2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar bende kontrolden çıktım herseyimiz iyi şükür nst sanci ağrı çıkmadı
emilyinpariss cnm benim bebiste senin bebis gibi önde doktor haftada bir kontrol dedi kilo değilde akciğerlerinin gelişimi önemli dedi bakalim hayirla sağlıkla alsaydik kucaklarimiza şubat annesi değilde ocak annesi olacak gibiyim bende

Her şey yolunda gidecek inşallah korkma.
Bizim bebeler heyecan seviyorlar heralde, gittiğin iyi olmuş canım , içini ferah tut dr lar önlem alıyorlar, allahın izniyle durur daha
İnşallah biraz daha dayanır cnm bebeğin, ay cok fena bu şubat bebekleri ya
Okudukça ben de aynı şeyi düşünüyordum. Demek ki benimkinin de acelesi varmış. Bir de bizim beklenen 19 şubat. Daha epey var yani bu ne hız :/ Bir sürü iğne, ilaç, serum... Şimdi yeni serum taktılar. 4-5 hafta daha durur inşallah

Burcun özelliklerini bile tam bilmiyoruz oğlak olan varsa üstüne alınmasın lütfen bizim gözümüz korktu müge anlı olayları gibi yalancılık vardı kızda şok oluyorduk hep
O bence kişilik canim benimde bi tanıdığım vardi hatta iki tane aslanla karşılaştım ikiside gözüme baka baka yalan söyleyen tiplerdi nefret gelmişti ama oğlum daha bilmediğinden mi bilmiyorum hiç söyleyemez yalan zarar falan olsun hemen atlar ben yaptım diye hiç soyleyemez yalan insallah öyle bi özellik gelmezde Allah korusun

Sezeryandi normalde ama bugun sancim cikti cati muaynesinde normal dogum baslangici gozuktu. Enfeksiyonun cok yuksek doktor almak istiyor o yuzden bebegi agrim cok fazla
Enfeksiyon vajinal mi idrar yolu mu canim bide açıklık falan mı var rahim ağzında şimdi sezeryanla mi alacak inşallah sağlıkla kavuşursunuz çok az kalmış

benimkin de henüz bir sıkıntı, sancı, bebişin gelme gibi bir girişimi daha olmadı valla :) içeride gayet rahat sanırım... doğuranlara da allah analı babalı büyütmek nasip etsin insallah.. benimki gene geç gelebilir diye sanırım bu rahatlığım :) çünkü bilk çocuğum da 40+3 de sezeryanla doğmustu :))))

Pazartesi gunu doguma giriyorum arkadaslar dualarinizi alirim..
Rabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin. Haftan çok iyi inşallah bir sıkıntı olmayacaktır. 37 haftaları görsem kendim ıkınıp doğururdum artık herhalde bence süper bir hafta

Hayırlısı olsun canım. Oğlak iyidir inatçılığı hariç. Eşimden cooook iyi biliyorum

Bu beni korkuttu açıkçası.
O inatsa ben daha inadım babası daha inat hadi bakalım Tebessüm hanim kamon

ayyyy bir de daha dursun içeride... içeride büyümesi daha kolay... dışarı çıkınca işler değişiyor sonra... :)))

Selam kızlar, kontrolümüz çok güzel geçti maşallah. Nst de sancı yok,2600 gram 48 cm olmuş Alina. Suyu , serviks uzunluğu vs hersey yolunda. 24 ocakta bir kontrol daha var sonra 2 subatta doğum Allah' in izniyle.
Doktora kalsa 4-5 şubata kadar bekleyecek ama dedim hocam bende artık dayanacak güç kalmadi neyse umarım o güne kadar bekler ,hayırlısı.

İnsallah hayirlisiyla canm hepinize nasip olsun

NedirYani senin bebis aynı benim oğlum gibi. Defalarca isyan çıkardı kaç kere bastirdik sonuç; şuanda 7 yasinda ve her işini telaşla aceleyle yapar ,hep bi acelesi var hayata karşı çocuğumun
Ya sen daha 7 yaşındasın neye acelen var acaba tam olarak .
Bizim ev şenlik olacak o zaman öyle duruyor

Benim kız da sağ olsun artık tutabileceğiz gibi durmuyor. Bakalım ne olacak

Ya sen daha 7 yaşındasın neye acelen var acaba tam olarak .
Bizim ev şenlik olacak o zaman öyle duruyor

Benim kız da sağ olsun artık tutabileceğiz gibi durmuyor. Bakalım ne olacak
Ohoo sorma
Artık tehlikeli haftalar çoktan geçti söyle 2 hafta daha dursa süper olur küçük hanim

Sevindim canim demekki sıkıntı gormeyince her hafta cagirmiyorlar bende 22 ocakta gitmeyi dusunuyirum muayeneye bizimde dogum sekli belli olacak ins

Sevindim canim demekki sıkıntı gormeyince her hafta cagirmiyorlar bende 22 ocakta gitmeyi dusunuyirum muayeneye bizimde dogum sekli belli olacak ins
Bundan önce 10 gün sonraya çağırmıştı karnı geriden geliyordu o yüzden çağırmis bir risk görmezse 2 hafta oluyor demekki.
Ay hadi bakalım senden söyle bi normal doğum bekliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…