- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Abajur alıp renkli ampul takabilirsin loş olsun diye canım. Ya da odanın ışığını ayarlı yapıp gece az acabilirsinKızlar birşey danışacaktım . Bebek odasına aydınlatma olarak neler yaptınız ? Biz bebeğe yatak odamızda bir köşe yaptık ama aydınlatmaya karar veremiyoruz . Yani avize konulacak yer yok priz yok o köşede . Pilli aydınlatmalar çok az ışık veriyor . Yani loş ışık olsun kalkınca bebeğin altını falan da ışık açmadan alayım emzirip yatırayım diye istiyorum ama bulamadım ya
Ben de çok kasılma yaşıyorum bu ara. Düzensiz diye önemsememeye calışıyorum canım.Son haftalarun verdigi bikkinlik yorgunluk herhalde kuzum iste agladim biraz rahatladimbi de karin agrisi gibi sanki bebis icerde geriniyo gibi cok degisik kasilma mi bilmiyyorun oyle seyler yasiyorum o da sinirimi bozdu iste ayy oyle yani bunaligim korona sonrasi etkisi belkide ruh halim bende bilmiyorum kim var devamli yazamiyo herkes tabii
Ayy çok sevindim canım mis kokulu bir bebegimiz daha geldi. Doğumun iyi gecti mi sen nasılsın müsait oldukça yaz lütfenKızlar ben çıktım ameliyattan iyiyim
Kızım da ağlayarak doğdu nefes alıyor kendisi
Çocuk doktoru sağlığı iyi dedi. 2 gün kalirmis herhalde.
Sütümü sagdim verdiler. İlk süt için yeterde artar bile demişler.
2100 gram doğdu.
Şimdilik herşey yolunda görünüyor
Emme refleksinde durum nedir henüz bilmiyorum
Bende de durum aynı çatı kemiklerime vuruyor sanki doktora yazdım hareketliyse kötü değildir dedi ona değil önemli olan o ama canım acıyor artık benim kontrol da 4 gün varBenim kız bugün çok hareketli , hep tepiniyorBöyle olunca hem seviniyorum hem de korkuyorum kordon falan dolanırsa diye . Yarın kontrol var hemen sabah olsun istiyorum . Bakalım kaç kilo olmuş , içerde neler yapıyor
Ben kumandalı ampul aldım çeşit çeşit ışık var renk olarak da kendine en uygun olanı seçersinKızlar birşey danışacaktım . Bebek odasına aydınlatma olarak neler yaptınız ? Biz bebeğe yatak odamızda bir köşe yaptık ama aydınlatmaya karar veremiyoruz . Yani avize konulacak yer yok priz yok o köşede . Pilli aydınlatmalar çok az ışık veriyor . Yani loş ışık olsun kalkınca bebeğin altını falan da ışık açmadan alayım emzirip yatırayım diye istiyorum ama bulamadım ya
Olsun kuzum nasil rahat ediyosa icin bir sekilde cikcak bu bebelerSonra tuvalete gitmek , orada neler olucak falan düşünmek beni çok gerdi , panikledim , yapamam artık sanırım
Kasilmami onu da bilmiyorum ki sadece cok hareketi canimi acitioBen de çok kasılma yaşıyorum bu ara. Düzensiz diye önemsememeye calışıyorum canım.
Siz de mi sordunuz ? Bu haftalar oluyo demekki bebek buyuyo falan herhalde N Neal de oyle dedi mantikli geldi, duzelcez insallahBende de durum aynı çatı kemiklerime vuruyor sanki doktora yazdım hareketliyse kötü değildir dedi ona değil önemli olan o ama canım acıyor artık benim kontrol da 4 gün var
Bende de durum aynı çatı kemiklerime vuruyor sanki doktora yazdım hareketliyse kötü değildir dedi ona değil önemli olan o ama canım acıyor artık benim kontrol da 4 gün var
Karnın tamamen sertleşiyosa kasılma dır bir tarafı yumuşak bir tarafı dertse harekettir canımKasilmami onu da bilmiyorum ki sadece cok hareketi canimi acitio
Evet demin yazdım dayanamadım genitalimin tam üstü aslında mesafe çok kısa gibi telaşlandım ama hareketi iyi demek dedi sorun yk son aylarda olur mış sabır çekmeye devam dedim bende
Maalesef öyleymiş, kabul ediyorlar ama biz kabul etmeyelim diye her geceye 4 bin istiyorlar sanırımEkstra 4 bin miİyice abarttılar .
Valla senelerde bu bebek için uğraşında bazen kendime kızıyorum bugünler iple çektin sus şükret diye bademde doğsa artık şu hamilelik bitse diyorum değişik duygular içindeyim çalışmaya alışkın biriyim ev de sıkıyor rabbim sağlıkla tez zaman da doğurmayı nasip etsin inşallahEvet benimki de artık acıtmaya başladı . Napalım yerleri çok küçüldü onlar da rahatsız . Az daha katlanıcaz
Benimde kaburgalarım ağrıyor baskıdan bazen . Sürekli de yatamıyor insan . Ama ona da kıyamıyor iki büklüm zaten anneleri içerdeEvet benimki de artık acıtmaya başladı . Napalım yerleri çok küçüldü onlar da rahatsız . Az daha katlanıcaz
Evet canım bende hamak alacaktım bunlar da çok kısa süreli şeyler şimdilik 50 tl ye dolaptan ikinci el sling aldım yenidoğan iken gögsüme sarayım diye inşallah severkızlar ana kucağı evde tutmak için bir şey aldınız mı 4 moms alacaktım ikinci elleri bile saçma fiyatlara gelmiş kararsız kaldım ya binmezse bir de binse de çok binmiyormuş sonra satmaya uğraşacağım bilemedim
Ben de tam bu ampulleri önerecektim, hem kalkıp ışığı açma kapatma derdi yok, hem de kademeli olarak istediğin kadar kısıp açabiliyorsun ışığı çok kullanışlı. Uzaktan kumandası ile açıp kapatılabilmesi de en büyük artısı.Ben kumandalı ampul aldım çeşit çeşit ışık var renk olarak da kendine en uygun olanı seçersin
Valla senelerde bu bebek için uğraşında bazen kendime kızıyorum bugünler iple çektin sus şükret diye bademde doğsa artık şu hamilelik bitse diyorum değişik duygular içindeyim çalışmaya alışkın biriyim ev de sıkıyor rabbim sağlıkla tez zaman da doğurmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?