2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar yeni yıla oğlumla böyle girdik Ayağıma o an ne bulduysam geçirdim, biraz rüküşüm Bu elbiseyi de eylülde almıştım ama o zaman göbeğim belirgin değildi, giyeyim de bari hamile elbisesi boşa almamış olayım dedim ne de olsa son hamileliğim,bana 2 çocuk yeter…Allah olmayanlara versin

Eklentiler

• 4A0C181B-5045-47C9-90E1-65E49DBDD780.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Sağol canım benim

Ay yok canım yandan öyle görünmüş önden gör valla erkek göbeğinden farkı yok herkeste erkeğe benzetiyor bende biraz genişlerim diye beklerken buda ogluslar gibi dik oldu
Bu erkek bebek göbeği sivri ve dik, kız göbeği yayvan olayını ben bizzat deneyimledim Kızımda basenlerim popom vs de büyümüştü ve göbeğim yayvandı Bu gebelikte ise sivri bir göbek gerçekten başka da bir şey yok, popom kalçalarım aynı kızımda 15 kg almıştım, oğlumda ise 8 kg aldım şu ana kadar

Resmine bayıldım canım çok tatlı cikmissin bende şöyle güzel bir resim bı cekinemedim hala aynen öyle erkekler dik oluyor canım bende biri 19 biri 18 kilo alarak kapatmıştım ama bunda 14 kilo aldım güya ama hiç belli değil ve bu günlerde bulantimda arttı zaten daha alacagimida sanmam bebisimiz iyi olsunda gecek bu gunler Allah'ın izni ile çok az kaldi resmen büyük güne o kadar heyecanliyimki sanki ilk hamiellik gibi

Keske imkanımız olsa canım. İstanbul’da sarı kantaronu bulmak mucize valla çok şanslısınız köyüm bile yok

Sürekli konuşuyorum bas aşağı dene birde,belki daha çok seveceksin diye ama bakalım nazlanıyor şuan İnşallah canım

Kızlar ben bişey sorcam. Bu kasılma hangi pozisyonda olursa gerçek kasılma oluyor. Mesela ben sırt üstü uzanınca çok sertleşiyor sağa dönünce devam ediyor ama geçiyor sola dönünce hiç olmuyor. Ayakta sürekli sert. Sırt üstü belime ve sırtıma ağrı yayılıyor

Kızlar gunaydin. Kiz bebisi olanlar ya da olacak olanlar size sorum.ben guzel guzel boyle bandanalar oluyor ya onlardan istiyorum.alaniniz var mi nerden aldiniz aldiysaniz ben bi türlü bulamıyorum

Bende üstten bi poz vereyim size bari

Eklentiler

• DC94270A-013A-4138-89CD-4969D53E6E83.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 85
Doktora ssvd dogum mu yapsam dedim bebeğin başı büyük görünüyor ve plesantan önde biraz sezeryan daha mantikli dedi.
Bende cok istedim ssvs... plasenta tamamen yukarı çıkmadı ayrıca suni sancı verilmezmis ssvd durumunda . Kendi sancinla doğum beklenirmis, rahim yırtılma ihtimali de yüksekmiş. Tüm bu olumsuzlukları duyunca vazgeçtim.
Bende şu bütün vücudu kütletiyorlar ya ona gidiyordum arada ondan istiyorum ya
Ay ben o videoları izliyorum instagramda,bi rahatlama geliyor izleyince bile
Kızlar gunaydin. Kiz bebisi olanlar ya da olacak olanlar size sorum.ben guzel guzel boyle bandanalar oluyor ya onlardan istiyorum.alaniniz var mi nerden aldiniz aldiysaniz ben bi türlü bulamıyorum
Günaydın canım,ben aldim birkaç hafta önce,7 tanesine 55 lira verdim. 5 lirada kapıda ödeme parası verdim. Stillbebek instagram adi. Küçük sarı olanı da hediye göndermişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…