2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet canım doğumun son haftası genelde tuvalete çıktığında garip bi ıkınma hissi oluyor sancı anında artıyor. Bahsettiğimiz aynı şey olmayabilir belki senin bebiş baskı yapıyordur

Canım eşim kulak tıkacı aldı kendine çünkü ben aşırı horluyormuşum oğlumda da çok horlardım 4 kg doğdu hiç alakası yok yani korkma Bebiş doğduğu gün şişlikler horlamalar hepsi geçiyor

İşte buna sevindim bende biraz horluyorum eşim müzik açıyor sabaha kadar galiba benim sesimi bastırmak için

Karnimdan ne bicim çatur çutur sesler geliyo hala korkuyorum sanki biyeri kırılmıs gibi Allah korusun. Gece olunca birsey oluyor benim kiza. Disardan sanki karnimdan cikcakmis gibi hareketler nasil belli oluyor
Du yorganı karnıma örttüm ayaklarımı uzattım karanlıkta oturuyorum oglumu uyutuyordum benimki bi hareket ediyor karnımda o sessizlikte yorganı hareket ettirir ses cikaririz ya sanki ben yapmışım gibii ses cikartti ta karnımdan yorganı hareket ettirdi dizlerimiydi topugumuydu anlamadım ama çok güzeldi kuzum hissetmek

Tabii ya zaten bastan insanın moralini sıfıra indiriyorlar. Hele benm doktorum en basından normal zor diyor. Neye dayanarak? Tipime bakarak tüp bebek oluşundan. Çatın dar vs de demedi. Bence pekte uğraşmak istemiyorlar yani doğum esnasında da öyle demesini kafama takmıcam senin dediğin hareketleri yapıcam tamam canım. Plates topu varmı bilmiyorumda videolarda öyle yapıyorlar zıplıyorlar baya hızlandırıyormus

Bende ayni şeyi düşünüyorum gezdiğim zaman hasta oluyorum bu çocuk doğmadan terbiye ediyor beni evde oturmak daha iyi diyorum haftasonu planları falan hepten iptal

Bana kalsa her gün yapicam haftada bir muayene her muayeneden önce yapıyorum ama muayeneden 2 gün önce uzamaya başlayınca ya sancim baslarsa diye bi korku sarıyor benide kendin evde jilet yapabilirsin bir defalık belki daha hızlı uzak jiletle zaten ben her gün ne olur ne olmaz modundayim artık her muayene bile değil

Normalde canim hep popodan sola ayaklarla saga gererdi canim acir hep öyle ilk defa oramda hareket hissettim ellerimi dedim ama bizim kiz eli hep yuzunde oyle de olabilir ne yapiyorsa icerde bu aralar fazla hareketli bende geziyorum ondan mi bilmem.ama sunu anladim gezmeyeceksin.senin de agrilar hep temizlikten sonra oluo bak benimde gezince yapmamak lazim

Biz telefonda yaptık takibi doktor sürekli kan tahlili yapıyor onun sonucunu söylüyorum ebeye bende doğumdan sonra 3 ve 6. Günde sütun iyice inip bebek emmeye başlayınca gel topuk kanı alacagiz dedi kolay doğumlar diledi kapattık çok heyecanlandım

Canim benimde oldu esim uyandirdi hatta uyuyamiyorum diye cekecektim de rahatsiz olursun die cekmedim dio sonra o uyandirinca bi kalktim bogazim kurumuş burnum tikanmis hemen burnumu deniz suyuyla açtım su ictim yastigimi duzelttim sonra olmadi canim.yastigini yukselt ben bir yastigin ustune birde hamile yastigin başını koyuyorum anca rahat ediyorum

Ay ne güzel ben sabah sabah gittim otobüs tok diye dönerken yürüdüm aç aç

Hello kızlar biz dün 5.gün diye test verdik ve yine pozitif Yarın 7.gün karantina bitio çıkabiliyoruz çok çok tehlikeli yani belki bulaştırıcılığımız devam edio negatifi almadan evden çıkmayı düşnmüyorum vebali çok büyük gelio bana

Benide yarın çağırdı.doğumdan önce son kontroller dedi

Kızlar nst de sancınız kaç çıktığında doktor müdahale etmişti serumla iğneyle falan?

İnşallah bir an önce negatife döner geçmiş olsun canım

Kuzum 5. Günde hala pozitif olması çok normal canını sakın sıkma. Acelen yoksa eğer dışarda negatifi beklemesen bile en azından 10 günü doldursan iyi olur evinde... ama tut ki acil çıkmak zorunda kaldın birkaç gün n95 maske üstü cerrahi maske gibi çift maske önlemi alabilirsin başkalarını korumak adına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…