- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Ilık duş al istersen cnmYaa anlamadım ki bu ara domuz gribi var omicron var covit var
Bu arada ateşim 37.7 çıkıyor ama üşüme vs yok normal mi sizce
Evet malesefKizlar vakalar ,hastalıklar iyice artti. Sadece covid degil , degisik virusler çıkmaya başladı. Ben artik kimseyle görüşmüyorum esim çalışıyor. İs yerinde odasi genis, maske çıkarmıyor , marketten gelenleri steril ediyoruz son haftalarimiz sizlerde koruyun kendinizi , ozellikle okula giden cocugu olan komsu, arkadas ,akraba gorusmeyin derim. Son haftalarimizda allah korusun hastalik kapmayalim.
Benim geçtiğimiz eylül ayında senin gibi oldu dr antibyotik tedavisi uyguladı ateşimde ilk defa 37 y, geçmişti. Dr eğer antibiyotik işe yaramazsa test ver demişti yaradı şükür ama ağır geçirmiştim. Bir kbb uzmanına görün bence. Benimde boğaz kaşıntım geçmez ve ilerlerse bende gitcemYaa anlamadım ki bu ara domuz gribi var omicron var covit var
Bu arada ateşim 37.7 çıkıyor ama üşüme vs yok normal mi sizce
Daha baslamamistim temizliğe ki hissetti galiba benim oğlan yapmam lazım canım ilk ve son büyük temizlik zaten kadın gelecekte bunlar ince işler doğumdan sonra çok karisacagim yoksa bununla yaza kadar yapamam böyle şeyler bebekleKızlar gunaydin.uzun sureden beri ilk defa dün yorgunluktan her yerim catliyordu dayanamadım gece 11 de yattim tabi agridan sizidan saga sola donemedim halbuki ben gayet iyiydim kendime kizdim ne var bu kadar yoracak kendini diye.kizlar sizin bu sancilar kendinizi çok yordugunuz için geliyor olmasin.emilyinpariss canim senin riskin yok mu hala neden kendini yoruyorsun P Poouh canim sende mi kendini yordun acaba valla dikkat edin ben dun akillandim evi b... goturse umrumda degil ay canimdan onemli mi valla annem gelcek o yapsin zoruma ne olmuş. Sizde evin isiydi bilmem ne sallayin onlar halledilecek seyler kendjnize dikkat edin lutfen
Benm de dün gece mesanem artık çürüdü bebek o kadar çok baskı yaptı ki dedim doğurucam heralde. Wc ye bile gidemedim ya. Annem de diyor ki bebekler genelde yılbaşı günü doğarlarKızlar günaydın dün gece ne kadar çok sancısı olan varmış. Benimde çok var 2 gündür sanki şiddetli bir regl olmuşum gibi hiç geçmiyor, magnezyum içtim biraz hafiflettibu gece gelmesin bebelerimizzz tutacazz artık içimizde yalancı sancıdır inşallah hepsi
Bende çok duymaya başladık yine etrafta ama tedirgin oldukça geliyor onuda biliyorum çok sıkmak istemiyorum ama bende tedbiri bırakmadan dikkat etmek lazım diye düşünüyorumAh kuzum ah inşallah koruruz eşim kalabalık yerde çalışıyor ben çalışıyorum kızım okulda Dua edip hijyene dikkat etmekten başka çaremiz kalmıyorBu ara iyice tedirgin olmaya başladım ben
Test yaptirmismiydin canım geçmiş olsun vitaminlerimize dikkat etmemiz lazım belki onlar korur birazÇok haklısınız kimseyle görüşmemek lazım benim 4. Gün toparlanamadım hala bugün de diş etlerim deli gibi kaşınıyor burun akıntısı devam arada da öksürük, baş ağrısı. Pekmez tereyağı yaptım sabah gözümü açar açmaz inşallah iyi gelir. Ben covit olduğumda böyle başlamamıştı ama belli de olmaz Allah korusun hepimizi
Bende hemen panik yapıyorum. Covit olduğumda günlerce ağlamıştım bisey olursa diyeYaa düşüncesi bile paniğe yetiyor eşim hep sen covıd olsan hastalıktan değil panik ataktan gideceksin diye haklı adam çok tedirgin oluyorum
Haklısın cnm . Oğlum 1. sınıfa gidiyor, onun dışında herkesle iletişimi kestim. Doğuma kadar karantinaya aldım kendimi . Eşimin is yeri risksiz ama okul var işte. 15 tatilin olması beni motivasyon ediyo şuanda.Kizlar vakalar ,hastalıklar iyice artti. Sadece covid degil , degisik virusler çıkmaya başladı. Ben artik kimseyle görüşmüyorum esim çalışıyor. İs yerinde odasi genis, maske çıkarmıyor , marketten gelenleri steril ediyoruz son haftalarimiz sizlerde koruyun kendinizi , ozellikle okula giden cocugu olan komsu, arkadas ,akraba gorusmeyin derim. Son haftalarimizda allah korusun hastalik kapmayalim.
Aslinda 15 tatili one çekseler ne iyi olur birde mart başına kadar uzatsalar hastalik biraz azalsa havalar ısınmış olsa .Haklısın cnm . Oğlum 1. sınıfa gidiyor, onun dışında herkesle iletişimi kestim. Doğuma kadar karantinaya aldım kendimi . Eşimin is yeri risksiz ama okul var işte. 15 tatilin olması beni motivasyon
Çoğu ülke kapanmaya gidiyorken böyle bisey yapılsa gerçekten çok iyi olur ama sanmıyorum.Aslinda 15 tatili one çekseler ne iyi olur birde mart başına kadar uzatsalar hastalik biraz azalsa havalar ısınmış olsa .
Demez mi hergün kavga ediyoruz ama oda benim aksime aşırıııııııı pisSenin bu temizlik aşkına eşin bisey demiyor mu canim?seni azcok tanidim ben sen temizlik yapmadan rahat duramazsin iki cocukla nasil ugrascan dicem yok sen onu da yaparsin cok yorma kendini bebisler gününü beklesin valla dun anladimki tetikliyor dikkat etmek lazim
Bir arkadaşımız doğum yapmış canım 33+5 ‘de. Bebeği de kendisi de iyiymiş çok şükür onun dışında bildiğimiz başka yokMerhaba hanımlar , pek giremedim bu hafta . Okuyamadım tüm mesajları .
Zamanı gelmeden doğmaya karar veren bebekler yoktur umarım aramızda
Hepimize miniklerimizle mutlu bir yıl diliyorum
Ben 37ye almıştımDepend fiyatını gördünğz mü 77 tliçinde sadece 9 adet var bir günde bitiririm ben onu bizede toptancılar söyledi indirim olacağını valla bekleyip göreceğiz hiç inancımız yok ama bi umut diyelim
Canım çok geçmiş olsun tekrardan. Herşeyi kontrol altına almışlar ne güzel sen de bol dinlen dikkat et kendine.Ben taburcu oldum kızlar.
Serviks uzunluğum 20'ye düşmüş.
Ben zaten bunu bekliyordum o yüzden 32 hafta çok önemli dedi doktorum.
Benim moralim bozulunca sen buraya ameliyattan önce geldiğinde 9 mm ordan buraya geldik dedi.
Nidicardi 8 taneye çıkardı günlük
Pazara kadar da hiç kalkma sürekli yat dedi.
Öyle işte...
Ben kafeinsiz nescafe var onu içiyorum canım.Kızlar hamileyken kahve iciyormusunuz? Bugün gittiğim dr ishalden dolayı ilaç verdi, günde 2 fincana kadar türk kahvesi iç dedi, normalde çok severim ama 8 aydır ağzıma sürmedim
Canım onu nerden buldunkafeinsiz türk kahvesi içiyorum canım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?