2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim kız bugün çok hareketli , hep tepiniyor Böyle olunca hem seviniyorum hem de korkuyorum kordon falan dolanırsa diye . Yarın kontrol var hemen sabah olsun istiyorum . Bakalım kaç kilo olmuş , içerde neler yapıyor
Ay kontrolün olacağı geceler ben uyuyamıyorum bile :) inşallah herşey yolundadır canım

Maşallah canım benim çok sevindik gözünüz aydın olsun

Maşallah prensese Allah analı babalı büyütsün cnm, en kısa zamanda inşallah kavuşursunuz

İnşallah hepimiz sorunsuz atlatırız son haftaları
Amin bende annem gelecek bana anneme gezme diyorum hergün bir yerde tamam tamam bu son dedi bugün dedim valla gelemezsin bizi de hastane almaz gezmeye bayılıyor zorla aşıları yaptırdım Allahtan yoksa hastalanacak bir de Allah korusun yine kaparsa kapar yani

Benimde oyle iste canimi yakio cok fazlaa ittiriyo haftamiz ayni bir kac gun var aramizsa bakalim ne dicek doktorun hyirli haberler insallah benim de cumartesi kontrol belki gun verir diyorum sen sez mi normal mi dusunuyosun ?

İnşallah , hepimiz güzel haberler alalım

Hep normal istiyordum fakat şu kesi , dikiş olayları beni çok korkuttu , sanırım sezeryan olucak . Keşke okumasaydım o tarz şeyleri .

Kızlar ben doğumla ilgili doktorumla konuştum bugün, bi arkada vardı burda hatırlamıyorum şimdi, benim gibi belden uyusturmadan korkuyodu, baya rahatlatti doktorum beni, biz yanında olucaz merak etme dedi, bide kötü olduğumuz an direk uyutuyorlarmis

Çok şükür çokkkk

İnşallah , hepimiz güzel haberler alalım

Hep normal istiyordum fakat şu kesi , dikiş olayları beni çok korkuttu , sanırım sezeryan olucak . Keşke okumasaydım o tarz şeyleri .
Ama hissetmiyomussun kii o dikisi falan dr dan rica et dikis atilirken kisa sureli bayiltsin oyle yapan cok var Ben yapamam korkuyorum zaten ama niyetin vardiysa yapabilirsin

Hadi gozunuz aydinnn saglikla yanina gelsin insallahhh

Ayy çok mutlu oldum , sağlıkla büyüsün inşallah

Bunu ben de çok düşündüm , sanırım pillilerden alıcam , yada şu karanlıkta parlayan yapışkanlı yıldızlar falan var onlardan .

Aynen öyle. O kadar birbirimize alışmışken bu dönemde uzaklaştırılmaları kötü oldu. Hepimiz kuralları tek tek okumuyoruz. Yakında dönerler umarım

Off ya çok korkuyorum bu durumdan. İnşallah hiçbirimiz yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…