2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kaçıncı haftada doğum gerçekleşti acaba bu arada en kısa zamanda küvezden çıkmasını dilerim

Öyleyse çok çok yakında evine gelir annesi sen hiç merak etme. Bu arada da sen toparlanirsin ,vücudun kendine gelir.
Bak ne güzel solunum sıkıntısı yok önemli olan bu,senin kızın çok akıllı ve güçlü bak 23 haftadan taa 34. haftaya kadar beklemeyi başardı,şimdide sana kavuşmak için cabalayacak
Evet bugün taburcu olduk çok sukur
Canım bebeğin de çıktı mi ? Nasıl oldunuz ?
Kızlar ben sondadan korkuyorum ya
Takarken acımıyor ama pek iç açıcı bi durum değil tabi ki

Ahhh az önce oğlum uyanıp geldi anne kustum diye, üstünü değiştirmek için odasına doğru gittim antrede hafif bi ıslaklık varmış basıp kayıp düştüm Allahtan dizlerimin üzerine düştüm. Oğlan daha çok korktu hemen toparlandım.

Yatak döşek batmış garibimin, ateşi falan da yoktu mideyi üşüttü sanırım, kendi yatağıma koydum ayağına sıcak su torbası koydum mayışıp uyudu.

Son 20 gün hayırlısı ile bitirseydik inşAllah

Bebeğimde bugün 8. Günde çıktı. Darısı tez zamanda size inşallah. Bu süreçte toparlanmaya çalış bence... Bizim kizncok uyuyor uyandirmaktabbaya ugrasiyorim ve ufacık... 2300 Gr la taburcu olduk

ayy allah korusun canım iyi misin. sert düşmedin inşallah

haklısın canım zor bir durum. annen nasıl belirtileri var mı. ben de korkuyorum cumartesi pcr vericem.

Hastanedeyken çocuk doktoru ziyarete geldi bebekle ilgili bilgi vermek için.
Enfeksiyon falan geçirdin mi diye sordu.
Çok akintin var mıydı dedi.
Ben de ameliyattan sonra oldu deyince serklaji öğrendi.
23. Haftadan buraya iyi getirmişsin gerçekten dedi o da.
Biraz zorlu başladık anne kız yolculuğuna ama inşallah güzel gelişmeler de olacak inanıyorum. Sadece annelik duygusunu hissettikçe yanımda olmadığı için zorlanmaya başladım
Yine de Rabbime şükürler olsun ki iyi sadece birazcık kilo alacak ve gelecek inşallah.

Durup durup bir şeyler icat ediyoruz sırayla. Her güne yeni bir kaygı Sondanın nesinden korktun? İçimizden çocuk çıkaracaklar
Ay ne bileyim küçüklüğümden beri ne zaman sonda takılı birini görsem tüylerim ürperir arkadaşlarımı aradım doğum yapan bir arkadaşım ben söyleyince sonda takıldığını öğrendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…