2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
sorma yaa 6 gün kaldı her gün gün sayıyorum. son bir enerji evi bölüm bölüm temizliyorum. heyecan endişe birarada. bazrn saf saf gülümsüyorum bazen tırsıyorum

ben sordum canım ama babam sabun gibi olanalrdan almış hepsi aynı özelliktedir herhalde hepimize süt olsun.
kızçen de kocaman olmuş maşallah. gün belirlendi artık daha heyecanlı süreç başladı senin de

bizim akraba eş dost gelmez hastaneye. sadece yakınlar gelmek ister ama hastane kabul etmiyor eşim kızım ve annem girebilecek sadece. annem zaten refakatçi eşimle kızım da arada ziyarete gelir teyzeler halalar nasıl olacak bilmiyprum. virüsün en azgın dönemine denk geldik korkuyorum valla

Kız ne kaldı 2 şubata bebiş beklesin biraz daha kiloda alsın hem annesinin karnında

Valla akrabalara söylesen bir dert söylemesen bir dert gerçekten

Benimde teyzem gelicem diye tutturdu gel dedim artık şehir dışından gelicek, bide acaip gezen bi kadın korkuyorum ya, e kendi teyzem gelince eşimin teyzelerine gelme diyemem, ınsallah en azından 40i çıkana kadar beklerler diye dua ediyorum

Canim gununuz hayirli olsunn saglikla gelsin insallah

Doktor kontrolümüz vardi bugün stresten 1 şubatı beklemeden doğuracağım en sonunda nst de 3 düzenli sancı çıkınca tekrar nst istedi orda da azda olsa sancı çıkınca 2 gün sonra tekrar istiyor 36. hafta doğum olacağı için ciger geliştirici iğne vurulucam 24 saat arayla son iki haftamiz dayan kızım diye dualar ediyorum. Bu arada hastanenin muhasebesi ile görüştüm +4 bin zamlanmiş

Sakin ol cnm korktuğun hiç bisey olmayacak Allah'in izniyle.

4 bin mişaşırdılar iyice insanın aklıyla dalga geciyolar

Çok zam yapmışlar yahu yazık .

Sen benden de ileridesin ben öyle olsa 2 şubatı alırdım kesin ısrar de etmedim bir hafta dursun dedi ne kadar dursa iyi evet ben çatlıyorum valla şuan da hele kazı yapıyor sanki içimde açıyor artık yatmak dert korona üstüne hamilelik oldu benim bir de buhar makinesi ile yatıp kalkıyorum ciğerim zorluyor

Maşallah canım birde bu lohusa şerbetini soğuk mu içiyorsunuz bizim yaptığımız kaynatılıyor

Geçmiş olsun canım ya bebiş sağlıklı sıhhatli gelsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…