Evet bende de oluyor telefonu açıp kapattım çerezleri falan sildim düzeldiKizlar siteye girerken donma oluyormu sizde de doğru düzgün giremiyorum siteye
Canım geri dönmeleri mümkün değil çünkü böyle durumlarda hesaplar temelli kapatılıyor. Geçici bir durum değil yaniEn aktif arkadaşlarımızdı. Ortaya ne sorsak muhakkak cevap verirlerdi hep... gözlerim onları arıyor benim de. Art niyetle yapılan bir şey değildi, ben de bilmiyordum mesela kanunları kazara ben de sormuş olabilirdim o soruyu. Öncesinde bir uyarı çok iyi olurdu... neyse, inşallah kısa vadede dönerler. Bu topikler hassas topikler, hepimizin birbirinin yardımına, görüşüne ihtiyacı varken üstelik... yeri geliyor birbirimizin psikoloğu oluyoruz bu zorlu dönemde. Çok kötü oldu bu durum.
Ama geçici olarak pasif yazıyo isimlerinin yanındaCanım geri dönmeleri mümkün değil çünkü böyle durumlarda hesaplar temelli kapatılıyor. Geçici bir durum değil yani
Girerken değilde, sayfa atlarken donuyor benim de.Kizlar siteye girerken donma oluyormu sizde de doğru düzgün giremiyorum siteye
Ben burdayimKaç kişi kaldık acaba? Bari biz birbirimize destek olalım.
Ne oldu kuzum neden keyifsizsin?Ben burdayimbugun cok keyifsizdim hic yazamiyorum gercekten ama cok cok sessiz kaldik
Ben bu organizerlerden kullandım, çok derli toplu durdu her şey valizin içindekızlar bazılarınız bebeğin kıyafetlerini kilitli poşete falan koyduğunu yazmış, bildiğimiz buzluk için kullanılanlardan mı ? Boyutu ne ? Foto atarsanız sevinirim
Geçen hafta çarşamba günü konuştum, zorunlu dediler. Hatta Allah korusun pozitif çıkarsam eğer kaldığım her gece için ekstra 4 bin tl alınıyormuş. Sebebi de özel bir katta kişiye özel hemşire ve oda olacağı içinmiş…Kızlar doğum öncesi pcr testi zorunluluğu kalktı mı bilgisi olan var mı?
Biz de o da yok. Doktorum başka hastaneye sevk etmek zorundayım dedi. Ödüm kopuyo vallaGeçen hafta çarşamba günü konuştum, zorunlu dediler. Hatta Allah korusun pozitif çıkarsam eğer kaldığım her gece için ekstra 4 bin tl alınıyormuş. Sebebi de özel bir katta kişiye özel hemşire ve oda olacağı içinmiş…
Sakın sütüm yetmiyor diye düşünme, benim 3-4 gün bi şırınga sütüm zor çıktı oğluma süt bile çıkaramıyorum diye çok üzüldüm. Sonra topladım kendimi ve 3 saatte bir düzenli sağarak artırdım. Boza iç bol bol İnan süteçok faydası var. Ve hep İnan sütün olduğuna çünkü sütü vücudumuz değil beyin ve hormonlar üretiyor. Ne kadar olumlu mesaj gönderirsen o kadar süt olur. Sağlığı nasıl bebeğinin oksijen desteği için mi tutuyorlar?
Canım ben de 34+1 de dogum yaptım bebek kuvezde.haftasonubtaburcu olma durumumuz var.Kızlar doğum kararı alındı.
Ameliyathanede uygun saati öğrenip bilgi verecekler. Duanızı eksik etmeyin çok heyecanlıyım
Platinlerim olduğu için belden uyuşma yapmazlar dedi doktor. Komple uyutulacakmışım.
Çok heyecanlıyım ya. Sağ salim kucagima almak istiyorum kızımı. 34+1 bugün
Son haftalarun verdigi bikkinlik yorgunluk herhalde kuzum iste agladim biraz rahatladimNe oldu kuzum neden keyifsizsin?
Burada olanlar ses versin bari bilelim kimler var,hepsi karıştı bende.
Geçen hafta çarşamba günü konuştum, zorunlu dediler. Hatta Allah korusun pozitif çıkarsam eğer kaldığım her gece için ekstra 4 bin tl alınıyormuş. Sebebi de özel bir katta kişiye özel hemşire ve oda olacağı içinmiş…
Bizde hiç kabul etmiyor şehir hastanesine gidilecek diyorEkstra 4 bin miİyice abarttılar .
Benimde oyle iste canimi yakio cok fazlaa ittiriyoBenim kız bugün çok hareketli , hep tepiniyorBöyle olunca hem seviniyorum hem de korkuyorum kordon falan dolanırsa diye . Yarın kontrol var hemen sabah olsun istiyorum . Bakalım kaç kilo olmuş , içerde neler yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?