Önceden ısıtılmış sütü 2.defa ısıtmak doğru olmaz,besin değerini kaybeder diye biliyorum.Buzluktan anne sutu cikardim, cozdurdum, isittim. bebegim yarisini icti. Kalani tekrar isitip verebilir miyim?
Selamlar, canm bende 5-6 haftalık hamileyim. Medikal park keçiörende Bülent hocayı çok duydum burda doğum paketi istiyorum ama Bülent hoca nasıl memnun musn? normal doğum yanlısı mı? iletişimi nasıl? Bilgi verirseniz çok sevinirimÇok teskler cnmAnkarada medikalpark a gidiyorum ben.. Bülent yirci dr'umun ismi.
Valla öyle cnm ya su sıra depresyona gircem sanki ya bunaldım iyice, eşim de bitti lohusalık ne depresyonu diyorAmin inşallah
Hayaller hayaller. Ys bunlar bizi uyutur kendi uyumaz. Bizi emziğe alıştırır kendi yine alışmaz. Adamı suya götürüp susuz getirirler
Öyle bir çaresizlik anı ki gecenin o saatinde ne deseler deneyecek durumdaydık. Hatta arabayla çıkıp dolanalım öyle uyusun diye karar verdik, giyindik, uyumaya karar verdi saatler süren mücadelenin sonunda
Korkma cnm stres sütünü azaltır sen düzgün şekilde boş bol emzir emzirdikçe sütüm artacak de kendi kendine
Buzluktan anne sutu cikardim, cozdurdum, isittim. bebegim yarisini icti. Kalani tekrar isitip verebilir miyim?
Bence bizim depresyona girme hakkımız doğumdan itibaren bitti. Yani vakit bulursak gireriz belki. Ben kahvaltı yapamadım mesela, ayakta poğaça yedimValla öyle cnm ya su sıra depresyona gircem sanki ya bunaldım iyice, eşim de bitti lohusalık ne depresyonu diyor
Bizde bugün kimse yok, kv annesine bakmaya gitti, annemin doktor randevuları var, kaldık bebeyle başbaşa. Zaten geldiler mi beraber gelirler, gittiler mi kimse kalmaz yanımızda. Sabah kahvaltı hazırladım neyse vakit buldum,eşim diyor ki ekmeği ısıtsa mıydıkBence bizim depresyona girme hakkımız doğumdan itibaren bitti. Yani vakit bulursak gireriz belki. Ben kahvaltı yapamadım mesela, ayakta poğaça yedim
Bende dün öyleydim, annem geldi sağolsun baktı da sıcak çay içebildim bu sabahBence bizim depresyona girme hakkımız doğumdan itibaren bitti. Yani vakit bulursak gireriz belki. Ben kahvaltı yapamadım mesela, ayakta poğaça yedim
Valla öyle beraber kahvaltı yapmak bile cok zor oldu artıkBizde bugün kimse yok, kv annesine bakmaya gitti, annemin doktor randevuları var, kaldık bebeyle başbaşa. Zaten geldiler mi beraber gelirler, gittiler mi kimse kalmaz yanımızda. Sabah kahvaltı hazırladım neyse vakit buldum,eşim diyor ki ekmeği ısıtsa mıydıkşansunı fazla zorluyosun, şu anda önümde taş olsa aceleden onu da yerim dedim
Evt alıyor emziği onan işe yarıyor yani. Yorulduğu zaman onunda atıyor. Tekrar ağlamaya başladığı zaman veriyorum kısa süre de olsa sakinlestiriyorPeki o doyduğunu anlayıp emzigi verince napıyor cnm ise yarıyor mu emzik
2 gün çok çok çok normal tek emziriyorsan. Anne sütünü bağırsaklar tamamen sindirdigi için 10güne kadar normal görülüyor.Veracım benim kızım da bugün 2 gün oldu kaka yapmadı, sıkıntınız geçti mi sizin, biraz araştırdım normalmiş aslında ama burda 5 6 kez kaka yapanları okuyunca bizimki niye yapmıyor diye düşünüp duruyorum. Huzursuzluğu yok aslında, karnı da doyuyor, uykusu falan iyi çok şükür, ama kaka konusu aklımı çok kurcalıyor
Şubat sıpaları genelde hem erken doğdu hemde hareketli ya bızdıklar benimkide öyle sonra bide kendini uyandırıyorBen öyle uyutuyorum ama benim kıpırdak illa çıkartıyor kollarınıiyice dalınca yine yapıyorum baya savaşıyoruz
Sor canım bi bende çünkü hepsini birden yaptırmaya kıyamıyorum verem aşısı bide ateş yapabilirYok estağfurullah ne yanlış anlaması. Çok fazla yapıyor tuvaletini. Bez şiştikçe şişiyor. Ben kendimi onun yerine koyuyorum. Pedi değiştirmeden öyle sürekli yat kalk otur. İğrenç bir his. Ona da kıyamıyorum.
Aa bunu ilk defa duydum. Ekran görüntüsü alayım. Ay sonunda gideceğiz sorayım doktoruna. Sağ olasın
İlk bir ay pek önerilmiyor zaten. Çok da geç kalınmış değil bence. Benim annem de çok ısrarcı. Bibs denedik tutmadı. Şimdi Wee baby aldık onu deneyeceğiz ama ben de senin gibi çok tereddütlüyüm. Çocuğu kandırmak gibi geliyor, bir yandan meme reddi olursa diyorum, bir yandan bıraktırması zor. Sonra bir de diş-damak yapısını bozuyor diyorlar ne bileyim
Bende yapıyorum ama sıpa bi şekilde kendini uyandırıyorBen. Fermuarli kundaklardan da kullaniyorum. Yeri geliyor battaniye ile kucuk bir sariyorum. Yani benim onuargim mi bilmiyorum ama benim cocugum kollari serbestken sirtustu uyumuyor, kisa surede uyaniyor. O nedenle ben sirt ustu yatiracagim zaman muhakkak o kollari bi kapatiyorum.
Bu resmen benBizde bugün kimse yok, kv annesine bakmaya gitti, annemin doktor randevuları var, kaldık bebeyle başbaşa. Zaten geldiler mi beraber gelirler, gittiler mi kimse kalmaz yanımızda. Sabah kahvaltı hazırladım neyse vakit buldum,eşim diyor ki ekmeği ısıtsa mıydıkşansunı fazla zorluyosun, şu anda önümde taş olsa aceleden onu da yerim dedim
Bizde bugün yumurtamizi sıcak yiyebildikBizde bugün kimse yok, kv annesine bakmaya gitti, annemin doktor randevuları var, kaldık bebeyle başbaşa. Zaten geldiler mi beraber gelirler, gittiler mi kimse kalmaz yanımızda. Sabah kahvaltı hazırladım neyse vakit buldum,eşim diyor ki ekmeği ısıtsa mıydıkşansunı fazla zorluyosun, şu anda önümde taş olsa aceleden onu da yerim dedim
Canım geçmiş olsun serum fizyolojik damlatıp biraz bekleyip aspiratör ile temixleyebilirsinSelam kızlar evde olduğumuz ve sıcak olduğu halde bebeğimin burnu tıkandı ama öyle böyle bir tıkanma değil hırlıyor resmen ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?