Her şey yolunda gidecek inşallah korkma.
Bizim bebeler heyecan seviyorlar heralde, gittiğin iyi olmuş canım , içini ferah tut dr lar önlem alıyorlar, allahın izniyle durur daha
Okudukça ben de aynı şeyi düşünüyordum. Demek ki benimkinin de acelesi varmış. Bir de bizim beklenen 19 şubat. Daha epey var yani bu ne hız :/ Bir sürü iğne, ilaç, serum... Şimdi yeni serum taktılar. 4-5 hafta daha durur inşallahİnşallah biraz daha dayanır cnm bebeğin, ay cok fena bu şubat bebekleri ya
O bence kişilik canim benimde bi tanıdığım vardi hatta iki tane aslanla karşılaştım ikiside gözüme baka baka yalan söyleyen tiplerdi nefret gelmişti ama oğlum daha bilmediğinden mi bilmiyorum hiç söyleyemez yalan zarar falan olsun hemen atlar ben yaptım diye hiç soyleyemez yalan insallah öyle bi özellik gelmezde Allah korusunBurcun özelliklerini bile tam bilmiyoruz oğlak olan varsa üstüne alınmasın lütfenbizim gözümüz korktu müge anlı olayları gibi yalancılık vardı kızda şok oluyorduk hep
Enfeksiyon vajinal mi idrar yolu mu canim bide açıklık falan mı var rahim ağzında şimdi sezeryanla mi alacak inşallah sağlıkla kavuşursunuz çok az kalmışSezeryandi normalde ama bugun sancim cikti cati muaynesinde normal dogum baslangici gozuktu. Enfeksiyonun cok yuksek doktor almak istiyor o yuzden bebegi agrim cok fazla
benimkin de henüz bir sıkıntı, sancı, bebişin gelme gibi bir girişimi daha olmadı valla :) içeride gayet rahat sanırım... doğuranlara da allah analı babalı büyütmek nasip etsin insallah.. benimki gene geç gelebilir diye sanırım bu rahatlığım :) çünkü bilk çocuğum da 40+3 de sezeryanla doğmustu :))))Hoşgeldin canım yokluğunda bizler bayağı ağırlaştık doğurmaya başladık ve doğurmamak için direnenler ile bitsin artık doğuralımcılar olarak ikiye ayrıldıkBen ve birkaç arkadaş 1.5 aydır erken doğum riskiyle cebelleşip doğurmamak için kanının son damlasına kadar harcayanlardan senin nasıl gidiyor hamileliğin
Rabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin. Haftan çok iyi inşallah bir sıkıntı olmayacaktır. 37 haftaları görsem kendim ıkınıp doğururdum artık herhalde bence süper bir haftaPazartesi gunu doguma giriyorum arkadaslar dualarinizi alirim..
Hayırlısı olsun canım. Oğlak iyidir inatçılığı hariç. Eşimden cooook iyi biliyorum
ayyyy bir de daha dursun içeride... içeride büyümesi daha kolay... dışarı çıkınca işler değişiyor sonra... :)))Hoşgeldin canım yokluğunda bizler bayağı ağırlaştık doğurmaya başladık ve doğurmamak için direnenler ile bitsin artık doğuralımcılar olarak ikiye ayrıldıkBen ve birkaç arkadaş 1.5 aydır erken doğum riskiyle cebelleşip doğurmamak için kanının son damlasına kadar harcayanlardan senin nasıl gidiyor hamileliğin
İnsallah hayirlisiyla canm hepinize nasip olsunRabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin. Haftan çok iyi inşallah bir sıkıntı olmayacaktır. 37 haftaları görsem kendim ıkınıp doğururdum artık herhalde bence süper bir hafta
Bu beni korkuttu açıkçası.
O inatsa ben daha inadım babası daha inat hadi bakalım Tebessüm hanim kamon
Ay hadi sağlıkla kavusun inşallah, artık normal doğum zamanına giriyor zaten, hadi hayırlısıPazartesi gunu doguma giriyorum arkadaslar dualarinizi alirim..
benim de eşim oğlak ben boğa. bir küsüp 1 hafta konusmayız mesela inadımız kurusunCanim benim es oglak ben boga dusun ikimizde inatizvalla kova tanidigim hic yok ilk olacak
Ya sen daha 7 yaşındasın neye acelen var acaba tam olarakNedirYani senin bebis aynı benim oğlum gibi. Defalarca isyan çıkardı kaç kere bastirdik sonuç; şuanda 7 yasinda ve her işini telaşla aceleyle yapar ,hep bi acelesi var hayata karşı çocuğumun
Aaa doğru kafa gittiNe 35+1 olcak o ya dur bizide panikletme
hayırlı olsun saglıkla kavuş inşallah canım haftan güzel çok şükür kiSezeryandi normalde ama bugun sancim cikti cati muaynesinde normal dogum baslangici gozuktu. Enfeksiyonun cok yuksek doktor almak istiyor o yuzden bebegi agrim cok fazla
Evet canım karıştırdım bir anCanim senin 35+1olman lazimdiyorum ben mi yanlis biliyorum kendimi diye kafam karisiyor
Ohoo sormaYa sen daha 7 yaşındasın neye acelen var acaba tam olarak.
Bizim ev şenlik olacak o zaman öyle duruyor
Benim kız da sağ olsun artık tutabileceğiz gibi durmuyor. Bakalım ne olacak
Sevindim canim demekki sıkıntı gormeyince her hafta cagirmiyorlar bende 22 ocakta gitmeyi dusunuyirum muayeneye bizimde dogum sekli belli olacak insSelam kızlar, kontrolümüz çok güzel geçti maşallah. Nst de sancı yok,2600 gram 48 cm olmuş Alina. Suyu , serviks uzunluğu vs hersey yolunda. 24 ocakta bir kontrol daha var sonra 2 subatta doğum Allah' in izniyle.
Doktora kalsa 4-5 şubata kadar bekleyecek ama dedim hocam bende artık dayanacak güç kalmadineyse umarım o güne kadar bekler ,hayırlısı.
Yok biz oyle kusmuyoruz cok sukur ben kus kalamiyorum çünkü sinirimi cikartir krizlere girerim ama sonra sarilirim ben bi degisigimbenim de eşim oğlak ben boğa. bir küsüp 1 hafta konusmayız mesela inadımız kurusun
Bundan önce 10 gün sonraya çağırmıştı karnı geriden geliyordu o yüzden çağırmis bir risk görmezse 2 hafta oluyor demekki.Sevindim canim demekki sıkıntı gormeyince her hafta cagirmiyorlar bende 22 ocakta gitmeyi dusunuyirum muayeneye bizimde dogum sekli belli olacak ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?