Canım valla ben bilmiyordum öğrendiğimde ise iş işten geçmişti ama kaç gundur uğraştım. Verilen numaraya kaç defa mesaj attım, mail attım. Biraz önce aktif edildi. Gruba kimler girdi bilmiyorum ben yasak olduğunu öğrenince çıktım gruptanAynen canım zaten WhatsApp grubu teklif edende kabul edenlerde burayı gözden çıkarmış kişiler.Yani banlanma olmasa bile yine yazmayacaklardi.Keşke bizim kadar onlarda düşünseydi.Ustelik ben yasak yazmama rağmen hala görmezden gelip devam ettiler.
İyi yapmışsın canım Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin hepimizeDün bebeğimizin dolabını kurduk, içini yerleştirdik, bakmaya doyamıyorum
Yatağımın tam karşısinda, dolabın kapagini açık bırakıp izleye izleye yatıyorum
Allah'ım sağlıkla kavuşmak nasib etsin hepimize
Hastane çantamı da hazırladım, artık kafam rahat
Doktorla konuşmak lazım tabii yine. Benimki ters devam etmesi durumunda normal doğumu hiç seçenek olarak söylemedi bile. Ben kendim meraktan bakındım biraz. Zaten pek önerilen bir şey olmadığını görünce de çok uzatmadan kapattım. Normal deneme şansım olsa denemek isterdim ama hayırlısıNormal doğumu tamamen seçeneklerden çıkaracağım ozaman. Bende çok olumlu şeyler okumadım. Bir tanıdığım ters doğum yaptı, ama baya tecrübeli, kendine güvenen, eski toprak bir ebe girmişti doğumuna. Başka da hiç duymadım. O yüzden kararsız kaldım.
Evt yurtdisindayim canım.Sen yurt disindasin sanırım değil mi?
Burada sezeryan sebeplerinden biridir ters geliş ve tehlikelidir de bilmiyorum riske atmaya değmez hiç.
Sezeryan olacağım ben ay öyle agirim ki hiç egzersiz filan yapmıyorum.
Hiç kimseden haberim yokaa hoşgeldin. cezanız bitti midiğerleri de gelecek mi
riske atmaya hiç gerek yok canım. ilk doğumda normali çok istiyordum ama risk var denince umrumda bile olmadı sezeryanı seçtim. bebegimi neden riske atayım ki. evet ilk 1 hafta belki iki hafta zor ameliyatlısın somucta ama bir süre sonra eskisi gibi oluyorsun.Normal doğumu tamamen seçeneklerden çıkaracağım ozaman. Bende çok olumlu şeyler okumadım. Bir tanıdığım ters doğum yaptı, ama baya tecrübeli, kendine güvenen, eski toprak bir ebe girmişti doğumuna. Başka da hiç duymadım. O yüzden kararsız kaldım.
Allah analı babalı büyütsün ya@Gofret_ doğurdu bugün
hehe cok tatlısınHiç kimseden haberim yokyasak olduğunu öğrenince çıktım ben gruptan öyle kurallara bağlıyım yani
HoşdöndünKızlar ben döndümyazmadigim yer kalmadı valla nasıl eksikliğini hissettim. Evin içinde kim bilir kimler doğurdu diye gezdim durdum girip bir ara kuralları okuyayım
Bende bundan korkuyordum çok şükür döndü bu hafta inşallah böyle kalır çünkü hala zamanı varDoktorla konuşmak lazım tabii yine. Benimki ters devam etmesi durumunda normal doğumu hiç seçenek olarak söylemedi bile. Ben kendim meraktan bakındım biraz. Zaten pek önerilen bir şey olmadığını görünce de çok uzatmadan kapattım. Normal deneme şansım olsa denemek isterdim ama hayırlısı
Aynen hayırlısı, bende çok sıcak bakmıyorum okuduklarimdan sonra.Doktorla konuşmak lazım tabii yine. Benimki ters devam etmesi durumunda normal doğumu hiç seçenek olarak söylemedi bile. Ben kendim meraktan bakındım biraz. Zaten pek önerilen bir şey olmadığını görünce de çok uzatmadan kapattım. Normal deneme şansım olsa denemek isterdim ama hayırlısı
Aynen bende zorlamam, döndürme teknikleri vs yazıyor onlarla bile uğraşmıyorum, oğlumun vardır bir bildiği diyorum donmuyorsariske atmaya hiç gerek yok canım. ilk doğumda normali çok istiyordum ama risk var denince umrumda bile olmadı sezeryanı seçtim. bebegimi neden riske atayım ki. evet ilk 1 hafta belki iki hafta zor ameliyatlısın somucta ama bir süre sonra eskisi gibi oluyorsun.
Dönmez artık çok zor. Büyüdüler epey, yerleri dar. Hiç düşünme öyle şeylerBende bundan korkuyordum çok şükür döndü bu hafta inşallah böyle kalır çünkü hala zamanı var
Bazı doktorlar bir manevra falan uyguluyormuş mesela. Onda bile bebekler geri dönebiliyormuş. Dönmüyorsa da bir sebebi var ya bence de zorlamamak lazım. Ben bir süre konuşmayı denedim dönsün diye ama dönmediAynen bende zorlamam, döndürme teknikleri vs yazıyor onlarla bile uğraşmıyorum, oğlumun vardır bir bildiği diyorum donmuyorsariske girmeye değmez haklısın
Esimde dalga geçti tüm haftasonu yaHoşdöndünbenimde aklım gidenlerde, acaba kimler doğurdu diye
Belki dönmesini sağlamak için egzersizler vardır. Bi araştır istersen.Evt yurtdisindayim canım.
Bende bu hafta egzersize başlayacaktım ama sezeryan olacaksa boşuna erken doğumu tetiklemiyim diye vazgeçtim.
37. Haftayı beklemek zorundayım mecbur, ondan sonra duruma göre hastane ile görüşmeye gönderecek doktorum.
Ge guzum ayrılma yanımızdanHiç kimseden haberim yokyasak olduğunu öğrenince çıktım ben gruptan öyle kurallara bağlıyım yani
hehe cok tatlısın
Benim en son 25. Haftada başı aşağıdaydi. 30. Haftada terazi yine. Ondan sonra Bir kere hıçkırık tutmuştu sanırım alt tarafta hissettim net. Dedim yine baş aşağı dönmüş iyi sevindim. Doktora gittim bir hafta sonra yine tersBende bundan korkuyordum çok şükür döndü bu hafta inşallah böyle kalır çünkü hala zamanı var
Giriş yapmadan başlığa baksaydın ya burayı görürdün en azındanEsimde dalga geçti tüm haftasonu yaiki taraftan da haber alamiyorsun diye güldü durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?