2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hepimiz boyle hissediyoruz demekki napalim destek olcaz birbirimize gecicek insallah ben de camasir atarken sinirim bozuldu agladim egilmek kalkmak izdirap ,esim eve gec geldigi gunler yemek bile yapmiyorum basit seylerle geciriyorum cok zor artik

çok sevindim, gözünüz aydın ins bir kaç güne herşey daha güzel olur

Çok üzüldük keske olmasaydı son günlerimizde böyle şeyler, ne diyelim hayırlısı.

Sezeryan doğum yapanlara bir sorum var. Şimdi normal doğum için egzersiz vs yapılıyor ya, sezeryan olacakların da dikkat etmeleri gereken durumlar var mı?

Benim bebito dönmeyecek galiba. Ters durduğunda da normal doğum yapılıyormuş ama annenin kemik yapısına, bebeğin durumuna vs bagliymis. Her ebe de yapmiyormus. Yani büyük ihtimal sezeryan doğum yapicam. 3 Şubat'ta doktorla son kontrol olacak, ona göre karar verilecek.

Ters doğum yapan var mı hiç l?

Tedavi ile olan çocuklar derken? Nasıl bir tedavi uygulamistiniz acaba, bizim doktor da ay i cumleyi kurdu da .

Allah analı babalı büyütsün canım
Ama hissetmiyomussun kii o dikisi falan dr dan rica et dikis atilirken kisa sureli bayiltsin oyle yapan cok var Ben yapamam korkuyorum zaten ama niyetin vardiysa yapabilirsin
Ben epidural doğum yaptım dikiş atılacağı zaman kısa süreli sakinleştirdi verip diktiler
Canım çocuk doğmadan almanı tavsiye etmem bebişin nerde duracağı belli olmuyor mesela bizde hem ana kucağı hem hamak vardı bilmeden aldıktan aldık ilk çocuk olunca kızım sadece Hamağı kullandı beşiği dışında

Dün bebeğimizin dolabını kurduk, içini yerleştirdik, bakmaya doyamıyorum
Yatağımın tam karşısinda, dolabın kapagini açık bırakıp izleye izleye yatıyorum
Allah'ım sağlıkla kavuşmak nasib etsin hepimize

Hastane çantamı da hazırladım, artık kafam rahat

Sende çok zayifmissin. Bel ağrısı da çok oluyor zayif olunca.
Sorma ya bel ve sırt ağrısı fena zorluyor epey zamandır
Ben makat gelişte normal doğumu araştırdım biraz ama pek önerilen bir şey değil. Doktorlar da önermiyor, özellikle ilk doğumsa

Sen yurt disindasin sanırım değil mi?
Burada sezeryan sebeplerinden biridir ters geliş ve tehlikelidir de bilmiyorum riske atmaya değmez hiç.
Sezeryan olacağım ben ay öyle agirim ki hiç egzersiz filan yapmıyorum.

Baya kalabalıktı watsapp grubu gidenlere birşey diyemem ama oraya yetişmek zor olurdu

Sorma ya bel ve sırt ağrısı fena zorluyor epey zamandır

Ben makat gelişte normal doğumu araştırdım biraz ama pek önerilen bir şey değil. Doktorlar da önermiyor, özellikle ilk doğumsa
Normal doğumu tamamen seçeneklerden çıkaracağım ozaman. Bende çok olumlu şeyler okumadım. Bir tanıdığım ters doğum yaptı, ama baya tecrübeli, kendine güvenen, eski toprak bir ebe girmişti doğumuna. Başka da hiç duymadım. O yüzden kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…