2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet malesef cok yayın bir domuz gribi salgını varmış özellikle okullarda.
Hiç birimiz yakalanmadan atlatırız bu son düzlüğü umarım

Yaa anlamadım ki bu ara domuz gribi var omicron var covit var
Bu arada ateşim 37.7 çıkıyor ama üşüme vs yok normal mi sizce
Benim geçtiğimiz eylül ayında senin gibi oldu dr antibyotik tedavisi uyguladı ateşimde ilk defa 37 y, geçmişti. Dr eğer antibiyotik işe yaramazsa test ver demişti yaradı şükür ama ağır geçirmiştim. Bir kbb uzmanına görün bence. Benimde boğaz kaşıntım geçmez ve ilerlerse bende gitcem

Daha baslamamistim temizliğe ki hissetti galiba benim oğlan yapmam lazım canım ilk ve son büyük temizlik zaten kadın gelecekte bunlar ince işler doğumdan sonra çok karisacagim yoksa bununla yaza kadar yapamam böyle şeyler bebekle

Benm de dün gece mesanem artık çürüdü bebek o kadar çok baskı yaptı ki dedim doğurucam heralde. Wc ye bile gidemedim ya. Annem de diyor ki bebekler genelde yılbaşı günü doğarlar

Ah kuzum ah inşallah koruruz eşim kalabalık yerde çalışıyor ben çalışıyorum kızım okulda Dua edip hijyene dikkat etmekten başka çaremiz kalmıyor Bu ara iyice tedirgin olmaya başladım ben
Bende çok duymaya başladık yine etrafta ama tedirgin oldukça geliyor onuda biliyorum çok sıkmak istemiyorum ama bende tedbiri bırakmadan dikkat etmek lazım diye düşünüyorum

Test yaptirmismiydin canım geçmiş olsun vitaminlerimize dikkat etmemiz lazım belki onlar korur biraz

Yaa düşüncesi bile paniğe yetiyor eşim hep sen covıd olsan hastalıktan değil panik ataktan gideceksin diye haklı adam çok tedirgin oluyorum
Bende hemen panik yapıyorum. Covit olduğumda günlerce ağlamıştım bisey olursa diye
Haklısın cnm . Oğlum 1. sınıfa gidiyor, onun dışında herkesle iletişimi kestim. Doğuma kadar karantinaya aldım kendimi . Eşimin is yeri risksiz ama okul var işte. 15 tatilin olması beni motivasyon ediyo şuanda.

Doğum temizliğine başlayacağım bugün. Yikanacaklari yıkayıp 2 odamın camını sileceğim. Yarın eşim geri kalani halledecek. Perdeleri filan yıkayıp yarın asarız. O kadar gözümde büyüyor ki... Güya yardımcı alacaktık, evdeki hesap çarşıya uymadı

Haklısın cnm . Oğlum 1. sınıfa gidiyor, onun dışında herkesle iletişimi kestim. Doğuma kadar karantinaya aldım kendimi . Eşimin is yeri risksiz ama okul var işte. 15 tatilin olması beni motivasyon
Aslinda 15 tatili one çekseler ne iyi olur birde mart başına kadar uzatsalar hastalik biraz azalsa havalar ısınmış olsa .

Demez mi hergün kavga ediyoruz ama oda benim aksime aşırıııııııı pis yediği içtiği tabağı bardağı koltuğun altına ittiriyor kim toplayacak onları evde bi katyam olmadığı için maalesef ben Ya ikinci çocukla beraber salacağım yada Safiye olup psikoloğa gideceğim bakalım gidişat ne gösterecek

Kızlar herkese merhaba hayırlı doğumlar diliyorum hepinize aranızda Şubat da bekleyip erken doğum yapan var mı hiç

Merhaba hanımlar , pek giremedim bu hafta . Okuyamadım tüm mesajları .

Zamanı gelmeden doğmaya karar veren bebekler yoktur umarım aramızda

Hepimize miniklerimizle mutlu bir yıl diliyorum
Bir arkadaşımız doğum yapmış canım 33+5 ‘de. Bebeği de kendisi de iyiymiş çok şükür onun dışında bildiğimiz başka yok Bizi zaten bilirsin haftalardır ağrısı sancısı olup ite kaka gebeliği ilerleten anneleriz bi çoğumuz

Ben 37ye almıştım
Canım çok geçmiş olsun tekrardan. Herşeyi kontrol altına almışlar ne güzel sen de bol dinlen dikkat et kendine.
Kızlar hamileyken kahve iciyormusunuz? Bugün gittiğim dr ishalden dolayı ilaç verdi, günde 2 fincana kadar türk kahvesi iç dedi, normalde çok severim ama 8 aydır ağzıma sürmedim
Ben kafeinsiz nescafe var onu içiyorum canım.
kafeinsiz türk kahvesi içiyorum canım ben
Canım onu nerden buldun bazen eşime yapıyorum rahatsız ediyo bazen de canım çok istiyo

gebito canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…