Bende dün alışverişe çıktım uzun zamandır ilk defa 1 saat içinde market manav 250 TL ödeyip döndüm hazır şeyler alsam daha uyguna gelirdi birde onları hazırlamakla yoruldumBu pahalılik çok canımı sıkmaya başladı artık. Marul almaya gittim ,20 lira olmuş ,almadan geri geldim. Bu nedir yahu nereye gidiyoruz
Hep mi böyle? Atak döneminden dolayı mı? Bide kaç günlük
Kriz bitmiyor ki zaten
Bu pahalılik çok canımı sıkmaya başladı artık. Marul almaya gittim ,20 lira olmuş ,almadan geri geldim. Bu nedir yahu nereye gidiyoruz
Önceden 100 liradan pazara gider eli kolu dolu gelirdim . Şimdi 100 lira ile çıkılmaz evden dışarı.Bende dün alışverişe çıktım uzun zamandır ilk defa 1 saat içinde market manav 250 TL ödeyip döndüm hazır şeyler alsam daha uyguna gelirdi birde onları hazırlamakla yoruldum
2 hafta sürüyor bide bu atak bizim 4 gün kaldı nihayet. Darısı sana ,Allah kolaylık versin hepimize.Gunduzleri bir kerelik bi saat uyurdu en azindan, sirtim dinlenirdi. Atak haftasi hic gunduzleri uyumadi kucak ve meme disinda. Simdi 58gunluk
Aynen. Onlarin krizi bitmeden bizim sinir krizleri basliyor
Saka gibiSorma gecen bime girdim, bir omo, perwoll, fairy ve bir oyuncak aldim 264 lira tuttu
Valla bir dere otu 10 lira olmuşÖnceden 100 liradan pazara gider eli kolu dolu gelirdim . Şimdi 100 lira ile çıkılmaz evden dışarı.
Geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin İnşallah.Kızlar covid olmuşuz
Bebeğimin burnu tıkalı. Kanında enfeksiyon çıkmadı şükürler olsun insallah kötülemez daha fazlaböyle covid olup bebeğiyle atlatan varmı moralim çok bozuk
Allah sonumuzu hayr etsin,bugünümüzü aratmasın. Dün pazara çıktım eskiden 50 lira ile ne eksik varsa alırken 1 kilo salatalık yarım kilo mantara 25 lira verdim. Temel ihtiyaçları saymıyorum bile. Şu mor renkli olan bir uygulama var reklam yasaktır diye ismini yazamıyorum ama ben sürekli orayı takip ediyorum indirim verdiği zaman marketten uyguna geliyor.Bu pahalılik çok canımı sıkmaya başladı artık. Marul almaya gittim ,20 lira olmuş ,almadan geri geldim. Bu nedir yahu nereye gidiyoruz
Ben ilk kez üye oldum oraya henüz sipariş vermedim . 30 lira indirim oluyomus oradan alayim bari indirim takip edip . Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin İnşallah.
Allah sonumuzu hayr etsin,bugünümüzü aratmasın. Dün pazara çıktım eskiden 50 lira ile ne eksik varsa alırken 1 kilo salatalık yarım kilo mantara 25 lira verdim. Temel ihtiyaçları saymıyorum bile. Şu mor renkli olan bir uygulama var reklam yasaktır diye ismini yazamıyorum ama ben sürekli orayı takip ediyorum indirim verdiği zaman marketten uyguna geliyor.
Aynisini yazacaktım devamlı kucağımda. Kucağımda uyuyor yerine yaptırınca hemen uyanıyor. Babası kucağına alınca ise olay çıkıyor.Kizlar 8.haftadayiz, kizim bana resmen yapisti. Dün bugundür memeden düsmüyor, gunduz sadece kucagimda uyuyor. Memede aglayip duruyor. Gazini da cikarabiliyor az cok ama yine huysuz.
Daha sabahin 8i ve ben pert olmus vaziyetteyim. Nasil atlattiniz atak haftasini?
Aynen durum bu. Allah yardimcimiz olsun demekten baska care yokAynisini yazacaktım devamlı kucağımda. Kucağımda uyuyor yerine yaptırınca hemen uyanıyor. Babası kucağına alınca ise olay çıkıyor.
Benimki de devam ediyor. 58gun oldu. Tez kurtuluruz artik insallah ya
normal olmasına sevindim canım, korkmuştun, gözün aydın..benimde hala kanamam devam ediyor dr bi hafta daha bekleyelim geçmezse gel dedi.
Tek benim diye şaşırıyordum meğer ne çok yaşayan varmış. İnşallah hepimiz kurtuluruz ya. İçeride neden kan birikiyor canım sebebi ne acaba?Benimde gecmedi o geçmedikçe hala lohusaymisim gibi geliyor. İçeride kan birikmiş benim o yüzden uzamış
çok geçmiş olsun canım, inşAllah kolay atlatırsınız.
kanamam yok ama değişik bi akıntım var renksiz ama kokulu ve yapışkan bir şey
kendi doktorum doğuma yetişmeyince nöbetçi dr doğurtmuştu onu sevmedim ona gitmedim
kendi doktoruma nedense gidecek yüzüm yok, beni beklemeden doğurdun diye espiri yapmıştı yarı ciddi
bu hafta baika dr gideyim diyorum
En fazla 1 gün durdu ertesi gün yeniden başladı.Her gün mü geldi kanaman
Aman boşver canım ya bir daha derse hocam siz de yetişemediniz aşk olsun de şakaya vur. Sonuçta senin elinde olan bir şey değil ki.kanamam yok ama değişik bi akıntım var renksiz ama kokulu ve yapışkan bir şey
kendi doktorum doğuma yetişmeyince nöbetçi dr doğurtmuştu onu sevmedim ona gitmedim
kendi doktoruma nedense gidecek yüzüm yok, beni beklemeden doğurdun diye espiri yapmıştı yarı ciddi
bu hafta baika dr gideyim diyorum
Ne demek canım. Sadece 30 lira değil sürekli değişiyor. İlk üyelikte 35 liraya 30 lira vermişliği bile var. Çocukların sütleri ve abur cuburları hep ordan alıyorum. Islak mendilde uyguna geliyorBen ilk kez üye oldum oraya henüz sipariş vermedim . 30 lira indirim oluyomus oradan alayim bari indirim takip edip . Teşekkür ederim
Aman boşver canım ya bir daha derse hocam siz de yetişemediniz aşk olsun de şakaya vur. Sonuçta senin elinde olan bir şey değil ki.
Allah kolaylık versin canım. 16 saat çok fazla,gazı mı var acaba?16 saat oldu. Kizim bi kere bile yirmi dk ust uste uyumadi.
Acile mi gitsek ya hic dermanim kalmadi. Normal mi bu durum
Evet 17ye dogru gidiyoruz. Poposunu uyardim kaka yaptirdim gazinj da cikardi. Rahatlar dedim ama yine uyumasi bes dk surduAllah kolaylık versin canım. 16 saat çok fazla,gazı mı var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?