- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Ee daha dur daha dur daha durrr bebe yazarsaaaa olurrrrrbugun sarki gunumdeyim. Canim acaip sikkin delilige vurmak en guzeli idare edin azcik
![]()
Benimki daha çok dün yediğim tatlılar bugün tırmalara uyuyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee daha dur daha dur daha durrr bebe yazarsaaaa olurrrrrbugun sarki gunumdeyim. Canim acaip sikkin delilige vurmak en guzeli idare edin azcik
![]()
Holmer maxi comfort coolstyle modelini aldık anne yani oluyor sallanma özelliği var ve cibinligi var gri ve kahverengi seçeneği mevcut. Çok kaliteli kurulumu oldukça basit cok memnun kaldık inceleyebilirsinizKızlar park
Yatak almaya karar verdim
Alanlar begendiginiz modell hangisi oldu acaba?
Yardımcı olmak ister misiniz?![]()
Bir günü bir gunlerine uymuyor kiDün benimki nazlı nazlı sadece dalgalandırdı karnımı o da sık değil bende korktum senin gibi bügün de karnımı bi ittiriyor sanki yırtıp çıkacak ben öyle güçlü tekme hiç hissetmedim ama çok güçlü ittiriyor yada geriniyor Bi gün çok hareketliyse Bi gün dinleniyor galiba.
İlk doğumda gece 3 te suyum geldi evde 9 a kadar beklemiştim sancıların sıklaşmasınıNişan herkeste gelir ama su gelmeyebiliyor. Su geldiğinde acil durumdur en geç 24 saat içinde doğum olmalıdır ve suyun geldiyse muhakkak doktora gitmelisin. Nişanda öyle değil, nişan geldikten sonra hemen doğum olmuyor benim 2 gün sonra olmuştu mesela bir hafta sonra olanlar bile varmış. Suyumu da en son artık doğuma girerken ebe patlatmıştı.
Çok hassaslastik gerçekten. İyi düşünelimGeçen gün bende durduk yere ağladım, eşimde beni yazın kızımızla birlikte tatile gideceğiz diye teselli ediyor![]()
Ben ikeanınkileri mutfakta kullanıyorum boy boy bunlar büyük boyu çok iyi mutfaktada çok işe yarıyor öneririmevet ikeanın en büyük boyu bunlar. 28x41 boyutunda 15 tanesi. 30 tane çok zaten kalanı normal gıda için kullanırım bi de yıkanıp yeniden kullanılabiliyor yazıyor ne kdr doğru bilemem ama olabilir yani. Diğerlerine battaniye fln sığmaz diye düşündüm. Bunları bi ebenin instagram sayfasında görmüştm.
Kizlar alttan açılma var mı diye yapılan muayene zor mu? Can yakıcı mi? Pofff delirmem geldi![]()
Benim 29. Haftada hafif bir kanamam olmuştu onun için bir aletle bakmıştı doktor. Gerçekten kendinizi kasmadığınız sürece bir kaç saniyelik işlemÇok mu acıyor, çatı muayene si acıtıyormuş öyle diyorlar sonuçta el giriyor![]()
Nişan herkeste gelir ama su gelmeyebiliyor. Su geldiğinde acil durumdur en geç 24 saat içinde doğum olmalıdır ve suyun geldiyse muhakkak doktora gitmelisin. Nişanda öyle değil, nişan geldikten sonra hemen doğum olmuyor benim 2 gün sonra olmuştu mesela bir hafta sonra olanlar bile varmış. Suyumu da en son artık doğuma girerken ebe patlatmıştı.
Evet bakabilirimdr her yere baktım stok gözükmüyorİstanbuldaysan mağazasından al beğendiysen
Bir kaç gün daha bekle bakalım şu cuma şeyleri geçsin bı deli gibi alışveriş ediyor insanlar kargolar nasıl gelecek merak ediyorumbuna da bugün denk geldim bu ben
![]()
Geçen gün bende durduk yere ağladım, eşimde beni yazın kızımızla birlikte tatile gideceğiz diye teselli ediyor![]()
Heh o topuk mu dirsek mi bende kesfetmeye çalışıyorumYürüyüşler bile zor oldu artıkşu an tekmesini ağzıma ağzıma attı sanki o kadar nefesim kesildi
ya sizinde öyle mi bilmiyorum da bu uşak sağ tarafta duruyor hep hiç soldan vurmaz
bu aralar da topuk mu dirsek mi bilmiyorum bisiyler gözüküyor dışardan
![]()
Aynen sipalar birde acıtıyorDün benimki nazlı nazlı sadece dalgalandırdı karnımı o da sık değil bende korktum senin gibi bügün de karnımı bi ittiriyor sanki yırtıp çıkacak ben öyle güçlü tekme hiç hissetmedim ama çok güçlü ittiriyor yada geriniyor Bi gün çok hareketliyse Bi gün dinleniyor galiba.
Yaaa cok tesekkur ederim hemen bakayımHolmer maxi comfort coolstyle modelini aldık anne yani oluyor sallanma özelliği var ve cibinligi var gri ve kahverengi seçeneği mevcut. Çok kaliteli kurulumu oldukça basit cok memnun kaldık inceleyebilirsinizbizim kahverengi krem olan
![]()
Hay masallah alnından opmek istiyorumİlk doğumda gece 3 te suyum geldi evde 9 a kadar beklemiştim sancıların sıklaşmasınısonrada hastaneye gidip 3 saat sonra bebişimi alıp çıktım. Normal sancılarımda son yarım saat dışında çok zorlamadı beni.
Benim yarın aof sınavı var bende bebemle konuşuyorum kopya verecekmiş banaYa ben karnıma sarılıyorum, yanağımı karnıma değdirmek istiyorum o kadar seviyorum
doğsa da sarılsam sıkı sıkı,çok sevesim geldi.fazla duygusallaşmaya başladım.
Benimki de aynı şekilde sağdan şişiriyor hepsivri şey de dirseği diye düşünüyorum.
Benimde yatay duruyor kafa sağda ayak sol aşağıdaBenim hala kafa solda ayaklar sagda, boy uzadi heralde tekmeleri artik belimde hissediyorm normalde ordan biri durtse huylanir gidiklanirim o derece uzaklardan durtuyo:) hickiriklari solda, gobek deligimn etrafiyla belimde ayni anda hareket oluyo bazen heralde gobek deligimdeki elleri kollaridir diyorm
Evet bakabilirimdr her yere baktım stok gözükmüyor
Sordum bakalım varmıymış
artık kargocudan guvenlikte bıkmıştır diye düşünüyorum
Gecen aynı kargocu gun icerisinde iki kere geldi
Benim daha eksigim cok ya
Birde bugunlerde havlu kagida kadar netten alınca
Esime demiyorum artık
Sinir guvenlik arayip haber vermese iyi
ha ha ha benimkilerde 15 tatilde bebeyi alıp termale gidecekmis
Tabi dedim ne demek gideriz
Hatta gideriz direkt sıcak suda doğururum
Yazın bile gidemezler belki haberleri yok
Heh o topuk mu dirsek mi bende kesfetmeye çalışıyorum
Bugun topuk olduguna kanaat getirmistim
Aynen sipalar birde acıtıyor
Gobek deligimin sol ust tarafinda özellikle napiyorsa bir aci oluyor
Kizimda cok yapardi ayni yeri
Yaaa cok tesekkur ederim hemen bakayım
İstedigim ozellikleri varmış bunda da
Hay masallah alnından opmek istiyorum
İlk dogum olmasina ragmen ferasetin acıkmış
Ben 2. Ciye ayni sekilde sanciyi evde cektim hastaneye girdikten 40 dk sonra bebem kucağındaydıdigerinde cin iskencesi ettiler
Bende gitmemistim![]()
Canım teşekkür ederim sorduğun için, şuanda eğitim araştırma hastanesinde yatıştayım hala. 2.gecem oldu bugün. Kan değerlerim malesef iyiye gitmiyor gebe preklampsi başladı mı tedavisi doğum olan bir hastalıkmış. Tansiyonum ise biraz daha düzelmeye başladı. Her an nöbet geçirtebilecek bir hastalık olduğundan sanıyorum her değer düzelene kadar veya doğuma karar verene kadar taburcu etmeyecekler. Ama araştırdığım kadarıyla doğumla sonlanacak tedavisi olmadığı için, doğumu da olabildiğim kadar 38.haftaya götürmeye çalışacaklar gibi. Özelde olsaydım hemen alırlarmış ama. burda ilaç vs vermiyorlar günlerim 2 saat arayla tansiyon ölçümü, nabız ölçümü, nst, bir de günde 2 kez kan tahliliyle ve iç organlarına ultrasonla bakmayla geçiyor. Rahatsızlığın ilerlemesi bebekte zarar verdiği kadar annede de organlara zarar verebilirmiş. Doğum olmam gerektiğini söylerlerse kendi doktorumla iletişime geçip çıkıp ona olmayı düşünüyorjm özelde. Yarın 35’i doldurup 36.haftaya giriyoruz inşallah, ama bebeğin karın çevresi 1 hafta geriden gidiyor, kilosu falan haftasına göre az, nedeni de bu preklampsi yani gebelik zehirlenmesi(tansiyonuymuş). Psikolojik olarak çok kötüydüm burda yalnızım kimse alınmıyor içeri ve evimi ailemi özledim. Ama bugün kendimi sezeryan doğuma hazırlamaya karar verdim. Cidden biranda olan birşey oldu 2 haftada 1 tahlil verirdim sizler de tansiyonlarınızı ölçün olur mu mutlaka hiç belirtim yoktu benim üst karın ağrım dışında. Yarın 24 saatlik idrar toplamaya başlayacaklar eğer idrarda protein kaçağı varsa kesin doğuma karar verilecekmiş internetten bu şekilde okudum
Allah yardımcın olsun zor ama içini ferah tut riskli dönemleri atlattık çok şükür. Sağlıkla kavuşursunuz bebeginle inşallahCanım teşekkür ederim sorduğun için, şuanda eğitim araştırma hastanesinde yatıştayım hala. 2.gecem oldu bugün. Kan değerlerim malesef iyiye gitmiyor gebe preklampsi başladı mı tedavisi doğum olan bir hastalıkmış. Tansiyonum ise biraz daha düzelmeye başladı. Her an nöbet geçirtebilecek bir hastalık olduğundan sanıyorum her değer düzelene kadar veya doğuma karar verene kadar taburcu etmeyecekler. Ama araştırdığım kadarıyla doğumla sonlanacak tedavisi olmadığı için, doğumu da olabildiğim kadar 38.haftaya götürmeye çalışacaklar gibi. Özelde olsaydım hemen alırlarmış ama. burda ilaç vs vermiyorlar günlerim 2 saat arayla tansiyon ölçümü, nabız ölçümü, nst, bir de günde 2 kez kan tahliliyle ve iç organlarına ultrasonla bakmayla geçiyor. Rahatsızlığın ilerlemesi bebekte zarar verdiği kadar annede de organlara zarar verebilirmiş. Doğum olmam gerektiğini söylerlerse kendi doktorumla iletişime geçip çıkıp ona olmayı düşünüyorjm özelde. Yarın 35’i doldurup 36.haftaya giriyoruz inşallah, ama bebeğin karın çevresi 1 hafta geriden gidiyor, kilosu falan haftasına göre az, nedeni de bu preklampsi yani gebelik zehirlenmesi(tansiyonuymuş). Psikolojik olarak çok kötüydüm burda yalnızım kimse alınmıyor içeri ve evimi ailemi özledim. Ama bugün kendimi sezeryan doğuma hazırlamaya karar verdim. Cidden biranda olan birşey oldu 2 haftada 1 tahlil verirdim sizler de tansiyonlarınızı ölçün olur mu mutlaka hiç belirtim yoktu benim üst karın ağrım dışında. Yarın 24 saatlik idrar toplamaya başlayacaklar eğer idrarda protein kaçağı varsa kesin doğuma karar verilecekmiş internetten bu şekilde okudum
Allah yardımcınız olsun, siz ve bebek için en hayırlı zamanda bebiş gelsin inşallahCanım teşekkür ederim sorduğun için, şuanda eğitim araştırma hastanesinde yatıştayım hala. 2.gecem oldu bugün. Kan değerlerim malesef iyiye gitmiyor gebe preklampsi başladı mı tedavisi doğum olan bir hastalıkmış. Tansiyonum ise biraz daha düzelmeye başladı. Her an nöbet geçirtebilecek bir hastalık olduğundan sanıyorum her değer düzelene kadar veya doğuma karar verene kadar taburcu etmeyecekler. Ama araştırdığım kadarıyla doğumla sonlanacak tedavisi olmadığı için, doğumu da olabildiğim kadar 38.haftaya götürmeye çalışacaklar gibi. Özelde olsaydım hemen alırlarmış ama. burda ilaç vs vermiyorlar günlerim 2 saat arayla tansiyon ölçümü, nabız ölçümü, nst, bir de günde 2 kez kan tahliliyle ve iç organlarına ultrasonla bakmayla geçiyor. Rahatsızlığın ilerlemesi bebekte zarar verdiği kadar annede de organlara zarar verebilirmiş. Doğum olmam gerektiğini söylerlerse kendi doktorumla iletişime geçip çıkıp ona olmayı düşünüyorjm özelde. Yarın 35’i doldurup 36.haftaya giriyoruz inşallah, ama bebeğin karın çevresi 1 hafta geriden gidiyor, kilosu falan haftasına göre az, nedeni de bu preklampsi yani gebelik zehirlenmesi(tansiyonuymuş). Psikolojik olarak çok kötüydüm burda yalnızım kimse alınmıyor içeri ve evimi ailemi özledim. Ama bugün kendimi sezeryan doğuma hazırlamaya karar verdim. Cidden biranda olan birşey oldu 2 haftada 1 tahlil verirdim sizler de tansiyonlarınızı ölçün olur mu mutlaka hiç belirtim yoktu benim üst karın ağrım dışında. Yarın 24 saatlik idrar toplamaya başlayacaklar eğer idrarda protein kaçağı varsa kesin doğuma karar verilecekmiş internetten bu şekilde okudum
Canım benim rabbim güc kuvvet versin sana da bebisinedeCanım teşekkür ederim sorduğun için, şuanda eğitim araştırma hastanesinde yatıştayım hala. 2.gecem oldu bugün. Kan değerlerim malesef iyiye gitmiyor gebe preklampsi başladı mı tedavisi doğum olan bir hastalıkmış. Tansiyonum ise biraz daha düzelmeye başladı. Her an nöbet geçirtebilecek bir hastalık olduğundan sanıyorum her değer düzelene kadar veya doğuma karar verene kadar taburcu etmeyecekler. Ama araştırdığım kadarıyla doğumla sonlanacak tedavisi olmadığı için, doğumu da olabildiğim kadar 38.haftaya götürmeye çalışacaklar gibi. Özelde olsaydım hemen alırlarmış ama. burda ilaç vs vermiyorlar günlerim 2 saat arayla tansiyon ölçümü, nabız ölçümü, nst, bir de günde 2 kez kan tahliliyle ve iç organlarına ultrasonla bakmayla geçiyor. Rahatsızlığın ilerlemesi bebekte zarar verdiği kadar annede de organlara zarar verebilirmiş. Doğum olmam gerektiğini söylerlerse kendi doktorumla iletişime geçip çıkıp ona olmayı düşünüyorjm özelde. Yarın 35’i doldurup 36.haftaya giriyoruz inşallah, ama bebeğin karın çevresi 1 hafta geriden gidiyor, kilosu falan haftasına göre az, nedeni de bu preklampsi yani gebelik zehirlenmesi(tansiyonuymuş). Psikolojik olarak çok kötüydüm burda yalnızım kimse alınmıyor içeri ve evimi ailemi özledim. Ama bugün kendimi sezeryan doğuma hazırlamaya karar verdim. Cidden biranda olan birşey oldu 2 haftada 1 tahlil verirdim sizler de tansiyonlarınızı ölçün olur mu mutlaka hiç belirtim yoktu benim üst karın ağrım dışında. Yarın 24 saatlik idrar toplamaya başlayacaklar eğer idrarda protein kaçağı varsa kesin doğuma karar verilecekmiş internetten bu şekilde okudum
Seninde kız demek ki sağı seviyor bu bebeler
Benimde yatay duruyor kafa sağda ayak sol aşağıda
Benimde öyle oluyor bazen ,evde olmayinca bir de fırça atıyorlarabla hem sipariş veriyorsun hem evde durmuyorsun dedi geçende
![]()
Canım teşekkür ederim sorduğun için, şuanda eğitim araştırma hastanesinde yatıştayım hala. 2.gecem oldu bugün. Kan değerlerim malesef iyiye gitmiyor gebe preklampsi başladı mı tedavisi doğum olan bir hastalıkmış. Tansiyonum ise biraz daha düzelmeye başladı. Her an nöbet geçirtebilecek bir hastalık olduğundan sanıyorum her değer düzelene kadar veya doğuma karar verene kadar taburcu etmeyecekler. Ama araştırdığım kadarıyla doğumla sonlanacak tedavisi olmadığı için, doğumu da olabildiğim kadar 38.haftaya götürmeye çalışacaklar gibi. Özelde olsaydım hemen alırlarmış ama. burda ilaç vs vermiyorlar günlerim 2 saat arayla tansiyon ölçümü, nabız ölçümü, nst, bir de günde 2 kez kan tahliliyle ve iç organlarına ultrasonla bakmayla geçiyor. Rahatsızlığın ilerlemesi bebekte zarar verdiği kadar annede de organlara zarar verebilirmiş. Doğum olmam gerektiğini söylerlerse kendi doktorumla iletişime geçip çıkıp ona olmayı düşünüyorjm özelde. Yarın 35’i doldurup 36.haftaya giriyoruz inşallah, ama bebeğin karın çevresi 1 hafta geriden gidiyor, kilosu falan haftasına göre az, nedeni de bu preklampsi yani gebelik zehirlenmesi(tansiyonuymuş). Psikolojik olarak çok kötüydüm burda yalnızım kimse alınmıyor içeri ve evimi ailemi özledim. Ama bugün kendimi sezeryan doğuma hazırlamaya karar verdim. Cidden biranda olan birşey oldu 2 haftada 1 tahlil verirdim sizler de tansiyonlarınızı ölçün olur mu mutlaka hiç belirtim yoktu benim üst karın ağrım dışında. Yarın 24 saatlik idrar toplamaya başlayacaklar eğer idrarda protein kaçağı varsa kesin doğuma karar verilecekmiş internetten bu şekilde okudum