2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay ben heyecanlandım ya kendimi senin yerine koydum herkesi eve topluyor temizlik yaptırıyordum sabah için inşallah yalancı sancıdır canım ya

Ben de hepimize sağlık mutluluk huzur diliyorum güzel anneler inşallah sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz yeni yılda, bu yıl çocuklarımızın doğum yılı olduğu için hepimiz için çok özel bir yıl olarak kalacak ömür boyu her şey gönlümüzden geçtiği gibi olsun, heveslerimiz gerçek olsun yarın herkes bi telaşta olabilir, şimdiden iyi seneler iyi eğlenceler diliyorum herkese, hepinizi gönülden kocaman öpüyorum

Canın yalancıdır herhalde ya. Kendini belli ederdi gerçek olsaydı . Oğluşunu yakın bi yakınınıza bırakacaksınız bu tarz durumlarda artık merak ettim uyudunmu devam ediyormu

Uyuyamıyorum normalde başımı yastığa koyar koymaz uyuyan ben, uykusuz olmama rağmen dalamiyorum. Yorgunluktan ölüyorum, bir de misafirim vardı bugün ama uykudan eser yok
Bir yerde okumuştum, vücut kendini anneliğe hazırlıyor, uykusuz gecelere, doğumdan sonra kolay adapte olmak için. Ilginç gelmişti, şu an anlar gibi oldum bu sözü

Benim hala devam ediyor kizlar agrilar siddetli değil ama şükür uyumuşum biraz bakalim yarınn öğleye kadar devam eder hep böyle yapıyor geçmezse işlerimi yapacağım o zaman geçsin artık
Cnm düzenli ve yatınca gecmeyen sekildeyse gercek olma ihtimali çok fazla. Ay hadi hayırlısı olsun işlerini bitirip gönül rahatlığıyla gidecegin bi zamanda gelsin inşallah

Cnm düzenli ve yatınca gecmeyen sekildeyse gercek olma ihtimali çok fazla. Ay hadi hayırlısı olsun işlerini bitirip gönül rahatlığıyla gidecegin bi zamanda gelsin inşallah
Yok canım yatınca geçmemiş aynne devam ama şiddeti hafiflemis öyle olsa hic geçmezdi sanırım yada benim yalancılar çok gercekci

Yok canım yatınca geçmemiş aynne devam ama şiddeti hafiflemis öyle olsa hic geçmezdi sanırım yada benim yalancılar çok gercekci
Artması gerekiyordu siddetinin galiba ay bu bebeler parmağında oynatıyor şimdiden.
Benide tekmeleriyle uyandırdı bu saatte kaburgamı bi kırsa rahatlayacak

Artması gerekiyordu siddetinin galiba ay bu bebeler parmağında oynatıyor şimdiden.
Benide tekmeleriyle uyandırdı bu saatte kaburgamı bi kırsa rahatlayacak
Benim midemde bence derdi ağzımdan çıkacak midem diye korkuyorum zaten iyi değil bide bu çocuk tekmeliyor bence derdi büyük midemin

Benim ağrılar yalancı imis şükür sanirim agirlastim ondan belim ağrıyor esim bir guzel masaj yapti, ersag yesil kremi sürdü uyumusum uyandim şükür ağrılar gitmis.
Evt canm doktorum da bel ağrılarını baskıları önemseme kasılmalarını önemse demişti

Benim ağrılar yalancı imis şükür sanirim agirlastim ondan belim ağrıyor esim bir guzel masaj yapti, ersag yesil kremi sürdü uyumusum uyandim şükür ağrılar gitmis.
Kız bu ağrılar bi benden mi gitmiyor belim geçti ama sağ kasığıma vuran ağrım var bacağıma yayılıyor tek taraflı. Bide benim oğlum çok naif çok kibar teyzeleri öyle pat küt hareket etmiyor başından beri sakin bir tek döndüğünde çok canım yanmıştı. Doğduğunda da öyle mi olacak merak ediyorum

Maşallah. Benim oğlan elinden geleni yapıyor canım acısın diye sanki. Uyandığımı anlar anlamaz başlıyor mesanemi kurcalamaya. Artık bağırıyorum yeter dur diye. İnadıma iyice tepiniyor dün resmen banyoya girmek için uyumasını bekledim. Ki rahat yapabileyim diye. İllegal bi çocukmu olacak nolacak

Yok yok bendede ayni sekilde devam ediyo agrilar. Bugunde sabah ettim

Ahhh ahhhh sen bide benim icimdekini görsennnn insan hicmi durmaz yokkkkkk

Sakin ol şampiyon
Bebek arabasının sadece ana kucağı çıkış için yeterli değil mi şimdilik canımcım, hemen bebeği gezmelere mi götürcen yoksa
Haha hazirda dursun diye kuzum yoksa sadece ana kucağı o da kutuda.zaten kocise dedim ama yok yaparız ederiz dedi çayı içelim tabi unuttum bende o da dünden razi kaldi oyle

Kızlar gunaydin.uzun sureden beri ilk defa dün yorgunluktan her yerim catliyordu dayanamadım gece 11 de yattim tabi agridan sizidan saga sola donemedim halbuki ben gayet iyiydim kendime kizdim ne var bu kadar yoracak kendini diye.kizlar sizin bu sancilar kendinizi çok yordugunuz için geliyor olmasin. emilyinpariss canim senin riskin yok mu hala neden kendini yoruyorsun P Poouh canim sende mi kendini yordun acaba valla dikkat edin ben dun akillandim evi b... goturse umrumda degil ay canimdan onemli mi valla annem gelcek o yapsin zoruma ne olmuş. Sizde evin isiydi bilmem ne sallayin onlar halledilecek seyler kendjnize dikkat edin lutfen

Kızlar günaydın dün gece ne kadar çok sancısı olan varmış. Benimde çok var 2 gündür sanki şiddetli bir regl olmuşum gibi hiç geçmiyor, magnezyum içtim biraz hafifletti bu gece gelmesin bebelerimizzz tutacazz artık içimizde yalancı sancıdır inşallah hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…