Nolur kötü düşünme cnm güzel olucak hersey, durucak Allahın izniyle prenses, bol bol dinlenince haftalarca duranlar varGünaydın kızlar.
1 hafta daha tutmamız lazım bebeği dedi doktor. 32. Haftayı geçmemiz lazım.
Ara ara sancım oluyor dedim evet devam ediyor dedi.
Sabah çekilen nst'de 45 gördüm bir ara.
Bugün de burdaymışımız inşallah tamamen durursa yarın çıkarız herhalde.
Biraz moralim bozuk.
Benim kızın duracağı yok Ocak gibi gelecek diye hissediyorum.
Kendisi nefes alacak mı kuvozde ne kadar durur nasıl bir süreç olacak iyi olacak mı kafamda çok soru var.
Zaten öyle olur neyi çok istersen ne kadar üstüne düşersen o kadar sınanırsın. Biraz rahat olmak lazım da işte onuda biz yapamıyoruzAynen canım ben de öyle diyorum. Squat hareketleri yapalım doğuramayınca yürüyüşlere çıkalımvalla doğuramayanları görünce iç çekerek bakıyorum. Her iş yapıyolar yine de tık yok
Ay aynı benim annem, herkese 15 gün dursa yeter daha fazlasında gözümüz yok olsada bunun oğlan beklemez çok aceleci diyeŞubatı geçiyormuş bi de doğumvalla ne gülerim annemler herkese yaydı erken doğuracak papatya diye. Millette arayıp soruyor ne durumda diye. Böyle böyle daha cok ararlar inşallah
Ay sorma benim teyzeler de heran bekliyolar, annem biraz aramasın Burcu doğurdu mu diye arıyorlarŞubatı geçiyormuş bi de doğumvalla ne gülerim annemler herkese yaydı erken doğuracak papatya diye. Millette arayıp soruyor ne durumda diye. Böyle böyle daha cok ararlar inşallah
Ayy canım çok merak ettim sakıncası yoksa, ismin gerçekten Papatya mı?Şubatı geçiyormuş bi de doğumvalla ne gülerim annemler herkese yaydı erken doğuracak papatya diye. Millette arayıp soruyor ne durumda diye. Böyle böyle daha cok ararlar inşallah
İnşallah yine öyle olur canım inşallahNolur kötü düşünme cnm güzel olucak hersey, durucak Allahın izniyle prenses, bol bol dinlenince haftalarca duranlar var
Cok sukur canimBen de hep öyle şükürle uyanıyorum canım. Dengesiz doktora kalsa bu hafta doğuruyordumçok şükür ki duruyor hala yavrum
Yok canım burada anlaşılsın diye öyle dedimAyy canım çok merak ettim sakıncası yoksa, ismin gerçekten Papatya mı?
Benim suyum patladi diye gonderdi yuksek tansiyonla cok sukur ki prensesim hala benimle en azindan 8ayini tamamlar insaAllah cok dua ediyorum hepimiz icin. Senin prensesinde biraz daha buyusun oyle gelecek insaAllah. Ama suna eminim artik erken gelecek benimki sadece bi 15 gun daha benimle kalsinİnşallah yine öyle olur canım inşallah
Ay benimde teyzemde, 1.5 -2 kilo ancak olur Zeynep'in bebegi diyor herkeseAy aynı benim annem, herkese 15 gün dursa yeter daha fazlasında gözümüz yok olsada bunun oğlan beklemez çok aceleci diyeanne deme öyle diyorum daha vakti var diyorum var ama sanki seninki duruyo diyor moral vermeye bakar mısın
Amin canım benim inşallahBenim suyum patladi diye gonderdi yuksek tansiyonla cok sukur ki prensesim hala benimle en azindan 8ayini tamamlar insaAllah cok dua ediyorum hepimiz icin. Senin prensesinde biraz daha buyusun oyle gelecek insaAllah. Ama suna eminim artik erken gelecek benimki sadece bi 15 gun daha benimle kalsin
Benim annem de sağ olsun ilk geldiğinde herkesle konuştuğunda artık 7 aylık mi dogacak bakacağız diyordu. Bir gün söyledim öyle deme diye şimdi günü şu falan diyorAy aynı benim annem, herkese 15 gün dursa yeter daha fazlasında gözümüz yok olsada bunun oğlan beklemez çok aceleci diyeanne deme öyle diyorum daha vakti var diyorum var ama sanki seninki duruyo diyor moral vermeye bakar mısın
Kizlar soguk terleme neden olur. Buzz gibi terliyorum yüzüm ve sırtım buzluktan çıkmış gibi. Yüzüm bembeyaz sanki kanım çekilmis gibi. Artik doktora gitmek aramak istemiyorum nefret ettim doktordan. Dogumada Rabbim yardim eder normal olursa devletemi gitsem diyorum. Bu adama bosu bosuna 6milyar vermek istemiyorumDevlettede adam akilli kimse yok. Allahim napcam ben.....
Hahahah ay niye böyleler yaaAy benimde teyzemde, 1.5 -2 kilo ancak olur Zeynep'in bebegi diyor herkese
Felaket tellallığı yapıyorlar işteHahahah ay niye böyleler yaaHepsi aynı demek ki Anneme yeter artık söyleyip durma gerçekten doğurcam bu gidişle sus diyorum kızım ben gidişatı söylüyorum niye kızıyorsun diyor
Ahahahha aynılar yaaAy aynı benim annem, herkese 15 gün dursa yeter daha fazlasında gözümüz yok olsada bunun oğlan beklemez çok aceleci diyeanne deme öyle diyorum daha vakti var diyorum var ama sanki seninki duruyo diyor moral vermeye bakar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?