- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
sorma yaa 6 gün kaldı her gün gün sayıyorum. son bir enerji evi bölüm bölüm temizliyorum. heyecan endişe birarada. bazrn saf saf gülümsüyorum bazen tırsıyorumAynen canım ilk başta özenmiyo sanıyordum ama sonradan öğrendim kendisi ölü doğummyapmış bana da söylememiş üzülmeyeyim diye ondan bi de ben beğenmem diye almıyomuş. Her gelişinde harçlık gibi para veriyor Allah razı olsun valla herkese böyle kayınvalide nasip etsin ayrıca çok vicdanlı kadın
Bahşiş mi o da nereden çıktıyoktur öyle bişey yoktur ben arkadaşımla konuşcam da derslerinden ara bulamıyo kız ona sorcam ne gerekli diye. Aynı hastanede aynı dr yapacak.
Cumartesi son kontrolde netleştircez ama çok büyük ihtimalle Pazartesi canım. Valla gün netleştiğinden beri heyecanım arttısen de duygular nasıl
ben sordum canım ama babam sabun gibi olanalrdan almış hepsi aynı özelliktedir herhalde hepimize süt olsun.Merhaba hanımlar , gece enteresan şeyler olmuş ben gidince . Kızanlar , bozulanlar , üyelik iptalleri falan . Gerçekten anlamadım ben bu olayları . Ne güzel heyecanımızı paylaşıp birbirimizin bilgilerinden faydalanıyorduk .
Bizim randevumuz vardı bu sabah . Kızım 2660 Gr , 47 cm. olmuş . Keyifle yatıyordu içerde . Her şeyi gayet iyi , saçları bile
Her zamanki gibi şekerim düşük çıktı , ara öğün ye denildi . Bir de azıcık idrar yolu enfeksiyonu , suya karıştırılan bir şey yazdı doktor .
8 Şubat a günümüzü aldık , inşallah sıkıntısız kavuşucaz hanıma
Bir arkadaş sormuştu dün , lohusa şerbeti , ben şunu aldım ;
Eki Görüntüle 2991147
bizim akraba eş dost gelmez hastaneye. sadece yakınlar gelmek ister ama hastane kabul etmiyor eşim kızım ve annem girebilecek sadece. annem zaten refakatçi eşimle kızım da arada ziyarete gelir teyzeler halalar nasıl olacak bilmiyprum. virüsün en azgın dönemine denk geldik korkuyorum vallaValla bizim hastane ziyaretçi saatlerinde süreyi 10 dakika tutmuş aslında gelmek isteyen yakınlar gelip 10 dakika durup gitseler iyi mi olur diye düşünmüyor değilim. Çünkü eve geldiklerinde daha uzun oturacaklar ve hazırlık vs yapmak gerekecek
ben sordum canım ama babam sabun gibi olanalrdan almış hepsi aynı özelliktedir herhalde hepimize süt olsun.
kızçen de kocaman olmuş maşallah. gün belirlendi artık daha heyecanlı süreç başladı senin de
Kız ne kaldı 2 şubata bebiş beklesin biraz daha kiloda alsın hem annesinin karnındaBende 10 kere kalkıyorum sabaha kadar,sağa sola dönerken inliyorum resmen çok canım yanıyor.
Yürürken de belim gacur gucur oluyor. Bacaklarım da sis sanki bi doluluk var.
2 şubat dogum tarihi ama doktora en erken ne zaman alabilirsiniz o zaman alın demek istiyorum
aa bu benÇok korkuyorum ben. Nasıl koruyacağız yavrularımızı... gelenlere sinir olurum boğasım gelir lohusa halimle ya bakalım...
Valla akrabalara söylesen bir dert söylemesen bir dert gerçektenbizim akraba eş dost gelmez hastaneye. sadece yakınlar gelmek ister ama hastane kabul etmiyor eşim kızım ve annem girebilecek sadece. annem zaten refakatçi eşimle kızım da arada ziyarete gelir teyzeler halalar nasıl olacak bilmiyprum. virüsün en azgın dönemine denk geldik korkuyorum valla
Benimde teyzem gelicem diye tutturdu gel dedim artık şehir dışından gelicek, bide acaip gezen bi kadın korkuyorum ya, e kendi teyzem gelince eşimin teyzelerine gelme diyemem, ınsallah en azından 40i çıkana kadar beklerler diye dua ediyorumbizim akraba eş dost gelmez hastaneye. sadece yakınlar gelmek ister ama hastane kabul etmiyor eşim kızım ve annem girebilecek sadece. annem zaten refakatçi eşimle kızım da arada ziyarete gelir teyzeler halalar nasıl olacak bilmiyprum. virüsün en azgın dönemine denk geldik korkuyorum valla
Canim gununuz hayirli olsunn saglikla gelsin insallahMerhaba hanımlar , gece enteresan şeyler olmuş ben gidince . Kızanlar , bozulanlar , üyelik iptalleri falan . Gerçekten anlamadım ben bu olayları . Ne güzel heyecanımızı paylaşıp birbirimizin bilgilerinden faydalanıyorduk .
Bizim randevumuz vardı bu sabah . Kızım 2660 Gr , 47 cm. olmuş . Keyifle yatıyordu içerde . Her şeyi gayet iyi , saçları bile
Her zamanki gibi şekerim düşük çıktı , ara öğün ye denildi . Bir de azıcık idrar yolu enfeksiyonu , suya karıştırılan bir şey yazdı doktor .
Eki Görüntüle 2991147
Canim gununuz hayirli olsunn saglikla gelsin insallah
Ay dayanamiyorum artık ben alışık değilim içimde bu kadar tutmaya oğlum 35+1 de doğmuştuKız ne kaldı 2 şubata bebiş beklesin biraz daha kiloda alsın hem annesinin karnında
Kısa bir lohusa cinneti herseyi çözeraa bu ben
Sakin ol cnm korktuğun hiç bisey olmayacak Allah'in izniyle.Doktor kontrolümüz vardi bugün stresten 1 şubatı beklemeden doğuracağım en sonunda nst de 3 düzenli sancı çıkınca tekrar nst istedi orda da azda olsa sancı çıkınca 2 gün sonra tekrar istiyor 36. hafta doğum olacağı için ciger geliştirici iğne vurulucam 24 saat arayla son iki haftamiz dayan kızım diye dualar ediyorum. Bu arada hastanenin muhasebesi ile görüştüm +4 bin zamlanmiş
Doktor kontrolümüz vardi bugün stresten 1 şubatı beklemeden doğuracağım en sonunda nst de 3 düzenli sancı çıkınca tekrar nst istedi orda da azda olsa sancı çıkınca 2 gün sonra tekrar istiyor 36. hafta doğum olacağı için ciger geliştirici iğne vurulucam 24 saat arayla son iki haftamiz dayan kızım diye dualar ediyorum. Bu arada hastanenin muhasebesi ile görüştüm +4 bin zamlanmiş
Sen benden de ileridesin ben öyle olsa 2 şubatı alırdım kesin ısrar de etmedim bir hafta dursun dedi ne kadar dursa iyi evet ben çatlıyorum valla şuan da hele kazı yapıyor sanki içimde açıyor artık yatmak dert korona üstüne hamilelik oldu benim bir de buhar makinesi ile yatıp kalkıyorum ciğerim zorluyorBenim doktorumda 38. Haftada olsun dedi canım sezeryanı ne kadar dursa bebişler aslında o kadar iyi benim günüm 1 Şubat o gün 38+3 oluyor 5 şubatta 39 oluyor bu cumartesi tekrar gidicem 39da olma ihtimali olur mu dicem doktora
Maşallah canımMerhaba hanımlar , gece enteresan şeyler olmuş ben gidince . Kızanlar , bozulanlar , üyelik iptalleri falan . Gerçekten anlamadım ben bu olayları . Ne güzel heyecanımızı paylaşıp birbirimizin bilgilerinden faydalanıyorduk .
Eki Görüntüle 2991147
Ben geç geldi diye dün 200 TL ceza kestimNeye ne dicek anlamadim kiikiz anlamadim bisey diyorum ya kac saattir esim disardaydi gec geldi bugun ama gonlumu yapiyo nazlio sagolsun gecicek az kaldi diyip duruo , bizi anlamalari imkansiz tabi ama
Olsun olsun sende hem hamileliğin son günlerinin tadını çıkarAy dayanamiyorum artık ben alışık değilim içimde bu kadar tutmaya oğlum 35+1 de doğmuştu
Kısa bir lohusa cinneti herseyi çözer
Geçmiş olsun canım yaSen benden de ileridesin ben öyle olsa 2 şubatı alırdım kesin ısrar de etmedim bir hafta dursun dedi ne kadar dursa iyi evet ben çatlıyorum valla şuan da hele kazı yapıyor sanki içimde açıyor artık yatmak dert korona üstüne hamilelik oldu benim bir de buhar makinesi ile yatıp kalkıyorum ciğerim zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?