2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Selam kızlar evde olduğumuz ve sıcak olduğu halde bebeğimin burnu tıkandı ama öyle böyle bir tıkanma değil hırlıyor resmen ne yapsam
Bizim de böyle. Berilyumm 'nın yazdığını yapıyoruz. Açılıyor yine tıkanıyor. Peteklerin üstüne bir kap içinde su koymaya başladık. Havayı kurutuyor ya o yapıyor galiba
Canım geçmiş olsun serum fizyolojik damlatıp biraz bekleyip aspiratör ile temixleyebilirsin

Geçmiş olsun canım, huzursuzlukları yok ama yapsalar biz de rahatlıcaz onlar da, bugün 3. Gün oldu bizim de, banyoya soktum, sıcak masaj yaptım suyun altında, çıkardıktan sonra ben de yağladım karnını sırtını, poposunu uyardım biraz, ama yok yapmadı. Dediğin gibi gaz çıkıyor ama kaka yok. Çişi normal Allahtan Doyduğunu çişinden anlıyorum. Arkadaşının önerdiği şey işe yararsa bizimle de paylaşır mısın

Aynen bende çişi normal diye rahatlıyorum biraz işe yararsa bilgilendiririm. Ismini bende bilmiyorum şu an, elime ulaşmadı henüz doktora da hatta bugün yine sormuş arkadaşım, doktor da demiş normal tek anne sütü alıyorsa. Tanıdığı birinin bebeği 3 haftaya kadar yapmamış inanilacak gibi değil ama normalmiş bebeğin başka sıkıntısı yoksa

Evt alıyor emziği onan işe yarıyor yani. Yorulduğu zaman onunda atıyor. Tekrar ağlamaya başladığı zaman veriyorum kısa süre de olsa sakinlestiriyor
Malesef almadı oğlum ya deniyorum hep ama biraz emiyor atıyor sonra daha cok ağlıyor

Şubat sıpaları genelde hem erken doğdu hemde hareketli ya bızdıklar benimkide öyle sonra bide kendini uyandırıyor
Hakkaten ya uslu bebemiz yok sorma ya bizimki de elleriyle oynaya oynaya uyandırıyor kendini Habire kıpır kıpır

Bizimki de atıyor ya. Önce Bibs denedik sonra Wee baby. İkisini de attı
Wee baby bizimki de, annem anne memesine yakın emzik varmış onu al diyor ama bakalım

Wee baby bizimki de, annem anne memesine yakın emzik varmış onu al diyor ama bakalım
Annem de önce emzik diye tutturdu. Sonra Bibs aldık onu beğenmedi. Bunu aldık e bunu da tutmadı çocuk. Boşuna zorluyorum ya başka almayacağım galiba. Zaten çocuk bağırsak sancısından kıvranıyor bir de emzik mi zorlayayım iyice sinirleniyor

Zorlama cnm bencede, ya anneler de bizi düşünüyor napsın, rahat ederiz diye uğraşıyor onlar da, senin annen daha gitmedi mi cnm

Devam eden yeşil ishal yüzünden doktora gittik. Daha önce de ishal yokken yeşil ve mukuslu diye dışkı tahlili istemişti. Onda bir şey çıkmamıştı. Şimdi yine istedi aynı tahlili. Bana da 10 gün süt ve süt ürünleri diyeti verdi ama öyle diyet mi olur ya her şey yasak :/ Süt alerjisi varsa ben bunları bir daha hiç tüketmeyecek miyim yani

Zorlama cnm bencede, ya anneler de bizi düşünüyor napsın, rahat ederiz diye uğraşıyor onlar da, senin annen daha gitmedi mi cnm
Gece kalmıyor da gündüz çağırıyorum akşam eve gidiyor. İshalle birlikte sancısı daha da arttı. Gündüz uykuları saçma bir hale geldi sallayarak zar zor uyutuyorduk artık öyle de pek derin uykuya dalamıyor

Ya kiyamam olsun gündüz en azından biraz dinlenirsin belki, benimki de bugün yıkandı sözde kipiddanip duruyor ya uyuyamıyor, neden ishal olmuş doktor bişey dedi mi cnm, alerji yüzünden mi

İçimi rahatlattın canım Allah razı olsun, tek anne sütü alıyor evet, sütüm mü yetmiyor diye bile düşündüm ama çocuk doyuyor, aç olsa ağlar diye düşünüyorum. Kaka durumumuzu bildirelim birbirimizeumarım bir an önce yaparlar da minikler de rahatlar biz de

Kızlar aşılarımızı olduk birde menenjit olduk yavrum çok fena hiç durmuyor sürekli ağlıyor nasıl sakinleştiririm bilmiyorum ilaç geren oldu mu

Bizim tanıdığın çocuğunun alerjisi vardı 1.5 sene tüketmedi canım sonra artık bıktım diyip memeyi bıraktırdı öyle başladı yemeğe süt ürünlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…