- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
Sensiz valla tadi yok ben de uzulmustm yazmicam artik diyince
Ismini de degisrimissn queen
Uzun zaman oldu aynı nick değiştireyim dedim değişiklik iyidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sensiz valla tadi yok ben de uzulmustm yazmicam artik diyince
Ismini de degisrimissn queen
Yaz bacımsu yazBuralardayım bea bacimsu uzaktan takip ediyorum![]()
Benim oğlanın da tepesi baya seyreldi yanlarıyla arkası duruyo dedesine benzedi iyiceSaçlı doğan bebişlerinizin saçlarında dökülme oluyor mu? Bizim kafa simsiyah saç doluydu ama kalmadı pek normal mi acaba bu durum?
Bir şey yapmadım sadece hergün birkaç defa ılık suyla sildim.Kendi kendine mi geçti bir şey yaptınız mı
Özlettin be yeter bu kadar ayrılık Tülay geri dönnnn....Buralardayım bea bacimsu uzaktan takip ediyorum![]()
Evet bizimki de dökülmeye başladıSaçlı doğan bebişlerinizin saçlarında dökülme oluyor mu? Bizim kafa simsiyah saç doluydu ama kalmadı pek normal mi acaba bu durum?
Yaz bacımsu yaz
Nasılsınız
Kakalar cisler kusmuklar gazlar![]()
evet bebekler önce bayağı bir saç kaybediyorlar sonra tekrar çıkıyor. bizim kafamızın yarısı kel doğduğundan döküldümü hiç anlamadım :))Bizdede acilmalar başladı ilk saç dökülür diyor annem
Ben tam bir kabak kafaymışım suan saçlarım çok gürevet bebekler önce bayağı bir saç kaybediyorlar sonra tekrar çıkıyor. bizim kafamızın yarısı kel doğduğundan döküldümü hiç anlamadım :))
Bizimde aynı sizin gibi böyle ben sütten temastan tahriş diye düşünüyorum. Sanki oğlumdada olurduİnsallah canım ben doktora dedim kızım çok öpüyor ondan olabilir mi hayır bu öpme kirmiziligi değil dedi sivilce gibi değil bakalım dikkat etmeye başladım ne olacak foto ekleyebilirim sonunda bak bir yanak bu sekildeEki Görüntüle 3007977
Eşim bebeği hiç kucağına alamıyor büyük kızım babasına çok düşkün çok kıskanıyor babadan sen alma diyor bnde ya öpme ya sakal dedm eşime de sordum optun mu gizlice diye hayır dedi doktor da öpme sakal değil bu süt alerjisi ne benziyor dedi inatla inşallah dediğin gibi tahriş tir
Bizim başladı hafiften dökülmeye ama çoğu duruyorSaçlı doğan bebişlerinizin saçlarında dökülme oluyor mu? Bizim kafa simsiyah saç doluydu ama kalmadı pek normal mi acaba bu durum?
Olmaz bence ben veriyormKızlar anne sütünü günde bir defa sadece lansınoh bıberonla verdırsem meme reddi yaşarmıyım 20 gündür aralıksız 2 saat uykum olmadı inanın…Meme reddın kızımda yasadıgım ıcın cok korkuyorum vermedım ama dayanamıcam herhalde![]()
Ben lansinoh biberon ile hem sagdigim sütü hem mamayi veriyorum hic sorun yaşamadım ucu anne memesine en yakın olanlardan lansinoh zatenKızlar anne sütünü günde bir defa sadece lansınoh bıberonla verdırsem meme reddi yaşarmıyım 20 gündür aralıksız 2 saat uykum olmadı inanın…Meme reddın kızımda yasadıgım ıcın cok korkuyorum vermedım ama dayanamıcam herhalde![]()
Ben avent kullanıyorum günde 1 sefer akşamları veriyorum mamayı o da gece uzun uyumasina o arada da memelerin dolmasina yarıyo.. Aksama kadar em em artik bi şey kalmıyor bende geceyeKızlar anne sütünü günde bir defa sadece lansınoh bıberonla verdırsem meme reddi yaşarmıyım 20 gündür aralıksız 2 saat uykum olmadı inanın…Meme reddın kızımda yasadıgım ıcın cok korkuyorum vermedım ama dayanamıcam herhalde![]()
Dün gece ve bugün bütün emdiğini süt olarak çıkardı. Gaz yüzünden olduğunu düşünüyorum ya da reflü. Yarın doktora görüreceğim. Tokken emdiğinde bu kadar çok gelmiyordu. Bazen de uyuduğunda ağzında kalan süt sızıntı şeklinde geliyor. Seninki hangisi?Arkadaşlar bazen tam 2 saat olmadan emziriyorum o da istemiş oluyo ama sütü geri çıkarıyo kusuyo baya niye böyle oluyo acaba ya
Benım oglumda da var dr tıbbi bir terim soyledı ama hatırlamıyorum bu gecer dedıKızlar bebeğin kalça kısmında hafif bir morarma gibi bir alan var doğduğundan beri kalça için gittiğimde sorunda çıkmadı sizde de var mı popo üstünde