2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Artık belirli bi haftadan sonra sadece itme ve gerilme oluyor zaten.
Valla cnm öyle başlayabilir artık şu aşamadan sonra hersey doğum belirtisi olabilir.

2 subatta sezeryan olacağım, 31 ocakta son ignemi yapacağım.
iğneden dolayı kanama çok olur mu diye endişem var amelyatta

İnşallah benimde kolay olur teşekkür ediyorum

Canım ben 3 -4 aydır çekiyorum. Kollarımda uyuşma ellerimde uyuşma. Yaklaşık 2 ay önce ortopediye gittim hamile olduğum için röntgen çekemem dedi emg ye yönlendirdi. Emg de elektrik şoku verilerek çekilen bir sistemmiş fakat direk elektrik şoku verildiğinde istenilen veri alınamazsa iğnelerle sinir uçlarını uyararak çekiyorlarmış bende korktum iptal ettim randevuyu. Doğumdan sonra röntgen çektirmek daha makul geldi

Doktor öyle dediyse bana laf düşmez canım zaten

Nstye girdim sancı çıkmadı sanırım bu hafta doğurmaycamm
bende hala doğurmadım ama hurma, ahududu yaprağı çayı yürüyüş squat devam, çarsamba kontrolümüz var salı aksam ananas yemeyi düşünüyorum, olmazsa karnıma çörek otu yagi süreceğim, arkadaşım sürdü ertesi gün doğurdu

Canım gümüş kapak al inanki farkı göreceksin , ben 5 sene önce kızımda bilmiyordum haberim yoktu, doğumum cuma günü , şimdiden 1-2 saat takıyorum uçları acayip yumuşatıyor, bu sefer meme ucu çatlağı yaşayacağımı düşünmüyorum o yüzden

Ucunu vermekle hata yapmışsın off eski günlerim aklıma geldi, ağlayarak emziriyordum kahverengi bölgeyi ver canım, ucu damağının ortasında kalmalı

Yaa inanki bende tam yazacaktım, bi tuhaf oldum ben ya lohusalık mi bu ağlayasım geliyor ağlıyorum azcik rahatlıyorum ama yok böyle içim daralıyor ya
Valla ağlayasın varsa ağla rahatla canım benimde geliyor arada onada izin vermiyorlar doğurunca süt kesilme muhabbeti fln

iğneden dolayı kanama çok olur mu diye endişem var amelyatta
Ameliyattan 48 saat önce bırakmış oldum ben iğneyi,o yüzden herhangi bi etkisi kalmayacak doğuma kadar. Bide bizim kullandiklarimiz çok düşük dozlar öyle çok kanama yapmazmis.
Doğumdan sonra kullanmayacagim ben.

İnşallah 3 vakte doğurursn, demekki vakti gelmeden olmuyor 3 gündür yürüyorum hurmaya başladım ama tık yok bakalım ne zaman gelecekler sağlıkla gelsinler de az kaldı zateeeee

Normal doğum beklemekte zor hakikaten. Sürekli kendini dinliyorsundur,her an doğum başlayabilir.

Doğuma kaldı 1 gün gün. Tüp bebek olunca doktor hiç cesaret vermedi çatıya bile bakmadı direk sezaryen önerdi biz de tamam dedik. Şimdi doğum oldu mu diye arayıp soran herkes aaa sezaryen mi olcak normali zorla doktorlara seyapma sezaryen kolaylarina geliyor diyor. Gerim gerim geriliyorum. Siz de durumlar nasıl sezaryen bu kadar kötü bir şey mi

Ayhhh insanların böyle hassas bir dönemdeki birine akıl vermelerine gıcık oluyorum. İlk oğlumda normal doğum yapacağım diye şartlandırdım kendimi. Son haftalarda çatı muayenesi yapılırken bile çok canım yanıyordu. Doktorum ağrı eşiğin çok düşük dayanamazsın ama illa deneyeceğim dersen benim için farketmez dedi. Bende ısrarla normal doğum diye tutturdum. Tahmini doğum tarihim 5 ocakken 29 Aralıkta son kontrole gittiğimde çocuğun ters döndüğünü gösterdi. Hemen yatış verdi ama ben hazırlıksız geldim diye o gün müsade aldım. Ertesi gün erkenden mecburi olarak sezaryen oldum,hiç de sıkıntı yaşamadım. Dikişle ilgili ufak tefek ağrıların oluyor illa ki ama normal doğumda da sancı çekiyorsun aynıya varıyor. Sizin ve bebeğinizin sağlığı için hangi durum daha güvenliyse onu seçin. Dışarıyada fazla kulak vermeyin bence. Hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim.

Çok teşekkür ederim amin inşallah hepimize

Bunu söyleyenleri bi kaşık suda boğmak istiyorum gerçekten…

Ucunu vermekle hata yapmışsın off eski günlerim aklıma geldi, ağlayarak emziriyordum kahverengi bölgeyi ver canım, ucu damağının ortasında kalmalı
Öyle yapmaya calsııyorum canım çok sağol alacağım gümüş kapağı

Benimde öyle olcak kanama çok olur mu diye korkuyorum amelytta sorun olmuyor değil mi
Bende olmadı cnm hatta doğumdan hemen sonra bile aşırı kanamam yoktu öyle 40 gün falan sürmedi hep leke lekeydi. Zaten ameliyattan önce tahliller yapılıp pıhtılaşma değerlerine bakılıyor ınr diye bir şey ona göre müdehalede bulunurlar korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…