2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Vazgeçtim vala ben aldigim pijama takımları guzel biriyle çekinirim basimada ablamdan krep istedim onu takarım artik giymicem şeye para vermek istemedim olcak mi olmayacak mi bilemedim suan ust kismim genis hersey guzel olmuyor oldugu kadar artik

Ya bu varyantta bir değişik ne desem bilemedim inan odadan çıkmasa 2-3 gün sonra test verir dicem de artık semptom göstermeyenlere test yapmayacaklarmış anca özelde belki
O da yeni mi cıkmış o isterse askerde yaptırır canım. Özelde test 250 tl idi be yuh yani iyice b... çıktı bu işin

Kızlar bu sarılık muhabbetinden dolayi ilk gunumde sütüm cok olmaz die mama almaya karar verdim artik şırınga kasikla veririm bebise ki sarılık olmasin.esim hemen gelemez nöbette olur ne bilim covid falan hic riske atmayayim dedim. Siz mama ne aldiniz? Ben sma alim dedim 1 numara alınıyor dimi?

Kızlar ya esim bugun nobetciydi nobeti devraldigi kişi covid çıkmış ben simdi napayim bilemedim yarinda gelecek eşim 3 gün ne guzel evde diodum
maske mesafe varsa bulaşmamıştır büyük ihtimal canım ama sen yinede dikkat et, ayrı odada yatsın , tek lavabo varsa önce sen gir ve esin maskeyle girsin, yemektede mesafeli oturun, ben bu durumdan hic hoşlanmıyorum ama eşimin işyerinde pozitifler çıkınca yada grip olup test yaptırmayalar olunca biz mecbur öyle yapıyoruz benim aşımda yok çünkü,son günlerimiz dikkat etmemiz gerek

ben bedenime göre cok yer aradım bulamadım
sonra tevafuken lcw girdim orda buldum
ki 48-50 beden olmuşumdur

mağzada 120 tl aldım bu takımı, sabahlığı davardı 0 da 60 tl idi onu alasım gelmedi.

Bende hıp ya da sma alcam. Yeni doğan diye belirtiliyor diye hatırlıyorum

Benim hgb 9. Demir 111 ,1 ünite kan verilecek doğum öncesi. Talesemi taşıyıcısıyim o yüzden vücudum hem bebeğe hem bana kan yetistiremiyormus.
Demir 75 benim hgb 10.8 olmus şükür benim ailemde talesemi taşıyıcısi cok genetik biraz insallah sıkıntı olmaz saglikla doğumumuz olUr.

Artık bizde oyle yapicaz canim Allah hepimizi korusun ins

Canim baktım da bedeni kalmamış. Ugrasmicam olan pijama takımı var pembe cicekli dantelli kol ve ayak kısmı onu giyerim artik

Ben bundan aldım canım senin gibi ne olur ne olmaz bulunsun dedim Sma ve hipp arasında kalmıştım ben de .

Eklentiler

• F3EC679E-5DD9-42CB-894F-B66FB1EEF5F4.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 30
Kizlar 1 saat tahlil çıkmasını beklerken bebise biseyler aldim.
Botti mağazaları var biliyormusunuz tekstil ürünlerinde yüzde 50.indirim yapmış idil baby, aziz bebe ,polo bunlarin ürünlerini cok uyguna aldim. Hatta dedim 15 inden sonra 6-9 ,9-6 alayim gidip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…