Evet canım doğumun son haftası genelde tuvalete çıktığında garip bi ıkınma hissi oluyor sancı anında artıyor. Bahsettiğimiz aynı şey olmayabilir belki senin bebiş baskı yapıyordurKızlar bende de büyük tuvaletimi yapacakmışım gibi baskı var ama gelen giden yok. son aşamada doğururken hissediliyormuş bu . Benim bebek baskı yapıyor galiba en son dönmemişti çünkü biryeriyle basıyor galiba ondan öyle hissediyorum
Canım eşim kulak tıkacı aldı kendine çünkü ben aşırı horluyormuşumKızlar bu gece uyandım eşim yanımda değil. Salonda yatmış gece kalkıp. Neden burdasın dedim çok horluyodun uyuyamadım 3 e kadar dedi. İnanmam diye video da çekmiş hatta hakikaten tır geçiyo gibi. Normalde horlamam ilk defa oluyor bu internetten baktım da bebek için kötü bi durum oksijensiz kalıp düşük kiloda doğuma sebep olabilir falan yazmışlar. Siz yaşıyor musunuz böyle bir şey doğruluk payı var mıdırNasıl geçer acaba
İşte buna sevindim bende biraz horluyorum eşim müzik açıyor sabaha kadar galiba benim sesimi bastırmak içinCanım eşim kulak tıkacı aldı kendine çünkü ben aşırı horluyormuşumoğlumda da çok horlardım 4 kg doğdu hiç alakası yok yani korkma Bebiş doğduğu gün şişlikler horlamalar hepsi geçiyor
Du yorganı karnıma örttüm ayaklarımı uzattım karanlıkta oturuyorum oglumu uyutuyordum benimki bi hareket ediyor karnımda o sessizlikte yorganı hareket ettirir ses cikaririz ya sanki ben yapmışım gibii ses cikartti ta karnımdan yorganı hareket ettirdi dizlerimiydi topugumuydu anlamadım ama çok güzeldi kuzum hissetmekKarnimdan ne bicim çatur çutur sesler geliyo hala korkuyorum sanki biyeri kırılmıs gibi Allah korusun. Gece olunca birsey oluyor benim kiza. Disardan sanki karnimdan cikcakmis gibi hareketler nasil belli oluyor
Tabii ya zaten bastan insanın moralini sıfıra indiriyorlar. Hele benm doktorum en basından normal zor diyor. Neye dayanarak? Tipime bakarak tüp bebek oluşundan. Çatın dar vs de demedi. Bence pekte uğraşmak istemiyorlarSuni almamak için hareket et doğum esnasında. Beni yatırdılar sedyeye sancı vuruyor %97 leri buluyor şiddeti kalkma kalkma diyip duruyorlar. En sonunda kalktım otur kalk otur kalk hareketleri yaptım eşimin ellerinden tutup. Doktor öğle 12 den önce doğum yapamazsın demişti gece 2.30 da. Ben 05.37 de doğum yaptım. Kendide şoka girdi öyle insanların morallerini sancı çekerken şu kadar saat sürer bu kadar saat sancı çekcen diyen doktor gözümde canavardır. Dünyanın en büyük üzüntüsü çünkü o ağrılar sırasında onu duymak
Bende ayni şeyi düşünüyorum gezdiğim zaman hasta oluyorum bu çocuk doğmadan terbiye ediyor beni evde oturmak daha iyi diyorum haftasonu planları falan hepten iptalKervana bende katildim karin agrisina uyandim ayesimde uyuyamiyorum napalim dio bana ay sen uyu ben diger odaya gectim oturuom sap gibi otururken falan hic bisi yok yatip bacaklarimi kırınca bisiler oluyor sızı seklinde anlamadim ne belim bacagim zaten ağrıyor.iki gundur cok gezdim dun de cok hizli yurudum annem dioki sana ne oldu yetisemiyorum yururken sana daha da yurumeyecem ay agri cekiyorum sonra evde oturcam kıçımın üstüne gezmeye hayır
Bana kalsa her gün yapicam haftada bir muayene her muayeneden önce yapıyorum ama muayeneden 2 gün önce uzamaya başlayınca ya sancim baslarsa diye bi korku sarıyor benide kendin evde jilet yapabilirsin bir defalık belki daha hızlı uzak jiletle zaten ben her gün ne olur ne olmaz modundayim artık her muayene bile değilKızlar size bir fikir danışacagim. Ben normalde hamileliğimde bir düzen oluşturdum ayın 15inden 15ine ağda yaptırıyordum. Şimdi önümüzdeki hafta 15inde ağda yaptırsam doktor 2 şubata doğum tarihi verdi o tarihe kadar biraz daha uzayacak ama agda alamayacak kadar kısa uzayacak, o zamana kadar yaptirmazsam her kontrolde stres yaşıyorum alttan bakılacak mı vs diye napsam hangi tarihte yaptırsam ağdamı bir yandan her an her şey olabilir temiz olayım diyorum. Yardım edin
Amin canim aminAy canim hadi inşaallah darısı bize olsun kolay doğumun. Düşünmemeye çalışıyorum aklima geldikce tuhaf oluyorum
Normalde canim hep popodan sola ayaklarla saga gererdi canim acir hep öyle ilk defa oramda hareket hissettim ellerimi dedim ama bizim kiz eli hep yuzunde oyle de olabilir ne yapiyorsa icerde bu aralar fazla hareketli bende geziyorum ondan mi bilmem.ama sunu anladim gezmeyeceksin.senin de agrilar hep temizlikten sonra oluo bak benimde gezince yapmamak lazimElleri olabilir mi? Benimde kafası aşağıda ama elleri resmen kasıklarımı gıdıklıyor. Bazen gülüyorum eşim neye gülüyorsun diyor söylüyorum inanmıyor daayaklarıyla kaburgama elleriyle kasıklarıma pat pat vuruyor hep
Biz telefonda yaptık takibiKızlar ben sağlık ocağına gittim kan verdim sizlerde kan verdiniz mi ? doktorum istemişti ebe de beni görmek istedi son takipmiş doğum için bol bol su iç aşırı tatlı ve aşırı tuzlu şeyler tüketme dedi
Canim benimde oldu esim uyandirdi hatta uyuyamiyorum diyeKızlar bu gece uyandım eşim yanımda değil. Salonda yatmış gece kalkıp. Neden burdasın dedim çok horluyodun uyuyamadım 3 e kadar dedi. İnanmam diye video da çekmiş hatta hakikaten tır geçiyo gibi. Normalde horlamam ilk defa oluyor bu internetten baktım da bebek için kötü bi durum oksijensiz kalıp düşük kiloda doğuma sebep olabilir falan yazmışlar. Siz yaşıyor musunuz böyle bir şey doğruluk payı var mıdırNasıl geçer acaba
Ay ne güzel ben sabah sabah gittim otobüs tok diye dönerken yürüdümBiz telefonda yaptık takibidoktor sürekli kan tahlili yapıyor onun sonucunu söylüyorum ebeye bende doğumdan sonra 3 ve 6. Günde sütun iyice inip bebek emmeye başlayınca gel topuk kanı alacagiz dedi kolay doğumlar diledi kapattık çok heyecanlandım
Yoktur bişi uyuyordur minik yaramazGunaydin ben yine aksamdan beri hareket hissedemiyorum. Simdi dhazirlaniyorum doktora gidicem insallah sıkıntı yokturdur.
Benide yarın çağırdı.doğumdan önce son kontroller dediKızlar ben sağlık ocağına gittim kan verdim sizlerde kan verdiniz mi ? doktorum istemişti ebe de beni görmek istedi son takipmiş doğum için bol bol su iç aşırı tatlı ve aşırı tuzlu şeyler tüketme dedi
İnşallah bir an önce negatife döner geçmiş olsun canımHello kızlar biz dün 5.gün diye test verdik ve yine pozitifYarın 7.gün karantina bitio çıkabiliyoruz çok çok tehlikeli yani belki bulaştırıcılığımız devam edio negatifi almadan evden çıkmayı düşnmüyorum vebali çok büyük gelio bana
Kuzum 5. Günde hala pozitif olması çok normal canını sakın sıkma. Acelen yoksa eğer dışarda negatifi beklemesen bile en azından 10 günü doldursan iyi olur evinde... ama tut ki acil çıkmak zorunda kaldın birkaç gün n95 maske üstü cerrahi maske gibi çift maske önlemi alabilirsin başkalarını korumak adına...Hello kızlar biz dün 5.gün diye test verdik ve yine pozitifYarın 7.gün karantina bitio çıkabiliyoruz çok çok tehlikeli yani belki bulaştırıcılığımız devam edio negatifi almadan evden çıkmayı düşnmüyorum vebali çok büyük gelio bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?