Takmamaya çalış canım doktorun dediği stres yapma rahat ol riskli haftaları geçtiniz daha erken doğmadığı için şükretmek lazım dedi.Amin canım amin. Ciğerlerinde sorun olmasında doktorunda dediği gibi doğduktan sonra kilo alırlar önemli olan enfeksiyon veya solunum sıkıntısı olmaması. Ben de kiloyu cok kafama takıyorum ama takmamalıyız aslında
Bura kucuk bi yer devlette duzgun doktor yok ozelde ayni ankara yakin olsa oraya kadar gidecem sasirdim valla. İki hastane var sadeNedirYani inşallah herşey yolundadir cnm A AnnemAnnemm baska bi doktor bulsan sanki daha mi iyi olur ki ya ilgilenmiyor doktorun
Bes dakika aralikla geldigi de oldu busefer kesin doguruyom dedim açılma yoktu. Ben anlamadim doktorlada anlamadi zaten Allah sonumu iyi etsin saglicakla bi doguraydim. Belliki gelecek durmayacak ama nezaman bakalim.......Canım doktorunu değiştirmeyi dusunuyormusun düzenli mi sancilar
Allah yardımcın olsun cnm dikkat et kendine..Bura kucuk bi yer devlette duzgun doktor yok ozelde ayni ankara yakin olsa oraya kadar gidecem sasirdim valla. İki hastane var sade
Canım vardır bunda da bi hayır mutlaka. Sağlıcakla en hayırlı zamanda gelsin inşallah sağsalimBes dakika aralikla geldigi de oldu busefer kesin doguruyom dedim açılma yoktu. Ben anlamadim doktorlada anlamadi zaten Allah sonumu iyi etsin saglicakla bi doguraydim. Belliki gelecek durmayacak ama nezaman bakalim.......
Tamam cnmn sen kendini yorma insllah hepimiz saglikla kucaklariz bebeklerimiziHerkezde olduğu gibi ağrım var yürütmeyen cinsten ama belimde sırtımda bir ağrı yoktu şükür.
Bebek tekme attı birkaçkere o ara yükseldi kasılma oluyormuş sanırım o bende tam anlayamadım mantığını canım ilk çocuk:)
Aminnn İNŞALLAHTamam cnmn sen kendini yorma insllah hepimiz saglikla kucaklariz bebeklerimizi
Biraz daha iyiyim çok şükür ya da sancı var ben fark etmiyorumYiyorum kuzum bu hafta abandım onlara hep. İnsallah tosuncuk sağlıklı bebişlerimiz vakitlice doğarlarsenin durumun nasıl ağrıların geçtimi biraz serum vs taktılarmı
Anladım canım sağolEvet canım çalışırken ebeler 1 parmak diyince doktor 1 cm diyordu.
Yok yarın görürüm galiba canım bugün burdayımEvet canım 1 cm ne diyorlar doktorunla görüştün mü
YandıkKuzum isyan çıkarmış senin ki,bastırır doktorlar merak etme. Benim oğlumda öyleydi hep sancilanirdim, simdi öyle sabırsız bi cocuk ki... seninki de biraz sabırsız bıdık olacak anlaşıldı ❣
Kasılmalara ne diyorlar ya canim serum falan mı verdiler yatiyordun değil mi farklı bisey yapmadınBiraz daha iyiyim çok şükür ya da sancı var ben fark etmiyorum
Anladım canım sağol
Yok yarın görürüm galiba canım bugün burdayım
Yandıkkorktum şuan
NedirYani Ne yapacaklar bundan sonrası için bilgi verdiler mi?
NedirYani inşallah herşey yolundadir cnm A AnnemAnnemm baska bi doktor bulsan sanki daha mi iyi olur ki ya ilgilenmiyor doktorun
1 kiloluk serum bitti ikinci takıldı. Antibiyotik ve ilaç veriliyor. Şuan daha iyiyim yine nst çekilirse anlaşılır tam herhalde sağ olun kızlar serum takılı olunca tek elle çok yazamıyorum geç bakıyorum o yüzden burayaNedirYani Canım inşallah sorunsuzca bekler bebişin acele etmez, onun için ne zaman hayırlı ve sağlıklı olucaksa inşallah o vakitte kavuşmak nasip olsun
Cok gecmis olsun canım inşallah sabaha gecerde çıkarsın korkutuyor senin minik 1 aycik daha dayansa istediğini yapsın sonra yine büyüdü baya haftasi ama ayrı kalmazsiniz inşallah zamanında gelirde1 kiloluk serum bitti ikinci takıldı. Antibiyotik ve ilaç veriliyor. Şuan daha iyiyim yine nst çekilirse anlaşılır tam herhalde sağ olun kızlar serum takılı olunca tek elle çok yazamıyorum geç bakıyorum o yüzden buraya
Dün ufak bir kaçamak yapmıştık hastaneden sonra yemek yedik bi alışveriş yaptık demek ki yapmamak gerekiyormuş.Kasılmalara ne diyorlar ya canim serum falan mı verdiler yatiyordun değil mi farklı bisey yapmadın
Bence de normal canım ama moral bozmak için herşeyi söylüyorlar işte rahatça. Ben hamilelikten önce de sık sık yerdim midem kazınır sürekli şimdi sen düşün aç kalamıyorum sürekli ne yiyebilirim meyve de kilo yapıyor sürekli sebze yesem artık kusarım heralde insan tok tutacak şeyler yemek istiyor sürekli acıkmamak içinBende cok hızlı aldım kilo cnm hepsini 21.hafta dan sonra aldım, doktoruma sordum cok hızlı alıyorum diye normal alamadin kilo bu zamana kadar dedi, demek her doktor farklı söylüyor, biraz ekmeği azaltmaya calis, protein sebze meyve ve, surda ne kadar kaldı zaten
İnşallah ya. Doktor 32. Hafta hedefimiz demişti. Birkaç gün kaldı zaten 32 olmaya benimki de ben sözümü tuttum anne artık gelcem dedi herhalde annesi dün biraz insan içine karışıncaCok gecmis olsun canım inşallah sabaha gecerde çıkarsın korkutuyor senin minik 1 aycik daha dayansa istediğini yapsın sonra yine büyüdü baya haftasi ama ayrı kalmazsiniz inşallah zamanında gelirde
Bende isticem ya gecmiyorHaha2 sene emzirme süreci var , canımız ne istiyorsa yemek hakkimiz
Aa bunu da ilk duyuyorum, asıl hemen banyo olurlar ki süt insin.
Pis kan çıksın diye karnına bastiriyolar ya
Benimde öyle kuzum rengi duo verdi doktor biraz fayda ediyor.
Bisey olmayacak canım jnsallah korkma dualarım seninleDün ufak bir kaçamak yapmıştık hastaneden sonra yemek yedik bi alışveriş yaptık demek ki yapmamak gerekiyormuş.
Durdurmaya çalışıyorlar durmazsa o zaman benim minik gelebilir şuan daha belli değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?