2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
valla geçmiş olsun canım böyle saçma sapan doktorlat var işte ben de 16 haftalukken böyle bir doktora geldim düşman başına. bir daha da gitmedim

benim eşim ve annem. korkuyorum oğlaktan ama kova kadınını da hiç bilmiyorum bilen var mı
Bkz. Ben .
Özgürlükçü, kendine ait alan ve zaman isteyen, bunlar sağlanmayınca bunalıma girme potansiyeli olan, orijinal ve sosyal, gördüğüm kadarıyla neşeli de oluyorlar.
Ama uzaktan soğuk görünürler temkinliklerdir

Ayy yalan mı en sevmediğim ya
Allahım çocuğum dürüst olsun amin
Burcun özelliklerini bile tam bilmiyoruz oğlak olan varsa üstüne alınmasın lütfen bizim gözümüz korktu müge anlı olayları gibi yalancılık vardı kızda şok oluyorduk hep

Canim benim es oglak ben boga dusun ikimizde inatiz valla kova tanidigim hic yok ilk olacak
Ben geçen ozelliklerini okudum aslında hoşuma gitti böyle idealist hedefe odaklı bir yapısı varmış.
Ay dedim ben kızımla ne güzel yapilacaklar listesi oluştururum .
Neyse ya kacari yok.
Doktora sey dermişim hocam kova gunlerini bekleyelim

Pazartesi gunu doguma giriyorum arkadaslar dualarinizi alirim..
Ooo sezeryan mıydı canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin buraları şenlendireceksin üzülme herşey çok güzel olacak inşallah hem bebeişin büyümüştür sana destek olur kendini toparlar

Sezeryandi normalde ama bugun sancim cikti cati muaynesinde normal dogum baslangici gozuktu. Enfeksiyonun cok yuksek doktor almak istiyor o yuzden bebegi agrim cok fazla

Valla senin gene iyi kuzum 37 bitmiş oluyor. Bakalım bizimkiler bekleyecek mi o kadar. Senin artık üzülmene ve düşünmene gerek yok çok şükür vaktini doldurdu sayılır artık kafana takma sen bu kadar

Hayırlısı olsun canım. Oğlak iyidir inatçılığı hariç. Eşimden cooook iyi biliyorum

Valla keşke benimde öyle olsa böylesi de kötü bizde heran doğuracağız diye yüreklerimiz ağzımızda geziyoruz kuzum. Keşke maraton koşmak zorunda kalsam doğması için de böyle aman bir gün daha kazandık çok şükür bugünde doğurmadık korkuları yaşamasak

Valla senin gene iyi kuzum 37 bitmiş oluyor. Bakalım bizimkiler bekleyecek mi o kadar. Senin artık üzülmene ve düşünmene gerek yok çok şükür vaktini doldurdu sayılır artık kafana takma sen bu kadar
Haftaya perşembe 37 ye giriyorum canım
İnsallah o kadar da bekler. 36+6 da doğsa bile prematüre sayılıyormus öyle kayıtlara geçiyormus. Olsun napalım sağlıklı doğsunlarda. Senin de bekler canım ağrın vs yok çok şükür çok iş yapma önlemini al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…