Plus içme normal parol iç canımKızlar parol plus içsem zararı var mı? Normal parol mu içeyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Plus içme normal parol iç canımKızlar parol plus içsem zararı var mı? Normal parol mu içeyim?
Teşekkür ederim canım inşallah güzel duaların kabul olsunCanim cok cok gecmis olsun. Yalniz olman da cok zor olmus Allah kahretsin su Covid illeti yuzunden her sey birbirine girdi. Cok guzel takibin yapiliyor anladigim kqdariyla merak etme saglikla kavusacaksin bebisine. Sezeryandan sakin korkma ve uzulme inan bazi durumlarda cok cok daha guvenli ve konforlu. Sen de bebek de misler cikiyosunuz hastaneden. Ben bir seyi anlamqdim sen normalde ozelde mi yqoacaktin dogumunu ve doktorun farkli mi? Neden doktoruna gitmedin? Cok gecmis olsun tekrar bize yaz.![]()
Oncelikle cok gecmis olsunTeşekkür ederim canım inşallah güzel duaların kabul olsunBen normalde bir muayenehaneye gidiyorum hastaneye değil, doktorun anlaşmalı hastaneler var sadece doğum yaptığı. Ama o hastanelerin Hiçbiri almadı beni bizim takiplimiz değilsin, senin durumun riskli devlete yatış yapman lazım dediler. Sadece doktorum yatırırsa yatırırız dediler. Ama doktorum da o hastanelerde çalışmadığı için git gel yaparak takip edemeyeceği için o da devlete gitmemi söyledi. Şuanda gece gündüz kan, nst, idrar, tansiyon ölçümü yapılıyor. Gece 3-4’de bile yatakta kendimi nst cihazında veya koluma şırınga girmiş halde buluyorum uyurken. Anladığım kadarıyla çok dikkat edilmesi gereken bi rahatsızlık ve evde kendi kendine tansiyon ölçerek devam ederek olacak gibi değil bu. Ben önümüzdeki hafta sezeryana alırlar diye düşünmeye başladım bişey denmemiş olsa da. Yarın 35+ olan haftalara giriyorum 37+ olsaydım çoktan hiç risk almayıp alıyormuş tüm doktorlar. Burda gün geçirmeye çalışıyorlar sürekli ölçümlerle
Bende de durum aynı ben ara ara kusuyorum daBenim de son günlerde zaman zaman midem bulanıyor neden bulanır ki son haftalar.
Stresten ve heyecandan benim gibimideniz etkileniyorsa bulanabilir belki psikolojikBenim de son günlerde zaman zaman midem bulanıyor neden bulanır ki son haftalar.
Kustugunuz zamanlarda tansiyona bakiyo musunuzBende de durum aynı ben ara ara kusuyorum da
İlkinde ben de hiç bilmezdim kasılma falan bunda 23.haftadan beri magnezyum kullanıyorum ama bi faydası olmadı günde kaç defa oluyor sayamıyorum bile.Kızlar selam bende şuraya derdimi iliştireyim hemenoğluşum şeyime takmış durumda artık elimidir ayağımıdır ayak parmağımıdır okadar aşağılara tekme atıyor ki sürekli sancı halinde dolaşıyorum ilk gebelikte hiç kasılma olmamıştı günde 10 kere karnım sertleşiyor kasılıyor sanki çıkıverecek gibi resmen şeyimi gıdıklıyor acıtıyor yaramaz durup dururken çığlık atıyorum evde eşim böyle
noldu diyor
![]()
Kusma yok bende ama birden bire tutan bi mide bulantısı özellikle fark ettim gündüz uzanırken oluyor ne alakaysa.Bende de durum aynı ben ara ara kusuyorum da
Aynen stresten heyecandan oldum olası mide bulantısı yaşarım ama bu durduk yere gelen bi bulantı anlamadım.Stresten ve heyecandan benim gibimideniz etkileniyorsa bulanabilir belki psikolojik
İlkinde ben de hiç bilmezdim kasılma falan bunda 23.haftadan beri magnezyum kullanıyorum ama bi faydası olmadı günde kaç defa oluyor sayamıyorum bile.
Benimde sol kalca kemigimde sorun var kimi doktor sinir sikismasi dedi kimi dogustan kemik sorunu kimide bel fitigi ama cozum yokBirde bana yürüyüş hiç yaramıyor zaten bacağımda sinir sikışması var panik atak da var var Allah var3 dakika yürüsem heryerime kramp giriyor nefes nefese kalıyorum egsersiz yapıyorum sadece çömelme egzersizi
Bende sabahlaro biraz oluyor sadece ama her zaman degil bazi gunler ve kusma oluyor ama gece vs olmuyor neden olur belki bilinc alti az kaldi die kendine stres yapiyorsundurAynen stresten heyecandan oldum olası mide bulantısı yaşarım ama bu durduk yere gelen bi bulantı anlamadım.
Kasilmayla beraber agri varsa kork canim yoksa dert etme bence normal yerleri daraldi geriniyordur oda sertlik olusturur rahat hareket edemiyor artik kuzularYorulunca daha fazla oluyor. Bugün Biraz yoruldum. Akşamdan beri 10 dk da bir kasılıyor nerdeyse. Korktum biraz![]()
Kasilmayla beraber agri varsa kork canim yoksa dert etme bence normal yerleri daraldi geriniyordur oda sertlik olusturur rahat hareket edemiyor artik kuzular![]()
Aaa doktor mu dedi kasilma bu dieYok komple sertleşiyor. Bebek bir yere oynamıyor. Doktorun yanında olmasa ben de bebek toplanıyor sanıyordum.
Sayıyorum artarsa bakıcam. Uzandım magnezyumu içtim geçer herhalde birazdan. Yorulunca artıyor iyi gelmiyor ayakta durmak .