Ya sorma bende yüzüstü uyuyorum. Nasıl özledim anlatamam.ben hep yuz ustu rahat uyuyanlardandim. Oyle ozledim ki yuzustu uyumayi ruyalarima giriyornormal dogumu biliyorumda sezeryanli olan arkadaslar soylerse sevinirim dogumdan ne kadar sonra yatabilirim yuzustu ( sezeryan ihtimaline karsi )
Normal dogumdan 3 4 gun sonra hemen yatmistim daha erkende yatardimda korkmustum... walahi asermek gibi bisi buda resmen hayalini kuruyorum. Gel teskere gelYa sorma bende yüzüstü uyuyorum. Nasıl özledim anlatamam.
Canım senin doktorun 38 de mi alacak ben sezeryan 38 de yapılıyor diye biliyordum benim doktorum illa bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim diyor 40 haftam Ocak 19 da doluyor 17 de bile alınabilir diyor ben o kadar beklemek istemiyorumŞaka maka yedik zamanın çoğunu ya .38.haftada sezeryan olursam kalmış 5 haftamm .Kesesiydi kalbiydi kanamasiydi lekesiydi derken Allah sağ salim kucaklarımiza almayı nasip etsin yavrularımizi
Ben de dra sormayı unuttum zaten terliyorumda herhalde menopoz etkisi yapıyor gebelikBenim de yanıyor.. sürekli soğuk bi yer arıyorum dayıyacakgece daha çok yanıyor sanki.. neden acaba?
Banu Çiftçi uygulamasinda genelde yaptigi sezaryen tarihini 39+0 olarak demistiCanım senin doktorun 38 de mi alacak ben sezeryan 38 de yapılıyor diye biliyordum benim doktorum illa bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim diyor 40 haftam Ocak 19 da doluyor 17 de bile alınabilir diyor ben o kadar beklemek istemiyorum
Canım senin doktorun 38 de mi alacak ben sezeryan 38 de yapılıyor diye biliyordum benim doktorum illa bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim diyor 40 haftam Ocak 19 da doluyor 17 de bile alınabilir diyor ben o kadar beklemek istemiyorum
Terlikleri dezenfekte ettim, kloroplastlarin disini dalinle silip onu da icine koydum ancak boyle icime sindi canim
Ben sezeryanden en az iki hafta sonra yüzüstü yatmaya baadim diye hatırlıyorum. Sezeryanden sonra sağıma soluma dönmek bile benim canımı çok yakıyordu. Ama bu kişiden kişiye değişen birşey. Acı esigiyle ilgili. Mesela sezeryan olduktan sonra ki ben mecbur tıp fakültesi Hastanesi'nde sezeryan olmuştum odadaki kadınlar aynı gün rahat rahat yürümeye başlamışlardı, ben kendimi onlar gibi hemen toparlayamamistim.ben hep yuz ustu rahat uyuyanlardandim. Oyle ozledim ki yuzustu uyumayi ruyalarima giriyornormal dogumu biliyorumda sezeryanli olan arkadaslar soylerse sevinirim dogumdan ne kadar sonra yatabilirim yuzustu ( sezeryan ihtimaline karsi )
Aaa cok ayip koroplastlarin icini silmedin mi sadece dis mi sildinTerlikleri dezenfekte ettim, kloroplastlarin disini dalinle silip onu da icine koydum ancak boyle icime sindi canim
Gunaydin. Bence sacmalamislar gercektende. Her bebe farklidir ki benimkide gunduz tik yok gece biraz ben uyuyunca gene tik yok belkide ben hissetmiyorum yani uyandirmiyorGünaydın bacılar herkes diyorki şimdi seni gece uyutmuyordur bebek karnında tekmelemekten benimki hiç gece aktif olmadı tuvalete kalkarsam Bir iki harek ediyor başka yok gece hareketli mi olması lazım tedirgin oldum ya ama gündüz hareketli amann hamilelere kimse soru sormasın valla insanı korkutmak tan başka bişi değil
Evet belkide hissetmiyoruz da insanlar neden böyle ya niye yorum yaparlar karnın büyük 4 kilodan aşağı doğurmassın bu karınla , karnın inmiş doğum yakın daha 4,5 hafta var herkes doktor olmuş kimseyi göresim yok vallaGunaydin. Bence sacmalamislar gercektende. Her bebe farklidir ki benimkide gunduz tik yok gece biraz ben uyuyunca gene tik yok belkide ben hissetmiyorum yani uyandirmiyor
Ya insanlar da muhabbet olsun diye soyluyolar bence bu da toplum arasinda bi hurafe iste karnin sivri yok inmis fln takilma bunlara dr ne derse o ay evet bayadir asagida aman erken gelmesn fln de gec bence kmse de seni uzmek icin kotu niyetten soylemiyodur bunlar hamileyle sohbet konusu iste hep. Bu arada beninki sabah gun icinde sanki etimden firlayip cikacak gbi hareketli ama gece bennde hissetmiorm pek ya hareketsiz yq da ben hissetmiorm ne guzel iste uyuyorz mis gbi. Hem gece hareketsiz olmasi daha iyi dogdugunda da ayni sey gece daha hareketsiz olur yatar uyur. Benim de alakasiz bi manikurcu kadin var kuaforde alakamjn olmadigi biri iste meraba meraba ztn benm islemlerimi bile o yapmaz qma her gordugnde ne zaman dogacak bu bebe, oglak burcu olmasin yay burcu olsunmus. Ona neyse burcundan. Yok yok oglak olcak erken gelmesin diyorm geciyormEvet belkide hissetmiyoruz da insanlar neden böyle ya niye yorum yaparlar karnın büyük 4 kilodan aşağı doğurmassın bu karınla , karnın inmiş doğum yakın daha 4,5 hafta var herkes doktor olmuş kimseyi göresim yok valla
Hadi karin buyuklugu muhabbeti vb ok de burc yorumu nedir yaaa saka gibiYa insanlar da muhabbet olsun diye soyluyolar bence bu da toplum arasinda bi hurafe iste karnin sivri yok inmis fln takilma bunlara dr ne derse o ay evet bayadir asagida aman erken gelmesn fln de gec bence kmse de seni uzmek icin kotu niyetten soylemiyodur bunlar hamileyle sohbet konusu iste hep. Bu arada beninki sabah gun icinde sanki etimden firlayip cikacak gbi hareketli ama gece bennde hissetmiorm pek ya hareketsiz yq da ben hissetmiorm ne guzel iste uyuyorz mis gbi. Hem gece hareketsiz olmasi daha iyi dogdugunda da ayni sey gece daha hareketsiz olur yatar uyur. Benim de alakasiz bi manikurcu kadin var kuaforde alakamjn olmadigi biri iste meraba meraba ztn benm islemlerimi bile o yapmaz qma her gordugnde ne zaman dogacak bu bebe, oglak burcu olmasin yay burcu olsunmus. Ona neyse burcundan. Yok yok oglak olcak erken gelmesin diyorm geciyorm
Cevreye her zaman kulak tika daha lohusayken bir suru muhabbet edeceklerEvet belkide hissetmiyoruz da insanlar neden böyle ya niye yorum yaparlar karnın büyük 4 kilodan aşağı doğurmassın bu karınla , karnın inmiş doğum yakın daha 4,5 hafta var herkes doktor olmuş kimseyi göresim yok valla
İlla bişi diyecekler işteYa insanlar da muhabbet olsun diye soyluyolar bence bu da toplum arasinda bi hurafe iste karnin sivri yok inmis fln takilma bunlara dr ne derse o ay evet bayadir asagida aman erken gelmesn fln de gec bence kmse de seni uzmek icin kotu niyetten soylemiyodur bunlar hamileyle sohbet konusu iste hep. Bu arada beninki sabah gun icinde sanki etimden firlayip cikacak gbi hareketli ama gece bennde hissetmiorm pek ya hareketsiz yq da ben hissetmiorm ne guzel iste uyuyorz mis gbi. Hem gece hareketsiz olmasi daha iyi dogdugunda da ayni sey gece daha hareketsiz olur yatar uyur. Benim de alakasiz bi manikurcu kadin var kuaforde alakamjn olmadigi biri iste meraba meraba ztn benm islemlerimi bile o yapmaz qma her gordugnde ne zaman dogacak bu bebe, oglak burcu olmasin yay burcu olsunmus. Ona neyse burcundan. Yok yok oglak olcak erken gelmesin diyorm geciyorm
Yürümesende iyiceşiştin hareket et derler derlerde derlerCevreye her zaman kulak tika daha lohusayken bir suru muhabbet edeceklerhe de gec bana da karnin indi diolar oglumu okula goturup getiriyorum tavir aynen su
Ayyyy gunahhhh okul yolunda dogurucaksin sennn
Ezikler gibi hemdehe diorum siz goturursunuz artik hastaneye de gulup geciyorum wala
Günaydın bacılar herkes diyorki şimdi seni gece uyutmuyordur bebek karnında tekmelemekten benimki hiç gece aktif olmadı tuvalete kalkarsam Bir iki hareket ediyor başka yok gece hareketli mi olması lazım tedirgin oldum ya ama gündüz hareketli amann hamilelere kimse soru sormasın valla insanı korkutmak tan başka bişi değil
Cevreye her zaman kulak tika daha lohusayken bir suru muhabbet edeceklerhe de gec bana da karnin indi diolar oglumu okula goturup getiriyorum tavir aynen su
Ayyyy gunahhhh okul yolunda dogurucaksin sennn
Ezikler gibi hemdehe diorum siz goturursunuz artik hastaneye de gulup geciyorum wala
Bozma bacimsu bozma birak agzi olan konusuyor iste ne yapican. Ay bide her gun goruyorlar hergun ayni muhabbet hic bisi soramazlarsa hergun ne kadar kaldi die soruyorlarDe ki madem bana üzülüyorsunuz halime çocuğumu okula bırakın biraz da evde işimi gücümü yapın madem de bak bir daha sesleri cikiyor mu .Ulan hamileyiz biz hasta değiliz ki elbet bir zorluğu olacak iki can taşıyoruz böyle insanları görünce salon gadunu imacimdan çıkıyorum ya
Neyse salon gadunu imaci loadinggg.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?