İnşallah negatif çıkar cnm Allahın izniyle sıkıntı yaşamazsın sendeSenin de 15 gün kalmış
Amin cnm hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.
Hadi gözün aydın en stres yaptığım şey pcr testi sonucu, daha çıkmadı benimki bakalım.
2 saatte bir emzirmen yeterli cnm. Birde korkma işin aldıktan sonra bidaha yükseleceğini sanmam,cok gecmsi olsun.
Çok teşekkür ederizocak annelerini heyecanla takip etmiştim, hala hergun bakıyorum, muhabbetler gaz çiş muhabbetine döndü
Şimdi sıra bizde
Yaa benimde bi kac gündür aklımda o arkadaşlar inşallah sağlıkla kavuşmuslardir yada kavuşurlar, keşke haber alabilsek onlardan daKuzularrrr yarın doğum yapıcaklar, sağlıkla alın evlatlarınızı inşallah aylardır birbirimize destek olduk bazen korkulu bazen keyifli günler paylaştık çok şükür geldik bugünleregrupta son anda olamayan arkdaşlrımızda inşallah sağlıkla kavuşmuş ya da kavuşucaklardır
Merhaba canım başka belirti yok çatı ağrısı her zamanki gibi adet ağrıları çekiyorum ama düzeli değil yarın kontrole gideceğim inşallah açılma vs olmuşturMerhaba , nasil oldunuz acaba merak ettim.nişaniniz gelmisti , baska bir belirti oldu mu ? Suanki durumunz nasil ?
Hangi mamayı basladiniz? Bizim 34+1 de dogdu bugün doğsa 37+0 olacaktı... Sütüm sanki azaldı...Benim bebeğim 9 gün küvezde kaldı hergün süt götürdüm ama yetmiyordu biberonla mama veriyorlardı.
Eve geldi şükür ben emzirmiyorum kilosu düşük diye önermedi doktor sağıyorum sütümü yetişemeyince mecbur mama veriyorum aç kalmasın diye.
Çok üzüldümMaalesef çok sancılı bir 15 günlük süreç yaşadık ciddi bir rahatsızlığı var tedaviye başladık çok üzgünüm
Bazen nişan gelsede uzun sürebiliyormus. Bende de sizinki gibi bir akinti geldi. Ama benim günüme daha varMerhaba canım başka belirti yok çatı ağrısı her zamanki gibi adet ağrıları çekiyorum ama düzeli değil yarın kontrole gideceğim inşallah açılma vs olmuştur
Ay bende bugün aldım tarihimi 8 Şubat 14 deSelam kızlar. Ay ne heyecanlı yarın burası doğum haberleri ile dolacak inşallah. Rabbim hepinize sonrasında da arkadan gelenlere bende dahil tabiki hayırlı doğumlar nasip etsin. Bizim de tam 1 haftamız var,önümüzdeki salı bu saatlerde kavuşmuş oluruz inşallah bebişimize.
@ANKHESPAATEN heyecan var mı heyecan?sende benim gibi 8 şubatçısın Allah izin verirse.
Kaç çıktı canım bende de ilk girdim yarın alalım dedi sonra nst tekrar girdim düşünce 8 e gün verdi kendini izle bir şey olursa gel dediKızlar bu arada, nst de sancilarim cikti. Benim bebik zaten toparlanmaya başlamışyarın doğum kararı almamış olsaydık bile gecesinde acile gelirdin dedi doktor
Yaa düzenli miydi cnm sancılarınKızlar bu arada, nst de sancilarim cikti. Benim bebik zaten toparlanmaya başlamışyarın doğum kararı almamış olsaydık bile gecesinde acile gelirdin dedi doktor
Kırmızı miydi gelen akıntı cnmMerhaba canım başka belirti yok çatı ağrısı her zamanki gibi adet ağrıları çekiyorum ama düzeli değil yarın kontrole gideceğim inşallah açılma vs olmuştur
Kaç çıktı canım bende de ilk girdim yarın alalım dedi sonra nst tekrar girdim düşünce 8 e gün verdi kendini izle bir şey olursa gel dedi
60 a kadar çıktı en fazla . Yarım saatte bir olursa gece hemen gel öğlene bırakmaz gece hemen alırız dedi. Tetikte bekliyorum ama düzenli değil.Yaa düzenli miydi cnm sancıların
Gözün aydın cnm gelmiş geçmiş olsun.Kızlar şükürler olsun çıktık hastaneden 11 olmuş değerimiz perşembe gene kontrol var
Düzensizse sıkıntı yok cnm benim de 60 a çıktı bi kac Kez ama doktorum adalati ihmal etme sakın, sali günü bile iç dedi, etkisi gidince cidden artıyor benim de ağrılarım, hatta anneme dedim valla icmesem ilac, sancım olcak doğurucam heralde dedim60 a kadar çıktı en fazla . Yarım saatte bir olursa gece hemen gel öğlene bırakmaz gece hemen alırız dedi. Tetikte bekliyorum ama düzenli değil.
Hadi gözünüz aydın cnmKızlar şükürler olsun çıktık hastaneden 11 olmuş değerimiz perşembe gene kontrol var
Hadi hayırlı olsun. 8 şubatçı 3 kişi oldukAy bende bugün aldım tarihimi 8 Şubat 14 de
Benim kız kafayı göğüslerim altına dayamış kesin sezeryanHeyecan bastı bir hafta bir ay gibi geçer kesin
Maşallah,gözün aydın canım.Kızlar şükürler olsun çıktık hastaneden 11 olmuş değerimiz perşembe gene kontrol var
Ne güzel sizin adınıza o zamanMerhaba herkese..
Ocak anneleri olarak doğurduk, sıramızı savdık, ocak da bitti
Şimdi darısı sizlere inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla..
PinkMermaid nasılsın canım, doğum yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?