2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bu durumda olumlu düşünüp sakin kalmak en iyisi sanırım. Hastanede kontrol altında olursun en azından için rahat olur canım

Benim de kontrollerde ölçümler 1 2 farklılık gösteriyo ama dr ortalama alıp söylüyor. Sıkıntı olmadığını söyledi hep

NedirYani canim gecmis olsun, rabbim yardimcin olsun insallah. Bebiş birazcık daha beklese iyi olacak gibi beklemese bile artik krtik eşiği geçtin gibi. Saglikcakla gelsin yavrucak.

Kızlar kv konusu açılmışken ben annem hep özenip bişeyler alıyo ama kv almıyo diye kızıyodum ki kv ile aram çok iyidir valla kızı gibi sever. Hatta annemle konuşurken sordum sence niye diye vardır bişey mutlaka dedi hep. Sonra öğrendim ki eşimden önceki bebeği ölü doğmuş hastaneden elleri boş dönünce çok kötü olmuş bana da moralim bozulmasın diye falan söylemiyomuş teyzeden öğrendim ben de sonradan doğumdan sonra ne lazımsa alırım falan diyomuş bakalım. Daha da ses etmiyorum o yüzden dedim artık doğumdan sonra özencek mi görcem ama hamileyken arada yardıma falan geldi yine de.

NedirYani canim gecmis olsun, rabbim yardimcin olsun insallah. Bebiş birazcık daha beklese iyi olacak gibi beklemese bile artik krtik eşiği geçtin gibi. Saglikcakla gelsin yavrucak.
Artik kaç kere tutacağız bu yumurcagi bilmiyorum. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz. Sağol canım

Rabbimin izniyle birşey olmayacaktır canım dualarim seninle Allah'ım sana vaktinde sağlıkla hayirla guzel bir doğum nasip etsin

Kızlar bu bebis dondu mu geri bilmem nerdeyse agzimdan cikacak gibi hissediyorum bildigin mideme oturmuş gibi ondam bogazimda hep bi yemek varmis gibi valla. Annem ablamda ev isi falan yapiyorum yemek falan anam hemen yoruluyorum belim kalça kemigim falan ağrıyor

Dönmeside yorulmamızda normal sanırım artık, bende çok yoruluyorum az ayakta dursam sırtım çatlıyor

benimde hiç biri birbiri ile aynı hafta çıkmıyor, bana 35ci hafta gel dedi, haftaya gidecem belki bu sefer değişmiştir
ama hiç önemsemedi değişkenliği, normal dedi. her doğum özel iyiki sezaryan oldum diyen da var, iyi ki normal doğurdum diyende var. sanırım acı eşiğimiz ile alakalı :)

Dün ufak bir kaçamak yapmıştık hastaneden sonra yemek yedik bi alışveriş yaptık demek ki yapmamak gerekiyormuş.
Durdurmaya çalışıyorlar durmazsa o zaman benim minik gelebilir şuan daha belli değil yani
Canım kendini kötü hissetme, onun geleceği vakit saat hepsi belli Allah katında, bi şeyler sadece vesile olmuş gibi gözükebilir ama sen yemeğe çıkmasan da başka bi nedenle sancın olacaktı öyle düşün. Allahım hepimize güzel yazılar yazmış olsun, evlatlarımızı bizlere bağışlasın. Sağlıkla zamanında gelsin kuzucuklar

Evet tabiki öyle ama insan yinede suçlu hissediyor.
Gerçi 5 ocaktan sonra zaten doktor serbest bırakacakti. Demek ki serbest olmaya gelmiyor bizim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…