- 13 Nisan 2021
- 501
- 1.117
- 28
- 31
Kız bende müzik açınca iyice yukarı kaçıyor ne dinletsem aynıBugun 34+2 kilosu 2150 çıktı . Doktor ama düzenli kilo aldığı için bir sorun görmüyor. Sağlıklı olduğu sürece sıkıntı yok :)
Sancım da çıkmadı, ama net boyunca bir coştu oğlum anlatamam ilk defa bu kadar uzun süre şiddetli hareket etti
Halen doğum pozisyonuna girmemiş. Doktor yine dedi isterseniz klinike yonlendirebilirim döndürme taktikleri var ama önermiyorum. Bazı durumlarda acil sezeryana alinabilme durumu ortaya çıkabilir. 37e kadar zamanı var, ve dönmeyecek olursa mutlaka bir nedeni var bebek için böyle olması daha iyi olabilir dedi. Genelde doğum sonrası dönmemesinin nedenini öğreniliyor dedi. Ayrıca suyun gayet iyi, bebekte küçük halen dönebilir dedi.
Öneri olarak başı sol yukarı tarafta. Basının olduğu kısımdan vajinaya doğru müzik dinletebilirsin sürekli dedi, sesi takip edip dönebilirilginç geldi deniycem. Ama dönmese de sıkıntı değil anasına çekmiş der geçerim. Canım anam beni sezeryan doğurmuş donmemisim diye. Diğer 3 kardeş hep normal. Etme bulma dünyası benim oğlumda bana aynısını yapacak galiba
Bugünlük bukadar
Müzik tarzını mı beğenmedi acabaKız bende müzik açınca iyice yukarı kaçıyor ne dinletsem aynıkorkuyor galiba sesten
Bir tek rap müzikte çok hareket ediyorMüzik tarzını mı beğenmedi acaba
Raporlu imis cnm eczaneden aldim 200 tl ödedim. Hastane kendisi verdiği icin o kadar yuksek istemiş olabilir mi , ?Şifa olsun canım, para verdiniz mi? Biz bir kere sorduğumuzda raporumuz yok diye hastane 2500 dedi. Rapor çıkartabilirsek bu sefer kaç veririz acaba?
Anlamadım ki kuranı hafif hareketlerle dinliyor hoşuna gidiyor onun dışında genelde her tarz dinlerimMüzik tarzını mı beğenmedi acaba
evet canım muhtemelen... doktora cumartesi dicem ben de bana rapor çıkartın diye. 2500 TL nasıl verelim bu devirde tam doğum ağzı...Raporlu imis cnm eczaneden aldim 200 tl ödedim. Hastane kendisi verdiği icin o kadar yuksek istemiş olabilir mi , ?
canım dahiliyeye gidersen ücretsiz cihaz yazarbende emin olamadım, 1 saati baz alırsam yüksek 2 saati baz alırsam sınırda oluyor
anneannemin makinası vardı 4 senelik falan bilemedim.
bende öyle yaptım ama yüksek çıktı
deyetisyen az az sık sık ye dedi. şekeri dengeliyormuş
ama sürekli açım sürekli karnım gurulduyor ya
bende sabah hiç hissetmedim, çok şükür az önce oynadı, çok azaldı hepimizin ki
canııımmmm hayırlı olsun Allah analıbabalı büyütmeyi nasip etsin
kilosu da cok güzel, inşallah güzel şekilde büyütürsün
artık ocak annesisin
Ay nasıl sabrediyorsun benim de bi huyum var bişey yapılacaksa o dakika yapılacak yani ertelemeyi sevmem evden çıkılacaksa hemen çıkarım beklemem bekletene sinir olurum çok tez canlıyım heralde eğer bişey yapmasam hiç yapmamBenim daha valizim açık bir sekilde bekliyorbebisinkiler hazir benimkiler eksik en kotu dogurursam kapatir gideriz diyorum bizimkilere nasilsa bebisinkiler hazir
ben de hemen senin arkandayım lütfen acele etmeyin önüm boşalmasın kendimi kötü hissederim lütfeeenndur bi yaa@Poouh sırasını vermedi aslında, bak onun subatin başı tamam ama daha ocagin 13 deyiz,yani daha vakti var, en azından 10 gün daha dursun, içimden bi ses onun arkasına ben doğuracakmışım gibi söylüyor,o yüzden bi 10 gün daha beklesin tabi sağlıklıca
Ah ah anlıyorlar mı acaba hamileliğimden beri yapmadığım ağır yemek ağırlamadığım misafir kalmadı asla asla anlamıyorlarAy ne gerek var şuanda buna? Bu erkekler de bi tuhaf yani,oturduğum yerden tuvalete zor gidiyorum ben,hazir yemekte olsa.misafor ağırlamak için hiç uygun bi zaman değil.
arkalarını kim toplucak acabaAy öldürdü beni kac aydır onlar yapacakmis hizmeti dışarıdan soyleyecekmisiz falan filan
Ha şöyle yaBen de artik 38+0dan sonra hazir ve nazir beklemeye baslicam benim ince çizgim o bakalim ne olacako da 10 gun sonra oluyor
Gözün aydın cnmHepinizden Allah razı olsun.
Suyum tamamen bitmişti hastaneye gelene kadar gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doktorum çatın dar ve öğleni bulur dedi. İnanılmaz dayanılmaz sancılarım vardı. Acil sezaryene alındım .
Spinal anesteziyle doğdu yavrum
3.300 gr tam 37+0 da geldi
Emiyor maşallah ama benm çok ağrım var insallah bu da geçer
ben sakin sakin bekliyorum canım sen telaşe yapmaben de hemen senin arkandayım lütfen acele etmeyin önüm boşalmasın kendimi kötü hissederim lütfeeenn
Kız daha dur senin 1 ayın var bekler seninki merak etmeOfff vallahi doğuruyor muyum dogurmuyor muyum bu yalancı sancı mı yoksa bu sefer geliyo mu diye şizofren oldum
Hepinizden Allah razı olsun.
Suyum tamamen bitmişti hastaneye gelene kadar gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doktorum çatın dar ve öğleni bulur dedi. İnanılmaz dayanılmaz sancılarım vardı. Acil sezaryene alındım .
Spinal anesteziyle doğdu yavrum
3.300 gr tam 37+0 da geldi
Emiyor maşallah ama benm çok ağrım var insallah bu da geçer
Canım benim sabirsizligim dillere destandir aslindaAy nasıl sabrediyorsun benim de bi huyum var bişey yapılacaksa o dakika yapılacak yani ertelemeyi sevmem evden çıkılacaksa hemen çıkarım beklemem bekletene sinir olurum çok tez canlıyım heralde eğer bişey yapmasam hiç yapmam
Merak etme canim o sirada ben dogurcam sakinben de hemen senin arkandayım lütfen acele etmeyin önüm boşalmasın kendimi kötü hissederim lütfeeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?