2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İnşallah negatif çıkar cnm Allahın izniyle sıkıntı yaşamazsın sende

Yaa benimde bi kac gündür aklımda o arkadaşlar inşallah sağlıkla kavuşmuslardir yada kavuşurlar, keşke haber alabilsek onlardan da

Hangi mamayı basladiniz? Bizim 34+1 de dogdu bugün doğsa 37+0 olacaktı... Sütüm sanki azaldı...

Merhaba canım başka belirti yok çatı ağrısı her zamanki gibi adet ağrıları çekiyorum ama düzeli değil yarın kontrole gideceğim inşallah açılma vs olmuştur
Bazen nişan gelsede uzun sürebiliyormus. Bende de sizinki gibi bir akinti geldi. Ama benim günüme daha var yarin doktorunuz ne diyecek bende merak ettim. Hayirlisi olsun hakkinizda , haberlerinizi bekliyorum . Saglicakla bebis

Ay bende bugün aldım tarihimi 8 Şubat 14 de
Benim kız kafayı göğüslerim altına dayamış kesin sezeryan Heyecan bastı bir hafta bir ay gibi geçer kesin

Kızlar bu arada, nst de sancilarim cikti. Benim bebik zaten toparlanmaya başlamış yarın doğum kararı almamış olsaydık bile gecesinde acile gelirdin dedi doktor
Kaç çıktı canım bende de ilk girdim yarın alalım dedi sonra nst tekrar girdim düşünce 8 e gün verdi kendini izle bir şey olursa gel dedi

Kızlar bu arada, nst de sancilarim cikti. Benim bebik zaten toparlanmaya başlamış yarın doğum kararı almamış olsaydık bile gecesinde acile gelirdin dedi doktor
Yaa düzenli miydi cnm sancıların

Merhaba canım başka belirti yok çatı ağrısı her zamanki gibi adet ağrıları çekiyorum ama düzeli değil yarın kontrole gideceğim inşallah açılma vs olmuştur
Kırmızı miydi gelen akıntı cnm

Kaç çıktı canım bende de ilk girdim yarın alalım dedi sonra nst tekrar girdim düşünce 8 e gün verdi kendini izle bir şey olursa gel dedi

Yaa düzenli miydi cnm sancıların
60 a kadar çıktı en fazla . Yarım saatte bir olursa gece hemen gel öğlene bırakmaz gece hemen alırız dedi. Tetikte bekliyorum ama düzenli değil.

60 a kadar çıktı en fazla . Yarım saatte bir olursa gece hemen gel öğlene bırakmaz gece hemen alırız dedi. Tetikte bekliyorum ama düzenli değil.
Düzensizse sıkıntı yok cnm benim de 60 a çıktı bi kac Kez ama doktorum adalati ihmal etme sakın, sali günü bile iç dedi, etkisi gidince cidden artıyor benim de ağrılarım, hatta anneme dedim valla icmesem ilac, sancım olcak doğurucam heralde dedim

Ne güzel sizin adınıza o zaman İyiyim canım, doğum 4 Şubat Cuma günü kısmetse, son hazırlıkları yapıyoruz, heyecanlıyım ve biraz da yorgun senin nasıl gidiyor, 2 çocuklu yeni hayata alıştınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…