2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
oğluma bi isim veremedim, dert oldu
şimdilik

Hazar - muaz - Zana - Aziz seçeneklerin içinde
sonra bi baktım hep "Z" içerikli seçmişiz

oğlum zana istiyorum diyor
eşim Hazar güzel diyor

muaz zana söylemesi çok mu ağır sizce.

bana da bebek doğunca görüşelim dedi
ilk cocukta topuk kanını hastane almıştı, yine onlar alacak diye biliyorum

Muaz Zana bana zor geldi açıkçası. Ama sizin içinize sinen neyse onu seçin. En çok siz telaffuz edeceksiniz ismini

Hazar ve Zana güzel. İki isim mi olacak?

Hazar isimide çok güzel cnm söylemesi de
Zana anlami nedir farkli geldi bana

Oyy maşallah. İnşallah ben de sağlıkla kavuşurum canım. Psikolojim zaten hastaneye yatışım yapıldığından beri alt üst. Evde kafamı rahatlatmaya çalışıyorum "Her şey güzel olacak" diye. Kabuslarla yatıp kabuslarla kalkıyorum. Demin kuzenim aradı, rüyasında doğum yaptığımı görmüş ama bebek yokmuş. Sinirlerim bozuldu ya

Muaz Zana bana zor geldi açıkçası. Ama sizin içinize sinen neyse onu seçin. En çok siz telaffuz edeceksiniz ismini
bana da zor geldi ama eminde olamadım
Hazar ve Zana güzel. İki isim mi olacak?
ilki iki isimli diye acaba buna da iki isimli mi yapsak dedik ama emin de değilim
Hazar isimide çok güzel cnm söylemesi de
Zana anlami nedir farkli geldi bana

zana - bilge , bilen demek.
bir kere zana güzelmiş dedim o günden beri oğlum karnımı zana diye seviyor

bana da zor geldi ama eminde olamadım

ilki iki isimli diye acaba buna da iki isimli mi yapsak dedik ama emin de değilim

zana - bilge , bilen demek.
bir kere zana güzelmiş dedim o günden beri oğlum karnımı zana diye seviyor
Kayinvaliden gittimi?

Canım artık bu haftaya kadar gelmişsin, doğsa bile hafif prematüre sayılır. Ocak annelerinde 26 haftalık doğum yapan bile oldu, kuv3zde gayet saglikliydi. Hiç hiç stres yapma kendine lütfen.
Hazar zana birlikte de güzel oluyor ayrı ayrı da güzeller.

Hakikaten ne kadar sessiz kaldık. Halbuki en heyecanlı, en yoğun olacağımız dönemdi. Tekrar gelirler mi bilmiyorum ama çok merak ediyorum onları.
En aktif arkadaşlarımızdı. Ortaya ne sorsak muhakkak cevap verirlerdi hep... gözlerim onları arıyor benim de. Art niyetle yapılan bir şey değildi, ben de bilmiyordum mesela kanunları kazara ben de sormuş olabilirdim o soruyu. Öncesinde bir uyarı çok iyi olurdu... neyse, inşallah kısa vadede dönerler. Bu topikler hassas topikler, hepimizin birbirinin yardımına, görüşüne ihtiyacı varken üstelik... yeri geliyor birbirimizin psikoloğu oluyoruz bu zorlu dönemde. Çok kötü oldu bu durum.

Bende ya canım sıkıldı cidden, bence yasak olduğunu bilselerdi zaten yapmazlardı öyle bişey ya, cok sessiz kaldık cidden, tam da doğum zamanı ya

İnşallah geri gelirler ,aktif bi WhatsApp grubu olustuysa gelmezler diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…