- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Ya kizlar bana bi akil versenize benmi hassasim alinganlik yapiyorum allah askiniza bisi diyin
Esimin muduru covit esim dolayli temasli uzun suredir birebir temasi yok neyse annem gelecekti bunu soyledim aaa dedi 21 gun daha gelmem ( hakli koah hastasi covite yakalanirsa kurtulma ihtimali allah bilir ama neredeyse yok gibi hastaligi ciddi boyutta ) dedim haklisin tamam idare ediyorum zaten gelme ama simdi abimler onlara gidecekmis ve abimin is yerinde de covitli ( abim bu durumu soylememis ) ( ayrica diger abiminde is yerinde yeni burun buruna calistigi arkadasi covitmis ) var ee anne dedim boyle boyle gecerse ne olacak sana ee artik napayim allaha emanet diyor.
Esim de dioki doguma kadar min 21 gun oncesinde eve gelmezse dogumdan sonra da gelmemeli sonucta onun ne malum covit getirmeyecegi ruhum daraliyor su hastaliktan.
Zor zamandayız ama eşiniz çalışıyor zaten tam anlamıyla izole değilsiniz. Hastalık belirtisi yoksa anneniz ne zaman istiyorsa gelsin bence.
Uzaktan çalışmalar çoğu şirkette kalktı artık koruyamıyoruz kendimizi. Belirtisi varsa ekstra dikkat etsinler. Bunun dışında yapabileceğimiz bir şey yok. Ya da kimseyle görüşmeyeceğiz.