2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bu pahalılik çok canımı sıkmaya başladı artık. Marul almaya gittim ,20 lira olmuş ,almadan geri geldim. Bu nedir yahu nereye gidiyoruz

Bu pahalılik çok canımı sıkmaya başladı artık. Marul almaya gittim ,20 lira olmuş ,almadan geri geldim. Bu nedir yahu nereye gidiyoruz
Bende dün alışverişe çıktım uzun zamandır ilk defa 1 saat içinde market manav 250 TL ödeyip döndüm hazır şeyler alsam daha uyguna gelirdi birde onları hazırlamakla yoruldum

Sorma gecen bime girdim, bir omo, perwoll, fairy ve bir oyuncak aldim 264 lira tuttu

Oraya da kizimi arabada uyuturken girebildim asfghjkl

Bende dün alışverişe çıktım uzun zamandır ilk defa 1 saat içinde market manav 250 TL ödeyip döndüm hazır şeyler alsam daha uyguna gelirdi birde onları hazırlamakla yoruldum
Önceden 100 liradan pazara gider eli kolu dolu gelirdim . Şimdi 100 lira ile çıkılmaz evden dışarı.

Gunduzleri bir kerelik bi saat uyurdu en azindan, sirtim dinlenirdi. Atak haftasi hic gunduzleri uyumadi kucak ve meme disinda. Simdi 58gunluk

Aynen. Onlarin krizi bitmeden bizim sinir krizleri basliyor
2 hafta sürüyor bide bu atak bizim 4 gün kaldı nihayet. Darısı sana ,Allah kolaylık versin hepimize.
Sorma gecen bime girdim, bir omo, perwoll, fairy ve bir oyuncak aldim 264 lira tuttu
Saka gibi

Kızlar covid olmuşuz
Bebeğimin burnu tıkalı. Kanında enfeksiyon çıkmadı şükürler olsun insallah kötülemez daha fazla böyle covid olup bebeğiyle atlatan varmı moralim çok bozuk
Geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin İnşallah.
Allah sonumuzu hayr etsin,bugünümüzü aratmasın. Dün pazara çıktım eskiden 50 lira ile ne eksik varsa alırken 1 kilo salatalık yarım kilo mantara 25 lira verdim. Temel ihtiyaçları saymıyorum bile. Şu mor renkli olan bir uygulama var reklam yasaktır diye ismini yazamıyorum ama ben sürekli orayı takip ediyorum indirim verdiği zaman marketten uyguna geliyor.

Ben ilk kez üye oldum oraya henüz sipariş vermedim . 30 lira indirim oluyomus oradan alayim bari indirim takip edip . Teşekkür ederim

Aynisini yazacaktım devamlı kucağımda. Kucağımda uyuyor yerine yaptırınca hemen uyanıyor. Babası kucağına alınca ise olay çıkıyor.

Benimki de devam ediyor. 58gun oldu. Tez kurtuluruz artik insallah ya

normal olmasına sevindim canım, korkmuştun, gözün aydın..benimde hala kanamam devam ediyor dr bi hafta daha bekleyelim geçmezse gel dedi.

Benimde gecmedi o geçmedikçe hala lohusaymisim gibi geliyor. İçeride kan birikmiş benim o yüzden uzamış
Tek benim diye şaşırıyordum meğer ne çok yaşayan varmış. İnşallah hepimiz kurtuluruz ya. İçeride neden kan birikiyor canım sebebi ne acaba?

Her gün mü geldi kanaman
En fazla 1 gün durdu ertesi gün yeniden başladı.
Yani o kadar garip ki tam azalıyor bitiyor gibi oluyor hoop başa sarıyor yine pihtili şekilde geliyor.
Sanki bir yara var da tam kapanacakken yine açılıyor gibi.
Cuma günü doktoruma sonuçları gösterecektim ama eşim çalışacak haftaya gidebilirim anca.
Bakalım ne diyecek.

Aman boşver canım ya bir daha derse hocam siz de yetişemediniz aşk olsun de şakaya vur. Sonuçta senin elinde olan bir şey değil ki.

Ben ilk kez üye oldum oraya henüz sipariş vermedim . 30 lira indirim oluyomus oradan alayim bari indirim takip edip . Teşekkür ederim
Ne demek canım. Sadece 30 lira değil sürekli değişiyor. İlk üyelikte 35 liraya 30 lira vermişliği bile var. Çocukların sütleri ve abur cuburları hep ordan alıyorum. Islak mendilde uyguna geliyor

Arkadaşlar rota aşısını 3. Ay yaptıracağız da bir arkadaşımız sağlık sigortası ile 70 TL verip yaptırmış geçen sene. Sağlık sigortası ile aşı yaptıran var mı

Aman boşver canım ya bir daha derse hocam siz de yetişemediniz aşk olsun de şakaya vur. Sonuçta senin elinde olan bir şey değil ki.

Orası öyle de 2 hafta dert edinmiştim

Benim doğum değişik oldu , nöbetçi doktor bile bebeğin kafası çıkınca yetişebildi bana

4:18 de ilk sancım girdi,
6:04 de hastaneye giriş yapıp 6:12 de doğurdum bütün hastane hızlı doğuma şok oldu haliyle

16 saat oldu. Kizim bi kere bile yirmi dk ust uste uyumadi.
Acile mi gitsek ya hic dermanim kalmadi. Normal mi bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…