Allah razı olsun canım benimBisey olmayacak canım jnsallah korkma dualarım seninle
Bu durumda olumlu düşünüp sakin kalmak en iyisi sanırım. Hastanede kontrol altında olursun en azından için rahat olur canımİnşallah bakalım
Karnim sertlesiyordu birde bel ağrım var.
Şuanda da ara ara ağrım oluyor ama çok şiddetli değil
Testi yatış yapmak için istiyorlar canım negatif çıktı odadayim şimdi
İnşallah ne olacak bakalım
Alttan muayene etti hemşire. Açıklık falan var mı diye baktı herhalde de bir şey demedi. Durum ne bilmiyorum odaya geçtim. Sabah dikkat ettiğimde 5 dakikada bir kasılmam vardı. Nst'de dakikaya dikkat etmedim ama sık geliyordu. Çok yüksek değildi sanırım 55 falan görüyordum.
Benim de kontrollerde ölçümler 1 2 farklılık gösteriyo ama dr ortalama alıp söylüyor. Sıkıntı olmadığını söyledi hepMerhaba kızlar bizim de bugun kontrol vardı. Sat a göre 34+0 ama baş karın bacak çevresi hepsi birbirinden farkli oluyor hep ultrason kağıdında sizin de öylemi. Karın çevresi 2 hafta geriydi 2 hafta önce. Şimdi 2 haftada 3 haftaya yakın büyümüş şükür daha geriye gitmemiş. Şimdi de başı 2 hafta kadar büyük haftasına göre. Daha fazla artmadikca sorun yok dedi doktor. Sizlerin de öyle mi hep birbirne uyumlu mu olur şaşırıyorum. Kilosu da 2200 çıktı. İlk defa nst ye girdim. Tüp bebek benimkisi. Sana bağlı istersen sezeryan yaparız 38 de dedi. Fikrim yok açıkçası hangisi iyidir diye. Ha bir de bizim doğum fiyatlari da normal 3800 sezeryan 4400 olmuş. Nst de 25 TL :)
Canım ben de çok yiyorum ama kilo veriyorum yine de. Bebek almadı gerekeni aldığı için drum sıkıntı yok diyoNe bileyim canım ya haklısın benm almamam çok iyi birşey tabii. Bebiş alsın da o da az alıyor gibi ona moralim bozuldu biraz
burcu bende de var panik atagımsı bişeyler. doğumla ilgili doktorla konustun muBende bide panik atak var ikisi biraraya gelince cok fena oluyorum
Artik kaç kere tutacağız bu yumurcagi bilmiyorum. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz. Sağol canımNedirYani canim gecmis olsun, rabbim yardimcin olsun insallah. Bebiş birazcık daha beklese iyi olacak gibi beklemese bile artik krtik eşiği geçtin gibi. Saglikcakla gelsin yavrucak.
Rabbimin izniyle birşey olmayacaktır canım dualarim seninle Allah'ım sana vaktinde sağlıkla hayirla guzel bir doğum nasip etsinİnşallah bakalım
Karnim sertlesiyordu birde bel ağrım var.
Şuanda da ara ara ağrım oluyor ama çok şiddetli değil
Testi yatış yapmak için istiyorlar canım negatif çıktı odadayim şimdi
İnşallah ne olacak bakalım
Alttan muayene etti hemşire. Açıklık falan var mı diye baktı herhalde de bir şey demedi. Durum ne bilmiyorum odaya geçtim. Sabah dikkat ettiğimde 5 dakikada bir kasılmam vardı. Nst'de dakikaya dikkat etmedim ama sık geliyordu. Çok yüksek değildi sanırım 55 falan görüyordum.
Aynen canım. İnşallah güzelce geçer bu süreç hepimiz içinBu durumda olumlu düşünüp sakin kalmak en iyisi sanırım. Hastanede kontrol altında olursun en azından için rahat olur canım
Amin hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim çok sağolRabbimin izniyle birşey olmayacaktır canım dualarim seninle Allah'ım sana vaktinde sağlıkla hayirla guzel bir doğum nasip etsin
Benimkinin kafası da sağ kaburgamdaymış doktora bu neresi çok ağrıyor kaburgam dedim kafasını dayamış dedi, bidaha sevdimBende de aynısı vardı doktora gittim bugün kafası yukarıdaymış bastırıyormuş
Amin canım benimNedirYani canim cok gecmis olsun her sey nasip saglikla ne zaman dogmasi gerekiyorsa o zaman dogsun inş Allah yardimcimiz olsun
Dönmeside yorulmamızda normal sanırım artık, bende çok yoruluyorum az ayakta dursam sırtım çatlıyorKızlar bu bebis dondu mu geri bilmem nerdeyse agzimdan cikacak gibi hissediyorumbildigin mideme oturmuş gibi ondam bogazimda hep bi yemek varmis gibi valla. Annem ablamda ev isi falan yapiyorum yemek falan anam hemen yoruluyorum belim kalça kemigim falan ağrıyor
benimde hiç biri birbiri ile aynı hafta çıkmıyor, bana 35ci hafta gel dedi, haftaya gidecem belki bu sefer değişmiştirMerhaba kızlar bizim de bugun kontrol vardı. Sat a göre 34+0 ama baş karın bacak çevresi hepsi birbirinden farkli oluyor hep ultrason kağıdında sizin de öylemi. Karın çevresi 2 hafta geriydi 2 hafta önce. Şimdi 2 haftada 3 haftaya yakın büyümüş şükür daha geriye gitmemiş. Şimdi de başı 2 hafta kadar büyük haftasına göre. Daha fazla artmadikca sorun yok dedi doktor. Sizlerin de öyle mi hep birbirne uyumlu mu olur şaşırıyorum. Kilosu da 2200 çıktı. İlk defa nst ye girdim. Tüp bebek benimkisi. Sana bağlı istersen sezeryan yaparız 38 de dedi. Fikrim yok açıkçası hangisi iyidir diye. Ha bir de bizim doğum fiyatlari da normal 3800 sezeryan 4400 olmuş. Nst de 25 TL :)
Canım kendini kötü hissetme, onun geleceği vakit saat hepsi belli Allah katında, bi şeyler sadece vesile olmuş gibi gözükebilir ama sen yemeğe çıkmasan da başka bi nedenle sancın olacaktı öyle düşün. Allahım hepimize güzel yazılar yazmış olsun, evlatlarımızı bizlere bağışlasın. Sağlıkla zamanında gelsin kuzucuklarDün ufak bir kaçamak yapmıştık hastaneden sonra yemek yedik bi alışveriş yaptık demek ki yapmamak gerekiyormuş.
Durdurmaya çalışıyorlar durmazsa o zaman benim minik gelebilir şuan daha belli değil yani
Evet tabiki öyle ama insan yinede suçlu hissediyor.Canım kendini kötü hissetme, onun geleceği vakit saat hepsi belli Allah katında, bi şeyler sadece vesile olmuş gibi gözükebilir ama sen yemeğe çıkmasan da başka bi nedenle sancın olacaktı öyle düşün. Allahım hepimize güzel yazılar yazmış olsun, evlatlarımızı bizlere bağışlasın. Sağlıkla zamanında gelsin kuzucuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?