2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar doktora gittim bende bugün 37 +1 olduk. Doktorum haftaya kadar doğurursun ama olmazsa salı sabah erkenden gel dedi. Suni sancı falan istemiyorum. Yine 2 3 cm açıklık var dedi. Doktorum çok acele ediyor gibi geliyor sanki ben mi abartıyorum anlamadım ne kadar çok kalsa o kadar iyi değil mi ? Geldiğimden beri belimde de bir ağrı var muayeneden oldu sanırım

Sezeryan olsa 38+ lar da alınır ama normal dogum için erken bencede. Açılman olduğu için mi dedi acaba?

Ayy ne güzel muhteşem bi duygudur kesin inşallah bol sütlerimiz olur bol bol emziririz.
Canım enfeksiyon çözümü var genelde toz antibiyotik veriyolar geçiyo ama gecikmeden git mutlaka kontrole.
Canım belki açılman var diyedir yanlış hatırlamıyosam kahvesizasla nın da öyle açılması vardı gitti doğum yaptı.

Damla olarak ne verdi doktor? Bende de bir haller var cumartesi kontrole gidicem o zaman idrar testinde çıkar

Hangi hastane liv hospital doktorum perinatoloji doktoru 12+4 olmuş

Damla olarak ne verdi doktor? Bende de bir haller var cumartesi kontrole gidicem o zaman idrar testinde çıkar

Hangi hastane o? Toplamda nr kadar olmuş yani bu sene doğum?
liv hospital riskli gebelik olduğu için perinatoloji doktoru giriyor doğuma 12+4 bin olmus

Sezeryan olsa 38+ lar da alınır ama normal dogum için erken bencede. Açılman olduğu için mi dedi acaba?
Bilmiyorum ki. Valla hiç doğurasım yok. Gerçi normal doğum yapabilir miyim ondan da emin değilim ya

benim 1 şubat 'ta 36. haftada alınacak ozamana kadar gelme ihtimaline karşı önlem amaclı bugün iğnelere başladık ins sizinde zamanında gelir kuvezde kalmalarına gerek kalmadan

Canim belki suyun azalmistir biseydir doktor gormustur o yuzden oyle soylemistir niye erken alsin yoksa hem acikliginda varmis baksana, eger guveniyosan hic canini sikma Allah a birak en dogru zamani bilir senin de yolunu yonlendirir

Alemsinn benimki nazlio beni napiim dokuz ay prenses gibil ilgilendi hem kendi gezdi hem beni eyledi
Aferin aferin yapsın Doğurunca nasıl olacağız bakalım
benim 1 şubat 'ta 36. haftada alınacak ozamana kadar gelme ihtimaline karşı önlem amaclı bugün iğnelere başladık ins sizinde zamanında gelir kuvezde kalmalarına gerek kalmadan
Hepimizinki vakitlice, sağlıkla gelsin inşallah

Yok öyle bir adet Tamam ayol daha iyi Bana arkadaşım söyledi o vermiş bende şaşırdım öyle bir adet bilmediğimden
Açıklık olluğu için kontrollü gitmek istiyordur Hızlı ve ayakta duş al, genital bölgeni kurula. Bana doktorum öle demişti. Suyun daha patlamadı dimi?

Amin inşallah oh bak emzirmişsin devamı da gelir artık son yokuşa geldin

Arkadaşlar gittiğiniz hastanede organizasyona izin varmı?
Biz organizasyon düşünmüştük pandemiden dolayı yasaklanmış, her hastanede mi bu yasak var acaba?
Yaptıracak olan var mı aranızda?

Bir hafta daha dolunca gelişimi iyiyse bir şey olmaz Allah’ın izniyle moralini düşük tutma doğumdan önce de enfeksiyon çözersen sorun olmaz inşallah

Açıklık başlamışsa normal tahminde bulunmuş bence ben önceki bebeğimde 10 saat sancı çektim o kdr açıldı İnşallah kolay ve güzelce doğurursun

Arkadaşlar gittiğiniz hastanede organizasyona izin varmı?
Biz organizasyon düşünmüştük pandemiden dolayı yasaklanmış, her hastanede mi bu yasak var acaba?
Yaptıracak olan var mı aranızda?
Ben yarın gidince soracağım organizasyon için değil ama kapı süsü takılıyor mu diye çünkü onu bile görmüyorum hiç. Ziyaretçi de kabul etmiyoruz demişlerdi zaten. Tek refakatçi olacak, ona da pcr zorunlu demişlerdi birkaç ay önce sorduğumuzda

Benim arkadaşım 3cm açıklıkla 2 hafta gezmişti. Ben sizin yerinizde olsam bir doktora daha giderim.

Ay şimd eski mesajlarınızı okudum da sizin dr da benim ilk hamileliğimdeki dr gibi. Her hafta haftaya doğurursun diyor :) sizinki yine 36ya kadar beklemiş, benimki 32den itibaren doğuracaksın dedi 40da doğurdum. Bu arada doğumu durdurmak için de hiç bir istirahat ya da ilaç da vermemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…