İnşallah canım. Heeepsi vaktinde sağlıkla gelsinCanım artık bu haftaya kadar gelmişsin, doğsa bile hafif prematüre sayılır. Ocak annelerinde 26 haftalık doğum yapan bile oldu, kuv3zde gayet saglikliydi. Hiç hiç stres yapma kendine lütfen.
Oyy maşallahKızlar ben çıktım ameliyattan iyiyim
Kızım da ağlayarak doğdu nefes alıyor kendisi
Çocuk doktoru sağlığı iyi dedi. 2 gün kalirmis herhalde.
Sütümü sagdim verdiler. İlk süt için yeterde artar bile demişler.
2100 gram doğdu.
Şimdilik herşey yolunda görünüyor
Emme refleksinde durum nedir henüz bilmiyorum
Sen direkt sezaryen mi isteyeceksin?Ama hissetmiyomussun kii o dikisi falan dr dan rica et dikis atilirken kisa sureli bayiltsin oyle yapan cok varBen yapamam korkuyorum zaten ama niyetin vardiysa yapabilirsin
Cuma ben suyum geldi sanıp acile gittim ya o zaman da "Suyun iyi, bebek çok hareketli" diyip gönderdi beni acildeki doktor. Salı kendi doktorum da "Bebek hareketli, keyfi yerinde" demişti. Sanırım bebeğin hareketli olması bayağı iyi bir şey olarak kabul ediliyor. Yani canımız acısa da sevineceğimiz bir şey. Diren annesiKasilmami onu da bilmiyorum ki sadece cok hareketi canimi acitio
Bize kuzenim kendi çocuğununkini verdi. Vermeseydi ikinci el Nuna Leaf alacaktım. Kılıfı çıkarılıp yıkanabiliyor. Kullananlar da hep memnun gibi okudum. Arkadaşım da çok memnun kaldığını söylemişti. Ana kucağı olayı biraz piyango gibi sanırım. "Hiç durmadı" diyen de var "Kurtarıcımız oldu, bütün gün onda yatıyor" diyen dekızlar ana kucağı evde tutmak için bir şey aldınız mı 4 moms alacaktım ikinci elleri bile saçma fiyatlara gelmiş kararsız kaldım ya binmezse bir de binse de çok binmiyormuş sonra satmaya uğraşacağım bilemedim
Ben iyiyim. Uyutuldum zaten. Ağrım var ama çok değil. Biraz artıyor gibi. 10 da yürüyeceğim.Ayy çok sevindim canım mis kokulu bir bebegimiz daha geldi. Doğumun iyi gecti mi sen nasılsın müsait oldukça yaz lütfen
İyi çok şükür gözünüz aydınKızlar ben çıktım ameliyattan iyiyim
2100 gram doğdu.
Benimde kaburgalarım ağrıyor baskıdan bazen . Sürekli de yatamıyor insan . Ama ona da kıyamıyor iki büklüm zaten anneleri içerdesağlıkla kavuşalım zamanında inşallah geçecek bu günler
Bizim de kumandalı ampul var. İstediğin gibi ayarlayabiliyorsun loşluğunu ve rengini. Yerinden kalkmadan açıp kapatabiliyorsun hem. Bebek olunca işe yarar gibi geliyorKızlar birşey danışacaktım . Bebek odasına aydınlatma olarak neler yaptınız ? Biz bebeğe yatak odamızda bir köşe yaptık ama aydınlatmaya karar veremiyoruz . Yani avize konulacak yer yok priz yok o köşede . Pilli aydınlatmalar çok az ışık veriyor . Yani loş ışık olsun kalkınca bebeğin altını falan da ışık açmadan alayım emzirip yatırayım diye istiyorum ama bulamadım ya
Bende oyle yapayimda küçük kizim oyun falan yukluyor acaba virusmu girdi kiEvet bende de oluyor telefonu açıp kapattım çerezleri falan sildim düzeldi
Girerkende oluyor cnm sayfada gezerkenGirerken değilde, sayfa atlarken donuyor benim de.
Tamm cnm yükleyip deneyim bakalim olacak mi yineCanım uygulamayı indir istersen o donmuyo
Ayy sevmez mı yaa nasıl güzel uyuyorlar içindeEvet canım bende hamak alacaktım bunlar da çok kısa süreli şeyler şimdilik 50 tl ye dolaptan ikinci el sling aldım yenidoğan iken gögsüme sarayım diye inşallah sever
Benim bebis biraz sisko gidio hem de korkuyorum direk sez dedim bana 17subat diye konustuk aslinda ama tabi dr karar vercekİnşallah canım. Heeepsi vaktinde sağlıkla gelsinTatlı yiyip modumu yükselteyim biraz en iyisi
Oyy maşallahGözün aydın, geçmişler olsun. Hızla kavuşursunuz inşallah
Sen direkt sezaryen mi isteyeceksin?
Cuma ben suyum geldi sanıp acile gittim ya o zaman da "Suyun iyi, bebek çok hareketli" diyip gönderdi beni acildeki doktor. Salı kendi doktorum da "Bebek hareketli, keyfi yerinde" demişti. Sanırım bebeğin hareketli olması bayağı iyi bir şey olarak kabul ediliyor. Yani canımız acısa da sevineceğimiz bir şey. Diren annesi
Bize kuzenim kendi çocuğununkini verdi. Vermeseydi ikinci el Nuna Leaf alacaktım. Kılıfı çıkarılıp yıkanabiliyor. Kullananlar da hep memnun gibi okudum. Arkadaşım da çok memnun kaldığını söylemişti. Ana kucağı olayı biraz piyango gibi sanırım. "Hiç durmadı" diyen de var "Kurtarıcımız oldu, bütün gün onda yatıyor" diyen de
Evet evet bildiğin kilitli buzdolabı poşetlerinden. Özellikle ameliyathaneye vereceğim çantadaki eldiveni önlüğü ve çorabı koyacağım ona. Malum küçücükler ve yere düşebilirler.kızlar bazılarınız bebeğin kıyafetlerini kilitli poşete falan koyduğunu yazmış, bildiğimiz buzluk için kullanılanlardan mı ? Boyutu ne ? Foto atarsanız sevinirim
Ben de o yuzden kiziorum kendime Allahin gucune gidicek bu kadar ugrastik boraz daha bekleyemiyosun soyleniyosun diyeValla senelerde bu bebek için uğraşında bazen kendime kızıyorum bugünler iple çektin sus şükret diye bademde doğsa artık şu hamilelik bitse diyorum değişik duygular içindeyim çalışmaya alışkın biriyim ev de sıkıyor rabbim sağlıkla tez zaman da doğurmayı nasip etsin inşallah
Neymis o kumandali ampull bi ze de bi linkBizim de kumandalı ampul var. İstediğin gibi ayarlayabiliyorsun loşluğunu ve rengini. Yerinden kalkmadan açıp kapatabiliyorsun hem. Bebek olunca işe yarar gibi geliyor
Benim de kasılma gibi bişeyler oluyo garip hissediyorum ne olduğunu da anlayamıyorum çok sık oluyoSon haftalarun verdigi bikkinlik yorgunluk herhalde kuzum iste agladim biraz rahatladimbi de karin agrisi gibi sanki bebis icerde geriniyo gibi cok degisik kasilma mi bilmiyyorun oyle seyler yasiyorum o da sinirimi bozdu iste ayy oyle yani bunaligim korona sonrasi etkisi belkide ruh halim bende bilmiyorum kim var devamli yazamiyo herkes tabii
her seferinde farklı doktora kontrol oluyorum hepsine tek tek soruyorum alınabilir ameliyatta belli olur diyor ameliyatı kim yapacak ne olcak koca bir hiçlik özeldeki doktora güvenmekten başka çarem yok gibi inş doğar doğmaz bebeğimi de kucağıma alirim gelişimini tamamlamış olur.Biraz karar vermesi zor bir durum senin durumundediğin gibi erken yaşta menapozu yaşamakta sıkıntı ama sanırım devlette net bişey demiyor rahmin alınmasıyla ilgili dimi
Bak arkadas yazmis komple karnin kasiliosa kasilmaymis bi taraf kasilio diger taraf yumos sa hareketmisBenim de kasılma gibi bişeyler oluyo garip hissediyorum ne olduğunu da anlayamıyorum çok sık oluyo
4 bin miiGeçen hafta çarşamba günü konuştum, zorunlu dediler. Hatta Allah korusun pozitif çıkarsam eğer kaldığım her gece için ekstra 4 bin tl alınıyormuş. Sebebi de özel bir katta kişiye özel hemşire ve oda olacağı içinmiş…
Hareketleridir, artık büyüdü benimde çok canımı acıtıyor. Geçen hafta sanci sanıp doktora gittim meğer poposuyla itiyormus.Son haftalarun verdigi bikkinlik yorgunluk herhalde kuzum iste agladim biraz rahatladimbi de karin agrisi gibi sanki bebis icerde geriniyo gibi cok degisik kasilma mi bilmiyyorun oyle seyler yasiyorum o da sinirimi bozdu iste ayy oyle yani bunaligim korona sonrasi etkisi belkide ruh halim bende bilmiyorum kim var devamli yazamiyo herkes tabii
Lambader iyi olur bence , bizim yatak odasında beşik şuanda,yatak başlığının ledli loş ışığı var onu kullanacagim.Kızlar birşey danışacaktım . Bebek odasına aydınlatma olarak neler yaptınız ? Biz bebeğe yatak odamızda bir köşe yaptık ama aydınlatmaya karar veremiyoruz . Yani avize konulacak yer yok priz yok o köşede . Pilli aydınlatmalar çok az ışık veriyor . Yani loş ışık olsun kalkınca bebeğin altını falan da ışık açmadan alayım emzirip yatırayım diye istiyorum ama bulamadım ya
Ahh çok şükür ❣❣Kızlar ben çıktım ameliyattan iyiyim
2100 gram doğdu.
Evet bende aldım şimdiden kullanıyorum çok rahatBen de tam bu ampulleri önerecektim, hem kalkıp ışığı açma kapatma derdi yok, hem de kademeli olarak istediğin kadar kısıp açabiliyorsun ışığı çok kullanışlı. Uzaktan kumandası ile açıp kapatılabilmesi de en büyük artısı.
Evet eskiden 30 lu haftaları yazanları görünce ben ne zaman gelecek diyordum biz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik elhamdulillahÇoğu bitti azı kaldı , neredeyse yaklaştık
Yok canım zannetmiyorum ama ara ara oluyor apple da uygulama yok diye biliyorumBende oyle yapayimda küçük kizim oyun falan yukluyor acaba virusmu girdi ki
Girerkende oluyor cnm sayfada gezerken
Tamm cnm yükleyip deneyim bakalim olacak mi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?