2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hahah benim kızda öyleydi ki hala öyledir sağ olsun. Oturur dışarıdan karnımı izlerlerdi artık hiç durmazdı karnım. Buda sakin yani tabi hareket ediyor kasıklarımda kaburgamda hissediyorum hep ama daha sakin can acıtmadan kibar hareketler

Kuzum aslında annemdeyim 3 gündür ama gün içinde bi ara eve gidip yıkamam gereken şeyleri yıkadım temizliğe gelecekler zaten perdeleri yıkayıp astırıyorum onlara normalde onların işi değil bide yıkanacak eşya kalmasın demiştim
Diğer günlere göre daha hareketsizim aslında ama bilmiyorum bende artık zamanımız yaklaştığından oluyor heralde. Büyüyor miniklerimiz

Evt canm doktorum da bel ağrılarını baskıları önemseme kasılmalarını önemse demişti
Kasilmalar da oluyor ama onlar normal diye bakiyorum araliklarini takip ediyorum. Benim oğlumda bir gittim doktora suyun bitmiş, 4 cm açıklık var hic mi ağrıyi hissetmedin demişti doktorum biraz ondan dolayi bundada telaş ediyorum.

Benimde öyle bebeğim hareketli ama kibar kibar vuruşlar , oğlumda öyleydi ama hareketli bir cocuk suan .

Allah şifa versin. Bol sıvı tüketin.

Habire su içiyorum ben, tuvalete yerleşeceğim artık. Az önce banyoya havlu bırakmaya gittim gitmişken çişimi de yaptım öyle bir durumdayım.
Ya dün akşamdan beri bende de boğaz kaşıntısı var kuru öksürük geliyor ağrı gibi değil ama halsizlikte var inşallah sadece faranjittir şimdi bol su içiyorum. bal yemeye çalışıyorum birde işe geldim sizin nasıl başlamıştı hastalık başta

Bence en büyük belirtisi sırt ağrısı, geçmiş olsun. Sadece basit bi soğuk algınlığıdir inşallah.

Bence en büyük belirtisi sırt ağrısı, geçmiş olsun. Sadece basit bi soğuk algınlığıdir inşallah.
Ayy inşallah geçen senede böyle başlayıp koku duyumu kaybetmiştim iş yerinde kimse yok diye gidip test yaptıramamıştım 10 gün öyle geçmişti. Covıd miydi bilmiyorum şimdi aşılarımda var ama yine de tedirgin oluyorum biraz daha akip edeyim olmadı evden çıkmayacağım 10 gün

Burnumuz aksa covit mi oldum acaba diyoruz artık. İnşallah yoktur bisey içini ferah tut.

Canim pijama takimlarini nerden aldin

Senin bu temizlik aşkına eşin bisey demiyor mu canim? seni azcok tanidim ben sen temizlik yapmadan rahat duramazsin iki cocukla nasil ugrascan dicem yok sen onu da yaparsin cok yorma kendini bebisler gününü beklesin valla dun anladimki tetikliyor dikkat etmek lazim

Canim pijama takimlarini nerden aldin
Canım ben suwenden aldim kumaşı da elastik o kadar rahatki tavsiye ederim.bak attim ilk siyahi almistim kumasi cok guzel. Sonra pembeyi aldim siyah bitmis o kadar iyi ki bi de zayif gosterdi ikisi de icime sindi 6 takim falan almisimdir bu ikisini koycam çantaya kumasin turunu de attim bak istersen o kumas çok iyi oluyor esnek yapismiyorda bedene.xl aldim 80 kiloyum dar gelmedi 163 de boyum var

Eklentiler

• Screenshot_20211231-103317_Chrome.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20211231-103214_Trendyol.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20211231-103133_Chrome.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar vakalar ,hastalıklar iyice artti. Sadece covid degil , degisik virusler çıkmaya başladı. Ben artik kimseyle görüşmüyorum esim çalışıyor. İs yerinde odasi genis, maske çıkarmıyor , marketten gelenleri steril ediyoruz son haftalarimiz sizlerde koruyun kendinizi , ozellikle okula giden cocugu olan komsu, arkadas ,akraba gorusmeyin derim. Son haftalarimizda allah korusun hastalik kapmayalim.

Ah kuzum ah inşallah koruruz eşim kalabalık yerde çalışıyor ben çalışıyorum kızım okulda Dua edip hijyene dikkat etmekten başka çaremiz kalmıyor Bu ara iyice tedirgin olmaya başladım ben

Ah kuzum ah inşallah koruruz eşim kalabalık yerde çalışıyor ben çalışıyorum kızım okulda Dua edip hijyene dikkat etmekten başka çaremiz kalmıyor Bu ara iyice tedirgin olmaya başladım ben
Kızın kaçıncı sınıfta canim benim oglanda krese gidiyordu 1 bucuk aydir göndermiyorum.

Çok haklısınız kimseyle görüşmemek lazım benim 4. Gün toparlanamadım hala bugün de diş etlerim deli gibi kaşınıyor burun akıntısı devam arada da öksürük, baş ağrısı. Pekmez tereyağı yaptım sabah gözümü açar açmaz inşallah iyi gelir. Ben covit olduğumda böyle başlamamıştı ama belli de olmaz Allah korusun hepimizi

Ayni belirtiler teyzemde vardi test verdi negatif doktorlar yeni bir virusden bahsetmiş baya ağır grip seklinde seyreden aman dikkat et cnm.

Ayni belirtiler teyzemde vardi test verdi negatif doktorlar yeni bir virusden bahsetmiş baya ağır grip seklinde seyreden aman dikkat et cnm.
Yaa anlamadım ki bu ara domuz gribi var omicron var covit var
Bu arada ateşim 37.7 çıkıyor ama üşüme vs yok normal mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…