Amin inşallah hepimizinki canımGuzel gunlerde insallah saglikla gelsin canim
Heheh kocanı çok tatlı savunuyonKiz dunden beri niye benle ugrasiyon
AlemsinnAmin inşallah hepimizinki canım
Heheh kocanı çok tatlı savunuyonKız affetmemiş kesmiş cezasını bak
Sezeryan olsa 38+ lar da alınır ama normal dogum için erken bencede. Açılman olduğu için mi dedi acaba?Kızlar doktora gittim bende bugün 37 +1 olduk. Doktorum haftaya kadar doğurursun ama olmazsa salı sabah erkenden gel dedi. Suni sancı falan istemiyorum. Yine 2 3 cm açıklık var dedi. Doktorum çok acele ediyor gibi geliyor sanki ben mi abartıyorum anlamadım ne kadar çok kalsa o kadar iyi değil mi ? Geldiğimden beri belimde de bir ağrı var muayeneden oldu sanırım
Ayy ne güzelKızlar bugün kızımı ilk kez kucağıma aldım emzirmek için.
Bir ara güzel emiyordu ki ama kısa sürdü..
Yine de memeye temas ettirip yarım saat konuştum sevdim.
Ben bugün taburcu oldum.
Evdeyim.
İnşallah kızım da güzelce evine gelir.
Canım enfeksiyon çözümü var genelde toz antibiyotik veriyolar geçiyo ama gecikmeden git mutlaka kontrole.Bende 34+5 deyim dün sağlık ocağında kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdım. Bugün sonuçlarımı aldım idrarda kan gördü onu çok önemsemedi ama sonra idrarda enfeksiyonda var doktorunla görüş böyle durumlarda erken doğum da oluyor dedi tedirgin oldum . Yarın doktoruma randevu aldım . Bebiş doğunca da 5. Günü sağlık ocağına gel bebeğinle dedi
Canım belki açılman var diyedir yanlış hatırlamıyosam kahvesizasla nın da öyle açılması vardı gitti doğum yaptı.Kızlar doktora gittim bende bugün 37 +1 olduk. Doktorum haftaya kadar doğurursun ama olmazsa salı sabah erkenden gel dedi. Suni sancı falan istemiyorum. Yine 2 3 cm açıklık var dedi. Doktorum çok acele ediyor gibi geliyor sanki ben mi abartıyorum anlamadım ne kadar çok kalsa o kadar iyi değil mi ? Geldiğimden beri belimde de bir ağrı var muayeneden oldu sanırım
Damla olarak ne verdi doktor? Bende de bir haller var cumartesi kontrole gidicem o zaman idrar testinde çıkar
Hangi hastane liv hospital doktorum perinatoloji doktoru 12+4 olmuş
liv hospital riskli gebelik olduğu için perinatoloji doktoru giriyor doğuma 12+4 bin olmusDamla olarak ne verdi doktor? Bende de bir haller var cumartesi kontrole gidicem o zaman idrar testinde çıkar
Hangi hastane o? Toplamda nr kadar olmuş yani bu sene doğum?
Sezeryan olsa 38+ lar da alınır ama normal dogum için erken bencede. Açılman olduğu için mi dedi acaba?
Bilmiyorum ki. Valla hiç doğurasım yok. Gerçi normal doğum yapabilir miyim ondan da emin değilim yaAyy ne güzelmuhteşem bi duygudur kesin inşallah bol sütlerimiz olur bol bol emziririz.
Canım enfeksiyon çözümü var genelde toz antibiyotik veriyolar geçiyo ama gecikmeden git mutlaka kontrole.
Canım belki açılman var diyedir yanlış hatırlamıyosam kahvesizasla nın da öyle açılması vardı gitti doğum yaptı.
benim 1 şubat 'ta 36. haftada alınacak ozamana kadar gelme ihtimaline karşı önlem amaclı bugün iğnelere başladık ins sizinde zamanında gelir kuvezde kalmalarına gerek kalmadanAramıza hoş geldin. Stres yapma. Ben de 35. haftamda oldum iki doz ciğer geliştirici. Üstüne 10-11 gün geçti. İnşallah daha sabreder beklerlerler içeride sağlıkla
Sen izinsiz de olsa kıyamazdın
Allah kavuştursun. En kısa zamanda kızını da alır evinize öyle dönersiniz inşallah
Canim belki suyun azalmistir biseydir doktor gormustur o yuzden oyle soylemistir niye erken alsin yoksa hem acikliginda varmis baksana, eger guveniyosan hic canini sikma Allah a birak en dogru zamani bilir senin de yolunu yonlendirirKızlar doktora gittim bende bugün 37 +1 olduk. Doktorum haftaya kadar doğurursun ama olmazsa salı sabah erkenden gel dedi. Suni sancı falan istemiyorum. Yine 2 3 cm açıklık var dedi. Doktorum çok acele ediyor gibi geliyor sanki ben mi abartıyorum anlamadım ne kadar çok kalsa o kadar iyi değil mi ? Geldiğimden beri belimde de bir ağrı var muayeneden oldu sanırım
Aferin aferin yapsınAlemsinnbenimki nazlio beni napiim dokuz ay prenses gibil ilgilendi hem kendi gezdi hem beni eyledi
Hepimizinki vakitlice, sağlıkla gelsin inşallahbenim 1 şubat 'ta 36. haftada alınacak ozamana kadar gelme ihtimaline karşı önlem amaclı bugün iğnelere başladık ins sizinde zamanında gelir kuvezde kalmalarına gerek kalmadan
Haklısın doğum yaklaşınca panik yaptım sanırımCanim belki suyun azalmistir biseydir doktor gormustur o yuzden oyle soylemistir niye erken alsin yoksa hem acikliginda varmis baksana, eger guveniyosan hic canini sikma Allah a birak en dogru zamani bilir senin de yolunu yonlendirir
Saglikla gelsin yavrusunnnnHaklısın doğum yaklaşınca panik yaptım sanırım
Yok öyle bir adetYok öyle bir adet. Ne hemşireye ne doktora. Doktora zaten büyük bir ödeme yapıyrsun daha üzerine ne bahşiş verilebilir ki, komik olur yani, doğuma 7000 alan doktorlar var, 7000liranın bahşişi kaç lira olur. Hemşirelere de odadaki ikramlıklardan, hediyeliklerden veririz biz. Yani bir nevi onlara da misafir muamelesi yaparız.
Açıklık olluğu için kontrollü gitmek istiyordurKızlar doktora gittim bende bugün 37 +1 olduk. Doktorum haftaya kadar doğurursun ama olmazsa salı sabah erkenden gel dedi. Suni sancı falan istemiyorum. Yine 2 3 cm açıklık var dedi. Doktorum çok acele ediyor gibi geliyor sanki ben mi abartıyorum anlamadım ne kadar çok kalsa o kadar iyi değil mi ? Geldiğimden beri belimde de bir ağrı var muayeneden oldu sanırım
Amin inşallah oh bak emzirmişsin devamı da gelir artık son yokuşa geldinKızlar bugün kızımı ilk kez kucağıma aldım emzirmek için.
Bir ara güzel emiyordu ki ama kısa sürdü..
Yine de memeye temas ettirip yarım saat konuştum sevdim.
Ben bugün taburcu oldum.
Evdeyim.
İnşallah kızım da güzelce evine gelir.
Bir hafta daha dolunca gelişimi iyiyse bir şey olmaz Allah’ın izniyle moralini düşük tutma doğumdan önce de enfeksiyon çözersen sorun olmaz inşallahBende 34+5 deyim dün sağlık ocağında kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdım. Bugün sonuçlarımı aldım idrarda kan gördü onu çok önemsemedi ama sonra idrarda enfeksiyonda var doktorunla görüş böyle durumlarda erken doğum da oluyor dedi tedirgin oldum . Yarın doktoruma randevu aldım . Bebiş doğunca da 5. Günü sağlık ocağına gel bebeğinle dedi
Açıklık başlamışsa normal tahminde bulunmuş bence ben önceki bebeğimde 10 saat sancı çektim o kdr açıldıKızlar doktora gittim bende bugün 37 +1 olduk. Doktorum haftaya kadar doğurursun ama olmazsa salı sabah erkenden gel dedi. Suni sancı falan istemiyorum. Yine 2 3 cm açıklık var dedi. Doktorum çok acele ediyor gibi geliyor sanki ben mi abartıyorum anlamadım ne kadar çok kalsa o kadar iyi değil mi ? Geldiğimden beri belimde de bir ağrı var muayeneden oldu sanırım
Ben yarın gidince soracağım organizasyon için değil ama kapı süsü takılıyor mu diye çünkü onu bile görmüyorum hiç. Ziyaretçi de kabul etmiyoruz demişlerdi zaten. Tek refakatçi olacak, ona da pcr zorunlu demişlerdi birkaç ay önce sorduğumuzdaArkadaşlar gittiğiniz hastanede organizasyona izin varmı?
Biz organizasyon düşünmüştük pandemiden dolayı yasaklanmış, her hastanede mi bu yasak var acaba?
Yaptıracak olan var mı aranızda?
Benim arkadaşım 3cm açıklıkla 2 hafta gezmişti. Ben sizin yerinizde olsam bir doktora daha giderim.Kızlar doktora gittim bende bugün 37 +1 olduk. Doktorum haftaya kadar doğurursun ama olmazsa salı sabah erkenden gel dedi. Suni sancı falan istemiyorum. Yine 2 3 cm açıklık var dedi. Doktorum çok acele ediyor gibi geliyor sanki ben mi abartıyorum anlamadım ne kadar çok kalsa o kadar iyi değil mi ? Geldiğimden beri belimde de bir ağrı var muayeneden oldu sanırım
YaaAçıklık başlamışsa normal tahminde bulunmuş bence ben önceki bebeğimde 10 saat sancı çektim o kdr açıldıİnşallah kolay ve güzelce doğurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?