Gözün Aydın cnm allah analı babalı büyuütmeyi nasip etsinBen iyiyim. Uyutuldum zaten. Ağrım var ama çok değil. Biraz artıyor gibi. 10 da yürüyeceğim.
Yazan herkese çok çok tessekurler
Seninki iyice merdaneliye çevirmişBenim en son 25. Haftada başı aşağıdaydi. 30. Haftada terazi yine. Ondan sonra Bir kere hıçkırık tutmuştu sanırım alt tarafta hissettim net. Dedim yine baş aşağı dönmüş iyi sevindim. Doktora gittim bir hafta sonra yine tersne yapıyorsa artık içerde, durmadan değişiyor.
Yok yok ayrılmam amannnnn nasıl özlemişimBelki dönmesini sağlamak için egzersizler vardır. Bi araştır istersen.
Ge guzum ayrılma yanımızdan
Hayırlısı olsun canım hepimiz için en iyisi neyse o olsunBenim en son 25. Haftada başı aşağıdaydi. 30. Haftada terazi yine. Ondan sonra Bir kere hıçkırık tutmuştu sanırım alt tarafta hissettim net. Dedim yine baş aşağı dönmüş iyi sevindim. Doktora gittim bir hafta sonra yine tersne yapıyorsa artık içerde, durmadan değişiyor.
Neyse artık buradasın zaten çok da bir değişiklik olmadı burada kalanlarda.Bugun aklıma geldi ya ama sonra ona da bakamadım, bir sayfa ancak okuyabildim ya
Amin inşallahHepimiz iyi olalım zamanlarımızda doğum yapalım inşallah
Ütü zor bitti benim de 2-3 günde kolay gelsin canımBen daha valizlemedimhurca koydum ütü masasının üstünü bekliyor bu hafta sonu da onu yapcam nasip olursa
Kisa süreli mi peki tamamen mi gittiler artıkOnlar Kazenin özel mesajları okuyabildigini unuttu.Emin ol özelden farklı fikirler dönmüştür ki böyle toplu bı ban olmuştur.
Yaa ne zor olmuştur sana cnm neyse ki bitmiş hadiAh canım benim ben de 2 gün önce ev taşıdım, temizlik yerleştirme sağolsun annem çok yardımcı oldu Ama yine de çok yoruldum, buna şükür diyorum nediyim
Ayy HoşgeldinKızlar ben döndümyazmadigim yer kalmadı valla nasıl eksikliğini hissettim. Evin içinde kim bilir kimler doğurdu diye gezdim durdum girip bir ara kuralları okuyayım
Ütü bitti kuzum hurçlu valize girecek nasipseÜtü zor bitti benim de 2-3 günde kolay gelsin canım
Aynen cnm gerçekten artık baya zorluyor, oo hele yere eğilmek mi işkenceHepimiz boyle hissediyoruz demekki napalim destek olcaz birbirimize gecicek insallahben de camasir atarken sinirim bozuldu agladim egilmek kalkmak izdirap ,esim eve gec geldigi gunler yemek bile yapmiyorum basit seylerle geciriyorum cok zor artik
Sonucta gizli kapaklı bi iş çevrilmedi kimse örgütlenip grup kurmadı herkese açık yazıldı yasak olduğunu bilmedikleri için buradakilerle iletişimi kesmek isteseler kendi içlerinde yaparlardı bunu. Sonra yasak oldugunu ögrenince geri dönmek istediler cünkü burda sevdikleri insanlar vardı ama modlar izin vermediler. Uyarı bile yapılmadı ne yapabilirlerdi. insanların arkasından konuşup suçlamak ne kadar kolay sanırım bu anı bekliyordunuz. Gittikleri için rahatca konusabilirsinizAynen canım zaten WhatsApp grubu teklif edende kabul edenlerde burayı gözden çıkarmış kişiler.Yani banlanma olmasa bile yine yazmayacaklardi.Keşke bizim kadar onlarda düşünseydi.Ustelik ben yasak yazmama rağmen hala görmezden gelip devam ettiler.
Canım önüme numara çıktı, iki gündür benden istenilen bilgileri gönderdim ve bugün akşam açıldı. Eğer arkadaşlar ugrasirsa belki dönerler, kimler gitti hiç haberim yokKisa süreli mi peki tamamen mi gittiler artık
Doğrudur canım benim dediğim o ara yazışan iki kişi vardı ben onlar için söyledim hoşgeldin tekrardanCanım valla ben bilmiyordum öğrendiğimde ise iş işten geçmişti ama kaç gundur uğraştım. Verilen numaraya kaç defa mesaj attım, mail attım. Biraz önce aktif edildi. Gruba kimler girdi bilmiyorum ben yasak olduğunu öğrenince çıktım gruptan
Yok kuzum gelirler sürekli bı ban değilKisa süreli mi peki tamamen mi gittiler artık
Önyargılarınızı kendinize saklayın lütfen.Yaptiginiz hiç hoş bir davranış değil son ayımıza geldik oldukça hassasız biraz daha dikkat.Sonucta gizli kapaklı bi iş çevrilmedi kimse örgütlenip grup kurmadı herkese açık yazıldı yasak olduğunu bilmedikleri için buradakilerle iletişimi kesmek isteseler kendi içlerinde yaparlardı bunu. Sonra yasak oldugunu ögrenince geri dönmek istediler cünkü burda sevdikleri insanlar vardı ama modlar izin vermediler. Uyarı bile yapılmadı ne yapabilirlerdi. insanların arkasından konuşup suçlamak ne kadar kolay sanırım bu anı bekliyordunuz. Gittikleri için rahatca konusabilirsiniz
Ahahah kız seninki şey olmuş kurunun yanında yaş yanmasıCanım önüme numara çıktı, iki gündür benden istenilen bilgileri gönderdim ve bugün akşam açıldı. Eğer arkadaşlar ugrasirsa belki dönerler, kimler gitti hiç haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?