemen alırlarmış ama. burda ilaç vs vermiyorlar günlerim 2 saat arayla tansiyon ölçümü, nabız ölçümü, nst, bir de günde 2 kez kan tahliliyle ve iç organlarına ultrasonla bakmayla geçiyor. Rahatsızlığın ilerlemesi bebekte zarar verdiği kadar annede de organlara zarar verebilirmiş. Doğum olmam gerektiğini söylerlerse kendi doktorumla iletişime geçip çıkıp ona olmayı düşünüyorjm özelde. Yarın 35’i doldurup 36.haftaya giriyoruz inşallah, ama bebeğin karın çevresi 1 hafta geriden gidiyor, kilosu falan haftasına göre az, nedeni de bu preklampsi yani gebelik zehirlenmesi(tansiyonuymuş). Psikolojik olarak çok kötüydüm burda yalnızım kimse alınmıyor içeri ve evimi ailemi özledim. Ama bugün kendimi sezeryan doğuma hazırlamaya karar verdim. Cidden biranda olan birşey oldu 2 haftada 1 tahlil verirdim sizler de tansiyonlarınızı ölçün olur mu mutlaka hiç belirtim yoktu benim üst karın ağrım dışında. Yarın 24 saatlik idrar toplamaya başlayacaklar eğer idrarda protein kaçağı varsa kesin doğuma karar verilecekmiş internetten bu şekilde okudum

Allah yardımcın olsun zor ama içini ferah tut riskli dönemleri atlattık çok şükür. Sağlıkla kavuşursunuz bebeginle inşallah

Allah yardımcınız olsun, siz ve bebek için en hayırlı zamanda bebiş gelsin inşallah

Canım benim rabbim güc kuvvet versin sana da bebisinede
Artık bebe baya ileri haftlarda
36 yada giriyormuşsunuz
Sezeryanı bu durumda mutlaka düşün
Devlette normale zorlayabilirler
Tansiyon varken normal dogum cok riskli kuzu
Endiselenmemeye çalış
Dinlenmeye çalış
Sen strs olursan bebisde stres olur
Olumlu enerji yolla
Hersey guzel olacak ins

Benim kargoları da alttaki dükkana bıraktırıyorum. Bir kere aramadan oraya bırakmışlar çok aramıştım kargoyu

Moralini yüksek tutmaya çalış, haftan çok iyi bebeğin kilosundan çok ciğerlerinin gelişmesi önemliydi. Ciğer geliştirici yapılmıştı. Doğsa belki kuveZe ihtiyaç bile duymayacak ya da çok az kalacak.
İnşallah iyiye gider her şey istediğin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…