2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaa sağol cnm amin inşallah bide sağlıkla kavuşuruz

Allah analı babalı büyütsün canım

Mavi ayy dan haber geldi mi kızlar
Çok şükür geldi bebiş.Ama 1 dikişim açıldıağrım çok bebekte sarılık yüksek emme refleksi henüz yok.Soran merak eden herkese çok teşekkür ederim.Darısı sizlere olsun kendime geldikçe yazarim

Yaa benim 1 saat sonra çıktı hastaneden hastaneye değişiyor demek cnm
Ay ne şanslısın.
Haha sağol cnm dualarınıza talibiz yarin❣

Cok şükür evine gelmiş bebişin, önünüzde güzel günler olsun inşallah

Canim çok sevindim, çok şükür kötüsünden korumuş Allah. Doktorunu çok takdir ettim
Tez iyileşip kalkarsin umarim

Gözünüz aydın cnm allah bir daha ayırmasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bende nasipse 10 şubatta doğum yapcam günü aldık bugün
Çok teşekkür ederim kardeşim , gününüz belli oldu mu süpersiniz , sağ Salim huzurla sıhhatle kavuşun annesi mis kokuluya, heyecan var mı neler hissediyorsun son hazırlıklarını tamamladın mı annesi

Ben de uyuyamıyorum taktım kulaklığı müzik dinliyorum bir yandan da kızım yatsana bir haftaya o son uyku için pişman olacaksın diyorum ama yok yani

Ben de uyuyamıyorum taktım kulaklığı müzik dinliyorum bir yandan da kızım yatsana bir haftaya o son uyku için pişman olacaksın diyorum ama yok yani
Varsın uykularimiz kaçsın, sebebi bebiş olduktan sonraBen müziği doğuma sakladım Dr um müzik eşliğinde doğum yaptıracak bakalım şimdiden hayırlı doğumlar hepimizee
Watch this reel by igcutebabiess on Instagram

Kızlar günaydın saat 4.30 da pembe lekelenme oldu hastaneye geldik nst çekiliyoruz hafif sancı var galiba bende 2 şubatçılara katılcam bana da dua eder misiniz  normalde 10 şubattı
Aa,sürpriz mi yapacak yoksa hadi hayirlasi olsun cnm belki de gününü kendi seçecek annesi.❣

Saglikli dogumlar diliyorum güzel haberlerle dönün inşallah

Bende 3 ten 6 ya kadar uyudum. Kizim hiç uyumadi, bence hissetti bugün doğacağını.
Günaydın herkese, 7 bucukta hastanede olacağız

Kızlar günaydın saat 4.30 da pembe lekelenme oldu hastaneye geldik nst çekiliyoruz hafif sancı var galiba bende 2 şubatçılara katılcam bana da dua eder misiniz  normalde 10 şubattı

Sizin ve bebeğinizin hakkinda hayirlisi olsun, güzel haberlerle dönün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…