- 13 Nisan 2021
- 501
- 1.117
- 28
- 31
Ayy inşallahGeçicek , yakında sızdıran kakalı bezleri falan konuşucaz
Aynen ya son 4 haftaEvet eskiden 30 lu haftaları yazanları görünce ben ne zaman gelecek diyordum biz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik elhamdulillah
Bendeki Osram marka olandan, daha uygun fiyatlı markalarda varmış.Neymis o kumandali ampull bi ze de bi link
Tek tarafa toplanıyo gibi bazen bi de alt tarafta ağrı gibi oluyo bakalımBak arkadas yazmis komple karnin kasiliosa kasilmaymis bi taraf kasilio diger taraf yumos sa hareketmisyalanci kasilmalar da normalmis bu haftalarda zaten azz daha sabretcez
Benim ilk oğlum sezeryn ama 16 sene geçti doktorum o zaman çatım dar doğmadı deyince ben zorlamam dedi hemen sezeryan günü verdi ama sancım o güne kadar başlarsa ben denemeyi düşünüyorum 02.02 istedim erken bir hafta dedi kabul etmedi yani benim daha muallakBen de o yuzden kiziorum kendime Allahin gucune gidicek bu kadar ugrastik boraz daha bekleyemiyosun soyleniyosun diyeBizim dogum tarihleri ayniymis Sen normal mi dusunuyosunn ?
Gözün Aydın canımKızlar ben çıktım ameliyattan iyiyim
Kızım da ağlayarak doğdu nefes alıyor kendisi
Çocuk doktoru sağlığı iyi dedi. 2 gün kalirmis herhalde.
Sütümü sagdim verdiler. İlk süt için yeterde artar bile demişler.
2100 gram doğdu.
Şimdilik herşey yolunda görünüyor
Emme refleksinde durum nedir henüz bilmiyorum
Ben hiç planlamadım bilerek. Hep diyordum ki "Bebekler ne zaman ve nasıl geleceğine kendi karar veriyor. Ben plan yapsam da o muhtemelen bozacak". Normal doğum yapabilecek olsam şansımı bir denemek isterdim ama bizim reyiz totosu aşağıda gelmeye karar vermiş. "Öyle kalırsa mecbur sezaryen olur" demişti doktor. Sonra zaten erken doğum şeysi olunca dedi ki "Aşağı inmiş poposu". Ters durması yetmemiş bir de iniş takımlarını da açmış yaniBenim bebis biraz sisko gidio hem de korkuyorum direk sez dedim bana 17subat diye konustuk aslinda ama tabi dr karar vercekkendi kendimize stres panik yapiyoruz seninde ilk mi bilmiyorum ama insallah saglikla alalim kucagimiza zamaninda
Neymis o kumandali ampull bi ze de bi link
Sen de zayıftın gibi kalmış aklımda. Bana doktor onu da bir neden olarak söyledi. Karında yağ tabakası olmadığı için bütün hareketleri fazla fazla hissediyormuşumHareketleridir, artık büyüdü benimde çok canımı acıtıyor. Geçen hafta sanci sanıp doktora gittim meğer poposuyla itiyormus.
Az kaldı duygu değişimleri çok normal kuzum.
Valizim kiler de duruyor her açtığımda kalbim atıyorAynen ya son 4 haftaaşırı heyecanlı
Evet apple da bende göremedimYok canım zannetmiyorum ama ara ara oluyor apple da uygulama yok diye biliyorum
Bende kızıyorum bazen ama gerçekten bence en zor günler hamileliğin.. Artık evin içinde dolaşmak bile zor geliyor bana ya, bugün kontrole gittim nst sonucu için de bekledim hastası vardı doktorumun, şansıma detaylı ultrasona girmiş, baya bekledik, sanki üstümden kamyon geçmiş gibiyim, evde olan yemeği ısıtıp yemek bile zor geldiBen de o yuzden kiziorum kendime Allahin gucune gidicek bu kadar ugrastik boraz daha bekleyemiyosun soyleniyosun diyeBizim dogum tarihleri ayniymis Sen normal mi dusunuyosunn ?
Hakikaten ne kadar sessiz kaldık. Halbuki en heyecanlı, en yoğun olacağımız dönemdi. Tekrar gelirler mi bilmiyorum ama çok merak ediyorum onları.
Aynen canım zaten WhatsApp grubu teklif edende kabul edenlerde burayı gözden çıkarmış kişiler.Yani banlanma olmasa bile yine yazmayacaklardi.Keşke bizim kadar onlarda düşünseydi.Ustelik ben yasak yazmama rağmen hala görmezden gelip devam ettiler.İnşallah geri gelirler ,aktif bi WhatsApp grubu olustuysa gelmezler diye tahmin ediyorum.
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar ben çıktım ameliyattan iyiyim
2100 gram doğdu.
Ama erkenmis bayA 38 i gorsek iyidirBenim ilk oğlum sezeryn ama 16 sene geçti doktorum o zaman çatım dar doğmadı deyince ben zorlamam dedi hemen sezeryan günü verdi ama sancım o güne kadar başlarsa ben denemeyi düşünüyorum 02.02 istedim erken bir hafta dedi kabul etmedi yani benim daha muallak
Gerçi şu da var tedaviyle olan çocukları 38 dolunca riske atmadan sezeryan da istiyorlar direk 10 una gün verdi bana
Güzel haberlerle dön inşallah. Bende hareketli olduğu zaman çok mutlu oluyorum. Özellikle tam uykuya dalacagim zaman bı tekme atıyor istemsizce sesli gülüyorum. Eşim diyor yine mi hareketlendiBenim kız bugün çok hareketli , hep tepiniyorBöyle olunca hem seviniyorum hem de korkuyorum kordon falan dolanırsa diye . Yarın kontrol var hemen sabah olsun istiyorum . Bakalım kaç kilo olmuş , içerde neler yapıyor
Benim kumandalı gece lambam vardı onu kullanicam. Ay şekli olan. Gün içinde şarjını dolduruyorum USB kablosuyla tüm gece yanıyor yetiyor. Renk de secebiliyorsun.Kızlar birşey danışacaktım . Bebek odasına aydınlatma olarak neler yaptınız ? Biz bebeğe yatak odamızda bir köşe yaptık ama aydınlatmaya karar veremiyoruz . Yani avize konulacak yer yok priz yok o köşede . Pilli aydınlatmalar çok az ışık veriyor . Yani loş ışık olsun kalkınca bebeğin altını falan da ışık açmadan alayım emzirip yatırayım diye istiyorum ama bulamadım ya
Yaa çok sevindim canım. Maşallah prensese, Allah sağlıkla büyütmeyi nasib etsinKızlar ben çıktım ameliyattan iyiyim
2100 gram doğdu.
Evet 44 ile hamile kaldım,55 im şuanda. Zayif olanlarda oluyormus bu durum senin de öyle o zaman.Ben hiç planlamadım bilerek. Hep diyordum ki "Bebekler ne zaman ve nasıl geleceğine kendi karar veriyor. Ben plan yapsam da o muhtemelen bozacak". Normal doğum yapabilecek olsam şansımı bir denemek isterdim ama bizim reyiz totosu aşağıda gelmeye karar vermiş. "Öyle kalırsa mecbur sezaryen olur" demişti doktor. Sonra zaten erken doğum şeysi olunca dedi ki "Aşağı inmiş poposu". Ters durması yetmemiş bir de iniş takımlarını da açmış yaniBenim de ilk evet. Amin inşallah sağlıkla gelsinler
Sen de zayıftın gibi kalmış aklımda. Bana doktor onu da bir neden olarak söyledi. Karında yağ tabakası olmadığı için bütün hareketleri fazla fazla hissediyormuşum
İlk süt icin ne kadar çıktı? Benim daha bugün sütüm gelmeye başladı ki ben zaten ilk cocugumu hala emziriyordumDarısı sizlerin başına kızlar.
Hepiniz sağlıkla kavuşun.
Ah canım benim ben de 2 gün önce ev taşıdım, temizlik yerleştirme sağolsun annem çok yardımcı oldu Ama yine de çok yoruldum, buna şükür diyorum nediyimBende kızıyorum bazen ama gerçekten bence en zor günler hamileliğin.. Artık evin içinde dolaşmak bile zor geliyor bana ya, bugün kontrole gittim nst sonucu için de bekledim hastası vardı doktorumun, şansıma detaylı ultrasona girmiş, baya bekledik, sanki üstümden kamyon geçmiş gibiyim, evde olan yemeği ısıtıp yemek bile zor geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?