2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yok valla acelem kuzum evdeyiz napalım Daha kontrolüm haftaya cumartesi zaten dinlenirim bol bol napalım hiç bişey de hazırlamadım bebişin odası eşyaları falan duruyo annemler gelcekti onlarda gelemiyo ay sonuna bizim bütün işler inşallah erken doğurmam

Cnm ağlama lütfen ya kötü düşünme artık haftamız ileri Allahın izniyle sağlıkla kavusucaksin bebeğine, dualarım seninle, müsait olunca bizi habersiz bırakma

Yaaaa tühhh olsun canım, sağlıklı doğsun da biraz erken gelsin artık napalım….inşallah küvöze girmez de seni de bol bol emer annesi Dualarım seninle hem 9.aydasın artık, hemen adapte olur dış dünyaya bebişin , normal mi olacak doğum birşey dediler mi ? İyi ki hazırlıklarını yapmışsın erken.

Canim guzel düşün kilosu da iyiydi bebisin her sey guzel olacak inş merak etme bence senin satin yanlisti zaten erken gelmiyor gibime geliyor bizi de haberdar et kolaycacik doğum olsun mis kokuluna hayırlısıyla saglikla kavus ins

Ben de horluyormuşum Eve vaşak girdi sandım diyor eşim ilk hamileliğimde de horlamıştım, alışkın benimki, sonra azalıyor zaten insanız yani arada horlayabiliriz ne var Hamilelikte burun etleri şişiyor içerden, hep tıkalı gibi burnum ne kadar temizlesem de yapacak bir şey yok

Canım sakın ağlama lütfen, senin bebişim tosuncuktu, ayrıca 35 + küsür oldun artık ne küvozu. Tut ki küvoze girdi 1-2 gün kalır çıkar. Ne olur moralini bozma canım benim... doktorumun bir lafı vardır “küvozden korkacağınıza, Allah’ın bir lütfu, evlatlarınızı size bağışlayan bir nesne olarak düşünün” diye. Sakın canını sıkma

Maşallah canım ilk doğumun pek rahatmış, inşallah bu da öyle olur

Yaa ne güzel demiş doktorun cnm, gerçekten öyle artık kritik zamanlari cok şükür atlattık, küveze girseler de cok az kalıp yanımıza gelirler, sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah

Cnm ağlama lütfen ya kötü düşünme artık haftamız ileri Allahın izniyle sağlıkla kavusucaksin bebeğine, dualarım seninle, müsait olunca bizi habersiz bırakma
Valizlerim evde ev 2 saat uzaklıkta herkes doğum vaktim geldi de yatıyorum zannediyor eşyalarımı soruyor. Ben doğurmak istemiyorum diyip ağlıyorum bilmiyorum çok kötü çok kötüyüm .. elim ayağım dolandı birbirine. Normal doğum başlamış zaten heran suyun patlayabilir diyorlar

Ağlama yaa kıyamam Allah a emanetsiniz inşallah haftan çok çok iyi sağlıkla gelsin yavruşun dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz

Kabizmisin ? O oyle hemen olmuyor. Okadar sancidan sonra tam bebek gelirken ayni buyuk tuvaletin geliyormus gibi oluyor. Kabizlik varsa son zamanlarda bebek asagida oldugu icin zorluyor

Anladım canım, zaten oğluşunun kilosu çok iyiydi, belki de sat’ın yanlıştı vaktinde doğuyor olabilir Korkma bak ne güzel kavuşacaksın oğluna, emecek seni , mis kokusunu içine çekeceksin İlk doğumun da normaldi , sezaryen iyi bir şey değil zaten, benim çatım müsait olmadığı için öyle olacak, inşallah normal doğurursun da hemen iyileşirsin

Sakin ol canım bebeğinde etkilenir stresten Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla sağlıcakla doğsun inşallah

Cnm panik yapma lütfen erken dollenme idi yuksek ihtimal senin bebis, kg da iyi insallah hemencik emicek , adapte olucak güzel düşün bak açılmada varmis gayet iyi. Rabbim yardimcin olsun insallah sağlıkla gelsin yavrucak.

Canım benim sakin ol. Kilosu ,haftası herseyi süper hiç merak etme küveze girmez.
Ağlama ama sen sakın ol.

Canım üzülme sakın ol öncelikle hiç bisey olmayacak kuvoze gerek bile kalmayacak sezeryana mi alacaklar acil ne yapacaklar

Bende aşırı aşırı horluyormusum eşim üst komşu gelecek artık öyle bir horluyorsun dedi, yüksek yastık denedim, yatmadan saatler önce yeme içmeyi kesmeyi denedim, ama hiçbir şey fayda etmedi. Bence çok normal artık son haftalardayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…