2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Abajur alıp renkli ampul takabilirsin loş olsun diye canım. Ya da odanın ışığını ayarlı yapıp gece az acabilirsin

Ben de çok kasılma yaşıyorum bu ara. Düzensiz diye önemsememeye calışıyorum canım.

Ayy çok sevindim canım mis kokulu bir bebegimiz daha geldi. Doğumun iyi gecti mi sen nasılsın müsait oldukça yaz lütfen

Benim kız bugün çok hareketli , hep tepiniyor Böyle olunca hem seviniyorum hem de korkuyorum kordon falan dolanırsa diye . Yarın kontrol var hemen sabah olsun istiyorum . Bakalım kaç kilo olmuş , içerde neler yapıyor
Bende de durum aynı çatı kemiklerime vuruyor sanki doktora yazdım hareketliyse kötü değildir dedi ona değil önemli olan o ama canım acıyor artık benim kontrol da 4 gün var

Ben kumandalı ampul aldım çeşit çeşit ışık var renk olarak da kendine en uygun olanı seçersin

Bende de durum aynı çatı kemiklerime vuruyor sanki doktora yazdım hareketliyse kötü değildir dedi ona değil önemli olan o ama canım acıyor artık benim kontrol da 4 gün var
Siz de mi sordunuz ? Bu haftalar oluyo demekki bebek buyuyo falan herhalde N Neal de oyle dedi mantikli geldi, duzelcez insallah

Evet benimki de artık acıtmaya başladı . Napalım yerleri çok küçüldü onlar da rahatsız . Az daha katlanıcaz

Siz de mi sordunuz ? Bu haftalar oluyo demekki bebek buyuyo falan herhalde N Neal de oyle dedi mantikli geldi, duzelcez insallah
Evet demin yazdım dayanamadım genitalimin tam üstü aslında mesafe çok kısa gibi telaşlandım ama hareketi iyi demek dedi sorun yk son aylarda olur mış sabır çekmeye devam dedim bende

Evet benimki de artık acıtmaya başladı . Napalım yerleri çok küçüldü onlar da rahatsız . Az daha katlanıcaz
Valla senelerde bu bebek için uğraşında bazen kendime kızıyorum bugünler iple çektin sus şükret diye bademde doğsa artık şu hamilelik bitse diyorum değişik duygular içindeyim çalışmaya alışkın biriyim ev de sıkıyor rabbim sağlıkla tez zaman da doğurmayı nasip etsin inşallah

kızlar ana kucağı evde tutmak için bir şey aldınız mı 4 moms alacaktım ikinci elleri bile saçma fiyatlara gelmiş kararsız kaldım ya binmezse bir de binse de çok binmiyormuş sonra satmaya uğraşacağım bilemedim

Benimde kaburgalarım ağrıyor baskıdan bazen . Sürekli de yatamıyor insan . Ama ona da kıyamıyor iki büklüm zaten anneleri içerde sağlıkla kavuşalım zamanında inşallah geçecek bu günler

Evet canım bende hamak alacaktım bunlar da çok kısa süreli şeyler şimdilik 50 tl ye dolaptan ikinci el sling aldım yenidoğan iken gögsüme sarayım diye inşallah sever

Ben kumandalı ampul aldım çeşit çeşit ışık var renk olarak da kendine en uygun olanı seçersin
Ben de tam bu ampulleri önerecektim, hem kalkıp ışığı açma kapatma derdi yok, hem de kademeli olarak istediğin kadar kısıp açabiliyorsun ışığı çok kullanışlı. Uzaktan kumandası ile açıp kapatılabilmesi de en büyük artısı.

Çoğu bitti azı kaldı , neredeyse yaklaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…