2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Nolur kötü düşünme cnm güzel olucak hersey, durucak Allahın izniyle prenses, bol bol dinlenince haftalarca duranlar var

bu burnum daha ne kadar genişleyecek acaba
ilk cocukta genişledin, doğumdan sonra hafif indin
şimdi neden bi daha genişliyorsun hadi genişledin ilkini neden geçiyorsun.
bak zaten ufak burnum yoktu, daha da fena hale gelsin haberin olsun

Aynen canım ben de öyle diyorum. Squat hareketleri yapalım doğuramayınca yürüyüşlere çıkalım valla doğuramayanları görünce iç çekerek bakıyorum. Her iş yapıyolar yine de tık yok
Zaten öyle olur neyi çok istersen ne kadar üstüne düşersen o kadar sınanırsın. Biraz rahat olmak lazım da işte onuda biz yapamıyoruz

Şubatı geçiyormuş bi de doğum valla ne gülerim annemler herkese yaydı erken doğuracak papatya diye. Millette arayıp soruyor ne durumda diye. Böyle böyle daha cok ararlar inşallah
Ay aynı benim annem, herkese 15 gün dursa yeter daha fazlasında gözümüz yok olsada bunun oğlan beklemez çok aceleci diye anne deme öyle diyorum daha vakti var diyorum var ama sanki seninki duruyo diyor moral vermeye bakar mısın

Şubatı geçiyormuş bi de doğum valla ne gülerim annemler herkese yaydı erken doğuracak papatya diye. Millette arayıp soruyor ne durumda diye. Böyle böyle daha cok ararlar inşallah
Ay sorma benim teyzeler de heran bekliyolar, annem biraz aramasın Burcu doğurdu mu diye arıyorlar bi ara rahimde yumuşama var erken doğum riski var dedim demez olaydım

Ayy canım çok merak ettim sakıncası yoksa, ismin gerçekten Papatya mı?

Kizlar soguk terleme neden olur. Buzz gibi terliyorum yüzüm ve sırtım buzluktan çıkmış gibi. Yüzüm bembeyaz sanki kanım çekilmis gibi. Artik doktora gitmek aramak istemiyorum nefret ettim doktordan. Dogumada Rabbim yardim eder normal olursa devletemi gitsem diyorum. Bu adama bosu bosuna 6milyar vermek istemiyorum Devlettede adam akilli kimse yok. Allahim napcam ben.....

İnşallah yine öyle olur canım inşallah
Benim suyum patladi diye gonderdi yuksek tansiyonla cok sukur ki prensesim hala benimle en azindan 8ayini tamamlar insaAllah cok dua ediyorum hepimiz icin. Senin prensesinde biraz daha buyusun oyle gelecek insaAllah. Ama suna eminim artik erken gelecek benimki sadece bi 15 gun daha benimle kalsin

Ay benimde teyzemde, 1.5 -2 kilo ancak olur Zeynep'in bebegi diyor herkese

Amin canım benim inşallah
Rabbim bilir bir bakmışsın şaşırtmış seninki hepimizden geç gelmiş hiç belli olmaz
Allah razı olsun canım hepimiz dua etmeye devam edelim.

Kızlar çatı muayenesiyle açıklık muayenesi aynı şekilde mi yapılıyor acaba?
Yani aynı yere kadar mı kontrol ediyorlar bilginiz var mı?

Benim annem de sağ olsun ilk geldiğinde herkesle konuştuğunda artık 7 aylık mi dogacak bakacağız diyordu. Bir gün söyledim öyle deme diye şimdi günü şu falan diyor .
Ah anneler

soğuk terleme genelde stresten başlıyor, ama tam tıbbı hali dr bilir,

ilk cocukta doğum değil mi devlette yaparım dedim,
ama muayeneler, doğumhanede muhabetleri, refakatçinin alınması derken
yan komşum benden 2 ay önce doğurmuştu
varsa imkanın sakın gitme dedi, daha cok korktum

36cı hafta özele başlayıp doğum yapmıştım gayette memnundum
doğuma kocam da girmişti,
yine aynı özele aynı dr direkt başladım.

Ay benimde teyzemde, 1.5 -2 kilo ancak olur Zeynep'in bebegi diyor herkese
Hahahah ay niye böyleler yaa Hepsi aynı demek ki Anneme yeter artık söyleyip durma gerçekten doğurcam bu gidişle sus diyorum kızım ben gidişatı söylüyorum niye kızıyorsun diyor

Ahahahha aynılar yaa ben anneme dedim ki Anne kimseye birşey söyleme arayıp duracaklar bizi bunaltacaklar. Yok kime dedim ki ben. Dakika bir gol bir aramış söylemiş kulaktan kulağada yayılmış al basına belayı. Bide acındıra acındıra anlatıyor. Allahım sabır ver . Doğuma girdiğimi söylersen birine fena bozuşuruz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…