Ay ben heyecanlandım ya kendimi senin yerine koydum herkesi eve topluyor temizlik yaptırıyordum sabah içinUzun zaman sonra yine sancı geliyor kızlar baya siddetli ve korkuyorum 5 7 dk yi buluyor aralığı ama geçtiği anda hiç biseyim yok gibi anlayamadım gerçek mi yalancı mı ev kalkmış gidiyor halılar yıkamada her yer camasir dolu şu an cumartesi büyük temizlik var ona hazırlık yapıyordum dolap iclerim felaket durumda sırf evi bu halde bırakıp hastaneye gidersem dönüşüm olmazsa diye gidelim diyemiyorum oğlum uyuyor onun yanına biri gelmeli herkesi ayağa kaldırmak lazım bu saatte ve gerçek değilse rezalet
En büyük duam sağlık sağlık evlatlarıma sevdiklerime herkese inşallahYeni yılınız kutlu olsun güzel annişlerRabbim yeni yılda bizlere yavrularımızı ve bol bol sağlık versin insaAllah
Canın yalancıdır herhalde ya. Kendini belli ederdi gerçek olsaydı . Oğluşunu yakın bi yakınınıza bırakacaksınız bu tarz durumlarda artıkEsim var canımda hava soğuk ya bak bu kısım hep geliyordu aklıma oğlum uyursa o sırada baslarsa doğum veya gündüz evde olursak onu bırakmanin nasıl olacağını hep düşünüyordum demek ki çok düşünmemek lazimmis olmuyormuş
Uzun zaman sonra yine sancı geliyor kızlar baya siddetli ve korkuyorum 5 7 dk yi buluyor aralığı ama geçtiği anda hiç biseyim yok gibi anlayamadım gerçek mi yalancı mı ev kalkmış gidiyor halılar yıkamada her yer camasir dolu şu an cumartesi büyük temizlik var ona hazırlık yapıyordum dolap iclerim felaket durumda sırf evi bu halde bırakıp hastaneye gidersem dönüşüm olmazsa diye gidelim diyemiyorum oğlum uyuyor onun yanına biri gelmeli herkesi ayağa kaldırmak lazım bu saatte ve gerçek değilse rezalet
Cnm düzenli ve yatınca gecmeyen sekildeyse gercek olma ihtimali çok fazla. Ay hadi hayırlısı olsun işlerini bitirip gönül rahatlığıyla gidecegin bi zamanda gelsin inşallahBenim hala devam ediyor kizlar agrilar siddetli değil ama şükür uyumuşum biraz bakalim yarınn öğleye kadar devam eder hep böyle yapıyor geçmezse işlerimi yapacağım o zaman geçsin artık
Yok canım yatınca geçmemiş aynne devam ama şiddeti hafiflemis öyle olsa hic geçmezdi sanırım yada benim yalancılar çok gercekciCnm düzenli ve yatınca gecmeyen sekildeyse gercek olma ihtimali çok fazla. Ay hadi hayırlısı olsun işlerini bitirip gönül rahatlığıyla gidecegin bi zamanda gelsin inşallah
Artması gerekiyordu siddetinin galibaYok canım yatınca geçmemiş aynne devam ama şiddeti hafiflemis öyle olsa hic geçmezdi sanırım yada benim yalancılar çok gercekci
Benim midemde bence derdi ağzımdan çıkacak midem diye korkuyorumArtması gerekiyordu siddetinin galibaay bu bebeler parmağında oynatıyor şimdiden.
Benide tekmeleriyle uyandırdı bu saatte kaburgamı bi kırsa rahatlayacak
Evt canm doktorum da bel ağrılarını baskıları önemseme kasılmalarını önemse demiştiBenim ağrılar yalancı imis şükür sanirim agirlastim ondan belim ağrıyor esim bir guzel masaj yapti, ersag yesil kremi sürdü uyumusum uyandim şükür ağrılar gitmis.
Kız bu ağrılar bi benden mi gitmiyorBenim ağrılar yalancı imis şükür sanirim agirlastim ondan belim ağrıyor esim bir guzel masaj yapti, ersag yesil kremi sürdü uyumusum uyandim şükür ağrılar gitmis.
Maşallah. Benim oğlan elinden geleni yapıyor canım acısın diye sanki. Uyandığımı anlar anlamaz başlıyor mesanemi kurcalamaya. Artık bağırıyorum yeter dur diye. İnadıma iyice tepiniyorKız bu ağrılar bi benden mi gitmiyorbelim geçti ama sağ kasığıma vuran ağrım var bacağıma yayılıyor tek taraflı. Bide benim oğlum çok naif çok kibar teyzeleri öyle pat küt hareket etmiyor başından beri sakin bir tek döndüğünde çok canım yanmıştı. Doğduğunda da öyle mi olacak merak ediyorum
Yok yok bendede ayni sekilde devam ediyo agrilar. Bugunde sabah ettimKız bu ağrılar bi benden mi gitmiyorbelim geçti ama sağ kasığıma vuran ağrım var bacağıma yayılıyor tek taraflı. Bide benim oğlum çok naif çok kibar teyzeleri öyle pat küt hareket etmiyor başından beri sakin bir tek döndüğünde çok canım yanmıştı. Doğduğunda da öyle mi olacak merak ediyorum
Ahhh ahhhh sen bide benim icimdekini görsennnn insan hicmi durmaz yokkkkkkMaşallah. Benim oğlan elinden geleni yapıyor canım acısın diye sanki. Uyandığımı anlar anlamaz başlıyor mesanemi kurcalamaya. Artık bağırıyorum yeter dur diye. İnadıma iyice tepiniyordün resmen banyoya girmek için uyumasını bekledim. Ki rahat yapabileyim diye. İllegal bi çocukmu olacak nolacak
Haha hazirda dursun diye kuzumSakin ol şampiyon
Bebek arabasının sadece ana kucağı çıkış için yeterli değil mi şimdilik canımcım, hemen bebeği gezmelere mi götürcen yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?