- 8 Eylül 2021
- 1.874
- 2.869
- 83
Benim hep öyle, normal canım sen stres yapma13/8 çıktı bencede yani bu kadar abartacak bir tansiyon değildi
Canım sirkeli beyaz sabunlu suyla sil istersen, sirke mikrobunu da kırar mis gibi olur. Sağlıkla kullansın mışıl mışıl uyusun inşallah kuzucuk
Sağ olun kızlarBenim oglanlardan kalma park beşiğim hafta sonu çıkarıp banyoda yikayacagim canım hemen suyu akip gidiyor sıkıntı olmuyor ama yapamam dersen silersin deterjanlı suyla
Aaa noldu canım normal mi olacak ağrın mı vardı. Benm de ağrılarım çıktı yarın doktora gidicem açıklık varmı yokmu bakacakPazartesi gunu doguma giriyorum arkadaslar dualarinizi alirim..
Öyle bi tahlil verdiğinde sonuçları az çok sende okursun değer aralığından eksik yada fazla ise doktoruna bunu açıkça söyle bence değer aralığında değil diye. Onun dışında ilgi alakası iyiyse artık bu saatten sonra bırakmaman daha hayırlı diğer gideceğin doktorlar da bunu gerçekten aratır şu raddede çünküEvet canım aynı senin söylediğin gibi. Şimdi saat 16:15 TE eski doktoruma randevu aldım oraya gideceğim. Eski doktoruma idrarımda yanma olduğunu söyledim idrar tahlili yapmasına rağmen göz göre göre idrar yolu enfeksiyonu yok dedi başka doktorlarda antibiyotik kullanacak kadar enfeksiyonmun arttığını söyledi Ben de iki kez idrar yolu enfeksiyonunu bulamadığı için bu kadın daha idrar yolu enfeksiyonunu bulamıyor beni mi doğuracak diye bırakmıştım doktorumuama bugün mumla aradım kendisini resmen. Gideceğim yanına bakalım
Sağlıkla kavuşun birbirinize inşallahPazartesi gunu doguma giriyorum arkadaslar dualarinizi alirim..
Nerende ağrılar canım? Çok şükür ki 37. HaftadasınSezeryandi normalde ama bugun sancim cikti cati muaynesinde normal dogum baslangici gozuktu. Enfeksiyonun cok yuksek doktor almak istiyor o yuzden bebegi agrim cok fazla
Ben oğlumu 36+4 de dogum yapmıştım saglikla aldim kucağıma seninde ayni gün oluyor sanirim saglikla al kicaginaa cnm haftası cok küçük degil doktorun kar zarar bakmıştır en dogru karari vermiştir.Pazartesi gunu doguma giriyorum arkadaslar dualarinizi alirim..
Benim annem ve teyzelerim oğlakHayırlısı olsun canım. Oğlak iyidir inatçılığı hariç. Eşimden cooook iyi biliyorum
Benimde bu ara belim agrimaya başladı karnim bi değişik acaba sancimi bilemedim ben hicbir halt ya anlamiyorum ya da cidden bende bisey yokNerende ağrılar canım? Çok şükür ki 37. Haftadasınkorkma sağ Salim kavuşursun bebeğine inşallah. Benimde geceden beri belim kopuyor resmen. İnşallah doğum sancısı çekmiyorumdur Allah korusun artık
Canım ben bikez devlet hastanesini şikayet etmiştim alo sabim 184 eDevlette ki doktoru kime şikayet edeyim ki canımiyi yapıyorsun hadlerini bildirmek lazım da işte
Ne sonu kız, tahmini tarihin 7 si görünüyor,sakin olKızlar sizi görünce ben strese girdim burda sonu çekicem diye
Canim senin 35+1olman lazim36+1 olmuşum bugün ben de şaka gibidaha dün cinsiyetlerimiz yeni yeni belli oluyordu , gönlümüzden geçenleri söyleyip tahminlerde bulunuyorduk yok Ramzi teorisi yok çin takvimi
Ay ne bilim agri sızı oyle seylerim cok yokya bizimki yerini sevdi gibime geliyor 42 yi falan bulur diye strese girdim benNe sonu kız, tahmini tarihin 7 si görünüyor,sakin ol
Teşekkür ederim canım iltifat ediyorsun diyeceğim ama hayır aynen öyleBenim annem ve teyzelerim oğlakAnnem tek yumurta ikizi zaten. Büyük teyzem de 15 sene önce onlarla aynı gün doğmuş üç kızın da doğum günü 31 aralık Dedem iyi tutturmuş valla Oğlak sevdiğim burçlardandır, tutumludur , işkolik biraz, sabit fikirlilik var biraz evet ve inatçılık ama ben Başak burcu olduğumdan iyi anlaşıyorum. Eşim, abim , babam ve kayınpederim boğa Kova da benim prensesimin burcu, 17 şubatta doğmuştu 2017’de o yüzden Kova burcuna laf söyletmem Şu ana kadar ki özelliklerinden diyebilirim ki neşeli, hareketli, meraklı, zeki ( çok değişik zekaları var cidden, Rezzan Kiraz’a göre dahiler Kova burcundan çıkarmış genelde, zamanın ötesinde yaşıyorlar ) , özgürlükçü, teknolojik aletlere düşkün , hayal gücü yüksek.
Kıyamam heves edince daha da üzülüyo insantoplamda 9 kilo aldım ama o son 3 haftada 3 almama kızdı
ödemdir , o dur budura pek inanmadı
gebelik şekerin çıkmıştı bu kadar kilo alamazsın dedi
daha dikkat etmeye çalışıyorum da nereye kadar bilmiyorum
walla kaldı elbise, elbise kalınca çekimler kaldı
kendini çekemeyen fotoğrafçı olarak beni de yazacaklar tarihe
Ne 35+1 olcak o ya dur bizide panikletme36+1 olmuşum bugün ben de şaka gibidaha dün cinsiyetlerimiz yeni yeni belli oluyordu , gönlümüzden geçenleri söyleyip tahminlerde bulunuyorduk yok Ramzi teorisi yok çin takvimi
Hayırla sağlıkla kucağına alirsin insllah cnmPazartesi gunu doguma giriyorum arkadaslar dualarinizi alirim..
Hoşgeldin canım yokluğunda bizler bayağı ağırlaştık doğurmaya başladık ve doğurmamak için direnenler ile bitsin artık doğuralımcılar olarak ikiye ayrıldıkgeç oldu ama ben de geldim kızlar... 34. haftadayım, ikinci gebeliğim ve ne ara hamilelik bitti anlamadım bile.. artık ağırlasmaya da başladım... bakalım hayırlısıyla gelsin bebişler insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?