2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım geri dönmeleri mümkün değil çünkü böyle durumlarda hesaplar temelli kapatılıyor. Geçici bir durum değil yani

kızlar bazılarınız bebeğin kıyafetlerini kilitli poşete falan koyduğunu yazmış, bildiğimiz buzluk için kullanılanlardan mı ? Boyutu ne ? Foto atarsanız sevinirim
Ben bu organizerlerden kullandım, çok derli toplu durdu her şey valizin içinde

Eklentiler

• 043113E4-9ED4-4610-BFAC-0B5411AE4A14.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar doğum öncesi pcr testi zorunluluğu kalktı mı bilgisi olan var mı?
Geçen hafta çarşamba günü konuştum, zorunlu dediler. Hatta Allah korusun pozitif çıkarsam eğer kaldığım her gece için ekstra 4 bin tl alınıyormuş. Sebebi de özel bir katta kişiye özel hemşire ve oda olacağı içinmiş…

Biz de o da yok. Doktorum başka hastaneye sevk etmek zorundayım dedi. Ödüm kopuyo valla

Canım ben de 34+1 de dogum yaptım bebek kuvezde.haftasonubtaburcu olma durumumuz var.

Ne oldu kuzum neden keyifsizsin?

Burada olanlar ses versin bari bilelim kimler var,hepsi karıştı bende.
Son haftalarun verdigi bikkinlik yorgunluk herhalde kuzum iste agladim biraz rahatladim bi de karin agrisi gibi sanki bebis icerde geriniyo gibi cok degisik kasilma mi bilmiyyorun oyle seyler yasiyorum o da sinirimi bozdu iste ayy oyle yani bunaligim korona sonrasi etkisi belkide ruh halim bende bilmiyorum kim var devamli yazamiyo herkes tabii

Kızlar birşey danışacaktım . Bebek odasına aydınlatma olarak neler yaptınız ? Biz bebeğe yatak odamızda bir köşe yaptık ama aydınlatmaya karar veremiyoruz . Yani avize konulacak yer yok priz yok o köşede . Pilli aydınlatmalar çok az ışık veriyor . Yani loş ışık olsun kalkınca bebeğin altını falan da ışık açmadan alayım emzirip yatırayım diye istiyorum ama bulamadım ya

Benim kız bugün çok hareketli , hep tepiniyor Böyle olunca hem seviniyorum hem de korkuyorum kordon falan dolanırsa diye . Yarın kontrol var hemen sabah olsun istiyorum . Bakalım kaç kilo olmuş , içerde neler yapıyor
Benimde oyle iste canimi yakio cok fazlaa ittiriyo haftamiz ayni bir kac gun var aramizsa bakalim ne dicek doktorun hyirli haberler insallah benim de cumartesi kontrol belki gun verir diyorum sen sez mi normal mi dusunuyosun ?

Kızlar ben çıktım ameliyattan iyiyim
Kızım da ağlayarak doğdu nefes alıyor kendisi
Çocuk doktoru sağlığı iyi dedi. 2 gün kalirmis herhalde.
Sütümü sagdim verdiler. İlk süt için yeterde artar bile demişler.
2100 gram doğdu.
Şimdilik herşey yolunda görünüyor
Emme refleksinde durum nedir henüz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…