2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kız bende müzik açınca iyice yukarı kaçıyor ne dinletsem aynı korkuyor galiba sesten

Şifa olsun canım, para verdiniz mi? Biz bir kere sorduğumuzda raporumuz yok diye hastane 2500 dedi. Rapor çıkartabilirsek bu sefer kaç veririz acaba?
Raporlu imis cnm eczaneden aldim 200 tl ödedim. Hastane kendisi verdiği icin o kadar yuksek istemiş olabilir mi , ?

canım dahiliyeye gidersen ücretsiz cihaz yazar
ya da ben vivacheck i 60 tlye almıstım eczaneden alabilirsin. 4 senelik cihazla ölçme bence

Benim daha valizim açık bir sekilde bekliyor bebisinkiler hazir benimkiler eksiken kotu dogurursam kapatir gideriz diyorum bizimkilere nasilsa bebisinkiler hazir
Ay nasıl sabrediyorsun benim de bi huyum var bişey yapılacaksa o dakika yapılacak yani ertelemeyi sevmem evden çıkılacaksa hemen çıkarım beklemem bekletene sinir olurum çok tez canlıyım heralde eğer bişey yapmasam hiç yapmam

ben de hemen senin arkandayım lütfen acele etmeyin önüm boşalmasın kendimi kötü hissederim lütfeeenn

Ay ne gerek var şuanda buna? Bu erkekler de bi tuhaf yani,oturduğum yerden tuvalete zor gidiyorum ben,hazir yemekte olsa.misafor ağırlamak için hiç uygun bi zaman değil.
Ah ah anlıyorlar mı acaba hamileliğimden beri yapmadığım ağır yemek ağırlamadığım misafir kalmadı asla asla anlamıyorlar

Gözün aydın cnm zoru bitmiş artık hayırlısıyla ağrılarında gecer bebisinle evine gidersiniz. Darısı başımıza

Ayy kalbim pır pır olduu hayırlı olsun canımm sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah Ağrılarında geçer inşallah işin zorunu atlatmışsın maşallah bebişinle sana

Canım benim sabirsizligim dillere destandir aslinda ya ekleyeceğim şeyler alsam mi evden hazir bisey mi gotursem dedigim şeyler karar veremiyorum temel şeyleri koydum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…