Hepimiz boyle hissediyoruz demekki napalim destek olcaz birbirimize gecicek insallahBende kızıyorum bazen ama gerçekten bence en zor günler hamileliğin.. Artık evin içinde dolaşmak bile zor geliyor bana ya, bugün kontrole gittim nst sonucu için de bekledim hastası vardı doktorumun, şansıma detaylı ultrasona girmiş, baya bekledik, sanki üstümden kamyon geçmiş gibiyim, evde olan yemeği ısıtıp yemek bile zor geldi
çok sevindim, gözünüz aydın ins bir kaç güne herşey daha güzel olurKızlar ben çıktım ameliyattan iyiyim
Kızım da ağlayarak doğdu nefes alıyor kendisi
Çocuk doktoru sağlığı iyi dedi. 2 gün kalirmis herhalde.
Sütümü sagdim verdiler. İlk süt için yeterde artar bile demişler.
2100 gram doğdu.
Şimdilik herşey yolunda görünüyor
Emme refleksinde durum nedir henüz bilmiyorum
45'le kaldım ben de. 52-53'e çıkmıştım ama hastaneden sonra 51'e düştümEvet 44 ile hamile kaldım,55 im şuanda. Zayif olanlarda oluyormus bu durum senin de öyle o zaman.
Çok üzüldük keske olmasaydı son günlerimizde böyle şeyler, ne diyelim hayırlısı.Aynen canım zaten WhatsApp grubu teklif edende kabul edenlerde burayı gözden çıkarmış kişiler.Yani banlanma olmasa bile yine yazmayacaklardi.Keşke bizim kadar onlarda düşünseydi.Ustelik ben yasak yazmama rağmen hala görmezden gelip devam ettiler.
Sende çok zayifmissin. Bel ağrısı da çok oluyor zayif olunca.45'le kaldım ben de. 52-53'e çıkmıştım ama hastaneden sonra 51'e düştüm
Bende 3 günde bir valiz açıp bakıyorumValizim kiler de duruyor her açtığımda kalbim atıyor
Tedavi ile olan çocuklar derken? Nasıl bir tedavi uygulamistiniz acaba, bizim doktor da ay i cumleyi kurdu da .Benim ilk oğlum sezeryn ama 16 sene geçti doktorum o zaman çatım dar doğmadı deyince ben zorlamam dedi hemen sezeryan günü verdi ama sancım o güne kadar başlarsa ben denemeyi düşünüyorum 02.02 istedim erken bir hafta dedi kabul etmedi yani benim daha muallak
Gerçi şu da var tedaviyle olan çocukları 38 dolunca riske atmadan sezeryan da istiyorlar direk 10 una gün verdi bana
Allah analı babalı büyütsün canımKızlar ben çıktım ameliyattan iyiyim
Kızım da ağlayarak doğdu nefes alıyor kendisi
Çocuk doktoru sağlığı iyi dedi. 2 gün kalirmis herhalde.
Sütümü sagdim verdiler. İlk süt için yeterde artar bile demişler.
2100 gram doğdu.
Şimdilik herşey yolunda görünüyor
Emme refleksinde durum nedir henüz bilmiyorum
Ben epidural doğum yaptım dikiş atılacağı zaman kısa süreli sakinleştirdi verip diktilerAma hissetmiyomussun kii o dikisi falan dr dan rica et dikis atilirken kisa sureli bayiltsin oyle yapan cok varBen yapamam korkuyorum zaten ama niyetin vardiysa yapabilirsin
Canım çocuk doğmadan almanı tavsiye etmem bebişin nerde duracağı belli olmuyor mesela bizde hem ana kucağı hem hamak vardı bilmeden aldıktan aldık ilk çocuk olunca kızım sadece Hamağı kullandı beşiği dışındakızlar ana kucağı evde tutmak için bir şey aldınız mı 4 moms alacaktım ikinci elleri bile saçma fiyatlara gelmiş kararsız kaldım ya binmezse bir de binse de çok binmiyormuş sonra satmaya uğraşacağım bilemedim
Ben daha valizlemedimBende 3 günde bir valiz açıp bakıyorum
bugun ben de kapattım valizi. nescafemi maskeleriimi bile koydum sonunda. kapatımca içim bir gatip oldu çok az kaldı. allahım savlıkla kavustursun hepimiziValizim kiler de duruyor her açtığımda kalbim atıyor
Sorma ya bel ve sırt ağrısı fena zorluyor epey zamandırSende çok zayifmissin. Bel ağrısı da çok oluyor zayif olunca.
Ben makat gelişte normal doğumu araştırdım biraz ama pek önerilen bir şey değil. Doktorlar da önermiyor, özellikle ilk doğumsaSezeryan doğum yapanlara bir sorum var. Şimdi normal doğum için egzersiz vs yapılıyor ya, sezeryan olacakların da dikkat etmeleri gereken durumlar var mı?
Benim bebito dönmeyecek galiba. Ters durduğunda da normal doğum yapılıyormuş ama annenin kemik yapısına, bebeğin durumuna vs bagliymis. Her ebe de yapmiyormus. Yani büyük ihtimal sezeryan doğum yapicam. 3 Şubat'ta doktorla son kontrol olacak, ona göre karar verilecek.
Ters doğum yapan var mı hiç l?
Sen yurt disindasin sanırım değil mi?Sezeryan doğum yapanlara bir sorum var. Şimdi normal doğum için egzersiz vs yapılıyor ya, sezeryan olacakların da dikkat etmeleri gereken durumlar var mı?
Benim bebito dönmeyecek galiba. Ters durduğunda da normal doğum yapılıyormuş ama annenin kemik yapısına, bebeğin durumuna vs bagliymis. Her ebe de yapmiyormus. Yani büyük ihtimal sezeryan doğum yapicam. 3 Şubat'ta doktorla son kontrol olacak, ona göre karar verilecek.
Ters doğum yapan var mı hiç l?
Baya kalabalıktı watsapp grubu gidenlere birşey diyemem ama oraya yetişmek zor olurduAynen canım zaten WhatsApp grubu teklif edende kabul edenlerde burayı gözden çıkarmış kişiler.Yani banlanma olmasa bile yine yazmayacaklardi.Keşke bizim kadar onlarda düşünseydi.Ustelik ben yasak yazmama rağmen hala görmezden gelip devam ettiler.
Ah üyeliğin askida miydi senindeKızlar ben döndümyazmadigim yer kalmadı valla nasıl eksikliğini hissettim. Evin içinde kim bilir kimler doğurdu diye gezdim durdum girip bir ara kuralları okuyayım
Normal doğumu tamamen seçeneklerden çıkaracağım ozaman. Bende çok olumlu şeyler okumadım. Bir tanıdığım ters doğum yaptı, ama baya tecrübeli, kendine güvenen, eski toprak bir ebe girmişti doğumuna. Başka da hiç duymadım. O yüzden kararsız kaldım.Sorma ya bel ve sırt ağrısı fena zorluyor epey zamandır
Ben makat gelişte normal doğumu araştırdım biraz ama pek önerilen bir şey değil. Doktorlar da önermiyor, özellikle ilk doğumsa
Kızlar ben döndümyazmadigim yer kalmadı valla nasıl eksikliğini hissettim. Evin içinde kim bilir kimler doğurdu diye gezdim durdum girip bir ara kuralları okuyayım
aa hoşgeldin. cezanız bitti miKızlar ben döndümyazmadigim yer kalmadı valla nasıl eksikliğini hissettim. Evin içinde kim bilir kimler doğurdu diye gezdim durdum girip bir ara kuralları okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?