Kaçıncı haftada doğum gerçekleşti acaba bu arada en kısa zamanda küvezden çıkmasını dilerimEvet canım çok şükür kendisi nefes alıyor.
2 kilo 100 gram doğdu 2300 olmasını bekliyorlarmis.
Toparlandığından emin olduklarında gidecekmişiz.
Şuan orda olduğunu bilmek çok üzüyor beni.
Her geçen gün daha çok özlüyorum
Öyleyse çok çok yakında evine gelir annesi sen hiç merak etme. Bu arada da sen toparlanirsin ,vücudun kendine gelir.Evet canım çok şükür kendisi nefes alıyor.
2 kilo 100 gram doğdu 2300 olmasını bekliyorlarmis.
Toparlandığından emin olduklarında gidecekmişiz.
Şuan orda olduğunu bilmek çok üzüyor beni.
Her geçen gün daha çok özlüyorum
Canım bebeğin de çıktı mi ? Nasıl oldunuz ?Evet bugün taburcu olduk çok sukur
Takarken acımıyor ama pek iç açıcı bi durum değil tabi kiKızlar ben sondadan korkuyorum ya
Biontrech vurulduğum için benim en fazla üç taneGeçen ay 4. Yü yaptırdım ben
Her işte bir hayır vardır sıkma kendini, doğuma bir gün kala pozitif çıkan var bu açıdan düşün ve stres yapma. Bol bol C vitamini al, şifalar diliyorumVe maalesef doğuma bir hafta kala covid oldum
Hepinizden dua istiyorum en hafif şekilde atlatmak için
Bebeğimde bugün 8. Günde çıktı. Darısı tez zamanda size inşallah. Bu süreçte toparlanmaya çalış bence... Bizim kizncok uyuyor uyandirmaktabbaya ugrasiyorim ve ufacık... 2300 Gr la taburcu oldukÖyleyse çok çok yakında evine gelir annesi sen hiç merak etme. Bu arada da sen toparlanirsin ,vücudun kendine gelir.
Bak ne güzel solunum sıkıntısı yok önemli olan bu,senin kızın çok akıllı ve güçlü bak 23 haftadan taa 34. haftaya kadar beklemeyi başardı,şimdide sana kavuşmak için cabalayacak
Canım bebeğin de çıktı mi ? Nasıl oldunuz ?
Takarken acımıyor ama pek iç açıcı bi durum değil tabi ki
ayy allah korusun canım iyi misin. sert düşmedin inşallahAhhh az önce oğlum uyanıp geldi anne kustum diye, üstünü değiştirmek için odasına doğru gittim antrede hafif bi ıslaklık varmış basıp kayıp düştüm Allahtan dizlerimin üzerine düştüm. Oğlan daha çok korktu hemen toparlandım.
Yatak döşek batmış garibimin, ateşi falan da yoktu mideyi üşüttü sanırım, kendi yatağıma koydum ayağına sıcak su torbası koydum mayışıp uyudu.
Son 20 gün hayırlısı ile bitirseydik inşAllah
Maşallah cnm cok sevindim, ara ara yaz bize habersiz bırakmaEvet bugün taburcu olduk çok sukur
haklısın canım zor bir durum. annen nasıl belirtileri var mı. ben de korkuyorum cumartesi pcr vericem.İnşlh cnm ne bekliyorduk ne oldu.daha doğum çantasını bile hazırlayamadım.haftasonu yapalım dedim kırışmasınhayat çok garip ya.annem sözde bana bakmaya geldi kadında covid oldu bizim yüzümüzden.en çokta ona üzülüyorum
Benim önce psikolojimi düzeltmem lazım böyle olmıcak
Bende ya bazı yerlerde anestezi almadan takiyorlarmis, anestezi olunca taksalar zaten duymucaz sıkıntı olmazKızlar ben sondadan korkuyorum ya
benim ilkinde uyuşturmadan taktılar ben biraz rahatsız olmustum kimseyi etkilemiyim. bunda sordum uyusturarak takıyoruz dediler çok şükür.Bende ya bazı yerlerde anestezi almadan takiyorlarmis, anestezi olunca taksalar zaten duymucaz sıkıntı olmaz
Hastaneye mi sordun cnm doktoruna mi bende sorayımbenim ilkinde uyuşturmadan taktılar ben biraz rahatsız olmustum kimseyi etkilemiyim. bunda sordum uyusturarak takıyoruz dediler çok şükür.
online egitimleri olmuştu hastanenin orda sormustum canım. doktoruna sorabilirsinHastaneye mi sordun cnm doktoruna mi bende sorayım
Yaa çok sevindimİnsallah...biz bugün taburcu olduk çok şükür darısı size insallah
Bence çok basit bir şey ya.Kızlar ben sondadan korkuyorum ya
Allah razı olsun.Kaçıncı haftada doğum gerçekleşti acaba bu arada en kısa zamanda küvezden çıkmasını dilerim
Hastanedeyken çocuk doktoru ziyarete geldi bebekle ilgili bilgi vermek için.Öyleyse çok çok yakında evine gelir annesi sen hiç merak etme. Bu arada da sen toparlanirsin ,vücudun kendine gelir.
Bak ne güzel solunum sıkıntısı yok önemli olan bu,senin kızın çok akıllı ve güçlü bak 23 haftadan taa 34. haftaya kadar beklemeyi başardı,şimdide sana kavuşmak için cabalayacak
Ay ne bileyim küçüklüğümden beri ne zaman sonda takılı birini görsem tüylerim ürperirDurup durup bir şeyler icat ediyoruz sırayla. Her güne yeni bir kaygıSondanın nesinden korktun? İçimizden çocuk çıkaracaklar
Ayy inşallahHiçbir şey hissetmiyorsun canım korkma
Ben rica edeceğim valla o kadar stres yaşıyoruz birde onu dusunemeyecegimBende ya bazı yerlerde anestezi almadan takiyorlarmis, anestezi olunca taksalar zaten duymucaz sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?