- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
Aptamil 1 mi kullanaksiniz?Benim oğlumda 37+1 de doğdu kilosu düşüktü 1.965 gram.
Hastanede aptamil vermişler ben hipp almıştım eve ama gaz yapıyor sanki rahatsız ediyor gibi geldi bugün aptamil aldık onu deniycez.
Yaa sağol cnm amin inşallah bide sağlıkla kavuşuruzBizim aceleci bebelerin Şubat'ı beklememesine inat gününü bekleyip bizlere "puu bunlar da hep ocakta doğurdu ne biçim Şubat anneleri bunlar" dedirtmekten kurtaran, utandırmayan gururumuz ve onurumuz bütün bebişlere teşekkürler!
Yarın doğum yapacak herkese Rabbim yardım etsin. Kusursuz ve kolay doğumlar diliyorum hepinize sağlıcakla gelin inşallah
Allah analı babalı büyütsün canımbebeğim doğdu çok şükür küveze girmedi 2.5 kilo rahimde yapışma fazlaydı o kısımları temizleyip dikiş atmislar rahmi komple almadılar çok şükür 3.5 saat sürmüş çok ter dökmüş doktorum allah razı olsun küçük olduğu için tam emme refleksi yok ama biberonla mamayı güzel yiyor kizlar çok mutluyum korkularım cok fazlaydi allahıma şükürler olsunyarın doğum yapan arkadaşlarım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Çok şükür geldi bebiş.Ama 1 dikişim açıldıMavi ayy dan haber geldi mi kızlar
Ay ne şanslısın.Yaa benim 1 saat sonra çıktı hastaneden hastaneye değişiyor demek cnm
HahaBizim aceleci bebelerin Şubat'ı beklememesine inat gününü bekleyip bizlere "puu bunlar da hep ocakta doğurdu ne biçim Şubat anneleri bunlar" dedirtmekten kurtaran, utandırmayan gururumuz ve onurumuz bütün bebişlere teşekkürler!
Yarın doğum yapacak herkese Rabbim yardım etsin. Kusursuz ve kolay doğumlar diliyorum hepinize sağlıcakla gelin inşallah
Hayırlı akşamlar arkadaşlar hepinize , okuyamadım ne zamandır yazdıkalrınızı, Şubat annelerinden kimler kaldı doğum yapmayan bakalım , yapan arakdaşalrımtebrik ediyor bebeklerini güle güle büyütmelerini diliyorum Allahtan. Bende 36+2 de kanamamsebebiyle acil sezeryana alınmıştım , dua eden soran yazan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden , bebeğim yoğun bakımda makineye bağlı nefes alıyordu , gün gün gelişmeler yaşadık çok zor süreçlerden geçtik, Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki bebeğimiz dün taburcu oldu 12 gün sonra sağ Salim evimize geldiAllah orada evlatlarını bekleyen bir iyi cümle duymayı isteyen bütün anne ve babaları evlatlarına kavuştursun .
bebeğim doğdu çok şükür küveze girmedi 2.5 kilo rahimde yapışma fazlaydı o kısımları temizleyip dikiş atmislar rahmi komple almadılar çok şükür 3.5 saat sürmüş çok ter dökmüş doktorum allah razı olsun küçük olduğu için tam emme refleksi yok ama biberonla mamayı güzel yiyor kizlar çok mutluyum korkularım cok fazlaydi allahıma şükürler olsunyarın doğum yapan arkadaşlarım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Eşim aldı bugün 1 dedi sanırım yarın kontrole gidicez doktora onada sorayım gitmişken.Aptamil 1 mi kullanaksiniz?
Negatif çok şükürVakalar cok olduğu için 12 ila 24 saat arasında çıkıyormuş ya çok uzun bi süre.
Çok teşekkür ederim kardeşim , gününüz belli oldu muGözünüz aydın cnm allah bir daha ayırmasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsinbende nasipse 10 şubatta doğum yapcam günü aldık bugün
Ben de uyuyamıyorumArkadaşlar heyecandan uyuyamıyorum...Bende 02 şubatciyim.. Herkese kolaylıklar diliyorum.. sağ salim kavuşuruz ins bebeklerimize 2 kişilik girdiğimiz hastaneden sağlıklı şekilde 3 kişi olarak çıkmak dileğiyle, herkese hayırlı doğumlar
Varsın uykularimiz kaçsın, sebebi bebiş olduktan sonraBen de uyuyamıyorumtaktım kulaklığı müzik dinliyorum bir yandan da kızım yatsana bir haftaya o son uyku için pişman olacaksın diyorum ama yok yani
Teşekkür ederim canımHadi gözünüz aydın cnm
Teşekkür ederimHadi gözünüz aydın cnm
Aa,sürpriz mi yapacak yoksaKızlar günaydın saat 4.30 da pembe lekelenme oldu hastaneye geldik nst çekiliyoruz hafif sancı var galiba bende 2 şubatçılara katılcam bana da dua eder misiniz  normalde 10 şubattı
Valla bilmiyorum ama ebe suyun sa geliyor gibi dedi az azAa,sürpriz mi yapacak yoksahadi hayirlasi olsun cnm belki de gününü kendi seçecek annesi.❣
Ben de uyuyamıyorumtaktım kulaklığı müzik dinliyorum bir yandan da kızım yatsana bir haftaya o son uyku için pişman olacaksın diyorum ama yok yani
Varsın uykularimiz kaçsın, sebebi bebiş olduktan sonraBen müziği doğuma sakladım Dr um müzik eşliğinde doğum yaptıracak bakalım şimdiden hayırlı doğumlar hepimizee
Watch this reel by igcutebabiess on Instagram
Bende 3 ten 6 ya kadar uyudum. Kizim hiç uyumadi, bence hissetti bugün doğacağını.
Günaydın herkese, 7 bucukta hastanede olacağız
Kızlar günaydın saat 4.30 da pembe lekelenme oldu hastaneye geldik nst çekiliyoruz hafif sancı var galiba bende 2 şubatçılara katılcam bana da dua eder misiniz  normalde 10 şubattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?