2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Seninki iyice merdaneliye çevirmiş Yeri bol demek ki

Hayırlısı olsun canım hepimiz için en iyisi neyse o olsun

Hepimiz boyle hissediyoruz demekki napalim destek olcaz birbirimize gecicek insallah ben de camasir atarken sinirim bozuldu agladim egilmek kalkmak izdirap ,esim eve gec geldigi gunler yemek bile yapmiyorum basit seylerle geciriyorum cok zor artik
Aynen cnm gerçekten artık baya zorluyor, oo hele yere eğilmek mi işkence

Sonucta gizli kapaklı bi iş çevrilmedi kimse örgütlenip grup kurmadı herkese açık yazıldı yasak olduğunu bilmedikleri için buradakilerle iletişimi kesmek isteseler kendi içlerinde yaparlardı bunu. Sonra yasak oldugunu ögrenince geri dönmek istediler cünkü burda sevdikleri insanlar vardı ama modlar izin vermediler. Uyarı bile yapılmadı ne yapabilirlerdi. insanların arkasından konuşup suçlamak ne kadar kolay sanırım bu anı bekliyordunuz. Gittikleri için rahatca konusabilirsiniz

Doğrudur canım benim dediğim o ara yazışan iki kişi vardı ben onlar için söyledim hoşgeldin tekrardan
Kisa süreli mi peki tamamen mi gittiler artık
Yok kuzum gelirler sürekli bı ban değil
Önyargılarınızı kendinize saklayın lütfen.Yaptiginiz hiç hoş bir davranış değil son ayımıza geldik oldukça hassasız biraz daha dikkat.

Canım önüme numara çıktı, iki gündür benden istenilen bilgileri gönderdim ve bugün akşam açıldı. Eğer arkadaşlar ugrasirsa belki dönerler, kimler gitti hiç haberim yok
Ahahah kız seninki şey olmuş kurunun yanında yaş yanması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…