- 13 Nisan 2021
- 501
- 1.117
- 28
- 31
Ay kontrolün olacağı geceler ben uyuyamıyorum bile :) inşallah herşey yolundadır canımBenim kız bugün çok hareketli , hep tepiniyorBöyle olunca hem seviniyorum hem de korkuyorum kordon falan dolanırsa diye . Yarın kontrol var hemen sabah olsun istiyorum . Bakalım kaç kilo olmuş , içerde neler yapıyor
Bizde hiç kabul etmiyor şehir hastanesine gidilecek diyor
Maşallah canım benim çok sevindik gözünüz aydın olsunKızlar ben çıktım ameliyattan iyiyim
Kızım da ağlayarak doğdu nefes alıyor kendisi
Çocuk doktoru sağlığı iyi dedi. 2 gün kalirmis herhalde.
Sütümü sagdim verdiler. İlk süt için yeterde artar bile demişler.
2100 gram doğdu.
Şimdilik herşey yolunda görünüyor
Emme refleksinde durum nedir henüz bilmiyorum
Maşallah prensese Allah analı babalı büyütsün cnm, en kısa zamanda inşallah kavuşursunuzKızlar ben çıktım ameliyattan iyiyim
2100 gram doğdu.
Amin bende annem gelecek bana anneme gezme diyorum hergün bir yerde tamam tamam bu son dedi bugün dedim valla gelemezsin bizi de hastane almaz gezmeye bayılıyor zorla aşıları yaptırdım Allahtan yoksa hastalanacak bir de Allah korusun yine kaparsa kapar yaniİnşallah hepimiz sorunsuz atlatırız son haftaları
Benimde oyle iste canimi yakio cok fazlaa ittiriyohaftamiz ayni bir kac gun var aramizsa bakalim ne dicek doktorun hyirli haberler insallah benim de cumartesi kontrol belki gun verir diyorum sen sez mi normal mi dusunuyosun ?
Çok şükür çokkkkKızlar ben çıktım ameliyattan iyiyim
2100 gram doğdu.
İnşallah sağ salim kavusalimCanım ben de 34+1 de dogum yaptım bebek kuvezde.haftasonubtaburcu olma durumumuz var.
Ay kontrolün olacağı geceler ben uyuyamıyorum bile :) inşallah herşey yolundadır canım
Ama hissetmiyomussun kii o dikisi falan dr dan rica et dikis atilirken kisa sureli bayiltsin oyle yapan cok varİnşallah , hepimiz güzel haberler alalım
Hep normal istiyordum fakat şu kesi , dikiş olayları beni çok korkuttu , sanırım sezeryan olucak . Keşke okumasaydım o tarz şeyleri .
Hadi gozunuz aydinnn saglikla yanina gelsin insallahhhKızlar ben çıktım ameliyattan iyiyim
2100 gram doğdu.
Kızlar ben çıktım ameliyattan iyiyim
2100 gram doğdu.
Ben de en çok hazarı sevdim canımoğluma bi isim veremedim, dert oldu
şimdilik
Hazar - muaz - Zana - Aziz seçeneklerin içinde
sonra bi baktım hep "Z" içerikli seçmişiz
oğlum zana istiyorum diyor
eşim Hazar güzel diyor
muaz zana söylemesi çok mu ağır sizce.
Ama hissetmiyomussun kii o dikisi falan dr dan rica et dikis atilirken kisa sureli bayiltsin oyle yapan cok varBen yapamam korkuyorum zaten ama niyetin vardiysa yapabilirsin
Kızlar birşey danışacaktım . Bebek odasına aydınlatma olarak neler yaptınız ? Biz bebeğe yatak odamızda bir köşe yaptık ama aydınlatmaya karar veremiyoruz . Yani avize konulacak yer yok priz yok o köşede . Pilli aydınlatmalar çok az ışık veriyor . Yani loş ışık olsun kalkınca bebeğin altını falan da ışık açmadan alayım emzirip yatırayım diye istiyorum ama bulamadım ya
Aynen öyle. O kadar birbirimize alışmışken bu dönemde uzaklaştırılmaları kötü oldu. Hepimiz kuralları tek tek okumuyoruz. Yakında dönerler umarımEn aktif arkadaşlarımızdı. Ortaya ne sorsak muhakkak cevap verirlerdi hep... gözlerim onları arıyor benim de. Art niyetle yapılan bir şey değildi, ben de bilmiyordum mesela kanunları kazara ben de sormuş olabilirdim o soruyu. Öncesinde bir uyarı çok iyi olurdu... neyse, inşallah kısa vadede dönerler. Bu topikler hassas topikler, hepimizin birbirinin yardımına, görüşüne ihtiyacı varken üstelik... yeri geliyor birbirimizin psikoloğu oluyoruz bu zorlu dönemde. Çok kötü oldu bu durum.
Canım uygulamayı indir istersen o donmuyoKizlar siteye girerken donma oluyormu sizde de doğru düzgün giremiyorum siteye
Canım öyle sevindim ki masallah kilosu da çok güzel meraklı geldi şimdi rahat rahat emsin toparlasin inşallahİnşallah sağ salim kavusalim
Off ya çok korkuyorum bu durumdan. İnşallah hiçbirimiz yaşamayızGeçen hafta çarşamba günü konuştum, zorunlu dediler. Hatta Allah korusun pozitif çıkarsam eğer kaldığım her gece için ekstra 4 bin tl alınıyormuş. Sebebi de özel bir katta kişiye özel hemşire ve oda olacağı içinmiş…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?