Yok valla acelem kuzum evdeyiz napalımKuzum 5. Günde hala pozitif olması çok normal canını sakın sıkma. Acelen yoksa eğer dışarda negatifi beklemesen bile en azından 10 günü doldursan iyi olur evinde... ama tut ki acil çıkmak zorunda kaldın birkaç gün n95 maske üstü cerrahi maske gibi çift maske önlemi alabilirsin başkalarını korumak adına...
Kesinlikle canim yormayin kendinizi bizide hasta etmeyin diyorlarBende ayni şeyi düşünüyorum gezdiğim zaman hasta oluyorum bu çocuk doğmadan terbiye ediyor beni evde oturmak daha iyi diyorum haftasonu planları falan hepten iptal
Cnm ağlama lütfen ya kötü düşünme artık haftamız ileri Allahın izniyle sağlıkla kavusucaksin bebeğine, dualarım seninle, müsait olunca bizi habersiz bırakmaKızlar doğum başlamış 3 cm açılmam var. Ciğer geliştirici olacağım şimdi. Geri dönüşü zor artık diyorlar 3 cm olmuş bile diyorlar. Lütfen dua edin oğlum iyi olsun küvöze girmesin lütfen ağlamaktan içim çıktı.
Yaaaa tühhhKızlar doğum başlamış 3 cm açılmam var. Ciğer geliştirici olacağım şimdi. Geri dönüşü zor artık diyorlar 3 cm olmuş bile diyorlar. Lütfen dua edin oğlum iyi olsun küvöze girmesin lütfen ağlamaktan içim çıktı.
Canim guzel düşün kilosu da iyiydi bebisin her sey guzel olacak inş merak etme bence senin satin yanlisti zaten erken gelmiyor gibime geliyor bizi de haberdar et kolaycacik doğum olsun mis kokuluna hayırlısıyla saglikla kavus insKızlar doğum başlamış 3 cm açılmam var. Ciğer geliştirici olacağım şimdi. Geri dönüşü zor artık diyorlar 3 cm olmuş bile diyorlar. Lütfen dua edin oğlum iyi olsun küvöze girmesin lütfen ağlamaktan içim çıktı.
Ben de horluyormuşumCanim benimde oldu esim uyandirdi hatta uyuyamiyorum diyecekecektim de rahatsiz olursun die cekmedim dio sonra o uyandirinca bi kalktim bogazim kurumuş burnum tikanmis hemen burnumu deniz suyuyla açtım su ictim yastigimi duzelttim sonra olmadi canim.yastigini yukselt ben bir yastigin ustune birde hamile yastigin başını koyuyorum anca rahat ediyorum
Canım sakın ağlama lütfen, senin bebişim tosuncuktu, ayrıca 35 + küsür oldun artık ne küvozu. Tut ki küvoze girdi 1-2 gün kalır çıkar. Ne olur moralini bozma canım benim... doktorumun bir lafı vardır “küvozden korkacağınıza, Allah’ın bir lütfu, evlatlarınızı size bağışlayan bir nesne olarak düşünün” diye. Sakın canını sıkmaKızlar doğum başlamış 3 cm açılmam var. Ciğer geliştirici olacağım şimdi. Geri dönüşü zor artık diyorlar 3 cm olmuş bile diyorlar. Lütfen dua edin oğlum iyi olsun küvöze girmesin lütfen ağlamaktan içim çıktı.
Maşallah canım ilk doğumun pek rahatmış, inşallah bu da öyle olurOturmadaydik. Esimin süt kardesinin haniminin ebe tutmuslar parayla bugun kontrolum var sanada baksin cok iyi biri dedi. Gittik kontrole. Devlet hastanesi. Abi beni iceri bir aldilar bida salmadilar dogurmayinca. Ne oldugunu bilemeden. İlk dogum 20yasindayim. 4cm acilman var dedi. Bennnn neeeee diyerek masadan bir dogruldum. Şoka girdim resmen. Ebe gelip gidiyo nstde sancin tavan yapmis diyor ben diyorum sancim yok. Burda cikiyor diyolar. Suyumu falan bosalttilar. gelen dogurdu gitti gelen dogurdu gitti. Ama nelerini gördüm anlatsam. Aglamaya basladim tırstım. Kimseyle helallesemedim. Ne oldugunu bile anlayamadan. En son birsey oldu hafiften elimi bacak arama koydum birsey geldi kafasiymisnasil bagiracagimida bilemedim. Gunduzki kadinlari dusundum nasil bagiriyolardi. Ayyy ufffff kimse yokmu diye bagirdim. Ebeler geldi dogum baslamis diye masaya bir aldilar hemen geldi oglum. Kapiya cikip ebeler kiziniz hafizmi hic bagirmiyor masaAllah devamli okuyor demisler. Ne oldugunu bile anlayamadan anne oldum. İkincide iki kere suyum geldi nisanim geldi. Dayadilar suni sanciyi. 9saat cektim. Hastaneyi yiktim yani öyle boyle deil. Cok zor bi dogumdu. Kordon dolanmisti. Dogdugunda mosmordu. Tamm kendimi kaybetmek uzereydim olmuyo doguramiyom derken oglum geldi. Doktor kaldirdi ve dediki ebelere bunu goruyomusunuz bu Allahin mucizesi degilde baska nedir dedi. Sekiz aylik dogdu oda.
Yaa ne güzel demiş doktorun cnm, gerçekten öyle artık kritik zamanlari cok şükür atlattık, küveze girseler de cok az kalıp yanımıza gelirler, sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallahCanım sakın ağlama lütfen, senin bebişim tosuncuktu, ayrıca 35 + küsür oldun artık ne küvozu. Tut ki küvoze girdi 1-2 gün kalır çıkar. Ne olur moralini bozma canım benim... doktorumun bir lafı vardır “küvozden korkacağınıza, Allah’ın bir lütfu, evlatlarınızı size bağışlayan bir nesne olarak düşünün” diye. Sakın canını sıkma
Cnm ağlama lütfen ya kötü düşünme artık haftamız ileri Allahın izniyle sağlıkla kavusucaksin bebeğine, dualarım seninle, müsait olunca bizi habersiz bırakma
Valizlerim evde ev 2 saat uzaklıkta herkes doğum vaktim geldi de yatıyorum zannediyor eşyalarımı soruyor. Ben doğurmak istemiyorum diyip ağlıyorum bilmiyorum çok kötü çok kötüyüm .. elim ayağım dolandı birbirine. Normal doğum başlamış zaten heran suyun patlayabilir diyorlarYaaaa tühhholsun canım, sağlıklı doğsun da biraz erken gelsin artık napalım….inşallah küvöze girmez de seni de bol bol emer annesi Dualarım seninle hem 9.aydasın artık, hemen adapte olur dış dünyaya bebişin , normal mi olacak doğum birşey dediler mi ? İyi ki hazırlıklarını yapmışsın erken.
Ağlama yaa kıyamam Allah a emanetsiniz inşallah haftan çok çok iyi sağlıkla gelsin yavruşun dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzKızlar doğum başlamış 3 cm açılmam var. Ciğer geliştirici olacağım şimdi. Geri dönüşü zor artık diyorlar 3 cm olmuş bile diyorlar. Lütfen dua edin oğlum iyi olsun küvöze girmesin lütfen ağlamaktan içim çıktı.
Kabizmisin ? O oyle hemen olmuyor. Okadar sancidan sonra tam bebek gelirken ayni buyuk tuvaletin geliyormus gibi oluyor. Kabizlik varsa son zamanlarda bebek asagida oldugu icin zorluyorKızlar bende de büyük tuvaletimi yapacakmışım gibi baskı var ama gelen giden yok. son aşamada doğururken hissediliyormuş bu . Benim bebek baskı yapıyor galiba en son dönmemişti çünkü biryeriyle basıyor galiba ondan öyle hissediyorum
Anladım canım, zaten oğluşunun kilosu çok iyiydi, belki de sat’ın yanlıştı vaktinde doğuyor olabilirValizlerim evde ev 2 saat uzaklıkta herkes doğum vaktim geldi de yatıyorum zannediyor eşyalarımı soruyor. Ben doğurmak istemiyorum diyip ağlıyorum bilmiyorum çok kötü çok kötüyüm .. elim ayağım dolandı birbirine. Normal doğum başlamış zaten heran suyun patlayabilir diyorlar
Sakin ol canım bebeğinde etkilenir stresten Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla sağlıcakla doğsun inşallahKızlar doğum başlamış 3 cm açılmam var. Ciğer geliştirici olacağım şimdi. Geri dönüşü zor artık diyorlar 3 cm olmuş bile diyorlar. Lütfen dua edin oğlum iyi olsun küvöze girmesin lütfen ağlamaktan içim çıktı.
Cnm panik yapma lütfen erken dollenme idi yuksek ihtimal senin bebis, kg da iyi insallah hemencik emicek , adapte olucak güzel düşün bak açılmada varmis gayet iyi. Rabbim yardimcin olsun insallah sağlıkla gelsin yavrucak.Valizlerim evde ev 2 saat uzaklıkta herkes doğum vaktim geldi de yatıyorum zannediyor eşyalarımı soruyor. Ben doğurmak istemiyorum diyip ağlıyorum bilmiyorum çok kötü çok kötüyüm .. elim ayağım dolandı birbirine. Normal doğum başlamış zaten heran suyun patlayabilir diyorlar
Canım benim sakin ol. Kilosu ,haftası herseyi süper hiç merak etme küveze girmez.Kızlar doğum başlamış 3 cm açılmam var. Ciğer geliştirici olacağım şimdi. Geri dönüşü zor artık diyorlar 3 cm olmuş bile diyorlar. Lütfen dua edin oğlum iyi olsun küvöze girmesin lütfen ağlamaktan içim çıktı.
Ay hele ac hiç gidemem hamile ac bırakılmaz yaAy ne güzel ben sabah sabah gittim otobüs tok diye dönerken yürüdümaç aç
Canım üzülme sakın ol öncelikle hiç bisey olmayacak kuvoze gerek bile kalmayacak sezeryana mi alacaklar acil ne yapacaklarKızlar doğum başlamış 3 cm açılmam var. Ciğer geliştirici olacağım şimdi. Geri dönüşü zor artık diyorlar 3 cm olmuş bile diyorlar. Lütfen dua edin oğlum iyi olsun küvöze girmesin lütfen ağlamaktan içim çıktı.
Bende aşırı aşırı horluyormusum eşim üst komşu gelecek artık öyle bir horluyorsun dedi, yüksek yastık denedim, yatmadan saatler önce yeme içmeyi kesmeyi denedim, ama hiçbir şey fayda etmedi. Bence çok normal artık son haftalardayızKızlar bu gece uyandım eşim yanımda değil. Salonda yatmış gece kalkıp. Neden burdasın dedim çok horluyodun uyuyamadım 3 e kadar dedi. İnanmam diye video da çekmiş hatta hakikaten tır geçiyo gibi. Normalde horlamam ilk defa oluyor bu internetten baktım da bebek için kötü bi durum oksijensiz kalıp düşük kiloda doğuma sebep olabilir falan yazmışlar. Siz yaşıyor musunuz böyle bir şey doğruluk payı var mıdırNasıl geçer acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?