- 6 Ocak 2021
- 566
- 1.637
- 33
- 28
Canım korkma içini ferah tut Allah'ın izniyle haftası güzel, tedbir alınmış iğne yapılmışKızlar doğum başlamış 3 cm açılmam var. Ciğer geliştirici olacağım şimdi. Geri dönüşü zor artık diyorlar 3 cm olmuş bile diyorlar. Lütfen dua edin oğlum iyi olsun küvöze girmesin lütfen ağlamaktan içim çıktı.
Birde benim burnum ameliyatlı kolay kolay tikanmaz ama istr baya bi sismis demekkiBen de horluyormuşumEve vaşak girdi sandım diyor eşim ilk hamileliğimde de horlamıştım, alışkın benimki, sonra azalıyor zaten insanız yani arada horlayabiliriz ne var Hamilelikte burun etleri şişiyor içerden, hep tıkalı gibi burnum ne kadar temizlesem de yapacak bir şey yok
Sağol canim valla bir çok çeşit şurup var evde veriyorum dört saat ara ile ama yok düşürmüyor bol bol ılık su ile duş aldiriyoruz banada bulastirdilar basım çok ağrıyor ve öksürük başladı bendede yatağa düşmem inşallah dün gece 41 Ayetel Kürsi okudum suya icirdim onun biraz faydasını gördüm üç dört saatte olsa uyudu yavrularım gece BirazCok gecmis olsun. Domuz gribi salgini cikmis birde hoca mesaj atmis bizimde. Hergune bir salgin Rabbim evlatlarimizi bizleri korusun.sirkeli su iyi geliyor benim oglanlara. 4saat arayla minoset calpolda fayda ediyor. Minoset kalkmis diyolardi en son. Dolvende yarim saatte kesiyor atesi.
Canim üzülme artik cok büyüdü maşaallah. Dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz annesi. İcini ferah tut sağlıkla kucağına alıp evinize gelceksiniz inşaallahKızlar doğum başlamış 3 cm açılmam var. Ciğer geliştirici olacağım şimdi. Geri dönüşü zor artık diyorlar 3 cm olmuş bile diyorlar. Lütfen dua edin oğlum iyi olsun küvöze girmesin lütfen ağlamaktan içim çıktı.
Hic aglama yavrunun kokusunu duyacaksin kucagina alinca hepsi gececek. 32.haftada aldim oglumu kucagima. Kuvezede konmadi. Seninde oyle olacak insaAllah.haftan gayet iyi. Bebeklerimiz kendini kurtardi artik. Saglicakla kucagina al. Burdanda muhakkak yaz kizlar ben oglumu kucagima aldim darisi sizlere diyeKızlar doğum başlamış 3 cm açılmam var. Ciğer geliştirici olacağım şimdi. Geri dönüşü zor artık diyorlar 3 cm olmuş bile diyorlar. Lütfen dua edin oğlum iyi olsun küvöze girmesin lütfen ağlamaktan içim çıktı.
Amin canım amin valla bende okula başladılar başlayalı çok hafif nezle dışında hastalanmadiklari için seviniyordum buraya kadarmiş demekki Allah'ım hiç bir çocuğu hasta etmesin bide uzun zamandır ikisi birden hasta olmuyordu bebekken çok çektim hep aynı anda hasta olurlardı zor oluyo ikisi ile uğraşmakOkula baslayali benim kucukte ayni. Bu yasina kadar hastalandigini bilmem. Bir hafta atesini dusuremedim naptiysam. Seni okadar iyi anliyorumki. Rabbim şafi adı yuzu suyu hurmetine yavrularinin sifasini versin sabaha görmedige dönsünler. Rabbim şu an şifa bekleyen nekadar kuzu varsa hepsine şifa versin hicbir ana babaya evlat acısı gostermesin şifasiz hastalik vermesin. Biz grip olmalarina bile dayanamiyoruz. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Aminnnnn insaAllah canimmMaşallah canım ilk doğumun pek rahatmış, inşallah bu da öyle olur
Allah razı olsun canım amin valla unutmuştum yanlarinda sabahliyorum resmen iki gündür ama sagolsunlar banada bulastirdilar şuan öksürük ve baş ağrısı başladı bendede ilerlemez inşallah dualariniza ihtiyacım var korkuyorum her an doğum olur falan diyede malum son haftalardayiz sancimda oluyo bir süredir doktor on güne dogurursun demişti iyice korkuttu beni böyle soylemesiÇok geçmiş olsun canım, umarım bir an önce iyileşir kuzuların, sen kendini unutmuşsundur zaten onları düşünürkenama dikkat et kendine de
Şu anki halinde ortada normal zamanki gibi deilizki her sekilde ağır geliyo bize. Ben hamile kaldim kalali ayni. Surda bir ay iyiyiz derken esimin bademcigi yine sisti. Ondan kucuk ogluma gecti oda sisti. Bugun gondermedim okula. Ondanda abisine bana geciyo. Bir cesit kısır döngü bizimki artık sariyoz sariyoz başa sariyoz. Bebek dogunca ne olacak bilmiyorum. Esime eve gelme otele git nereye gidersen git ama eve gelme bebek dogunca diyorumAmin canım amin valla bende okula başladılar başlayalı çok hafif nezle dışında hastalanmadiklari için seviniyordum buraya kadarmiş demekki Allah'ım hiç bir çocuğu hasta etmesin bide uzun zamandır ikisi birden hasta olmuyordu bebekken çok çektim hep aynı anda hasta olurlardı zor oluyo ikisi ile uğraşmak
Bndede oluyo canım benim kız hareket edince karnimdan garip sesler geliyor sanırım bir yerlerini sürtünce karın derimizden geliyor o ses diye düşünüyorum ben korkma birşey yokturKarnimdan ne bicim çatur çutur sesler geliyo hala korkuyorum sanki biyeri kırılmıs gibi Allah korusun. Gece olunca birsey oluyor benim kiza. Disardan sanki karnimdan cikcakmis gibi hareketler nasil belli oluyor
Dün sabah uyanır uyanmaz götürdüm zaten canım antibiyotik öksürük şurubu ve ateş düşürücü verdiler küçüğü de bugün götüreceğimateş dirençli ise bir gösterseniz mi. antiniyotik başlanır belki canım
Yok ya bu baya parmak çıtlatması gibi hatta daha gür bi çıtlama. Simdi yazarke yine geldi. Devamli geliyo karnimdan. Cok hareket halinde olunca geliyo zaten. Belliki dar geliyo buralar artik dogunca neyle zaptetmeli şaşBndede oluyo canım benim kız hareket edince karnimdan garip sesler geliyor sanırım bir yerlerini sürtünce karın derimizden geliyor o ses diye düşünüyorum ben korkma birşey yoktur
Bende de dün akşamdan beri var o his hareket etsin etmesin hem belime hem leğen kemigime baskı vuruyor bi anda bakalım hayırlısı yaKızlar bende de büyük tuvaletimi yapacakmışım gibi baskı var ama gelen giden yok. son aşamada doğururken hissediliyormuş bu . Benim bebek baskı yapıyor galiba en son dönmemişti çünkü biryeriyle basıyor galiba ondan öyle hissediyorum
35+ lardasin korkma canım. Sağlıkla gelsin oğlusun insallahhhhhhKızlar doğum başlamış 3 cm açılmam var. Ciğer geliştirici olacağım şimdi. Geri dönüşü zor artık diyorlar 3 cm olmuş bile diyorlar. Lütfen dua edin oğlum iyi olsun küvöze girmesin lütfen ağlamaktan içim çıktı.
Evet canım sende çok çektin valla Allah yardımcın olsun benim eşimde hamileliğimden beri üç kez grip bulastirdi bana çok ağır atlattım üçünüde perişan oldum resmen şimdide bu işte Rabbime sığındım safi ismiyle bizede senin eşine oglunada şifa versin (amin) tamam canim yaparım sirkede hiç sevmem ama mecbur yapacağımŞu anki halinde ortada normal zamanki gibi deilizki her sekilde ağır geliyo bize. Ben hamile kaldim kalali ayni. Surda bir ay iyiyiz derken esimin bademcigi yine sisti. Ondan kucuk ogluma gecti oda sisti. Bugun gondermedim okula. Ondanda abisine bana geciyo. Bir cesit kısır döngü bizimki artık sariyoz sariyoz başa sariyoz. Bebek dogunca ne olacak bilmiyorum. Esime eve gelme otele git nereye gidersen git ama eve gelme bebek dogunca diyoruminsaAllah tez atlatirlar. Sirkeli suyla bogazini gargara yap ama sakin yutma tükür. İnsaAllah ilerlemeden gecer seninki Allahim buyuktur
Hep ayni zaten receteyi kopyala yapistir yaptiklarini dusunuyorum ben artik. İnsaAllah antibiyotik keserde fayda eder. Birde antibiyotik veremiyom ben evi yikiyo kucugu resmen onu vermeside icirmeside eziyet. İnsaAllah seninkiler rahat iciyodur bide ona gönlün yorulmaz canimDün sabah uyanır uyanmaz götürdüm zaten canım antibiyotik öksürük şurubu ve ateş düşürücü verdiler küçüğü de bugün götüreceğim
Ağlamamaya sakin kalmaya çalış kuzum inşallah sağ salim yanında olacak bebeğin küvöze girmedenKızlar doğum başlamış 3 cm açılmam var. Ciğer geliştirici olacağım şimdi. Geri dönüşü zor artık diyorlar 3 cm olmuş bile diyorlar. Lütfen dua edin oğlum iyi olsun küvöze girmesin lütfen ağlamaktan içim çıktı.
Yap canim muhakkak iki gundur sirkeli suyla gargara yapiyorum yakti bogazimi hep ama yutkunurken acı vardi bugun o gecti cok sukur. Bas agrisi kaldi sade. Rabbim halimizi goruyo safi adi yuzu suyu hurmetine sifa versin insaAllah. Su hastaliklar gitsin evimizden artik saglikla alalim yavrularimizi kucagimizaEvet canım sende çok çektin valla Allah yardımcın olsun benim eşimde hamileliğimden beri üç kez grip bulastirdi bana çok ağır atlattım üçünüde perişan oldum resmen şimdide bu işte Rabbime sığındım safi ismiyle bizede senin eşine oglunada şifa versin (amin) tamam canim yaparım sirkede hiç sevmem ama mecbur yapacağım
İnşallah canım elimden geleni yapıyorum artık bakalım iştah olmadığı için zorla iki lokma çorba bazen bı iki dilim muz yediriyorm suyuda bazen sıkıntı yok ama bazen içer içmez kusuyorlar antibiyotik fayda ederde geçer inşallah biran önceBazen dirençli oluyor canım sen bol su içirmeye çalış yada sıvı şeyler . Su kaybettirmeyen sıvılardan ayran falan da verebilirsin . Şurup ılık duşa devam et ilaçlarını düzenli alınca illa düşecek
Rabbim yardimcin olsun cnm inşallah sağlıkla kucağına alacaksin oğlusunu dualarimiz sizinleKızlar doğum başlamış 3 cm açılmam var. Ciğer geliştirici olacağım şimdi. Geri dönüşü zor artık diyorlar 3 cm olmuş bile diyorlar. Lütfen dua edin oğlum iyi olsun küvöze girmesin lütfen ağlamaktan içim çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?