- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Bozulur mu hiç aman altın değerinde o iyi bak onaBenim evimde de yıllanmış bir küçük kavanoz var bugün elimi yaktım süreyim diye açtım koyu katı krem gibi olmuş bozuldu heralde diye düşünmüştümiyi oldu mesajini gördüğüm
Bende şu bütün vücudu kütletiyorlar ya ona gidiyordum arada ondan istiyorum yaAy biri çamaşır sıkar gibi belimi sıksa da bi rahatlasam diye saçma sapan hayaller kuruyorumçok ağrıyor bugün
Sağol canım benimYaa çok tatlııı
Bebeğe bişey olmaz canım dizlerinden destek alıp yerleri temizleyeceksin gırgır yapman şart değil banyo yerlerini temizle bişey sil yaniben zaten artık göbek el vermediği için banyoyu oturup öyle temizliyorum çoğu zaman dizlerimin üzerinde o ara hop diye dönüverdi bende çok şaşırdım dönmesine o zaman ama çoook etkili gerçekten
Bu erkek bebek göbeği sivri ve dik, kız göbeği yayvan olayını ben bizzat deneyimledimAy yok canım yandan öyle görünmüş önden gör valla erkek göbeğinden farkı yok herkeste erkeğe benzetiyor bende biraz genişlerim diye beklerken buda ogluslar gibi dik oldu
Resmine bayıldım canım çok tatlı cikmissin bende şöyle güzel bir resim bı cekinemedim halaBu erkek bebek göbeği sivri ve dik, kız göbeği yayvan olayını ben bizzat deneyimledimKızımda basenlerim popom vs de büyümüştü ve göbeğim yayvandı Bu gebelikte ise sivri bir göbek gerçekten başka da bir şey yok, popom kalçalarım aynı kızımda 15 kg almıştım, oğlumda ise 8 kg aldım şu ana kadar
Keske imkanımız olsa canım. İstanbul’da sarı kantaronu bulmak mucize valla çok şanslısınız köyüm bile yokAnnem sarı kantaronu kendisi toplayıp hakiki kendi zeytinyağımız ile küçük kavanoza basıp saklamıştı. Yıllanmıştı birde bizimki kopkoyu Kırmızı bir merhem olmuştu. İnanır mısınız geçirmediği yara yoktu. Hamile olduğumu duyunca hemen yenisini yaptırmıştım 8 aydır beklemede merhemleşmiştir iyice artıksizinkiler doğum yaralarınıza yetişmez belki ama ilerleyen dönemdeki göğüs yaraları bebeğin pişiği yanığı vs için evde bulundurmak en iyisi
Sürekli konuşuyorum bas aşağı dene birde,belki daha çok seveceksin diye ama bakalım nazlanıyor şuanOyy benim o halde birkaç dakikadan uzun durup bir de üstüne temizlik yapmam imkansız. Bel ve kalça gidik. Sadece o kaburgamın altına giren sancı geçsin diye o şekilde 1-2 dk durabiliyorum
Bana da suyu iyi demişti. Hareketlerini de hissediyorum çok şükür kıpır kıpır ama madem bu kadar yeri varsa baş aşağı dönse ya bunlarHadi hayırlı haberlerle inşallah
Ben de aynı şekilde konuşuyorum sürekli ama bunlar bizi terbiye ediyor galibaSürekli konuşuyorum bas aşağı dene birde,belki daha çok seveceksin diye ama bakalım nazlanıyor şuanİnşallah canım
Sahil kasabasındayım bende İstanbul’dan tatile çok gelen olur buraya belki sende duymuşsundur Armutlu’yuKeske imkanımız olsa canım. İstanbul’da sarı kantaronu bulmak mucize valla çok şanslısınız köyüm bile yok
Kızlar yeni yıla oğlumla böyle girdikAyağıma o an ne bulduysam geçirdim, biraz rüküşüm Bu elbiseyi de eylülde almıştım ama o zaman göbeğim belirgin değildi, giyeyim de bari hamile elbisesi boşa almamış olayım dedim ne de olsa son hamileliğim,bana 2 çocuk yeter…Allah olmayanlara versin
Kızlar yeni yıla oğlumla böyle girdikAyağıma o an ne bulduysam geçirdim, biraz rüküşüm Bu elbiseyi de eylülde almıştım ama o zaman göbeğim belirgin değildi, giyeyim de bari hamile elbisesi boşa almamış olayım dedim ne de olsa son hamileliğim,bana 2 çocuk yeter…Allah olmayanlara versin
Bende cok istedim ssvs... plasenta tamamen yukarı çıkmadı ayrıca suni sancı verilmezmis ssvd durumunda . Kendi sancinla doğum beklenirmis, rahim yırtılma ihtimali de yüksekmiş. Tüm bu olumsuzlukları duyunca vazgeçtim.Doktora ssvd dogum mu yapsam dedim bebeğin başı büyük görünüyor ve plesantan önde biraz sezeryan daha mantikli dedi.
Ay ben o videoları izliyorum instagramda,bi rahatlama geliyor izleyince bileBende şu bütün vücudu kütletiyorlar ya ona gidiyordum arada ondan istiyorum ya
Günaydın canım,ben aldim birkaç hafta önce,7 tanesine 55 lira verdim. 5 lirada kapıda ödeme parası verdim. Stillbebek instagram adi. Küçük sarı olanı da hediye göndermişler.Kızlar gunaydin. Kiz bebisi olanlar ya da olacak olanlar size sorum.ben guzel guzel boyle bandanalar oluyor ya onlardan istiyorum.alaniniz var mi nerden aldiniz aldiysaniz ben bi türlü bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?