- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
Ayva jeli denedin mi canım iyi geliyor oCok sağol canım
Kilo almasının tek sebebi gaz sancısı oldukça emmek istemesi canım. Memelerim yara halde mecbur sürekli emziriyorum ve doymuyor benm bebek. Geceleri mama vermek zorunda kalıyorum
Sıkıntı yoktur o zaman canımAlindi, şukur kimse aramadi canim
Bizim de böyle.Selam kızlar evde olduğumuz ve sıcak olduğu halde bebeğimin burnu tıkandı ama öyle böyle bir tıkanma değil hırlıyor resmen ne yapsam
Canım geçmiş olsun serum fizyolojik damlatıp biraz bekleyip aspiratör ile temixleyebilirsin
Geçmiş olsun canım, huzursuzlukları yok ama yapsalar biz de rahatlıcaz onlar da, bugün 3. Gün oldu bizim de, banyoya soktum, sıcak masaj yaptım suyun altında, çıkardıktan sonra ben de yağladım karnını sırtını, poposunu uyardım biraz, ama yok yapmadı. Dediğin gibi gaz çıkıyor ama kaka yok. Çişi normal Allahtan2 gün çok çok çok normal tek emziriyorsan. Anne sütünü bağırsaklar tamamen sindirdigi için 10güne kadar normal görülüyor.
Bizimki halen yapmadı, İnan 10günü de geçti sanırım. Karın masajı yapıyorum yağ ile, zeytinyağı denedim poposuna, gazını alttan rahat çıkarıyor ama kaka halen yok
Rahatsızlığı da yok dediğin gibi güzel emiyor, uyuyor ama ara ara sıkıyor kendini çok fazla. bence bizimki artık normali geçti. Arkadaşım doktorda çalışıyor, o bugün bir şey getirecek onu deneyecm artık.
Ahh o yarım kalan çaylarBizde bugün yumurtamizi sıcak yiyebildikçayım yarım kaldı ama olsun
Aynen bende çişi normal diye rahatlıyorum birazGeçmiş olsun canım, huzursuzlukları yok ama yapsalar biz de rahatlıcaz onlar da, bugün 3. Gün oldu bizim de, banyoya soktum, sıcak masaj yaptım suyun altında, çıkardıktan sonra ben de yağladım karnını sırtını, poposunu uyardım biraz, ama yok yapmadı. Dediğin gibi gaz çıkıyor ama kaka yok. Çişi normal AllahtanDoyduğunu çişinden anlıyorum. Arkadaşının önerdiği şey işe yararsa bizimle de paylaşır mısın
Malesef almadı oğlum ya deniyorum hep ama biraz emiyor atıyor sonra daha cok ağlıyorEvt alıyor emziği onan işe yarıyor yani. Yorulduğu zaman onunda atıyor. Tekrar ağlamaya başladığı zaman veriyorum kısa süre de olsa sakinlestiriyor
Hakkaten ya uslu bebemiz yokŞubat sıpaları genelde hem erken doğdu hemde hareketli ya bızdıklar benimkide öyle sonra bide kendini uyandırıyor
Bizimki de atıyor ya. Önce Bibs denedik sonra Wee baby. İkisini de attıMalesef almadı oğlum ya deniyorum hep ama biraz emiyor atıyor sonra daha cok ağlıyor
Wee baby bizimki de, annem anne memesine yakın emzik varmış onu al diyor ama bakalımBizimki de atıyor ya. Önce Bibs denedik sonra Wee baby. İkisini de attı
Annem de önce emzik diye tutturdu. Sonra Bibs aldık onu beğenmedi. Bunu aldık e bunu da tutmadı çocuk. Boşuna zorluyorum ya başka almayacağım galiba. Zaten çocuk bağırsak sancısından kıvranıyor bir de emzik mi zorlayayım iyice sinirleniyorWee baby bizimki de, annem anne memesine yakın emzik varmış onu al diyor ama bakalım
Zorlama cnm bencede, ya anneler de bizi düşünüyor napsın, rahat ederiz diye uğraşıyor onlar da, senin annen daha gitmedi mi cnmAnnem de önce emzik diye tutturdu. Sonra Bibs aldık onu beğenmedi. Bunu aldık e bunu da tutmadı çocuk. Boşuna zorluyorum ya başka almayacağım galiba. Zaten çocuk bağırsak sancısından kıvranıyor bir de emzik mi zorlayayım iyice sinirleniyor
Gece kalmıyor da gündüz çağırıyorum akşam eve gidiyor. İshalle birlikte sancısı daha da arttı. Gündüz uykuları saçma bir hale geldi sallayarak zar zor uyutuyorduk artık öyle de pek derin uykuya dalamıyorZorlama cnm bencede, ya anneler de bizi düşünüyor napsın, rahat ederiz diye uğraşıyor onlar da, senin annen daha gitmedi mi cnm
Ya kiyamamGece kalmıyor da gündüz çağırıyorum akşam eve gidiyor. İshalle birlikte sancısı daha da arttı. Gündüz uykuları saçma bir hale geldi sallayarak zar zor uyutuyorduk artık öyle de pek derin uykuya dalamıyor
İçimi rahatlattın canım Allah razı olsun, tek anne sütü alıyor evet, sütüm mü yetmiyor diye bile düşündüm ama çocuk doyuyor, aç olsa ağlar diye düşünüyorum. Kaka durumumuzu bildirelim birbirimizeAynen bende çişi normal diye rahatlıyorum birazişe yararsa bilgilendiririm. Ismini bende bilmiyorum şu an, elime ulaşmadı henüz doktora da hatta bugün yine sormuş arkadaşım, doktor da demiş normal tek anne sütü alıyorsa. Tanıdığı birinin bebeği 3 haftaya kadar yapmamış inanilacak gibi değil ama normalmiş bebeğin başka sıkıntısı yoksa
Bizim tanıdığın çocuğunun alerjisi vardı 1.5 sene tüketmedi canım sonra artık bıktım diyip memeyi bıraktırdı öyle başladı yemeğe süt ürünleriniDevam eden yeşil ishal yüzünden doktora gittik. Daha önce de ishal yokken yeşil ve mukuslu diye dışkı tahlili istemişti. Onda bir şey çıkmamıştı. Şimdi yine istedi aynı tahlili. Bana da 10 gün süt ve süt ürünleri diyeti verdi ama öyle diyet mi olur ya her şey yasak :/ Süt alerjisi varsa ben bunları bir daha hiç tüketmeyecek miyim yani
Düzelecekler inşallahHakkaten ya uslu bebemiz yoksorma ya bizimki de elleriyle oynaya oynaya uyandırıyor kendini Habire kıpır kıpır
Menenjit erken değil miydi kuzum bebişe ya calpol ver önlem için ateş yapıyor verem aşısıKızlar aşılarımızı olduk birde menenjit olduk yavrum çok fena hiç durmuyor sürekli ağlıyor nasıl sakinleştiririm bilmiyorum ilaç geren oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?