2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Dinlenince hiç azalmıyor mu

Senle ben aynı durumdayız. Benimde halılar yıkamada, ev almış başını gidiyor ben annemdeyim. Hastane çantasını bile kapatmadım daha banada haftaya cumartesi temizliğe gelecekler ve temizlik olup ev yerleşmeden bişey olcak diye aklım çıkıyor

Dinlenince azalıyor mu ve sancılar arası dakikalarda düşüş var mı?

Ay bu gece bu kiz karnımı yırtıp dışarı çıkmazsa bi daha hiç çıkmaz heralde yaa canımı çok yakıyor
İki gündür benim de aynı canım, dün gece eşime dedim yırtıp çıkcak heralde doğuma falan gerek kalmıycak günlerimiz aynı sayılır heralde bu günlerde bi atakları oluyo yine

Benimde ağrım sızım çok bugün keza kasılmam da aynı şekilde çok. Korkma ben kafamda şartladım doğurmuyorum yalancı sancılar bunlar. Sende kodla bunu kafana ve kendini rahatlatmaya çalış canım. Allah korusun zaten gerçek ise daha fazla evde duramazsın ağlaya ağlaya gidersin o yüzden değildir bence

Artarsa git canım düşünme temizliği falan. Sabaha kadar dayanılacak gibi değilse birini
Çağırırsın artık . Annen senle kalsa iyi olurdu aslında . Çok lazım birinin olması.

Dakikalara dikkat et bakalım

Sakin ol şampiyon
Bebek arabasının sadece ana kucağı çıkış için yeterli değil mi şimdilik canımcım, hemen bebeği gezmelere mi götürcen yoksa

Valla işin bu kısmı hiç aklıma gelmemişti su an bende öyleyim deli gibi camasir yıkadım bide dunden beri her yer kuruyanlar katlanacaklar bu halde kvyi bırak eve annem gelse ölürüm utancimdan hali yıkamaya böle gidemedi benim sorumsuzlugum yüzünden dun kapida bekliyor ay düşünmek istemiyorum

Bende oyle düşünüyorum telefondan oyun falan açtım demek ki iyiyim dayanabilirim diyorum arada yokken kasılma çok iyi gelince bi an gitsek mi ya oluyorum da saat çok geç ya

Artarsa git canım düşünme temizliği falan. Sabaha kadar dayanılacak gibi değilse birini
Çağırırsın artık . Annen senle kalsa iyi olurdu aslında . Çok lazım birinin olması.
Esim var canımda hava soğuk ya bak bu kısım hep geliyordu aklıma oğlum uyursa o sırada baslarsa doğum veya gündüz evde olursak onu bırakmanin nasıl olacağını hep düşünüyordum demek ki çok düşünmemek lazimmis olmuyormuş

Allah şifa versin. Bol sıvı tüketin.

Habire su içiyorum ben, tuvalete yerleşeceğim artık. Az önce banyoya havlu bırakmaya gittim gitmişken çişimi de yaptım öyle bir durumdayım.

Bende gündüz eve uğradım banyo paspasları havlular vs yıkadım serdim hep. Kızın yorganı kaldı bi onuda başka gün gider yaparım artık yoruldum heryerim ağrıyınca korkup kaçtım zaten evden anneme ışık hızında

Bebek kanala girdigi an hareketleri azalir canim dogum aninda hareketleri kısıtlanır. Eger hareket ettiginde ve saga sola döndügunde geciyosa yalanci agridir. Benim sancim oldugunda hareketi azalmisti hissedememistim ondan korkmustum. Ama avuya kalkti mubarek yine icimde fink atiyo şu an

Bizim bu uşaklar çok çetin olacak yandık ha. Hepimizde ayni durumdayiz. Simdiden kök söktürüyolar bize. Karnimda resmen takla atıyo sıpaaa
Esimde kızımm gel artık nezaman gelecen deyip duruyo ocagin 24unde dedim. Yokk canımm okadar durmaz artık gelir diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…