2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ah ah anlıyorlar mı acaba hamileliğimden beri yapmadığım ağır yemek ağırlamadığım misafir kalmadı asla asla anlamıyorlar
Ah be kuzum canınıza da mı yazık değil?
Reddedin bırakın darilan darilsin. Ayıptır günahtır hamile kadının kendine bakacak hali olmuyorken misafir şurada dursun.

evet canım muhtemelen... doktora cumartesi dicem ben de bana rapor çıkartın diye. 2500 TL nasıl verelim bu devirde tam doğum ağzı...
Biraz sacmalamislar ben 200 tl verirken ayni ilaca sen niye 2500 veresin . Bana yazdi direkt gittim dedi rapor cikartmis doktor 200 tl.

Kızlar ben kendime cekim icin kiyafet bulamadim ay valizde kapanmiyor o yüzden. Siz sabahlik gecelik almissinizdir uzun kollu uzun alan var mi az bi link atın bisiler yapin suwende bulamadım ekru rengi kırık beyaz o renk sabahlik gecelik takimi ariyorum yardim edin imdattt yoksa cekimde kala kalacam

Canımm gözünaydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün bol bol sütün olsun inşallah
Çok iyi canım artık korkulacak bişey kalmamış

Kız daha dur senin 1 ayın var bekler seninki merak etme
2 Şubat sezaryen günü verdi 20 gün var ama o kadar karnım kasılıp sertleşiyor ki içim disima çıkıyo dün 3 kez sancı çıktı suyuda biraz azalmış inşallah bekler bakalım

2 Şubat sezaryen günü verdi 20 gün var ama o kadar karnım kasılıp sertleşiyor ki içim disima çıkıyo dün 3 kez sancı çıktı suyuda biraz azalmış inşallah bekler bakalım
Geçmiş olsun kuzum bilmiodum.ins gününü bekler 2 subati hayırlı zamanda hayırla saglikla ins

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Ay dogdumu ben yeni görüyorum mesajları Allah'ım yardimcin olsun canım sağ saglim kucağına al insallah yavrunu

Gözün aydın Allah bağışlasın canım şükür iyisiniz geçer ağrılarda merak etme

Gözün aydın canım ne güzel rabbim sağlıkla sıhhatle hayirla dogurmayi da nasip etsin

Kızlar ya esim bugun nobetciydi nobeti devraldigi kişi covid çıkmış ben simdi napayim bilemedim yarinda gelecek eşim 3 gün ne guzel evde diodum
korkma canım inşallah bulaşmamıştır. Uzun süre yan yana kalmadılarsa sıkıntı olmaz gerçi karı kocadan bile birbirine geçmiyor güzel düşün içini ferah tut

korkma canım inşallah bulaşmamıştır. Uzun süre yan yana kalmadılarsa sıkıntı olmaz gerçi karı kocadan bile birbirine geçmiyor güzel düşün içini ferah tut
Bende oyle diyorum ama ayni odada nobet oldugu icin covid oldugunu öğrenene kadar o odadaydim diyor.dun de muhattap olmuşlar omicron korkutuyor beni.evde annem babam da var 60 küsür yasindalar hos annemle babam 4 doz esim ve ben 3 doz aşımızı olduk ama ne bilim pozitif olsak doğum olsa başımda kimse kalmaz sıkıntı kötüyü dusunmek istemiyorumesimde yinede biz tedbirimizi alalim sen salonda yat ben cikmam yatak odasından dio ama gerek var mi bilemedim.ne zaman belli eder kendini hic bilmiyorum

kaç haftalıksın canım. ohh özlemişsimdir yürümeyi
35+5 teyim cnm. Zaten en fazla 30 dk yürüme iznim vardi ama artik hergun 40-45 dk yürürüm. Evet gerçekten yürümeyi, is yapmayi, evimi, esimi çok özledim. Bu günümüze şükür az kaldi

Canım suwenden almıştım ben beyaz bi takım çok güzel kumaşı falan harika çok abartılı değil kolunda dantel detaylar var üstüne de incili ince bir taç aldım hırka aldım ben çünkü takımın sabahlığıı çok uzundu bide bir daha kullanmazdım biliyorum o yüzden pentiden kırık beyaz orlon bir hırka aldım çok severek

Ya bu varyantta bir değişik ne desem bilemedim inan odadan çıkmasa 2-3 gün sonra test verir dicem de artık semptom göstermeyenlere test yapmayacaklarmış anca özelde belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…