2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya kizlar bana bi akil versenize benmi hassasim alinganlik yapiyorum allah askiniza bisi diyin
Esimin muduru covit esim dolayli temasli uzun suredir birebir temasi yok neyse annem gelecekti bunu soyledim aaa dedi 21 gun daha gelmem ( hakli koah hastasi covite yakalanirsa kurtulma ihtimali allah bilir ama neredeyse yok gibi hastaligi ciddi boyutta ) dedim haklisin tamam idare ediyorum zaten gelme ama simdi abimler onlara gidecekmis ve abimin is yerinde de covitli ( abim bu durumu soylememis ) ( ayrica diger abiminde is yerinde yeni burun buruna calistigi arkadasi covitmis ) var ee anne dedim boyle boyle gecerse ne olacak sana ee artik napayim allaha emanet diyor.
Esim de dioki doguma kadar min 21 gun oncesinde eve gelmezse dogumdan sonra da gelmemeli sonucta onun ne malum covit getirmeyecegi ruhum daraliyor su hastaliktan.

Zor zamandayız ama eşiniz çalışıyor zaten tam anlamıyla izole değilsiniz. Hastalık belirtisi yoksa anneniz ne zaman istiyorsa gelsin bence.
Uzaktan çalışmalar çoğu şirkette kalktı artık koruyamıyoruz kendimizi. Belirtisi varsa ekstra dikkat etsinler. Bunun dışında yapabileceğimiz bir şey yok. Ya da kimseyle görüşmeyeceğiz.

Kusma yok bende ama birden bire tutan bi mide bulantısı özellikle fark ettim gündüz uzanırken oluyor ne alakaysa.
Mide bulantısı bende de var kussam rahatlayacagim.ama kusamiyorum boş boş bulanıyor arastirdim rahim yukarı çıktığı için oluyormuş mide bulantısı veya mide de yanma

Aaa doktor mu dedi kasilma bu die 🤔 bende de oluo o ki bak simdi brnde evham yaptim zaten yer ariyoruz evhamlanmaya 🤭🤭 takip et bakalim canim insalaah bisi cikmaz 🤲🤲

3 dk da bir olursa acil ara dedi. Onun dışında takip et. Kasılmaların arası kısalıyorsa da önemli dedi. Saatte bir olanı çok önemsemiyor.

Zor zamandayız ama eşiniz çalışıyor zaten tam anlamıyla izole değilsiniz. Hastalık belirtisi yoksa anneniz ne zaman istiyorsa gelsin bence.
Uzaktan çalışmalar çoğu şirkette kalktı artık koruyamıyoruz kendimizi. Belirtisi varsa ekstra dikkat etsinler. Bunun dışında yapabileceğimiz bir şey yok. Ya da kimseyle görüşmeyeceğiz.
Sorun zaten benim gelme demem degil kendisinin bizden covitli die uzak tutup diger cocuklari tarafindan tutamamasi bence annem anne olarak gelmeli ama hani gelmek istemedi diye kizmadim ama durum bu hali alinca uzuldum bildigin. Gercekten zor zamanlar kimseyle gorusmemek zaten imkansiz kaldiki aktif ise giden esim varken bana manasiz geliyor kendimi eve kapatmak baya baya dikkatlice cikiyoruz gidiyoruz geliyoruz. Sorun annemin yaptigi ozetle. Benmi aliniyorum omu bize karsi abartiyor durumu anlamlandiramiyorum

Ya kizlar bana bi akil versenize benmi hassasim alinganlik yapiyorum allah askiniza bisi diyin
Esimin muduru covit esim dolayli temasli uzun suredir birebir temasi yok neyse annem gelecekti bunu soyledim aaa dedi 21 gun daha gelmem ( hakli koah hastasi covite yakalanirsa kurtulma ihtimali allah bilir ama neredeyse yok gibi hastaligi ciddi boyutta ) dedim haklisin tamam idare ediyorum zaten gelme ama simdi abimler onlara gidecekmis ve abimin is yerinde de covitli ( abim bu durumu soylememis ) ( ayrica diger abiminde is yerinde yeni burun buruna calistigi arkadasi covitmis ) var ee anne dedim boyle boyle gecerse ne olacak sana ee artik napayim allaha emanet diyor.
Esim de dioki doguma kadar min 21 gun oncesinde eve gelmezse dogumdan sonra da gelmemeli sonucta onun ne malum covit getirmeyecegi ruhum daraliyor su hastaliktan.
Bence sen bu halinle annene karsi hassas davranıyorsan abilerin de ayni sekilde davranmali. Temasliysa annenin yanına gitmemeli. Sonucta koah kadin. Allah korusun yakalanirsa buyuk risk

Sorun zaten benim gelme demem degil kendisinin bizden covitli die uzak tutup diger cocuklari tarafindan tutamamasi bence annem anne olarak gelmeli ama hani gelmek istemedi diye kizmadim ama durum bu hali alinca uzuldum bildigin. Gercekten zor zamanlar kimseyle gorusmemek zaten imkansiz kaldiki aktif ise giden esim varken bana manasiz geliyor kendimi eve kapatmak baya baya dikkatlice cikiyoruz gidiyoruz geliyoruz. Sorun annemin yaptigi ozetle. Benmi aliniyorum omu bize karsi abartiyor durumu anlamlandiramiyorum

Özellikle hastayla temaslı olduğunuzu söylediğiniz için öyle demiştir. Diğerleri söylememiş.
Abartmıyorsun ama o da ayrım yapmıyor. İhtiyacınız olduğunu bilmiyordur belki. Doğuma daha var yük olmayayım diye düşünmüştür

Yok komple sertleşiyor. Bebek bir yere oynamıyor. Doktorun yanında olmasa ben de bebek toplanıyor sanıyordum.
Sayıyorum artarsa bakıcam. Uzandım magnezyumu içtim geçer herhalde birazdan. Yorulunca artıyor iyi gelmiyor ayakta durmak .
Benim de ayağa kalkınca oluyor hele yürüyüş yaparken olduğunda nefesim kesiliyor. Karnımın bi tarafında oluyor benim. Bi tarafı sert bi tarafı yumuşak ama ağrılı değil.

çatı ağrısından ölüyorum ya naz yapmak sımarıklık değil cidden oturup kalkmak yerden bişey almak çekmece açmak bile işkence oldu
üstüne her yerime kramp giriyor dün kolumu ani kaldırdım boynum kasılık kaldı ova ova geçti şükür . hayırlıyla 1 ay daha dayanabilsem 😕

çatı ağrısından ölüyorum ya naz yapmak sımarıklık değil cidden oturup kalkmak yerden bişey almak çekmece açmak bile işkence oldu
üstüne her yerime kramp giriyor dün kolumu ani kaldırdım boynum kasılık kaldı ova ova geçti şükür . hayırlıyla 1 ay daha dayanabilsem 😕
Oturup kalkarken agri varsa idrar tahliline baktir derim ben de oyleydim ciddi iltihap cikti tabi herkeste ayni olacak diye bir kaide yok ama basima geldi.

Benim de ayağa kalkınca oluyor hele yürüyüş yaparken olduğunda nefesim kesiliyor. Karnımın bi tarafında oluyor benim. Bi tarafı sert bi tarafı yumuşak ama ağrılı değil.

Ağrı bende de yok. Ama kasılma da ağrıdır diyorlar.
Bugün güç kullanmadım ama çamaşırları yıkadım, kuruttum, topladım,bulaşık,yemek...
çıktım bir de yürüdüm, alışveriş yaptım yoruldum.fazla ayakta durmuşum
Herkesin bünyesi aynı değil demek ki, bize de ayakta durmak yaramıyor.

Ağrı bende de yok. Ama kasılma da ağrıdır diyorlar.
Bugün güç kullanmadım ama çamaşırları yıkadım, kuruttum, topladım,bulaşık,yemek...
çıktım bir de yürüdüm, alışveriş yaptım yoruldum.fazla ayakta durmuşum
Herkesin bünyesi aynı değil demek ki, bize de ayakta durmak yaramıyor.
Doktor bana günde 40 dk yürüyeceksin diyor, ultrasonda kasılmayı gördüğü halde. Demek ki çok da korkulacak bir şey değil diye düşünüyorum.

Merhaba kızlar, hamilelikte suni göz yaşı damlası kullanan var mı ya? Gözlerim cok kuruyor, yanıyorlar. Dr mecbur kalmadıkca kullanma dedi ama bilemiyorum. Eczacıda ilk 3 ay kullanmamak gerekiyo sonra kullanabilirsiniz dedi
Valla ben lens kullanıyorum, bir kaç kere damla sıktım gözüme kuruduğu için.. ilk 3 ay yaptım mı bilmiyorum ama son zamanlar da yapmıştım. Sıkmayınca gözüm kızarıyordu, zararlı mı değil mi hiç aklıma gelmedi

Canım sen enfeksiyon için hangi antibiyotiği kullanıyorsun ve günde kaç kez ?
Yanliz verdikleri antibiotik degilmis iltihap icin kurutucu fitillermis canim. Ama bana soylerken biri agizdan biri fitil dedi ama eczaci vajinal kullanmalisin ikisinide dedi

Back
X