2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Eki Görüntüle 2991244
Bunu verdi , toz , gece içicem yatmadan .
Bu ilaçları biliyorum çok işe yarıyor. Gece çok su içme. Yatmadan önce de son kez çişini yap. Hemen bunu iç yat. En az 3-4 saat çiş yapmamak lazım ama hamileyken nasıl olcak o iş bilmem Notmalde iç yat sabaha kadar işeme metoduyla veriliyor bu şaseler. İdrar keseni tedavi etsin diye.

Aramıza hoş geldin. Stres yapma. Ben de 35. haftamda oldum iki doz ciğer geliştirici. Üstüne 10-11 gün geçti. İnşallah daha sabreder beklerlerler içeride sağlıkla
Oh iyi yaptin para cezasi en iyisi ama benimki izinliydi baby
Sen izinsiz de olsa kıyamazdın
Allah kavuştursun. En kısa zamanda kızını da alır evinize öyle dönersiniz inşallah

Kuzum maşallah yaa ultrason da saçları görünüyor muuuu

Maşallah canım tez zamanda evine de gelecek inşallah

Bende 34+5 deyim dün sağlık ocağında kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdım. Bugün sonuçlarımı aldım idrarda kan gördü onu çok önemsemedi ama sonra idrarda enfeksiyonda var doktorunla görüş böyle durumlarda erken doğum da oluyor dedi tedirgin oldum . Yarın doktoruma randevu aldım . Bebiş doğunca da 5. Günü sağlık ocağına gel bebeğinle dedi

Maşallah cnm cok sevindim bian önce gelir inşallah yanına prensesin

Geçmiş olsun cnm tedavisi var korkma. Evet 5. Gün gidiyorsun bebekten topuk kanı alıyorlar tahliller için tçrutin uygulamalar yani Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Saat başı tuvalete gidiyorum , nasıl olucak ben de bilemedim

Yok öyle bir adet. Ne hemşireye ne doktora. Doktora zaten büyük bir ödeme yapıyrsun daha üzerine ne bahşiş verilebilir ki, komik olur yani, doğuma 7000 alan doktorlar var, 7000liranın bahşişi kaç lira olur. Hemşirelere de odadaki ikramlıklardan, hediyeliklerden veririz biz. Yani bir nevi onlara da misafir muamelesi yaparız.

Kiz dunden beri niye benle ugrasiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…