2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hayırlı akşamlar arkadaşlar hepinize , okuyamadım ne zamandır yazdıkalrınızı, Şubat annelerinden kimler kaldı doğum yapmayan bakalım , yapan arakdaşalrımtebrik ediyor bebeklerini güle güle büyütmelerini diliyorum Allahtan. Bende 36+2 de kanamamsebebiyle acil sezeryana alınmıştım , dua eden soran yazan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden , bebeğim yoğun bakımda makineye bağlı nefes alıyordu , gün gün gelişmeler yaşadık çok zor süreçlerden geçtik, Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki bebeğimiz dün taburcu oldu 12 gün sonra sağ Salim evimize geldi Allah orada evlatlarını bekleyen bir iyi cümle duymayı isteyen bütün anne ve babaları evlatlarına kavuştursun .

Gözünüz aydın cnm allah bir daha ayırmasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bende nasipse 10 şubatta doğum yapcam günü aldık bugün

Bugün A arinduru doğum yapacaktı sanırım. Çokta endiseliydi plasentasi yapisik olduğu için. Cabim benim dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz.
bebeğim doğdu çok şükür küveze girmedi 2.5 kilo rahimde yapışma fazlaydı o kısımları temizleyip dikiş atmislar rahmi komple almadılar çok şükür 3.5 saat sürmüş çok ter dökmüş doktorum allah razı olsun küçük olduğu için tam emme refleksi yok ama biberonla mamayı güzel yiyor kizlar çok mutluyum korkularım cok fazlaydi allahıma şükürler olsun yarın doğum yapan arkadaşlarım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Gözünüz aydın cnm kavuştun bebeğine cok şükür

Gözünüz aydın cnm Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza sağlıkla inşallah

Oğlum: önceden hamileyim diyordum şimdi bebek doğdu hala benimle oyun oynamıyorsun hastayım diyorsun

Doğum yapalı 5 gün olmuş
Altan dikişim var
Kulak iltihabım geçti ama duyamıyorum
Gözlüğüm kırıldı göremiyorum
5 gündür uyumuyorum

Daha nolsun be evladım
Zar zor oyun oynuyorum kendisi ile

Ay cnm çok sevindim gözün aydın. Aklımın bi köşesine takilmistin, sağlıkla büyüt bebegini inşallah

Canım hayırlı doğumlar diliyorum, sağsalim bebeğine kavuş inşallah
Yarın Doğum yapacak olan arkadaşlarım Rabbim yardımcınız olsun hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Amin insallah cnm sağol

Bizim aceleci bebelerin Şubat'ı beklememesine inat gününü bekleyip bizlere "puu bunlar da hep ocakta doğurdu ne biçim Şubat anneleri bunlar" dedirtmekten kurtaran, utandırmayan gururumuz ve onurumuz bütün bebişlere teşekkürler!
Yarın doğum yapacak herkese Rabbim yardım etsin. Kusursuz ve kolay doğumlar diliyorum hepinize sağlıcakla gelin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…