- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Hahah benim kızda öyleydi ki hala öyledir sağ olsun. Oturur dışarıdan karnımı izlerlerdi artık hiç durmazdı karnım. Buda sakin yani tabi hareket ediyor kasıklarımda kaburgamda hissediyorum hep ama daha sakin can acıtmadan kibar hareketlerMaşallah. Benim oğlan elinden geleni yapıyor canım acısın diye sanki. Uyandığımı anlar anlamaz başlıyor mesanemi kurcalamaya. Artık bağırıyorum yeter dur diye. İnadıma iyice tepiniyordün resmen banyoya girmek için uyumasını bekledim. Ki rahat yapabileyim diye. İllegal bi çocukmu olacak nolacak
Kuzum aslında annemdeyim 3 gündür ama gün içinde bi ara eve gidip yıkamam gereken şeyleri yıkadım temizliğe gelecekler zaten perdeleri yıkayıp astırıyorum onlara normalde onların işi değil bide yıkanacak eşya kalmasın demiştimKızlar gunaydin.uzun sureden beri ilk defa dün yorgunluktan her yerim catliyordu dayanamadım gece 11 de yattim tabi agridan sizidan saga sola donemedim halbuki ben gayet iyiydim kendime kizdim ne var bu kadar yoracak kendini diye.kizlar sizin bu sancilar kendinizi çok yordugunuz için geliyor olmasin.emilyinpariss canim senin riskin yok mu hala neden kendini yoruyorsun @Poouh canim sende mi kendini yordun acaba valla dikkat edin ben dun akillandim evi b... goturse umrumda degil ay canimdan onemli mi valla annem gelcek o yapsin zoruma ne olmuş. Sizde evin isiydi bilmem ne sallayin onlar halledilecek seyler kendjnize dikkat edin lutfen
Kasilmalar da oluyor ama onlar normal diye bakiyorum araliklarini takip ediyorum. Benim oğlumda bir gittim doktora suyun bitmiş, 4 cm açıklık var hic mi ağrıyi hissetmedin demişti doktorum biraz ondan dolayi bundada telaş ediyorum.Evt canm doktorum da bel ağrılarını baskıları önemseme kasılmalarını önemse demişti
Benimde öyle bebeğim hareketli ama kibar kibar vuruşlar , oğlumda öyleydi ama hareketli bir cocuk suan .Hahah benim kızda öyleydi ki hala öyledir sağ olsun. Oturur dışarıdan karnımı izlerlerdi artık hiç durmazdı karnım. Buda sakin yani tabi hareket ediyor kasıklarımda kaburgamda hissediyorum hep ama daha sakin can acıtmadan kibar hareketler
Seninkininin de derdi başından beri mideBenim midemde bence derdi ağzımdan çıkacak midem diye korkuyorumzaten iyi değil bide bu çocuk tekmeliyor bence derdi büyük midemin
Ya dün akşamdan beri bende de boğaz kaşıntısı var kuru öksürük geliyor ağrı gibi değil ama halsizlikte var inşallah sadece faranjittir şimdi bol su içiyorum. bal yemeye çalışıyorum birde işe geldimAllah şifa versin. Bol sıvı tüketin.
Habire su içiyorum ben, tuvalete yerleşeceğim artık. Az önce banyoya havlu bırakmaya gittim gitmişken çişimi de yaptım öyle bir durumdayım.
Bence en büyük belirtisi sırt ağrısı, geçmiş olsun. Sadece basit bi soğuk algınlığıdir inşallah.Ya dün akşamdan beri bende de boğaz kaşıntısı var kuru öksürük geliyor ağrı gibi değil ama halsizlikte var inşallah sadece faranjittir şimdi bol su içiyorum. bal yemeye çalışıyorum birde işe geldimsizin nasıl başlamıştı hastalık başta
Ayy inşallah geçen senede böyle başlayıp koku duyumu kaybetmiştim iş yerinde kimse yok diye gidip test yaptıramamıştımBence en büyük belirtisi sırt ağrısı, geçmiş olsun. Sadece basit bi soğuk algınlığıdir inşallah.
Burnumuz aksa covit mi oldum acaba diyoruz artık. İnşallah yoktur bisey içini ferah tut.Ayy inşallah geçen senede böyle başlayıp koku duyumu kaybetmiştim iş yerinde kimse yok diye gidip test yaptıramamıştım10 gün öyle geçmişti. Covıd miydi bilmiyorum şimdi aşılarımda var ama yine de tedirgin oluyorum biraz daha akip edeyim olmadı evden çıkmayacağım 10 gün
Yaa düşüncesi bile paniğe yetiyor eşim hep sen covıd olsan hastalıktan değil panik ataktan gideceksin diye haklı adam çok tedirgin oluyorumBurnumuz aksa covit mi oldum acaba diyoruz artık. İnşallah yoktur bisey içini ferah tut.
Canim pijama takimlarini nerden aldinCanim söyle bi sudan gecirdim azicik deterjanla makine kötü yapar falan sinir olurum diye.tuttugum ev esyali olunca makineye pek güvenemiyorum bebisin kiyafetleri yikarken bir tane hastane çıkışımın çıt-çıt i gitmis nasil üzüldüm en sevdigimdi.bir yer varmis yaptirabilirsem yaptircam yaptıramazsam yenisini alcam.ondan dolayı o kadar para verdigim pijama takimlarini guvenip de atamadimütü kısmı zordu ya kalin battaniyeyi coraplari mendilleri bile utuledim. Beşiğin ortuleri falan derken 3 saati buldu.bugun halletcem ins hırs yaptım bitecek tabi ben bitmeden o biter ins
Senin bu temizlik aşkına eşin bisey demiyor mu canim?Kuzum aslında annemdeyim 3 gündür ama gün içinde bi ara eve gidip yıkamam gereken şeyleri yıkadım temizliğe gelecekler zaten perdeleri yıkayıp astırıyorum onlara normalde onların işi değil bide yıkanacak eşya kalmasın demiştim
Diğer günlere göre daha hareketsizim aslında ama bilmiyorum bende artık zamanımız yaklaştığından oluyor heralde. Büyüyor miniklerimiz
Canım ben suwenden aldim kumaşı da elastik o kadar rahatki tavsiye ederim.bak attim ilk siyahi almistim kumasi cok guzel. Sonra pembeyi aldim siyah bitmis o kadar iyi ki bi de zayif gosterdiCanim pijama takimlarini nerden aldin
Ah kuzum ah inşallah koruruz eşim kalabalık yerde çalışıyor ben çalışıyorum kızım okulda Dua edip hijyene dikkat etmekten başka çaremiz kalmıyorKizlar vakalar ,hastalıklar iyice artti. Sadece covid degil , degisik virusler çıkmaya başladı. Ben artik kimseyle görüşmüyorum esim çalışıyor. İs yerinde odasi genis, maske çıkarmıyor , marketten gelenleri steril ediyoruz son haftalarimiz sizlerde koruyun kendinizi , ozellikle okula giden cocugu olan komsu, arkadas ,akraba gorusmeyin derim. Son haftalarimizda allah korusun hastalik kapmayalim.
Kızın kaçıncı sınıfta canim benim oglanda krese gidiyordu 1 bucuk aydir göndermiyorum.Ah kuzum ah inşallah koruruz eşim kalabalık yerde çalışıyor ben çalışıyorum kızım okulda Dua edip hijyene dikkat etmekten başka çaremiz kalmıyorBu ara iyice tedirgin olmaya başladım ben
2. sınıf canım maalesef göndermek zorundayımKızın kaçıncı sınıfta canim benim oglanda krese gidiyordu 1 bucuk aydir göndermiyorum.
Ayni belirtiler teyzemde vardi test verdi negatif doktorlar yeni bir virusden bahsetmiş baya ağır grip seklinde seyreden aman dikkat et cnm.Çok haklısınız kimseyle görüşmemek lazım benim 4. Gün toparlanamadım hala bugün de diş etlerim deli gibi kaşınıyor burun akıntısı devam arada da öksürük, baş ağrısı. Pekmez tereyağı yaptım sabah gözümü açar açmaz inşallah iyi gelir. Ben covit olduğumda böyle başlamamıştı ama belli de olmaz Allah korusun hepimizi
Yaa anlamadım ki bu ara domuz gribi var omicron var covit varAyni belirtiler teyzemde vardi test verdi negatif doktorlar yeni bir virusden bahsetmiş baya ağır grip seklinde seyreden aman dikkat et cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?