2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim hgb 9. Demir 111 ,1 ünite kan verilecek doğum öncesi. Talesemi taşıyıcısıyim o yüzden vücudum hem bebeğe hem bana kan yetistiremiyormus.
Canım senin ilk doğumunda kaçtı hgb? Anlatmıştın ama unuttum. İlk doğumda kan nakline vb gerek kalmamıştı demiştin sanki operasyon sırasında

Hipp combiotic 1 numara aldım ben

Canim ben mama alacaktim hastaneye sordum hastane veriyormuş süt gelmezse eğer içerse sizde alirsiniz boştan yere para vermeyin dedi 2.kizimda sma almıştım sevmedi öylece kaldi sonra çöp oldu
Ben içerse almayi düşünüyorum

Kızlar tuvalete girip çıktıktan sonra sancım oluyor bi anda adet sancısı gibi benzer bir durum yaşayan var mı ?
Ya benimde böyle oluyor wcden sonra karnım sertleşiyor adet ağrısı oluyor ve çok fazla büyük abdeste çıkıyorum. Bebekte bu saate kadar sadece 2 seyrek hareket yaptı. Doktoruma yazdım bakalım gel derse gideceğim

Bende almayacaktım kuzum da simdi esim nobette olur gelemez falan o gece hastanenin onundeki degil de biraz daha uzağında devlet hastanesinin orda nobetci eczane olabilirmiş oyle olursa annem gidip alamaz diye her ihtimale karşı alcam

Demir 75 benim hgb 10.8 olmus şükür benim ailemde talesemi taşıyıcısi cok genetik biraz insallah sıkıntı olmaz saglikla doğumumuz olUr.
Evet cnm ya genetik ,benden oğluma geçti mesela. Genlerimize aktarıyoruz.
Canım senin ilk doğumunda kaçtı hgb? Anlatmıştın ama unuttum. İlk doğumda kan nakline vb gerek kalmamıştı demiştin sanki operasyon sırasında
İlk doğumumda hgb 7 ydi,kan nakli oldum doğum öncesi 1 ünite, 9 a çıktı nakil sonrası. Doğumda da da sıkıntı olmadı şükür.
Şimdi plasentam asagida biraz fazla kanamam olabilirmiş o yüzden ameliyat sırasında nakil yapılacak sanırım

Bende hipp aldım, hipp ve golden goat en çok tercih edilen markalardı

Anladım canım tamamdır, teşekkür ederim cevapladığın için

Oda bu civardi cnm , kalmadi. Simdi teyzemle konustum 5 . Dogumuna 8 deger ile girmiş hic sıkıntı olmamış. Bizlerinde olmaz insallah.

Canim baktım da bedeni kalmamış. Ugrasmicam olan pijama takımı var pembe cicekli dantelli kol ve ayak kısmı onu giyerim artik

bende gecelik bulamadım bedenime göre,
ilk doğumdaki geceliğim dar geldi
annem gidip almış, sade düz renk babaanne geceliği
eeee mecburen doğumhaneden çıkar çıkmaz onu giyeceğim,
başlarım güzelliğine

Canim gözün aydın tebrik ederim. Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah. Darısı başımıza

Haklısın canim ozaman her ihtimale karsi al sütun gelene kadar verirsin insllah normal doğum yaparsan hemen gelir canim sütun

Arastirdin ve buna karar verdin neden verdin kuzum bende mi bundan alsam ablam hep sma kullandı cok memnundu hipp i bilmiyorum
Canim hem Alman markası hem organik. Hemde combiotic olani bebege gaz yapmiyor. Arastirmalarim sonucu bunlari ogrendim ve bende hipp aldim attim bebisin valizine. Golden goatta var ama o daha pahalı ve heryerde bulunmuyor o yuzden onu tercih etmedim.

Haklısın canim ozaman her ihtimale karsi al sütun gelene kadar verirsin insllah normal doğum yaparsan hemen gelir canim sütun
Canim ya benim annem 3 muzude normal dogurmus sütü hemen inmemiş. O zaman hemen duşa girmek fln akil edilmiyormus belkide ondan midir bilemem. Umarim anneme cekmemisimdir

Oda bu civardi cnm , kalmadi. Simdi teyzemle konustum 5 . Dogumuna 8 deger ile girmiş hic sıkıntı olmamış. Bizlerinde olmaz insallah.
Amin en büyük duam o... ilk çocuğum ilk kez bu kadar kesili bir ameliyata giricem... ve hayatımda ilk kez kansızlık ile cebelleşiyorum. Normalde hep bi ferritin eksikliğim olurdu kabul ama benim HGB hep genelde 12.6 falan çıkardı. Ferritinim de ilaç tedavilerine hemencecik yanıt gösterip atıyorum 10 ise 1 ayda 30 küsürlere gelirdi. İlk kez aylardır HGB 10.7-10.8 arası gidip geliyor. Yine de bu değerime şükür tabii ki, inşallah şu serum ile bende de kanama riski ortadan kalkar... korkuyorum işte, insanoğlu...

Tamam canim sagol herkes bundan almis baksana bende ondan alayim o vakit bakim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…