Kiz tövbe deeValla şu fotoğraftaki hamilelik aşamalarından en sondayım şuan. Benden bu kadar kızlarbenn hazırım artık gelsin bebe yeter daha hamile bir gün bile geçiremeyeceğim. Bugün gelsin bebiş
Eki Görüntüle 2979442
Sen yine de dikkat et canim sıkıntı yani yorulmakDaha baslamamistim temizliğe ki hissetti galiba benim oğlan yapmam lazım canım ilk ve son büyük temizlik zaten kadın gelecekte bunlar ince işler doğumdan sonra çok karisacagim yoksa bununla yaza kadar yapamam böyle şeyler bebekle
Hahah benim esimde dağınık ve pistir ben bile sinir oluyorsam seni düşünemiyorumDemez mi hergün kavga ediyoruz ama oda benim aksime aşırıııııııı pisyediği içtiği tabağı bardağı koltuğun altına ittiriyor kim toplayacak onları evde bi katyam olmadığı için maalesef ben Ya ikinci çocukla beraber salacağım yada Safiye olup psikoloğa gideceğim bakalım gidişat ne gösterecek
2 hafta daha sabret canim sonra gelsin sağlıklaValla şu fotoğraftaki hamilelik aşamalarından en sondayım şuan. Benden bu kadar kızlarbenn hazırım artık gelsin bebe yeter daha hamile bir gün bile geçiremeyeceğim. Bugün gelsin bebiş
Eki Görüntüle 2979442
Bende suwenden aldim 1 tane 1 tane daha alacagim onuda suwen alayim diyordum model de kararsızdım ben hala yavas tan aliyorum subatta diye bakalim insallah supriz yapmaz tesekkur ederim canimCanım ben suwenden aldim kumaşı da elastik o kadar rahatki tavsiye ederim.bak attim ilk siyahi almistim kumasi cok guzel. Sonra pembeyi aldim siyah bitmis o kadar iyi ki bi de zayif gosterdiikisi de icime sindi 6 takim falan almisimdir bu ikisini koycam çantaya kumasin turunu de attim bak istersen o kumas çok iyi oluyor esnek yapismiyorda bedene.xl aldim 80 kiloyum dar gelmedi 163 de boyum var
Kim doğum yaptı 33+5’te? Bizden biri mi?Bir arkadaşımız doğum yapmış canım 33+5 ‘de. Bebeği de kendisi de iyiymiş çok şükür onun dışında bildiğimiz başka yokBizi zaten bilirsin haftalardır ağrısı sancısı olup ite kaka gebeliği ilerleten anneleriz bi çoğumuz
Cok geçmiş olsun cnm@gebito canım çok geçmiş olsun. Benim de öksürük ve boğaz ağrıma burun akıntısı eklendi su gibi mübarek akıyor burnum da tıkandı. Cumartesi günü tekrar test vereyim diyorum. İlki negatifti ama olsun, ilaç içememenin psikolojisi çok kötü sadece. Gargara verdi doktor ama eczacı ben önermiyorum bence alma dedi almadım ben de. Rabbim hepimize şifalar versin
Kafeinsiz Türk kahvesi migros carrefourda falan var canım gri paket oluyoBen 37ye almıştım
Canım çok geçmiş olsun tekrardan. Herşeyi kontrol altına almışlar ne güzel sen de bol dinlen dikkat et kendine.
Ben kafeinsiz nescafe var onu içiyorum canım.
Canım onu nerden buldunbazen eşime yapıyorum rahatsız ediyo bazen de canım çok istiyo
@gebito canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer gider
Kız dur deme öyle. Ben daha hiç hazır hissetmiyorum 26 günüm falan kaldı benim düşündükçe ter basıyoValla şu fotoğraftaki hamilelik aşamalarından en sondayım şuan. Benden bu kadar kızlarbenn hazırım artık gelsin bebe yeter daha hamile bir gün bile geçiremeyeceğim. Bugün gelsin bebiş
Eki Görüntüle 2979442
Allah şifa versin canım bir an önce iyileşir inşallahHayırlı cumalar. Mutlu seneler hepinize kızlar. Hastaliklar aldı başını gidiyor hala toparlayamadim domuz gribi gecirdim büyük ihtimalle. Cok sevdiğim bir yakınım covid oldu yogun bakima aldilar. Bu mübarek cuma gününde hamiş anneler duanızda onada yer verir misiniz. Rabbim tüm şifa bekleyen hastalara Şafi ismiyle şifa versin inşaallah.
Rica ederim canımBende suwenden aldim 1 tane 1 tane daha alacagim onuda suwen alayim diyordum model de kararsızdım ben hala yavas tan aliyorum subatta diye bakalim insallah supriz yapmaz tesekkur ederim canim
Evet geçenlerde yazmıştı ben de hatırlıyorum ama nickini unuttumKim doğum yaptı 33+5’te? Bizden biri mi?
Kız işte bu gruptan biri yazdı ya çok aktif olan bi arkadaş değildi o yüzden adını hatırlayamıyorum. 33+5 de doğum yaptım bebeğim küvezde ama iyi olduğunu söylediler dediKim doğum yaptı 33+5’te? Bizden biri mi?
Evet canım negatifti ama cumartesi dahiliyeye gidicem tekrar test isticem, baş ve çene ağrım var, baş ağrım çeneme mi vuruyo anlamadım kırık gibi ağrıyo ama vücudumda bişey yok şükür, üst taraf iyi olsa gayet iyiyimTest yaptirmismiydin canım geçmiş olsun vitaminlerimize dikkat etmemiz lazım belki onlar korur biraz
Çok etkilendim benimde erken doğum riskim olduğu için kolay kolay unutmam detayları ama ismini çok görmeye alışık olmadığımızdan onu hatırlamıyorum bende. Umarım bebeğini alıp evine dönmüştürEvet geçenlerde yazmıştı ben de hatırlıyorum ama nickini unuttummaşallah emilyinpariss haftasına kadar hatırlıyor, belki kendisini de hatırlar
Bugün kontrolden sonra sedyeden kalkarken tam da böyleydimValla şu fotoğraftaki hamilelik aşamalarından en sondayım şuan. Benden bu kadar kızlarbenn hazırım artık gelsin bebe yeter daha hamile bir gün bile geçiremeyeceğim. Bugün gelsin bebiş
Eki Görüntüle 2979442
6 takım mı aldınRica ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?