2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Eklentiler

• 160FD298-59A6-46A6-8B6D-6AEB29B2C48B.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 36
Bak arkadas yazmis komple karnin kasiliosa kasilmaymis bi taraf kasilio diger taraf yumos sa hareketmis yalanci kasilmalar da normalmis bu haftalarda zaten azz daha sabretcez
Tek tarafa toplanıyo gibi bazen bi de alt tarafta ağrı gibi oluyo bakalım

Ben de o yuzden kiziorum kendime Allahin gucune gidicek bu kadar ugrastik boraz daha bekleyemiyosun soyleniyosun diye Bizim dogum tarihleri ayniymis Sen normal mi dusunuyosunn ?
Benim ilk oğlum sezeryn ama 16 sene geçti doktorum o zaman çatım dar doğmadı deyince ben zorlamam dedi hemen sezeryan günü verdi ama sancım o güne kadar başlarsa ben denemeyi düşünüyorum 02.02 istedim erken bir hafta dedi kabul etmedi yani benim daha muallak
Gerçi şu da var tedaviyle olan çocukları 38 dolunca riske atmadan sezeryan da istiyorlar direk 10 una gün verdi bana

Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Benim bebis biraz sisko gidio hem de korkuyorum direk sez dedim bana 17subat diye konustuk aslinda ama tabi dr karar vercek kendi kendimize stres panik yapiyoruz seninde ilk mi bilmiyorum ama insallah saglikla alalim kucagimiza zamaninda
Ben hiç planlamadım bilerek. Hep diyordum ki "Bebekler ne zaman ve nasıl geleceğine kendi karar veriyor. Ben plan yapsam da o muhtemelen bozacak". Normal doğum yapabilecek olsam şansımı bir denemek isterdim ama bizim reyiz totosu aşağıda gelmeye karar vermiş. "Öyle kalırsa mecbur sezaryen olur" demişti doktor. Sonra zaten erken doğum şeysi olunca dedi ki "Aşağı inmiş poposu". Ters durması yetmemiş bir de iniş takımlarını da açmış yani Benim de ilk evet. Amin inşallah sağlıkla gelsinler
Neymis o kumandali ampull bi ze de bi link
Hareketleridir, artık büyüdü benimde çok canımı acıtıyor. Geçen hafta sanci sanıp doktora gittim meğer poposuyla itiyormus.
Az kaldı duygu değişimleri çok normal kuzum.
Sen de zayıftın gibi kalmış aklımda. Bana doktor onu da bir neden olarak söyledi. Karında yağ tabakası olmadığı için bütün hareketleri fazla fazla hissediyormuşum

Ben de o yuzden kiziorum kendime Allahin gucune gidicek bu kadar ugrastik boraz daha bekleyemiyosun soyleniyosun diye Bizim dogum tarihleri ayniymis Sen normal mi dusunuyosunn ?
Bende kızıyorum bazen ama gerçekten bence en zor günler hamileliğin.. Artık evin içinde dolaşmak bile zor geliyor bana ya, bugün kontrole gittim nst sonucu için de bekledim hastası vardı doktorumun, şansıma detaylı ultrasona girmiş, baya bekledik, sanki üstümden kamyon geçmiş gibiyim, evde olan yemeği ısıtıp yemek bile zor geldi

Hakikaten ne kadar sessiz kaldık. Halbuki en heyecanlı, en yoğun olacağımız dönemdi. Tekrar gelirler mi bilmiyorum ama çok merak ediyorum onları.

İnşallah geri gelirler ,aktif bi WhatsApp grubu olustuysa gelmezler diye tahmin ediyorum.
Aynen canım zaten WhatsApp grubu teklif edende kabul edenlerde burayı gözden çıkarmış kişiler.Yani banlanma olmasa bile yine yazmayacaklardi.Keşke bizim kadar onlarda düşünseydi.Ustelik ben yasak yazmama rağmen hala görmezden gelip devam ettiler.

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun

Ama erkenmis bayA 38 i gorsek iyidir 10u mu tarihinizzz ??? Ayy cok heyecanli bizim de tup bebek ama diger tup bebek grubumda arkadaslar hep saglikla hem normal hem sez dogurdular 39lar 40larda

Onlar Kazenin özel mesajları okuyabildigini unuttu.Emin ol özelden farklı fikirler dönmüştür ki böyle toplu bı ban olmuştur.

Benim kız bugün çok hareketli , hep tepiniyor Böyle olunca hem seviniyorum hem de korkuyorum kordon falan dolanırsa diye . Yarın kontrol var hemen sabah olsun istiyorum . Bakalım kaç kilo olmuş , içerde neler yapıyor
Güzel haberlerle dön inşallah. Bende hareketli olduğu zaman çok mutlu oluyorum. Özellikle tam uykuya dalacagim zaman bı tekme atıyor istemsizce sesli gülüyorum. Eşim diyor yine mi hareketlendi
Benim kumandalı gece lambam vardı onu kullanicam. Ay şekli olan. Gün içinde şarjını dolduruyorum USB kablosuyla tüm gece yanıyor yetiyor. Renk de secebiliyorsun.
Yaa çok sevindim canım. Maşallah prensese, Allah sağlıkla büyütmeyi nasib etsin

Evet 44 ile hamile kaldım,55 im şuanda. Zayif olanlarda oluyormus bu durum senin de öyle o zaman.

Darısı sizlerin başına kızlar.
Hepiniz sağlıkla kavuşun.
İlk süt icin ne kadar çıktı? Benim daha bugün sütüm gelmeye başladı ki ben zaten ilk cocugumu hala emziriyordumiki saatte bir sagip gonderiyorum şimdi... Dünden bu yana solunum desteğini kesmişler...ilk başlarda solunum sıkıntısı varmış ama öyle açıkladı doktor bugün... Perşembe doğdu ve bugün beslenmesini 20 ml ye cikarmislar....birde forumu takip edemedim bu süreçteneden erken doğuma girdin? Benim ilk doğumla zaman aralığı çok az olduğu için dikişlerim açılmaya baslamis...
İzmirdeyim ve bebeğim şu an egepol Hastanesi'nde... Bu süreçte birbirimizle bilgi alisverisinde bulunursak çok sevinirim... Çünkü nedense hastane sürecinden sonra korkuyorum bebeğime bakamam diye... Ki şu an zaten 1 yaşında kızım olmasına ragmen

Ah canım benim ben de 2 gün önce ev taşıdım, temizlik yerleştirme sağolsun annem çok yardımcı oldu Ama yine de çok yoruldum, buna şükür diyorum nediyim

huzurunmeraklisi Hazar ismini çok beğendim bende oğlumuza da düşündük ama sonra yiğit ali olarak karar degaitirdik:)

Isimlerin hepsi tek tek çok güzel, ama sonda yazdığın ikili bana söylemesi zor geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…