- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 63
- 39
Damla olarak ne verdi doktor? Bende de bir haller var cumartesi kontrole gidicem o zaman idrar testinde çıkar
Hangi hastane o? Toplamda nr kadar olmuş yani bu sene doğum?
Bu ilaçları biliyorum çok işe yarıyor. Gece çok su içme. Yatmadan önce de son kez çişini yap. Hemen bunu iç yat. En az 3-4 saat çiş yapmamak lazım ama hamileyken nasıl olcak o iş bilmemEki Görüntüle 2991244
Bunu verdi , toz , gece içicem yatmadan .
Aramıza hoş geldin. Stres yapma. Ben de 35. haftamda oldum iki doz ciğer geliştirici. Üstüne 10-11 gün geçti. İnşallah daha sabreder beklerlerler içeride sağlıklaDoktor kontrolümüz vardi bugün stresten 1 şubatı beklemeden doğuracağım en sonunda nst de 3 düzenli sancı çıkınca tekrar nst istedi orda da azda olsa sancı çıkınca 2 gün sonra tekrar istiyor 36. hafta doğum olacağı için ciger geliştirici iğne vurulucam 24 saat arayla son iki haftamiz dayan kızım diye dualar ediyorum. Bu arada hastanenin muhasebesi ile görüştüm +4 bin zamlanmiş
Sen izinsiz de olsa kıyamazdınOh iyi yaptin para cezasi en iyisi ama benimki izinliydi baby
Allah kavuştursun. En kısa zamanda kızını da alır evinize öyle dönersiniz inşallahKızlar bugün kızımı ilk kez kucağıma aldım emzirmek için.
Bir ara güzel emiyordu ki ama kısa sürdü..
Yine de memeye temas ettirip yarım saat konuştum sevdim.
Ben bugün taburcu oldum.
Evdeyim.
İnşallah kızım da güzelce evine gelir.
Kuzum maşallahMerhaba hanımlar , gece enteresan şeyler olmuş ben gidince . Kızanlar , bozulanlar , üyelik iptalleri falan . Gerçekten anlamadım ben bu olayları . Ne güzel heyecanımızı paylaşıp birbirimizin bilgilerinden faydalanıyorduk .
Bizim randevumuz vardı bu sabah . Kızım 2660 Gr , 47 cm. olmuş . Keyifle yatıyordu içerde . Her şeyi gayet iyi , saçları bile
Her zamanki gibi şekerim düşük çıktı , ara öğün ye denildi . Bir de azıcık idrar yolu enfeksiyonu , suya karıştırılan bir şey yazdı doktor .
8 Şubat a günümüzü aldık , inşallah sıkıntısız kavuşucaz hanıma
Bir arkadaş sormuştu dün , lohusa şerbeti , ben şunu aldım ;
Eki Görüntüle 2991147
Maşallah canım tez zamanda evine de gelecek inşallahKızlar bugün kızımı ilk kez kucağıma aldım emzirmek için.
Ben bugün taburcu oldum.
Evdeyim.
Maşallah cnm cok sevindim bian önce gelir inşallah yanına prensesinKızlar bugün kızımı ilk kez kucağıma aldım emzirmek için.
Ben bugün taburcu oldum.
Evdeyim.
Geçmiş olsun cnm tedavisi var korkma. Evet 5. Gün gidiyorsun bebekten topuk kanı alıyorlar tahliller için tçrutin uygulamalar yani Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBende 34+5 deyim dün sağlık ocağında kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdım. Bugün sonuçlarımı aldım idrarda kan gördü onu çok önemsemedi ama sonra idrarda enfeksiyonda var doktorunla görüş böyle durumlarda erken doğum da oluyor dedi tedirgin oldum . Yarın doktoruma randevu aldım . Bebiş doğunca da 5. Günü sağlık ocağına gel bebeğinle dedi
Bu ilaçları biliyorum çok işe yarıyor. Gece çok su içme. Yatmadan önce de son kez çişini yap. Hemen bunu iç yat. En az 3-4 saat çiş yapmamak lazım ama hamileyken nasıl olcak o iş bilmemNotmalde iç yat sabaha kadar işeme metoduyla veriliyor bu şaseler. İdrar keseni tedavi etsin diye.
İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız şubatın ortasını bi görseydik iyiydi :)Geçmiş olsun cnm tedavisi var korkma. Evet 5. Gün gidiyorsun bebekten topuk kanı alıyorlar tahliller için tçrutin uygulamalar yani Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Görürüz inşallah cnm sağlıkla dua edelim bol bolİnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız şubatın ortasını bi görseydik iyiydi :)
Gece ben öyleyim tuvalete uyuyarak gidiyorumSaat başı tuvalete gidiyorum , nasıl olucak ben de bilemedim
Kuzum maşallahyaa ultrason da saçları görünüyor muuuu
Sağlıkla dağıtın inşallah cnmBu çikolatadan yaptırdım instagram'dan. Tadına daha bakmadım ama Pelit kullanıyorlarmış. Kutusu birebir aynısı geldi. Etiket değilmiş üstündeki baskıEki Görüntüle 2991277 Eki Görüntüle 2991276
Biz her gidişimizde omurga, kafatası ve uyluk kemiği bakıp geliyoruz. Çok uzun haftaladır sırtı dönük duruyorDik dik beyaz birşeyler görünüyor kafasında
İnşallah sağ olSağlıkla dağıtın inşallah cnm
Yok öyle bir adet. Ne hemşireye ne doktora. Doktora zaten büyük bir ödeme yapıyrsun daha üzerine ne bahşiş verilebilir ki, komik olur yani, doğuma 7000 alan doktorlar var, 7000liranın bahşişi kaç lira olur. Hemşirelere de odadaki ikramlıklardan, hediyeliklerden veririz biz. Yani bir nevi onlara da misafir muamelesi yaparız.Arkadaşlar ya şimdi ben özelde doğurcam ama hiç yol yordam bilmiyoruzHemşirelere bahşiş mi veriliyormuş? Ya doktora? Doktorunda cebine para sıkıştırmak çok komik olur be Sadece annemi ve eşimi alcaklarmış ve ziyaretçi yasak, bu yüzden ne oda süsü ne çikolata ne şerbet hiç bir şey hazırlamadım hastane için ben Ne yapmak lazım? Kek gibi doğuma gidicem
Guzel gunlerde insallah saglikla gelsin canimBu çikolatadan yaptırdım instagram'dan. Tadına daha bakmadım ama Pelit kullanıyorlarmış. Kutusu birebir aynısı geldi. Etiket değilmiş üstündeki baskıEki Görüntüle 2991277 Eki Görüntüle 2991276
Kiz dunden beri niye benle ugrasiyonAramıza hoş geldin. Stres yapma. Ben de 35. haftamda oldum iki doz ciğer geliştirici. Üstüne 10-11 gün geçti. İnşallah daha sabreder beklerlerler içeride sağlıkla
Sen izinsiz de olsa kıyamazdın
Allah kavuştursun. En kısa zamanda kızını da alır evinize öyle dönersiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?