Heyecanlıyız2 Şubatçılar hazır mı doğuma
Benim oğlumda 37+1 de doğdu kilosu düşüktü 1.965 gram.Hangi mamayı basladiniz? Bizim 34+1 de dogdu bugün doğsa 37+0 olacaktı... Sütüm sanki azaldı...
Gözünüz aydın cnm allah bir daha ayırmasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsinHayırlı akşamlar arkadaşlar hepinize , okuyamadım ne zamandır yazdıkalrınızı, Şubat annelerinden kimler kaldı doğum yapmayan bakalım , yapan arakdaşalrımtebrik ediyor bebeklerini güle güle büyütmelerini diliyorum Allahtan. Bende 36+2 de kanamamsebebiyle acil sezeryana alınmıştım , dua eden soran yazan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden , bebeğim yoğun bakımda makineye bağlı nefes alıyordu , gün gün gelişmeler yaşadık çok zor süreçlerden geçtik, Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki bebeğimiz dün taburcu oldu 12 gün sonra sağ Salim evimize geldiAllah orada evlatlarını bekleyen bir iyi cümle duymayı isteyen bütün anne ve babaları evlatlarına kavuştursun .
Ben tuhafım ya bi yanim hazır bi yanim dursun daha diyor2 Şubatçılar hazır mı doğuma
bebeğim doğdu çok şükür küveze girmedi 2.5 kilo rahimde yapışma fazlaydı o kısımları temizleyip dikiş atmislar rahmi komple almadılar çok şükür 3.5 saat sürmüş çok ter dökmüş doktorum allah razı olsun küçük olduğu için tam emme refleksi yok ama biberonla mamayı güzel yiyor kizlar çok mutluyum korkularım cok fazlaydi allahıma şükürler olsun
Gözünüz aydın cnm kavuştun bebeğine cok şükürHayırlı akşamlar arkadaşlar hepinize , okuyamadım ne zamandır yazdıkalrınızı, Şubat annelerinden kimler kaldı doğum yapmayan bakalım , yapan arakdaşalrımtebrik ediyor bebeklerini güle güle büyütmelerini diliyorum Allahtan. Bende 36+2 de kanamamsebebiyle acil sezeryana alınmıştım , dua eden soran yazan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden , bebeğim yoğun bakımda makineye bağlı nefes alıyordu , gün gün gelişmeler yaşadık çok zor süreçlerden geçtik, Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki bebeğimiz dün taburcu oldu 12 gün sonra sağ Salim evimize geldiAllah orada evlatlarını bekleyen bir iyi cümle duymayı isteyen bütün anne ve babaları evlatlarına kavuştursun .
Gözünüz aydın cnm Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza sağlıkla inşallahbebeğim doğdu çok şükür küveze girmedi 2.5 kilo rahimde yapışma fazlaydı o kısımları temizleyip dikiş atmislar rahmi komple almadılar çok şükür 3.5 saat sürmüş çok ter dökmüş doktorum allah razı olsun küçük olduğu için tam emme refleksi yok ama biberonla mamayı güzel yiyor kizlar çok mutluyum korkularım cok fazlaydi allahıma şükürler olsunyarın doğum yapan arkadaşlarım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Yok malesef kardeşinin hesabı neydi o gün yazmıştı, bir daha yazmadı o daMavi ayy dan haber geldi mi kızlar
Canım hayırlı doğumlar diliyorum, sağsalim bebeğine kavuş inşallahBen tuhafım ya bi yanim hazır bi yanim dursun daha diyor
Ay cnm çok sevindim gözün aydın. Aklımın bi köşesine takilmistin, sağlıkla büyüt bebegini inşallahbebeğim doğdu çok şükür küveze girmedi 2.5 kilo rahimde yapışma fazlaydı o kısımları temizleyip dikiş atmislar rahmi komple almadılar çok şükür 3.5 saat sürmüş çok ter dökmüş doktorum allah razı olsun küçük olduğu için tam emme refleksi yok ama biberonla mamayı güzel yiyor kizlar çok mutluyum korkularım cok fazlaydi allahıma şükürler olsunyarın doğum yapan arkadaşlarım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
cook teşekkür ederim darısı başınıza inşallahAy cnm çok sevindim gözün aydın. Aklımın bi köşesine takilmistin, sağlıkla büyüt bebegini inşallah
Ay benim daha çıkmadıCovit testim şimdi çıktı daha ve negatif çok şükür.
Vakalar cok olduğu için 12 ila 24 saat arasında çıkıyormuş ya çok uzun bi süre.Ay benim daha çıkmadıöğlene doğru vermiştim
Amin insallah cnm sağolCanım hayırlı doğumlar diliyorum, sağsalim bebeğine kavuş inşallah
Yarın Doğum yapacak olan arkadaşlarım Rabbim yardımcınız olsunhayırlı haberlerinizi bekliyorum
Yaa benim 1 saat sonra çıktı hastaneden hastaneye değişiyor demek cnmVakalar cok olduğu için 12 ila 24 saat arasında çıkıyormuş ya çok uzun bi süre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?