- 7 Kasım 2020
- 277
- 663
- 53
- 33
Bence onun yolu bulunur ya, tat koku alamıyorum der eklem ağrım var der bi şekilde yaptırılır sankim....Ya bu varyantta bir değişik ne desem bilemedim inan odadan çıkmasa 2-3 gün sonra test verir dicem de artık semptom göstermeyenlere test yapmayacaklarmış anca özelde belki
O da var tabi :)Bence onun yolu bulunur ya, tat koku alamıyorum der eklem ağrım var der bi şekilde yaptırılır sankim....
Vazgeçtim vala ben aldigim pijama takımları guzel biriyle çekinirim basimada ablamdan krep istedim onu takarım artik giymicem şeye para vermek istemedim olcak mi olmayacak mi bilemedim suan ust kismim genis hersey guzel olmuyor oldugu kadar artikCanım suwenden almıştım ben beyaz bi takım çok güzel kumaşı falan harika çok abartılı değil kolunda dantel detaylar var üstüne de incili ince bir taç aldım hırka aldım ben çünkü takımın sabahlığıı çok uzundu bide bir daha kullanmazdım biliyorum o yüzden pentiden kırık beyaz orlon bir hırka aldım çok severek
O da yeni mi cıkmışYa bu varyantta bir değişik ne desem bilemedim inan odadan çıkmasa 2-3 gün sonra test verir dicem de artık semptom göstermeyenlere test yapmayacaklarmış anca özelde belki
Ayy evet özelde test en son bir kaç önce 250 tl di şimdi ne kadar allah bilir.O da yeni mi cıkmışo isterse askerde yaptırır canım. Özelde test 250 tl idi be yuh yani iyice b... çıktı bu işin
maske mesafe varsa bulaşmamıştır büyük ihtimal canım ama sen yinede dikkat et, ayrı odada yatsın , tek lavabo varsa önce sen gir ve esin maskeyle girsin, yemektede mesafeli oturun, ben bu durumdan hic hoşlanmıyorum ama eşimin işyerinde pozitifler çıkınca yada grip olup test yaptırmayalar olunca biz mecbur öyle yapıyoruz benim aşımda yok çünkü,son günlerimiz dikkat etmemiz gerekKızlar ya esim bugun nobetciydi nobeti devraldigi kişi covid çıkmışben simdi napayim bilemedim yarinda gelecek eşim 3 gün ne guzel evde diodum
Kızlar ben kendime cekim icin kiyafet bulamadim ay valizde kapanmiyor o yüzden. Siz sabahlik gecelik almissinizdir uzun kollu uzun alan var mi az bi link atın bisiler yapin suwende bulamadım ekru rengi kırık beyaz o renk sabahlik gecelik takimi ariyorum yardim edin imdattt yoksa cekimde kala kalacam
Bende hıp ya da sma alcam. Yeni doğan diye belirtiliyor diye hatırlıyorumKızlar bu sarılık muhabbetinden dolayi ilk gunumde sütüm cok olmaz die mama almaya karar verdim artik şırınga kasikla veririm bebise ki sarılık olmasin.esim hemen gelemez nöbette olur ne bilim covid falan hic riske atmayayim dedim. Siz mama ne aldiniz? Ben sma alim dedim 1 numara alınıyor dimi?
Demir 75 benim hgb 10.8 olmus şükür benim ailemde talesemi taşıyıcısi cok genetik biraz insallah sıkıntı olmaz saglikla doğumumuz olUr.Benim hgb 9. Demir 111 ,1 ünite kan verilecek doğum öncesi. Talesemi taşıyıcısıyim o yüzden vücudum hem bebeğe hem bana kan yetistiremiyormus.
Artık bizde oyle yapicaz canim Allah hepimizi korusun insmaske mesafe varsa bulaşmamıştır büyük ihtimal canım ama sen yinede dikkat et, ayrı odada yatsın , tek lavabo varsa önce sen gir ve esin maskeyle girsin, yemektede mesafeli oturun, ben bu durumdan hic hoşlanmıyorum ama eşimin işyerinde pozitifler çıkınca yada grip olup test yaptırmayalar olunca biz mecbur öyle yapıyoruz benim aşımda yok çünkü,son günlerimiz dikkat etmemiz gerek
Canim baktım da bedeni kalmamış. Ugrasmicam olan pijama takımı var pembe cicekli dantelli kol ve ayak kısmı onu giyerim artikben bedenime göre cok yer aradım bulamadım
sonra tevafuken lcw girdim orda buldum
ki 48-50 beden olmuşumdur
Pijama Takım - LC WAIKIKI - 149,99 TL
Ekru LCW DREAM V Yaka Dantel Detaylı Uzun Kollu Hamile Pijama Takımı sadece 149,99 TL! Kadın %97 VİSKOZ %3 ELASTAN %97 VİSKOZ %3 ELASTAN %85 Poliamid %15 ELASTAN Nakışlı Standart İnce Uzun Kol Pijama Takım V Yaka 2'li paket Viskon Düz Paça LCW DREAM Kadın LC Waikiki'de! Hemen satın Al! -...www.lcwaikiki.com
mağzada 120 tl aldım bu takımı, sabahlığı davardı 0 da 60 tl idi onu alasım gelmedi.
Şimdi baktim da kuzum 1 numara 0-6ay dio o dur diye düşünüyorumBende hıp ya da sma alcam. Yeni doğan diye belirtiliyor diye hatırlıyorum
Ben bundan aldım canım senin gibi ne olur ne olmaz bulunsun dedimKızlar bu sarılık muhabbetinden dolayi ilk gunumde sütüm cok olmaz die mama almaya karar verdim artik şırınga kasikla veririm bebise ki sarılık olmasin.esim hemen gelemez nöbette olur ne bilim covid falan hic riske atmayayim dedim. Siz mama ne aldiniz? Ben sma alim dedim 1 numara alınıyor dimi?
Arastirdin ve buna karar verdin neden verdin kuzum bende mi bundan alsam ablam hep sma kullandı cok memnundu hipp i bilmiyorumBen bundan aldım canım senin gibi ne olur ne olmaz bulunsun dedimSma ve hipp arasında kalmıştım ben de .
Bende bayadir var doktorum nornal dediKızlar tuvalete girip çıktıktan sonra sancım oluyor bi anda adet sancısı gibi benzer bir durum yaşayan var mı ?
Aminnnn canımm hepimize insaAllahGözün aydın canım ne güzel rabbim sağlıkla sıhhatle hayirla dogurmayi da nasip etsin
Bana oluyor arada ama devamli degil. Bnde çözemedim genelde çok sıkışırsam ozaman oluyorKızlar tuvalete girip çıktıktan sonra sancım oluyor bi anda adet sancısı gibi benzer bir durum yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?