Koroplast büyük boy fermuarlı poşetlere koydum benkızlar bazılarınız bebeğin kıyafetlerini kilitli poşete falan koyduğunu yazmış, bildiğimiz buzluk için kullanılanlardan mı ? Boyutu ne ? Foto atarsanız sevinirim
Enabizdan kadın doğum kontrol bilgilerini görebiliyorlar. Sen gitmeyince sağlık ocağı doktor hesabıyla giriş yapıp bilgilerini güncelliyolar o zaman gitmişsin gibi görünüyor. Benim de öyle oluyor.
Seninle haftalarimiz aynı. Ben geçen hafta gittim bu son kontroldu doğum yapınca haber ver bilgi vericem bebek 3 günlükken TC kimlik numarası ile gel sisteme kaydedip topuk kanı alacağım aşı takvimi yapilacak dedi. Gitmiyceksen haberin olsun sana da bunları diyecektir
Muaz Zana bana zor geldi açıkçası. Ama sizin içinize sinen neyse onu seçin. En çok siz telaffuz edeceksiniz isminioğluma bi isim veremedim, dert oldu
şimdilik
Hazar - muaz - Zana - Aziz seçeneklerin içinde
sonra bi baktım hep "Z" içerikli seçmişiz
oğlum zana istiyorum diyor
eşim Hazar güzel diyor
muaz zana söylemesi çok mu ağır sizce.
Yazmadi canim daha narkozun etkisi geçmemiştir
Hazar ve Zana güzel. İki isim mi olacak?oğluma bi isim veremedim, dert oldu
şimdilik
eşim Hazar güzel diyor
Hazar isimide çok güzel cnm söylemesi deoğluma bi isim veremedim, dert oldu
şimdilik
eşim Hazar güzel diyor
Oyy maşallah. İnşallah ben de sağlıkla kavuşurum canım. Psikolojim zaten hastaneye yatışım yapıldığından beri alt üst. Evde kafamı rahatlatmaya çalışıyorum "Her şey güzel olacak" diye. Kabuslarla yatıp kabuslarla kalkıyorum. Demin kuzenim aradı, rüyasında doğum yaptığımı görmüş ama bebek yokmuş. Sinirlerim bozuldu yaKuzum oğlum 35+1 de dünyaya geldi. İnan hiç bir sıkıntı çekmedik sadece 2 kilo doğduğu için 3 gün kuvezde kaldi , emzirme saatlerinde hep gidip emzirdim. Solunum sıkıntısı yoktu,emme refleksi son derece iyiydi ilk defada emdi maşallah. Ne meme reddi ne bisey. En ufak bi sıkıntı yaşamadık. Artık hiç korkmana gerek yok.
Büyük boy koroplast aldım canım ben :) yeterli oldukızlar bazılarınız bebeğin kıyafetlerini kilitli poşete falan koyduğunu yazmış, bildiğimiz buzluk için kullanılanlardan mı ? Boyutu ne ? Foto atarsanız sevinirim
bana da zor geldi ama eminde olamadımMuaz Zana bana zor geldi açıkçası. Ama sizin içinize sinen neyse onu seçin. En çok siz telaffuz edeceksiniz ismini
ilki iki isimli diye acaba buna da iki isimli mi yapsak dedik ama emin de değilimHazar ve Zana güzel. İki isim mi olacak?
Hazar isimide çok güzel cnm söylemesi de
Zana anlami nedir farkli geldi bana
Saglicakla almistir insaAllah bi sorun yasamazYazmadi canim daha narkozun etkisi geçmemiştir
Kayinvaliden gittimi?bana da zor geldi ama eminde olamadım
ilki iki isimli diye acaba buna da iki isimli mi yapsak dedik ama emin de değilim
zana - bilge , bilen demek.
bir kere zana güzelmiş dedim o günden beri oğlum karnımı zana diye seviyor
Canım artık bu haftaya kadar gelmişsin, doğsa bile hafif prematüre sayılır. Ocak annelerinde 26 haftalık doğum yapan bile oldu, kuv3zde gayet saglikliydi. Hiç hiç stres yapma kendine lütfen.Oyy maşallah. İnşallah ben de sağlıkla kavuşurum canım. Psikolojim zaten hastaneye yatışım yapıldığından beri alt üst. Evde kafamı rahatlatmaya çalışıyorum "Her şey güzel olacak" diye. Kabuslarla yatıp kabuslarla kalkıyorum. Demin kuzenim aradı, rüyasında doğum yaptığımı görmüş ama bebek yokmuş. Sinirlerim bozuldu ya
Hazar zana birlikte de güzel oluyor ayrı ayrı da güzeller.bana da zor geldi ama eminde olamadım
ilki iki isimli diye acaba buna da iki isimli mi yapsak dedik ama emin de değilim
zana - bilge , bilen demek.
bir kere zana güzelmiş dedim o günden beri oğlum karnımı zana diye seviyor
Bana da 5.gun topuk kanı için gel dedi hemşirebana da bebek doğunca görüşelim dedi
ilk cocukta topuk kanını hastane almıştı, yine onlar alacak diye biliyorum
En aktif arkadaşlarımızdı. Ortaya ne sorsak muhakkak cevap verirlerdi hep... gözlerim onları arıyor benim de. Art niyetle yapılan bir şey değildi, ben de bilmiyordum mesela kanunları kazara ben de sormuş olabilirdim o soruyu. Öncesinde bir uyarı çok iyi olurdu... neyse, inşallah kısa vadede dönerler. Bu topikler hassas topikler, hepimizin birbirinin yardımına, görüşüne ihtiyacı varken üstelik... yeri geliyor birbirimizin psikoloğu oluyoruz bu zorlu dönemde. Çok kötü oldu bu durum.Hakikaten ne kadar sessiz kaldık. Halbuki en heyecanlı, en yoğun olacağımız dönemdi. Tekrar gelirler mi bilmiyorum ama çok merak ediyorum onları.
Bende ya canım sıkıldı cidden, bence yasak olduğunu bilselerdi zaten yapmazlardı öyle bişey ya, cok sessiz kaldık cidden, tam da doğum zamanı yaEn aktif arkadaşlarımızdı. Ortaya ne sorsak muhakkak cevap verirlerdi hep... gözlerim onları arıyor benim de. Art niyetle yapılan bir şey değildi, ben de bilmiyordum mesela kanunları kazara ben de sormuş olabilirdim o soruyu. Öncesinde bir uyarı çok iyi olurdu... neyse, inşallah kısa vadede dönerler. Bu topikler hassas topikler, hepimizin birbirinin yardımına, görüşüne ihtiyacı varken üstelik... yeri geliyor birbirimizin psikoloğu oluyoruz bu zorlu dönemde. Çok kötü oldu bu durum.
İnşallah geri gelirler ,aktif bi WhatsApp grubu olustuysa gelmezler diye tahmin ediyorum.En aktif arkadaşlarımızdı. Ortaya ne sorsak muhakkak cevap verirlerdi hep... gözlerim onları arıyor benim de. Art niyetle yapılan bir şey değildi, ben de bilmiyordum mesela kanunları kazara ben de sormuş olabilirdim o soruyu. Öncesinde bir uyarı çok iyi olurdu... neyse, inşallah kısa vadede dönerler. Bu topikler hassas topikler, hepimizin birbirinin yardımına, görüşüne ihtiyacı varken üstelik... yeri geliyor birbirimizin psikoloğu oluyoruz bu zorlu dönemde. Çok kötü oldu bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?