2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım valla ben bilmiyordum öğrendiğimde ise iş işten geçmişti ama kaç gundur uğraştım. Verilen numaraya kaç defa mesaj attım, mail attım. Biraz önce aktif edildi. Gruba kimler girdi bilmiyorum ben yasak olduğunu öğrenince çıktım gruptan

İyi yapmışsın canım Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin hepimize

Doktorla konuşmak lazım tabii yine. Benimki ters devam etmesi durumunda normal doğumu hiç seçenek olarak söylemedi bile. Ben kendim meraktan bakındım biraz. Zaten pek önerilen bir şey olmadığını görünce de çok uzatmadan kapattım. Normal deneme şansım olsa denemek isterdim ama hayırlısı

Sen yurt disindasin sanırım değil mi?
Burada sezeryan sebeplerinden biridir ters geliş ve tehlikelidir de bilmiyorum riske atmaya değmez hiç.
Sezeryan olacağım ben ay öyle agirim ki hiç egzersiz filan yapmıyorum.
Evt yurtdisindayim canım.
Bende bu hafta egzersize başlayacaktım ama sezeryan olacaksa boşuna erken doğumu tetiklemiyim diye vazgeçtim.
37. Haftayı beklemek zorundayım mecbur, ondan sonra duruma göre hastane ile görüşmeye gönderecek doktorum.

riske atmaya hiç gerek yok canım. ilk doğumda normali çok istiyordum ama risk var denince umrumda bile olmadı sezeryanı seçtim. bebegimi neden riske atayım ki. evet ilk 1 hafta belki iki hafta zor ameliyatlısın somucta ama bir süre sonra eskisi gibi oluyorsun.

Bende bundan korkuyordum çok şükür döndü bu hafta inşallah böyle kalır çünkü hala zamanı var

Aynen hayırlısı, bende çok sıcak bakmıyorum okuduklarimdan sonra.

Aynen bende zorlamam, döndürme teknikleri vs yazıyor onlarla bile uğraşmıyorum, oğlumun vardır bir bildiği diyorum donmuyorsa riske girmeye değmez haklısın

Aynen bende zorlamam, döndürme teknikleri vs yazıyor onlarla bile uğraşmıyorum, oğlumun vardır bir bildiği diyorum donmuyorsa riske girmeye değmez haklısın
Bazı doktorlar bir manevra falan uyguluyormuş mesela. Onda bile bebekler geri dönebiliyormuş. Dönmüyorsa da bir sebebi var ya bence de zorlamamak lazım. Ben bir süre konuşmayı denedim dönsün diye ama dönmedi

Belki dönmesini sağlamak için egzersizler vardır. Bi araştır istersen.
Hiç kimseden haberim yok yasak olduğunu öğrenince çıktım ben gruptan öyle kurallara bağlıyım yani
Ge guzum ayrılma yanımızdan

İyi akşamlar kızlar :) Ben pek yazmasamda ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı. Bebeğini kucağına alanlara sağlıklı bol sütlü günler diliyorum. Yarın bende 35+0ım inşallah. Doktorum bu 2hafta yürüyüş yapma dedi. 37yi görelim dedi suyum bolmuş bu da erken doğumu tetikleyebilirmiş. Aranızda benim gibi suyu fazla olan var mı? Yada daha önceki doğumunda bunu yaşamış olan anneler varmı?

Bende bundan korkuyordum çok şükür döndü bu hafta inşallah böyle kalır çünkü hala zamanı var
Benim en son 25. Haftada başı aşağıdaydi. 30. Haftada terazi yine. Ondan sonra Bir kere hıçkırık tutmuştu sanırım alt tarafta hissettim net. Dedim yine baş aşağı dönmüş iyi sevindim. Doktora gittim bir hafta sonra yine ters ne yapıyorsa artık içerde, durmadan değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…