2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Teşekkür ederim canım inşallah güzel duaların kabul olsun 🤲🏻 Ben normalde bir muayenehaneye gidiyorum hastaneye değil, doktorun anlaşmalı hastaneler var sadece doğum yaptığı. Ama o hastanelerin Hiçbiri almadı beni bizim takiplimiz değilsin, senin durumun riskli devlete yatış yapman lazım dediler. Sadece doktorum yatırırsa yatırırız dediler. Ama doktorum da o hastanelerde çalışmadığı için git gel yaparak takip edemeyeceği için o da devlete gitmemi söyledi. Şuanda gece gündüz kan, nst, idrar, tansiyon ölçümü yapılıyor. Gece 3-4’de bile yatakta kendimi nst cihazında veya koluma şırınga girmiş halde buluyorum uyurken. Anladığım kadarıyla çok dikkat edilmesi gereken bi rahatsızlık ve evde kendi kendine tansiyon ölçerek devam ederek olacak gibi değil bu. Ben önümüzdeki hafta sezeryana alırlar diye düşünmeye başladım bişey denmemiş olsa da. Yarın 35+ olan haftalara giriyorum 37+ olsaydım çoktan hiç risk almayıp alıyormuş tüm doktorlar. Burda gün geçirmeye çalışıyorlar sürekli ölçümlerle
Simdi anladim. O zaman en dogrusu olmus. Egitim arastirma hastaneleri sanirim boyle takip gereken durumlarda en iyi secenek. Bir de hamile olunca en ufak seyde gozunun icine bakiyolar, en ufak risk almak istemiyolar. Insallah bebis de acele etmez, her sey stabil ilerler. Zaten haftan ileri ama birgun birgundur. Hic korktugun gibi olmaz. Dualarimiz seninle.🌸🌸

Benimde burnumla basim dertte acilmiyor asla hem him him konusuyorum genzim dolu yani ama oyle hasta halim de yok anlamadim gitti grip desem degil c vitamini bol bol aliyorum yani mandalina portakal sikiyorum
Gecmis olsun cok yoran bisi. Gece ayri dert, yemek yerken bile yoruluyorum burnumdan nefes alamadigim icin. Surekli fisfis yapiyorm

Yanliz verdikleri antibiotik degilmis iltihap icin kurutucu fitillermis canim. Ama bana soylerken biri agizdan biri fitil dedi ama eczaci vajinal kullanmalisin ikisinide dedi
Ben fitil kullanamıyorum ya çok akıntı oluyo öyle daha kötü yapıyor beni

Kusma yok bende ama birden bire tutan bi mide bulantısı özellikle fark ettim gündüz uzanırken oluyor ne alakaysa.
Bende mide bulantısı yok ama bi rahat uzanamıyorum, yatamıyorum hemen mide yanması başlıyor. Rennie şurupla idare ediyorum. Bazen reflü midem boş olsa da kusturuyor beni ya da yemek çok sıkıştırırsa. 1 kere midem bulandı geçenlerde o da kargoculara sinir oldum karnım da açtı o yüzdendi 🤣

Yok komple sertleşiyor. Bebek bir yere oynamıyor. Doktorun yanında olmasa ben de bebek toplanıyor sanıyordum.
Sayıyorum artarsa bakıcam. Uzandım magnezyumu içtim geçer herhalde birazdan. Yorulunca artıyor iyi gelmiyor ayakta durmak .
Bende de bir kaç kere olmuştu komple sertleşti, hatta krem sürsem yumuşar mı biraz demiştim 🙈 ama yemek yedikten sonra olmuştu, çok kaçırdım diye ben ona yormuştum. Rahat nefes alamıyor gibi oluyordum. Kasılmaymış demek ki.. ama ağrım olmadı.

yoyko 8in 1 aldık anne yanı özelliği de var keşke dün görseydim hepsiburadada tüm indirimlere ek %15 indirim oldu dün gece

aynen hele suni sancı ile hiç hissedilmiyor vajinal muayene
Aslında dun buna da baktım hb dada ama indirimi fark etmemişim
Aşağı yukarı benzer ozelllikteler madre anne yanıyla
Teşekkür ederim canım ♥️

ben hep yuz ustu rahat uyuyanlardandim. Oyle ozledim ki yuzustu uyumayi ruyalarima giriyor 🤭🤭 normal dogumu biliyorumda sezeryanli olan arkadaslar soylerse sevinirim dogumdan ne kadar sonra yatabilirim yuzustu ( sezeryan ihtimaline karsi 🤭🤭)

Back
X