- 17 Mayıs 2021
- 44
- 14
- 3
- 32
iğneden dolayı kanama çok olur mu diye endişem var amelyattaArtık belirli bi haftadan sonra sadece itme ve gerilme oluyor zaten.
Valla cnm öyle başlayabilir artık şu aşamadan sonra hersey doğum belirtisi olabilir.
2 subatta sezeryan olacağım, 31 ocakta son ignemi yapacağım.
Benimde öyle olcak kanama çok olur mu diye korkuyorum amelytta sorun olmuyor değil miSezaryenden 1 gece önce vurulmayı bırakcam ben kızımda da öyle yapmıştım
Ben kullanmiycam doğumdan sonra ,sadece tedbir amacliydi çünkü.
Hadi bakalım hayırlısı
[/QUOTE bana plt değerinde dolayı verdi doktorum muhtemelen yaparım yine doğumdan sonra, yaa geçti zaman cok şükür kavusucaz
Doğumdan sonra devam edicek misin cnm iğneye doktorun bişey dedi mi
İnşallah benimde kolay oluraktiftim son güne kadar çalıştım hatta sabahında 5-6 saat ayaktaydım akşamına sancılandım
ama özelikle yaptığım bi spor olmadı, doğum hızlı oldu
ilk cocukta ılık suyun altında squart yapardım,günüm yaklaştığı için eşimle birlikte oldum tetikliyor diye,
doğumun olduğu gün 4-5 km yürüdüm o azcık uzun ve ıkınmalı geçmişti.
Canım ben 3 -4 aydır çekiyorum. Kollarımda uyuşma ellerimde uyuşma. Yaklaşık 2 ay önce ortopediye gittim hamile olduğum için röntgen çekemem dedi emg ye yönlendirdi. Emg de elektrik şoku verilerek çekilen bir sistemmiş fakat direk elektrik şoku verildiğinde istenilen veri alınamazsa iğnelerle sinir uçlarını uyararak çekiyorlarmış bende korktum iptal ettim randevuyu. Doğumdan sonra röntgen çektirmek daha makul geldiEllerimde gebelikten dolayı sinir sıkışması oldu. Resmen bileklerimin sancısından yatamıyorum geceleri. Nörolojiye gideceğim ancak bu durumda boşuna gidersin dedi dr.um ilaç vermez film çekemez. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Tedavi olan ya da karpal tünel sendromu
Doktor öyle dediyse bana laf düşmez canım zatenAma bizim ev çok büyük ısınmıyortulumu da ince yani normal geldi bana şimdi bi daha düşünüyorum askılı yani atlet, uzun kollu zıbın ince tulum. Makul ya bizimkiler erken doğdu beybisi vücudunda olması gereken yağ miktarı henüz o aşamada değil doktor bi kat fazlasını giydir dedi öyle yaptım
bende hala doğurmadımNstye girdim sancı çıkmadı sanırım bu hafta doğurmaycamm
Canım gümüş kapak al inanki farkı göreceksin , ben 5 sene önce kızımda bilmiyordum haberim yoktu, doğumum cuma günü , şimdiden 1-2 saat takıyorum uçları acayip yumuşatıyor, bu sefer meme ucu çatlağı yaşayacağımı düşünmüyorum o yüzdenNormal kalkan aldım canım ben.
Aslında iyidi son günlerde çatlamaya basladı
Lansinoh krem sürüyorum pek geçirmedi. Kantaron yağı sürmeye basladım bakalm iyi gelecekmi.
Yaralıyken emzirmek cok zor oluyor. Geçirmezse ben de gümüş kapak alıcam mecbur
Ucunu vermekle hata yapmışsın off eski günlerim aklıma geldi, ağlayarak emziriyordumMakinede çok rahatım canımucuna dokunmuyor makine direk sağıyor. Ama bebek damağında Çiğniyor ucunu. O mahfediyor işte
O meme ucunu tutana kadar 5 dk cebelleşiyoruz.. bir de sinirleniyor iyice hırçın davranıyor o esnada yara iyileşmeden artıyor. Dediğin kreme de bakayım nereden alabilirm eczanede varmıdır şuan hepsini bi denemek istiyorum
Valla ağlayasın varsa ağla rahatla canım benimde geliyor arada onada izin vermiyorlar doğurunca süt kesilme muhabbeti flnYaa inanki bende tam yazacaktım, bi tuhaf oldum ben ya lohusalık mi bu ağlayasım geliyor ağlıyorum azcik rahatlıyorum ama yok böyle içim daralıyor ya
Ameliyattan 48 saat önce bırakmış oldum ben iğneyi,o yüzden herhangi bi etkisi kalmayacak doğuma kadar. Bide bizim kullandiklarimiz çok düşük dozlar öyle çok kanama yapmazmis.iğneden dolayı kanama çok olur mu diye endişem var amelyatta
İnşallah 3 vakte doğurursn, demekki vakti gelmeden olmuyor 3 gündür yürüyorum hurmaya başladım ama tık yok bakalım ne zaman geleceklerbende hala doğurmadımama hurma, ahududu yaprağı çayı yürüyüş squat devam, çarsamba kontrolümüz var salı aksam ananas yemeyi düşünüyorum, olmazsa karnıma çörek otu yagi süreceğim, arkadaşım sürdü ertesi gün doğurdu
Normal doğum beklemekte zor hakikaten. Sürekli kendini dinliyorsundur,her an doğum başlayabilir.bende hala doğurmadımama hurma, ahududu yaprağı çayı yürüyüş squat devam, çarsamba kontrolümüz var salı aksam ananas yemeyi düşünüyorum, olmazsa karnıma çörek otu yagi süreceğim, arkadaşım sürdü ertesi gün doğurdu
Ayhhh insanların böyle hassas bir dönemdeki birine akıl vermelerine gıcık oluyorum. İlk oğlumda normal doğum yapacağım diye şartlandırdım kendimi. Son haftalarda çatı muayenesi yapılırken bile çok canım yanıyordu. Doktorum ağrı eşiğin çok düşük dayanamazsın ama illa deneyeceğim dersen benim için farketmez dedi. Bende ısrarla normal doğum diye tutturdum. Tahmini doğum tarihim 5 ocakken 29 Aralıkta son kontrole gittiğimde çocuğun ters döndüğünü gösterdi. Hemen yatış verdi ama ben hazırlıksız geldim diye o gün müsade aldım. Ertesi gün erkenden mecburi olarak sezaryen oldum,hiç de sıkıntı yaşamadım. Dikişle ilgili ufak tefek ağrıların oluyor illa ki ama normal doğumda da sancı çekiyorsun aynıya varıyor. Sizin ve bebeğinizin sağlığı için hangi durum daha güvenliyse onu seçin. Dışarıyada fazla kulak vermeyin bence. Hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim.Doğuma kaldı 1 gün gün. Tüp bebek olunca doktor hiç cesaret vermedi çatıya bile bakmadı direk sezaryen önerdi biz de tamam dedik. Şimdi doğum oldu mu diye arayıp soran herkes aaa sezaryen mi olcak normali zorla doktorlara seyapma sezaryen kolaylarina geliyor diyor. Gerim gerim geriliyorum. Siz de durumlar nasıl sezaryen bu kadar kötü bir şey mi
Çok teşekkür ederim amin inşallah hepimizeAyhhh insanların böyle hassas bir dönemdeki birine akıl vermelerine gıcık oluyorum. İlk oğlumda normal doğum yapacağım diye şartlandırdım kendimi. Son haftalarda çatı muayenesi yapılırken bile çok canım yanıyordu. Doktorum ağrı eşiğin çok düşük dayanamazsın ama illa deneyeceğim dersen benim için farketmez dedi. Bende ısrarla normal doğum diye tutturdum. Tahmini doğum tarihim 5 ocakken 29 Aralıkta son kontrole gittiğimde çocuğun ters döndüğünü gösterdi. Hemen yatış verdi ama ben hazırlıksız geldim diye o gün müsade aldım. Ertesi gün erkenden mecburi olarak sezaryen oldum,hiç de sıkıntı yaşamadım. Dikişle ilgili ufak tefek ağrıların oluyor illa ki ama normal doğumda da sancı çekiyorsun aynıya varıyor. Sizin ve bebeğinizin sağlığı için hangi durum daha güvenliyse onu seçin. Dışarıyada fazla kulak vermeyin bence. Hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim.
Bunu söyleyenleri bi kaşık suda boğmak istiyorum gerçekten…Doğuma kaldı 1 gün gün. Tüp bebek olunca doktor hiç cesaret vermedi çatıya bile bakmadı direk sezaryen önerdi biz de tamam dedik. Şimdi doğum oldu mu diye arayıp soran herkes aaa sezaryen mi olcak normali zorla doktorlara seyapma sezaryen kolaylarina geliyor diyor. Gerim gerim geriliyorum. Siz de durumlar nasıl sezaryen bu kadar kötü bir şey mi
Öyle yapmaya calsııyorum canımUcunu vermekle hata yapmışsın off eski günlerim aklıma geldi, ağlayarak emziriyordumkahverengi bölgeyi ver canım, ucu damağının ortasında kalmalı
Bende olmadı cnm hatta doğumdan hemen sonra bile aşırı kanamam yoktu öyle 40 gün falan sürmedi hep leke lekeydi. Zaten ameliyattan önce tahliller yapılıp pıhtılaşma değerlerine bakılıyor ınr diye bir şey ona göre müdehalede bulunurlar korkmaBenimde öyle olcak kanama çok olur mu diye korkuyorum amelytta sorun olmuyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?