2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım artık bu haftaya kadar gelmişsin, doğsa bile hafif prematüre sayılır. Ocak annelerinde 26 haftalık doğum yapan bile oldu, kuv3zde gayet saglikliydi. Hiç hiç stres yapma kendine lütfen.
İnşallah canım. Heeepsi vaktinde sağlıkla gelsin Tatlı yiyip modumu yükselteyim biraz en iyisi
Oyy maşallah Gözün aydın, geçmişler olsun. Hızla kavuşursunuz inşallah
Ama hissetmiyomussun kii o dikisi falan dr dan rica et dikis atilirken kisa sureli bayiltsin oyle yapan cok var Ben yapamam korkuyorum zaten ama niyetin vardiysa yapabilirsin
Sen direkt sezaryen mi isteyeceksin?
Kasilmami onu da bilmiyorum ki sadece cok hareketi canimi acitio
Cuma ben suyum geldi sanıp acile gittim ya o zaman da "Suyun iyi, bebek çok hareketli" diyip gönderdi beni acildeki doktor. Salı kendi doktorum da "Bebek hareketli, keyfi yerinde" demişti. Sanırım bebeğin hareketli olması bayağı iyi bir şey olarak kabul ediliyor. Yani canımız acısa da sevineceğimiz bir şey. Diren annesi
Bize kuzenim kendi çocuğununkini verdi. Vermeseydi ikinci el Nuna Leaf alacaktım. Kılıfı çıkarılıp yıkanabiliyor. Kullananlar da hep memnun gibi okudum. Arkadaşım da çok memnun kaldığını söylemişti. Ana kucağı olayı biraz piyango gibi sanırım. "Hiç durmadı" diyen de var "Kurtarıcımız oldu, bütün gün onda yatıyor" diyen de

Ayy çok sevindim canım mis kokulu bir bebegimiz daha geldi. Doğumun iyi gecti mi sen nasılsın müsait oldukça yaz lütfen
Ben iyiyim. Uyutuldum zaten. Ağrım var ama çok değil. Biraz artıyor gibi. 10 da yürüyeceğim.

Yazan herkese çok çok tessekurler

İyi çok şükür gözünüz aydın

Bizim de kumandalı ampul var. İstediğin gibi ayarlayabiliyorsun loşluğunu ve rengini. Yerinden kalkmadan açıp kapatabiliyorsun hem. Bebek olunca işe yarar gibi geliyor

Benim bebis biraz sisko gidio hem de korkuyorum direk sez dedim bana 17subat diye konustuk aslinda ama tabi dr karar vercek kendi kendimize stres panik yapiyoruz seninde ilk mi bilmiyorum ama insallah saglikla alalim kucagimiza zamaninda

kızlar bazılarınız bebeğin kıyafetlerini kilitli poşete falan koyduğunu yazmış, bildiğimiz buzluk için kullanılanlardan mı ? Boyutu ne ? Foto atarsanız sevinirim
Evet evet bildiğin kilitli buzdolabı poşetlerinden. Özellikle ameliyathaneye vereceğim çantadaki eldiveni önlüğü ve çorabı koyacağım ona. Malum küçücükler ve yere düşebilirler.

Ben de o yuzden kiziorum kendime Allahin gucune gidicek bu kadar ugrastik boraz daha bekleyemiyosun soyleniyosun diye Bizim dogum tarihleri ayniymis Sen normal mi dusunuyosunn ?

Benim de kasılma gibi bişeyler oluyo garip hissediyorum ne olduğunu da anlayamıyorum çok sık oluyo

Biraz karar vermesi zor bir durum senin durumun dediğin gibi erken yaşta menapozu yaşamakta sıkıntı ama sanırım devlette net bişey demiyor rahmin alınmasıyla ilgili dimi
her seferinde farklı doktora kontrol oluyorum hepsine tek tek soruyorum alınabilir ameliyatta belli olur diyor ameliyatı kim yapacak ne olcak koca bir hiçlik özeldeki doktora güvenmekten başka çarem yok gibi inş doğar doğmaz bebeğimi de kucağıma alirim gelişimini tamamlamış olur.

Benim de kasılma gibi bişeyler oluyo garip hissediyorum ne olduğunu da anlayamıyorum çok sık oluyo
Bak arkadas yazmis komple karnin kasiliosa kasilmaymis bi taraf kasilio diger taraf yumos sa hareketmis yalanci kasilmalar da normalmis bu haftalarda zaten azz daha sabretcez

4 bin mii ay şaşırdılar iyice bunu da kullanır oldular ya pes yani.
Benim hastane hic kabul etmiyor, ortada kalıyorsun öyle.
Hareketleridir, artık büyüdü benimde çok canımı acıtıyor. Geçen hafta sanci sanıp doktora gittim meğer poposuyla itiyormus.
Az kaldı duygu değişimleri çok normal kuzum.
Lambader iyi olur bence , bizim yatak odasında beşik şuanda,yatak başlığının ledli loş ışığı var onu kullanacagim.
Ahh çok şükür ❣❣
Gözün aydın canım,sonunda doğdu küçük hanım

Evet bende aldım şimdiden kullanıyorum çok rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…