Dinlenince hiç azalmıyor muUzun zaman sonra yine sancı geliyor kızlar baya siddetli ve korkuyorum 5 7 dk yi buluyor aralığı ama geçtiği anda hiç biseyim yok gibi anlayamadım gerçek mi yalancı mı ev kalkmış gidiyor halılar yıkamada her yer camasir dolu şu an cumartesi büyük temizlik var ona hazırlık yapıyordum dolap iclerim felaket durumda sırf evi bu halde bırakıp hastaneye gidersem dönüşüm olmazsa diye gidelim diyemiyorum oğlum uyuyor onun yanına biri gelmeli herkesi ayağa kaldırmak lazım bu saatte ve gerçek değilse rezalet
Senle ben aynı durumdayız. Benimde halılar yıkamada, ev almış başını gidiyor ben annemdeyim. Hastane çantasını bile kapatmadım daha banada haftaya cumartesi temizliğe gelecekler ve temizlik olup ev yerleşmeden bişey olcak diye aklım çıkıyorUzun zaman sonra yine sancı geliyor kızlar baya siddetli ve korkuyorum 5 7 dk yi buluyor aralığı ama geçtiği anda hiç biseyim yok gibi anlayamadım gerçek mi yalancı mı ev kalkmış gidiyor halılar yıkamada her yer camasir dolu şu an cumartesi büyük temizlik var ona hazırlık yapıyordum dolap iclerim felaket durumda sırf evi bu halde bırakıp hastaneye gidersem dönüşüm olmazsa diye gidelim diyemiyorum oğlum uyuyor onun yanına biri gelmeli herkesi ayağa kaldırmak lazım bu saatte ve gerçek değilse rezalet
Dinlenince azalıyor mu ve sancılar arası dakikalarda düşüş var mı?Daha 2 saattir falan var aslında ama başta hiç siddetli değildi yorgunluk ağrısı gibiydi ay değildir ya yalancidir değil mi bu tam dakika olmuyor çünkü bebekte çok sert hareket etmeye başlıyor o an dikkatimi dağıtıyor
İki gündür benim de aynı canım, dün gece eşime dedim yırtıp çıkcak heralde doğuma falan gerek kalmıycakAy bu gece bu kiz karnımı yırtıp dışarı çıkmazsa bi daha hiç çıkmaz heralde yaa canımı çok yakıyor
Benimde ağrım sızım çok bugün keza kasılmam da aynı şekilde çok. Korkma ben kafamda şartladım doğurmuyorum yalancı sancılar bunlar. Sende kodla bunu kafana ve kendini rahatlatmaya çalış canım. Allah korusun zaten gerçek ise daha fazla evde duramazsın ağlaya ağlaya gidersin o yüzden değildir benceDaha 2 saattir falan var aslında ama başta hiç siddetli değildi yorgunluk ağrısı gibiydi ay değildir ya yalancidir değil mi bu tam dakika olmuyor çünkü bebekte çok sert hareket etmeye başlıyor o an dikkatimi dağıtıyor
Artarsa git canım düşünme temizliği falan. Sabaha kadar dayanılacak gibi değilse biriniUzun zaman sonra yine sancı geliyor kızlar baya siddetli ve korkuyorum 5 7 dk yi buluyor aralığı ama geçtiği anda hiç biseyim yok gibi anlayamadım gerçek mi yalancı mı ev kalkmış gidiyor halılar yıkamada her yer camasir dolu şu an cumartesi büyük temizlik var ona hazırlık yapıyordum dolap iclerim felaket durumda sırf evi bu halde bırakıp hastaneye gidersem dönüşüm olmazsa diye gidelim diyemiyorum oğlum uyuyor onun yanına biri gelmeli herkesi ayağa kaldırmak lazım bu saatte ve gerçek değilse rezalet
Dakikalara dikkat et bakalımDaha 2 saattir falan var aslında ama başta hiç siddetli değildi yorgunluk ağrısı gibiydi ay değildir ya yalancidir değil mi bu tam dakika olmuyor çünkü bebekte çok sert hareket etmeye başlıyor o an dikkatimi dağıtıyor
Hadi inssssaaAllahhhHadi bakalım 21 ve 24 ocakta doğuruyoruz sırayla
Sakin ol şampiyonInat ettim ve bitirdim şükür duzenleyicilere koydum hazir olanlari digerlerini besigin cekmecelerine falan yerleştirdim. Tabi daha koyulcaklar var beşiğin üstüne koydum duzenleyicileri falan temiz temiz sonra besigin üstünü de orttum carsafla tozlanmasin diye.ortaliktan kalkti valla kıyafetler şükürcumartesi de eve döncem pazarda valizi hazirladim mi bitti tamamdir tabi ben ctsi bi avmye gidip bir iki eksik var onlari alcam onlarida yika koy derken haftaya hepsi hazir olacak ins plani yaptim bu listeler vardi ne koyulacak die elinde olan ya da kendi yapan varsa bi atabilir mi kızlar ordan da faydalanayim ben simdi de bebek arabasi kutudaydi onu da cikartip kurdurcam eşime ben hızımı alamıyorum bi enerji var dogurmam hemen ins
Yok canım azalmıyorDinlenince hiç azalmıyor mu
Valla işin bu kısmı hiç aklıma gelmemişti su an bende öyleyim deli gibi camasir yıkadım bide dunden beri her yer kuruyanlar katlanacaklar bu halde kvyi bırak eve annem gelse ölürüm utancimdanSenle ben aynı durumdayız. Benimde halılar yıkamada, ev almış başını gidiyor ben annemdeyim. Hastane çantasını bile kapatmadım daha banada haftaya cumartesi temizliğe gelecekler ve temizlik olup ev yerleşmeden bişey olcak diye aklım çıkıyor
Azalmıyor zaten tam oturdum işimi bitirdim o ara başladı dakikaların arası aynı gibi sankiDinlenince azalıyor mu ve sancılar arası dakikalarda düşüş var mı?
Bende oyle düşünüyorum telefondan oyun falan açtım demek ki iyiyim dayanabilirim diyorum arada yokken kasılma çok iyi gelince bi an gitsek mi ya oluyorum da saat çok geç yaBenimde ağrım sızım çok bugün keza kasılmam da aynı şekilde çok. Korkma ben kafamda şartladım doğurmuyorum yalancı sancılar bunlar. Sende kodla bunu kafana ve kendini rahatlatmaya çalış canım. Allah korusun zaten gerçek ise daha fazla evde duramazsın ağlaya ağlaya gidersin o yüzden değildir bence
Esim var canımda hava soğuk ya bak bu kısım hep geliyordu aklıma oğlum uyursa o sırada baslarsa doğum veya gündüz evde olursak onu bırakmanin nasıl olacağını hep düşünüyordum demek ki çok düşünmemek lazimmis olmuyormuşArtarsa git canım düşünme temizliği falan. Sabaha kadar dayanılacak gibi değilse birini
Çağırırsın artık . Annen senle kalsa iyi olurdu aslında . Çok lazım birinin olması.
Allah şifa versin. Bol sıvı tüketin.gebito canım çok geçmiş olsun. Benim de öksürük ve boğaz ağrıma burun akıntısı eklendi su gibi mübarek akıyor burnum da tıkandı. Cumartesi günü tekrar test vereyim diyorum. İlki negatifti ama olsun, ilaç içememenin psikolojisi çok kötü sadece. Gargara verdi doktor ama eczacı ben önermiyorum bence alma dedi almadım ben de. Rabbim hepimize şifalar versin
Bende gündüz eve uğradım banyo paspasları havlular vs yıkadım serdim hep. Kızın yorganı kaldı bi onuda başka gün gider yaparım artık yoruldum heryerim ağrıyınca korkup kaçtım zaten evden anneme ışık hızındaValla işin bu kısmı hiç aklıma gelmemişti su an bende öyleyim deli gibi camasir yıkadım bide dunden beri her yer kuruyanlar katlanacaklar bu halde kvyi bırak eve annem gelse ölürüm utancimdanhali yıkamaya böle gidemedi benim sorumsuzlugum yüzünden dun kapida bekliyor ay düşünmek istemiyorum
Bebek kanala girdigi an hareketleri azalir canim dogum aninda hareketleri kısıtlanır. Eger hareket ettiginde ve saga sola döndügunde geciyosa yalanci agridir. Benim sancim oldugunda hareketi azalmisti hissedememistim ondan korkmustum. Ama avuya kalkti mubarek yine icimde fink atiyo şu anDaha 2 saattir falan var aslında ama başta hiç siddetli değildi yorgunluk ağrısı gibiydi ay değildir ya yalancidir değil mi bu tam dakika olmuyor çünkü bebekte çok sert hareket etmeye başlıyor o an dikkatimi dağıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?