Ne güzell canımmMasajı falan bilmem de sarı kantaron + zeytinyağından merhem yapıp birde ameliyat izleri için kullanılan bir krem vardı adı contractubex gibi bişeydi. Onu kullanırsan düzenli ne iz kalıyor ne bişey. Benim sözde 4 dikişim vardı ne zaman doktora muayeneye gitsem dikişsiz doğum yapmışsın çok iyi diyorlarbende doktora kullandıklarımı söyleyince aaa diğer hastalarıma hemen söyleyeceğim demişti. Aklınızda bulunsun kızlar
Bende normal istedigim için ebe 37.haftadan sonra yapmamı istedi nasıl olcaksakızlar perine masajı hakkında ne düşünüyorsunuz. Benm elim şahsen oraya uzanmıyorama yapmakta istiyorumm normal olursa fazla kesi olmasın diye. Yapan varmı
37 den önce yapsak olmazmı acaba . Benm ki 37 ye kadar dayanır mı bilmiyorumBende normal istedigim için ebe 37.haftadan sonra yapmamı istedi nasıl olcaksakontrole gittiğimizde dr hemen 2 dk yapsa ya arkadaşımın dr u yapıyordu ilk dogumuydu hic kesik yırtık falan olmadi
Perine masaji ne ay nasil bisi ben soylerim valla kocis yapsin ne utancam nette var mi gosteriyor muBende normal istedigim için ebe 37.haftadan sonra yapmamı istedi nasıl olcaksakontrole gittiğimizde dr hemen 2 dk yapsa ya arkadaşımın dr u yapıyordu ilk dogumuydu hic kesik yırtık falan olmadi
Insallah canım bence çok güzeldi doğum kısmı yani çok uzun sürmedi yormadi dur dediklerinde durmadım sanrım sonunda bi nefes almak lazımmış onu alamadım galiba daha doğmadı sandım korkmayın valla keşke qnlatmasaydim dedim şu anAaa ilk defa duydum canım, ondan diyorlar ıkınma önemli diye demekki. İnsallah bu sefer daha iyi geçer
Tam bir kız göbeğiBuda benim son halim kızlar
Yok be canım ne korkmasıInsallah canım bence çok güzeldi doğum kısmı yani çok uzun sürmedi yormadi dur dediklerinde durmadım sanrım sonunda bi nefes almak lazımmış onu alamadım galiba daha doğmadı sandım korkmayın valla keşke qnlatmasaydim dedim şu an
Ay rengin hanim mi canım benimde en çok o hoşuma gitmişti ya hakkaten yapılabilir demek ki oyalanmak istemiyorlar o kadın normalde asiri yoğun çünküBende normal istedigim için ebe 37.haftadan sonra yapmamı istedi nasıl olcaksakontrole gittiğimizde dr hemen 2 dk yapsa ya arkadaşımın dr u yapıyordu ilk dogumuydu hic kesik yırtık falan olmadi
Ocak topiginde 36 da yapmış birisi 1 dikisim var demişti canım ben hemen başlayabilirim becerebilirsem37 den önce yapsak olmazmı acaba . Benm ki 37 ye kadar dayanır mı bilmiyorum
Öyle doktorun yapmasıyla oluyorsa keske yapsalar gerçekten canım ya uğraşmasak
Yaa sana da çok çok geçmiş olsun banada so uk soğuk ter geliyor arsızlık ediyorum ayaktayım ama boğazım kaşınıyor sürekliÇok geçmiş olsun. Bende ilk gün yalnızca halsizlik olmuştu. O gece yatınca nefes alamamıştım, tıkanmıştım. Ertesi gün de burun tıkanıklığı ve boğazda acı vardı. Öksürük bende 5. gün falan başladı sanırım.
Amin canım insallah. Evet hemen hemen senin dediğin saat kadar sürüyormus eğitimlerdeki ebelerde öyle diyordu. Doktorumda öyle dedi pat diye doğurmazsn merak etme diye. Suniyi vermeseler olmuyor sanki. İlla hızlandıracaklar . İnsallah hepimiz kendi sancılarımızla ahenk ahenk doğururuz . Ben yalvarıcam vermeyin diyeCanım benim sancı gece 3te başladı ikisindede bende sabah 8 ila 9 arası hastaneye gittim ve ikisinide 12 civarı doğurdum ama herkesin farklıdır ilkinde suni sanci verdiler ikincide vermediler rahat rahat doğurdum onu hatta ben ikinci oglumda bı erken doğum riski olan gebeyle bir iki saat muhabbet ettim sancı aşırı yoktu içerideki dogumlar çıkınca beni aldılar ama ilkinde çok çektim suni gercekten felaket birşey insallah buradaki herkes kendi sancisiyla doğum yapar
Yani zaten açılmamızı sağlayan bir işlem değil. sadece giriş kısmını genişletcez azıcıkOcak topiginde 36 da yapmış birisi 1 dikisim var demişti canım ben hemen başlayabilirim becerebilirsem
Çok gezinmeyin, istirahat iyi geliyor. Dinlendikçe toparlanıyor. Yatmadığımız günlerin ertesi günü daha kötü oluyoruz hepimiz.Yaa sana da çok çok geçmiş olsun banada so uk soğuk ter geliyor arsızlık ediyorum ayaktayım ama boğazım kaşınıyor süreklielimde su öyle geziyorum
benim yazdı o yuzden askılı elbise koymustum onla çıktım ama şimdi naparım bilemiyorum ben de. hamile taytımı ve bir sweat alırım belkiBen ilkinde yedek temiz kıyafet koymamıştım aklıma gelmemişti suyum boşaldı gittim düşünüyorum bulamıyorum ben hastaneden çıkarken ne giydim ?gecelikle mi çıktım acaba hiç yok bende o kuşum. Soruyorum bizimkilerde neyle çıktığımı hatırlamıyor
Bilmiyorum canım ama 37 den sonra yapılacakların içinde söyledi, yüz kere de 37 den sonra dedi, doğumu tetikleme ihtimali mi var acaba37 den önce yapsak olmazmı acaba . Benm ki 37 ye kadar dayanır mı bilmiyorum
Öyle doktorun yapmasıyla oluyorsa keske yapsalar gerçekten canım ya uğraşmasak
Google yaz canım, nasıl oldugunu anlatan dr lar vardirPerine masaji ne ay nasil bisi ben soylerim valla kocis yapsin ne utancam nette var mi gosteriyor mu
Evet canım o dr, her muayenede zeytinyağı ile yapmış,burda olsa düşünürdüm onu fiyatida buraya göre baya uygundu,hatta ben arkadaşa inanmadım hastaneyi arayıp fiyat sorduydumAy rengin hanim mi canım benimde en çok o hoşuma gitmişti ya hakkaten yapılabilir demek ki oyalanmak istemiyorlar o kadın normalde asiri yoğun çünkü
Ben de bir iki defa yaptım şimdiye kadar. Cidden çok zor ulaşılıyor. Bir de hiç kendime dokunmadığım için sanki çok garip bir şey yapıyormuşum gibi oluyor. Yıllarca bilinç altımı ne işlemişler neredeyse 40 yaşına geldim hala normalleştiremedim.kızlar perine masajı hakkında ne düşünüyorsunuz. Benm elim şahsen oraya uzanmıyorama yapmakta istiyorumm normal olursa fazla kesi olmasın diye. Yapan varmı
Ay yok canım yandan öyle görünmüş önden gör valla erkek göbeğinden farkı yok herkeste erkeğe benzetiyor bende biraz genişlerim diye beklerken buda ogluslar gibi dik olduTam bir kız göbeği
İnşallah canım valla sırf çabuk doğsun biran önce işlerini bitirsinler diye veriliyor resmen öyle dizilerdeki gibi anında sancı başlayıp doğurmak imkansız canım ebelerde anlatmış sana zaten o yüzden sancı başlayınca kimse strese girmesin sabırla bekleyin ha suyunuz falan geldi kanama oldu o ayrı tabi hemen hastaneye gitmek şart o durumdaAmin canım insallah. Evet hemen hemen senin dediğin saat kadar sürüyormus eğitimlerdeki ebelerde öyle diyordu. Doktorumda öyle dedi pat diye doğurmazsn merak etme diye. Suniyi vermeseler olmuyor sanki. İlla hızlandıracaklar . İnsallah hepimiz kendi sancılarımızla ahenk ahenk doğururuz . Ben yalvarıcam vermeyin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?