2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canim cok cok gecmis olsun. Yalniz olman da cok zor olmus Allah kahretsin su Covid illeti yuzunden her sey birbirine girdi. Cok guzel takibin yapiliyor anladigim kqdariyla merak etme saglikla kavusacaksin bebisine. Sezeryandan sakin korkma ve uzulme inan bazi durumlarda cok cok daha guvenli ve konforlu. Sen de bebek de misler cikiyosunuz hastaneden. Ben bir seyi anlamqdim sen normalde ozelde mi yqoacaktin dogumunu ve doktorun farkli mi? Neden doktoruna gitmedin? Cok gecmis olsun tekrar bize yaz.🌸🌸🌸
Teşekkür ederim canım inşallah güzel duaların kabul olsun 🤲🏻 Ben normalde bir muayenehaneye gidiyorum hastaneye değil, doktorun anlaşmalı hastaneler var sadece doğum yaptığı. Ama o hastanelerin Hiçbiri almadı beni bizim takiplimiz değilsin, senin durumun riskli devlete yatış yapman lazım dediler. Sadece doktorum yatırırsa yatırırız dediler. Ama doktorum da o hastanelerde çalışmadığı için git gel yaparak takip edemeyeceği için o da devlete gitmemi söyledi. Şuanda gece gündüz kan, nst, idrar, tansiyon ölçümü yapılıyor. Gece 3-4’de bile yatakta kendimi nst cihazında veya koluma şırınga girmiş halde buluyorum uyurken. Anladığım kadarıyla çok dikkat edilmesi gereken bi rahatsızlık ve evde kendi kendine tansiyon ölçerek devam ederek olacak gibi değil bu. Ben önümüzdeki hafta sezeryana alırlar diye düşünmeye başladım bişey denmemiş olsa da. Yarın 35+ olan haftalara giriyorum 37+ olsaydım çoktan hiç risk almayıp alıyormuş tüm doktorlar. Burda gün geçirmeye çalışıyorlar sürekli ölçümlerle

Merhaba kızlar, hamilelikte suni göz yaşı damlası kullanan var mı ya? Gözlerim cok kuruyor, yanıyorlar. Dr mecbur kalmadıkca kullanma dedi ama bilemiyorum. Eczacıda ilk 3 ay kullanmamak gerekiyo sonra kullanabilirsiniz dedi

Teşekkür ederim canım inşallah güzel duaların kabul olsun 🤲🏻 Ben normalde bir muayenehaneye gidiyorum hastaneye değil, doktorun anlaşmalı hastaneler var sadece doğum yaptığı. Ama o hastanelerin Hiçbiri almadı beni bizim takiplimiz değilsin, senin durumun riskli devlete yatış yapman lazım dediler. Sadece doktorum yatırırsa yatırırız dediler. Ama doktorum da o hastanelerde çalışmadığı için git gel yaparak takip edemeyeceği için o da devlete gitmemi söyledi. Şuanda gece gündüz kan, nst, idrar, tansiyon ölçümü yapılıyor. Gece 3-4’de bile yatakta kendimi nst cihazında veya koluma şırınga girmiş halde buluyorum uyurken. Anladığım kadarıyla çok dikkat edilmesi gereken bi rahatsızlık ve evde kendi kendine tansiyon ölçerek devam ederek olacak gibi değil bu. Ben önümüzdeki hafta sezeryana alırlar diye düşünmeye başladım bişey denmemiş olsa da. Yarın 35+ olan haftalara giriyorum 37+ olsaydım çoktan hiç risk almayıp alıyormuş tüm doktorlar. Burda gün geçirmeye çalışıyorlar sürekli ölçümlerle
Oncelikle cok gecmis olsun 🤲 bu konularda devlet hastanesine guvenim tam. İlk gebeligimde benimde farkli risklerden dolayi hic bir ozel kabul etmedi egitim arastirmaya yonlendirildim yatisim yapildi 17.h daydim suyum siziyordu vs bidahada pacami kurtaramamistim. Ama saglikla kucagima aldirdilar cok sukur. Develt hastanesinde birde avantaj su tek doktor fikri ile hareket edilmiyor belki yanina tek doktor geliyor olabilir ama arkada hocalari asistanlar bilmem ne bir cok doktor fikri var ki buda benim tercih ettigim bir durum. Tek fikir bana her zaman guven vermemistir. İcin rahat olsun en dogru karari vereceklerdir. Bebegin zaten yasam sinirini asmis durumda saglikla kavusacaksiniz insallah 🤲🤲

Kızlar selam bende şuraya derdimi iliştireyim hemen🤭 oğluşum şeyime takmış durumda artık elimidir ayağımıdır ayak parmağımıdır okadar aşağılara tekme atıyor ki sürekli sancı halinde dolaşıyorum ilk gebelikte hiç kasılma olmamıştı günde 10 kere karnım sertleşiyor kasılıyor sanki çıkıverecek gibi resmen şeyimi gıdıklıyor acıtıyor yaramaz durup dururken çığlık atıyorum evde eşim böyle 😲noldu diyor😂

Birde bana yürüyüş hiç yaramıyor zaten bacağımda sinir sikışması var panik atak da var var Allah var😥 3 dakika yürüsem heryerime kramp giriyor nefes nefese kalıyorum egsersiz yapıyorum sadece çömelme egzersizi

Kızlar selam bende şuraya derdimi iliştireyim hemen🤭 oğluşum şeyime takmış durumda artık elimidir ayağımıdır ayak parmağımıdır okadar aşağılara tekme atıyor ki sürekli sancı halinde dolaşıyorum ilk gebelikte hiç kasılma olmamıştı günde 10 kere karnım sertleşiyor kasılıyor sanki çıkıverecek gibi resmen şeyimi gıdıklıyor acıtıyor yaramaz durup dururken çığlık atıyorum evde eşim böyle 😲noldu diyor😂
İlkinde ben de hiç bilmezdim kasılma falan bunda 23.haftadan beri magnezyum kullanıyorum ama bi faydası olmadı günde kaç defa oluyor sayamıyorum bile.

Birde bana yürüyüş hiç yaramıyor zaten bacağımda sinir sikışması var panik atak da var var Allah var😥 3 dakika yürüsem heryerime kramp giriyor nefes nefese kalıyorum egsersiz yapıyorum sadece çömelme egzersizi
Benimde sol kalca kemigimde sorun var kimi doktor sinir sikismasi dedi kimi dogustan kemik sorunu kimide bel fitigi ama cozum yok 🤦🤦 10 mt yurusem pert oluyorum hemen oturma geregi duyuyorum artik disari cikmak zulum resmen bana . Ama benim bu durumum gebelikle ilgilli degil oncesinde de donem donem azardi ama simdi tabi olusan agirlik ile daha beter oldu malesef

Aynen stresten heyecandan oldum olası mide bulantısı yaşarım ama bu durduk yere gelen bi bulantı anlamadım.
Bende sabahlaro biraz oluyor sadece ama her zaman degil bazi gunler ve kusma oluyor ama gece vs olmuyor neden olur belki bilinc alti az kaldi die kendine stres yapiyorsundur

Kasilmayla beraber agri varsa kork canim yoksa dert etme bence normal yerleri daraldi geriniyordur oda sertlik olusturur rahat hareket edemiyor artik kuzular 🤭

Yok komple sertleşiyor. Bebek bir yere oynamıyor. Doktorun yanında olmasa ben de bebek toplanıyor sanıyordum.
Sayıyorum artarsa bakıcam. Uzandım magnezyumu içtim geçer herhalde birazdan. Yorulunca artıyor iyi gelmiyor ayakta durmak .

Ya kizlar bana bi akil versenize benmi hassasim alinganlik yapiyorum allah askiniza bisi diyin
Esimin muduru covit esim dolayli temasli uzun suredir birebir temasi yok neyse annem gelecekti bunu soyledim aaa dedi 21 gun daha gelmem ( hakli koah hastasi covite yakalanirsa kurtulma ihtimali allah bilir ama neredeyse yok gibi hastaligi ciddi boyutta ) dedim haklisin tamam idare ediyorum zaten gelme ama simdi abimler onlara gidecekmis ve abimin is yerinde de covitli ( abim bu durumu soylememis ) ( ayrica diger abiminde is yerinde yeni burun buruna calistigi arkadasi covitmis ) var ee anne dedim boyle boyle gecerse ne olacak sana ee artik napayim allaha emanet diyor.
Esim de dioki doguma kadar min 21 gun oncesinde eve gelmezse dogumdan sonra da gelmemeli sonucta onun ne malum covit getirmeyecegi ruhum daraliyor su hastaliktan.

Yok komple sertleşiyor. Bebek bir yere oynamıyor. Doktorun yanında olmasa ben de bebek toplanıyor sanıyordum.
Sayıyorum artarsa bakıcam. Uzandım magnezyumu içtim geçer herhalde birazdan. Yorulunca artıyor iyi gelmiyor ayakta durmak .
Aaa doktor mu dedi kasilma bu die 🤔 bende de oluo o ki bak simdi brnde evham yaptim zaten yer ariyoruz evhamlanmaya 🤭🤭 takip et bakalim canim insalaah bisi cikmaz 🤲🤲

Back
X